-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Οκ με Renault Kangoo με βλέπω...lada aquarius φτερο μπροστα ανταλακτικο 60€...αυτα ειναι
-
Εντάξει, είπαμε οχι και ετσι
-
καλά ρε, θα δώσεις το πεζώ για να πας σε μεταχείρω bmw
να μου πεις το δίνω για κάτι μικρό και οικονομικό να πω οκ, σου μένουν και φράγκα απ την πώληση και όλοι χαρούμενοι, αλλά ρε συ σοβαρά το σκέφτεσαι να πάρεις Bmw??
-
Όχι ρε απλά μου πέρασε απο το μυαλό είπαμε... όπως και για άλλες πολλλλλλλεεεςςς μάρκες
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
...
Γι'αυτό σου λέω Νικόλα, στην κατηγορία, που επέλεξες αυτοκίνητο, έκανες ίσως το καλύτερο deal, συνυπολογίζοντας μέγεθος αμαξώματος, κυβικά, ιπποδύναμη, ποιότητα, κράτημα και δεν έχει τελειωμό.
Θα τό'χεις χρόνια, πίστεψέ με και μόνο όταν το βαρεθείς, θα το σουτάρεις.Πόσα χιλιόμετρα του έχεις κάνει, αν επιτρέπεται?
Δεν βλέπω να το βαριέμαι σύντομα γιατί δεν το κυκλοφορώ συχνά...
Από την άλλη έτσι όπως έχει γίνει η φάση με την κρίση κλπ...κλπ... δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το πουλήσω (σκοτώσω) και να πάρω άλλο. Το GT τα κάνει όλα και συμφέρει...
Πλέον αποταμιεύω όσα λεφτά μπορώ για ώρα ανάγκης (βλ. εργασιακά, ανεργία κλπ...) ...Το 207 το έχω 14 μήνες και μόλις μπήκα στα 6300 χιλιόμετρα...
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Υπερβάλλεις, εκτός αν αγοράζουν οι φίλοι σου από κοσμηματοπωλείο.
Ο φίλος μου έχει 2 Ε30, μια 318 Ε46 sedan (2λιτρο) και 320ci (2,2).
καθολου....το κοστος με τα πισω δηθεν φαγομενα ρουλεμαν και το κατεβασμα τους αξονα μαζι και την αλλαγη τους ανεβαζε το ποσο στα 2000+€ και με πηρε τηλ απο την αντιπροσωπεια ...και τον εστειλα σε αλλον απ εξω.
οπου με 900+€ εγινε το απαραιτητο σουλουπομα παντουγια συνεργειο εξω ακομα και τα 900 ειναι πολλα, εμενα και τα 500 που ειχα δωσει, τον εκραξα το μαστορα
σε αλλη στιγμη, ενας μου ζητησε για απλο ανεβα κατεβα αξονα μονο, 150 και αλλος 50 μονο.
ερευνα αγορας, ανταλλακτικα αγορα μονος και συμφωνια για κοστος εργασιας απο πριν.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το 207 το έχω 14 μήνες και μόλις μπήκα στα 6300 χιλιόμετρα...
-
Mπορει να μου εξηγησει κανεις απο πουεχει βγει το συμπερασμα οτι τα γαλλικα αυτοκινητα εχουν την καλυτερη αποσβεση απο τα αυτοκινητα αλλων κατασκευαστων .Εχω μπει σε διαφορα γαλλικα αυτοκινητα κυριως του ομιλου psa και εχω δει οτι οχι μονο δεν υπερεχουν στο θεμα αποσβεσης αλλα ειναι πολυ κατωτερα τοσο η αποσβεση οσο και η κυλισηαπενατι σε γερμανικα ιταλικα και ιαπωνικα. Εχω μπει σε 306 c3 σε 206 σε clio και σε berlingo. Εχω μπει και σε polo fiesta doblo punto colf focus yaris avensis corsa hyundai i10.
Απο αυτην μου την εμπειρεια εχω διαπιστωσει οτι τα μη γαλλικα που εχω μπει ειχαν πολυ καλυτερη αποσβεση εναντι των γαλλικων. Τα 306 c3 206 κοπανανε στις εγγκαρσιες ανωμαλιες ενω καποια γαλλικα οπως το κλιο και το μπερλινγκο μπορει να μην ειναι τοσο στεγνα στις ανωμαλιες ωστοσο δεν μπορω να πω οτι υπερεχουν τοσο του ανταγωνισμου ωστε να μιλαμε για την περιφημη υπεροχη των γαλλων σε θεμα ανεσης. Μηπως η περιφημη γαλλικη ανεση ειναι ενας μυθος.
Επισης επειδη ταλαιπωρουμε αφανταστα με το 206 εχει κανεις να μου προτεινει καποιο σετ αμορτισερ ελατηρια για το 206 μου οχι της πεζο αλλα καποιας αλλης εταιρειας -
Bilstein κίτρινο και 3ποντο ελατήριο χαμηλώματος Eibach
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
Υπερβάλλεις, εκτός αν αγοράζουν οι φίλοι σου από κοσμηματοπωλείο.
Ο φίλος μου έχει 2 Ε30, μια 318 Ε46 sedan (2λιτρο) και 320ci (2,2).
καθολου....το κοστος με τα πισω δηθεν φαγομενα ρουλεμαν και το κατεβασμα τους αξονα μαζι και την αλλαγη τους ανεβαζε το ποσο στα 2000+€ και με πηρε τηλ απο την αντιπροσωπεια ...και τον εστειλα σε αλλον απ εξω.
οπου με 900+€ εγινε το απαραιτητο σουλουπομα παντουγια συνεργειο εξω ακομα και τα 900 ειναι πολλα, εμενα και τα 500 που ειχα δωσει, τον εκραξα το μαστορα
σε αλλη στιγμη, ενας μου ζητησε για απλο ανεβα κατεβα αξονα μονο, 150 και αλλος 50 μονο.
ερευνα αγορας, ανταλλακτικα αγορα μονος και συμφωνια για κοστος εργασιας απο πριν.
δεν θυμαμαι και πολλα αλλα ειχε αλλαξει αμορτισερ ( μαμα) , συμπλεκτης (valeo) , ενα - δυο γραναζια στο κιβωτιο, μπουζοκαλωδια, βαλβολινες,λαδια,ενα φτιαξιμο στο ψυγειο που εσταζε σε φλατζα...καποιες αλλες φλατζες και εργασια σε ολα αυτα...Α και μετρημα για της πισω ροδες για ρουλεμαν...δεν θυμαμαι κατι αλλο θα τον ρωτησω αν τον δω
-
Ο χρήστης georgefoto έγραψε:
Mπορει να μου εξηγησει κανεις απο πουεχει βγει το συμπερασμα οτι τα γαλλικα αυτοκινητα εχουν την καλυτερη αποσβεση απο τα αυτοκινητα αλλων κατασκευαστων .Εχω μπει σε διαφορα γαλλικα αυτοκινητα κυριως του ομιλου psa και εχω δει οτι οχι μονο δεν υπερεχουν στο θεμα αποσβεσης αλλα ειναι πολυ κατωτερα τοσο η αποσβεση οσο και η κυλισηαπενατι σε γερμανικα ιταλικα και ιαπωνικα. Εχω μπει σε 306 c3 σε 206 σε clio και σε berlingo. Εχω μπει και σε polo fiesta doblo punto colf focus yaris avensis corsa hyundai i10.
Απο αυτην μου την εμπειρεια εχω διαπιστωσει οτι τα μη γαλλικα που εχω μπει ειχαν πολυ καλυτερη αποσβεση εναντι των γαλλικων. Τα 306 c3 206 κοπανανε στις εγγκαρσιες ανωμαλιες ενω καποια γαλλικα οπως το κλιο και το μπερλινγκο μπορει να μην ειναι τοσο στεγνα στις ανωμαλιες ωστοσο δεν μπορω να πω οτι υπερεχουν τοσο του ανταγωνισμου ωστε να μιλαμε για την περιφημη υπεροχη των γαλλων σε θεμα ανεσης. Μηπως η περιφημη γαλλικη ανεση ειναι ενας μυθος.
Επισης επειδη ταλαιπωρουμε αφανταστα με το 206 εχει κανεις να μου προτεινει καποιο σετ αμορτισερ ελατηρια για το 206 μου οχι της πεζο αλλα καποιας αλλης εταιρειαςΣε xantia I και II, xm, zx, cx,gs,bx,xsara και μη χαμηλωμενα saxo-106-206 εχεις μπει??
Στις εγκαρσιες ανωμαλιες οι ημιακαμπτοι σιγουρα κοπανανε περισσοτερο απο απο τους υστερουντες διαπιστωμενο και μη διαπραγματευσιμο..Καλα αμα πιασουμε υδροπνευματικες αστο.. -
Σημαντικό επίσης το αμάξι να έχει αμορτισέρ.
-
Θυμάμαι που όταν είχα το ΑΧάκι που μέχρι και την τελευταία μέρα το έβαζα παντού και όπως ήθελα χωρίς να κάνει το παραμικρό κιχ... μιλάμε το αμάξι εκεί!
Όταν το πήρε ο ξάδερφος μου ( 2 μέρες αφότου είχα πάρει την Rina ) το πήγε κατευθείαν για αλλαγή αμορτισέρ. Όχι οτι είχε πρόβλημα, απλά ο ξάδερφος το ήθελε πολύ πιο σκληρό.
Τότε χτυπάει τηλέφωνο και μου λέει: Ρε μλκ! Έχουν σκάσει και τα δυο αμορτισέρ εμπρός!
Το γαμ... έκανε ότι ήθελα χωρίς αμορτισέρ εμπρός...
Θα με πείτε κουλό; Χέστικα αλλα με όσα του έκανα, αν ήταν όποιοδήποτε άλλο χωρίς αμορτισέρ, θα έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα.
-
αλλος ταρζαν απο εκει ( )
παντως ο φιλος πιο πανω εχει καποιο δικιο και εγω το εχω διαπιστωσει αυτο και ιδιαιτερα με παλιες φθηνες bmw του 90 που εχουν εξαιρετικη αποσβεση σε συγκριση με καποια μικρα γαλλικα. ειναι καθαρα θεμα συνεμπλοκ μπροστα πιστευω -
Σήμερα πέρασα απο κάποιες μάντρες να ρίξω μια ματιά.
Σε δυο απο αυτές έκατσα και πήρα μια προσφορά. Για ανταλλαγή.
Συγκεκριμένα και στις δυο κοίταξα για το suzuki grand vitara το τελευταίο.
Ο μεν πρώτος, κοστολόγησε το αμάξι μου, στα 7.500 ευρω (οκείκ ) και ο δεύτερος στα 10.000 (καλύτερη τιμή)
Ο πρώτος ήθελε συν 7.500 απο μέρους μου! ότι νά΄ναι δηλαδή... και ο δεύτερος συν 3.500.
-
ρε θάνο έχεις ιδέα πόσο καίει το βιτάρα μες στην πόλη??
μπελά στο κεφάλι σου θέλεις να βάλεις
-
όντως...
Α! για το 1.6 λέω... (έλεγα μάλλον)
-
καλά, χρειάζεσαι τζιπ ρε θάνο
θα δώσεις ένα καινούργιο αμάξι για μεταχειρισμένο, που δε σου προσφέρει τπτ?φτιάξε το αμάξι και κράτα το ρε, είναι εποχές να πετάς λεφτά...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
...
Συγκεκριμένα και στις δυο κοίταξα για το suzuki grand vitara το τελευταίο.
...Εγώ θα πρότεινα να κάνεις ένα καλό test drive στο 1.6 vitara και θα πάρεις πολλές απαντήσεις...
Προσωπικά όταν το έκανα test drive (μοντέλο 2007) απογοητεύτηκα εντελώς. Μπορεί να έχει καλούς χώρους μπρος-πίσω (παρόλο που είναι 3πορτο) αλλά πάσχει σε πολλά άλλα σημεία...
Το 207 (ακόμη και το ποιο απλό που υπάρχει στην αγορά) είναι κλάσεις καλύτερο από το GV...
-
Μακρυά από το Gran Vitara με το μοτέρ των 1.6κ.εκ και 105 ίππων. Ανεπαρκές.
Κρίμα και σε 3θυρο αμάξωμα είναι κουκλί το GV.
PEUGEOT FORUM