-
Τελικα το αμαξι ειναι χαμηλωμενο...
Τα ειχε βαλει ο προηγουμενος ιδιοκτητης και μαλιστα πρεπει να ειναι και 5ποντα αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος.
Αληθεια υπαρχει καποιος τροπος να μαθουμε τι ελατηρια φοραει πανω?Γι'αυτο ισως μου φανηκε τοσο ομορφο και τοσο χαμηλο.Θα βγαλω και καμια φωτο μαζι με το δικο μου για να εχουμε ενα μετρο συγκρισης.Πολυ ωραια αυτοκινητο παντως επιμενω
-
5ποντο;
-
Δεν ειμαι καθολου σιγουρος γιατι δεν ξερω και απο ελατηρια...
Το θεμα ειναι οτι επειδη το πηρε απο μαντρα δυσκολα θα μπορεσει να μαθει τι ελατηρια φοραει.
Το σαββατοκυριακο λογικα θα το βγαλω φωτο οποτε θα δεις και εσυ που ξερεις κατα ποσο ειναι 5ποντα ή οχι. -
3ποντα πρέπει να είναι. Είτε EIBACH, είτε H&R. Ίσως και APEX...
Αν τα αμορτισέρ είναι τα εργοστασιακά τότε θέλει και κάποια προσοχή και ίσως και να ρίξει και καμιά ματιά κάποιος μηχανικός.
...
...
...
Τα 5ποντα είναι 'θανατηφόρα' και μάλλον καταστρέφουν το αυτοκίνητο, από όπου και αν το δεις...
...
Η δική μου άποψη είναι ότι το 207GT/Rallye έχει πολύ καλό στήσιμο (ίσως και άριστο) οπότε δεν χρειάζεται καμιά επέμβαση στην ανάρτηση. Μόνο αισθητικά, ας πούμε προσφέρει κάτι... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
Η δική μου άποψη είναι ότι το 207GT/Rallye έχει πολύ καλό στήσιμο (ίσως και άριστο) οπότε δεν χρειάζεται καμιά επέμβαση στην ανάρτηση. Μόνο αισθητικά, ας πούμε προσφέρει κάτι...Σου έκανε βόλτα ο κοτσίδας για αυτό το λες;
-
Σηκωστε με τον γρυλλο το αμαξι και δειτε τον κωδικο του ελατηριου.
Αν τον πληκτρολογησεις στον γουγλη,κατα 90% θα σου βγαλει τι ειναι... -
Τελικα φοραει 3ποντα ελατηρια Peugeot Sport , oποτε μια χαρα πιστευω ειναι χανει λιγο σε ανεση αλλα κομπλε.
-
το σφυριγμα τα κανουν ολα τα peugeot και ειναι ο ηχος απο τα .........ηλεκτρικα του.......και ακουγεται μολις σβησεις τον κινητηρα..οχι τοσο πολυ οσο λες εσυ
-
ευγενιεεεεεεεεεεεεεεεε
http://www.carsinspections.com/gr/tuning/Peugeot207/index.html -
Καλα το 5λεπτο το ειπα θεωρητικα.Εμεις απο πανω το ακουσαμε για περιπου 1-2 λεπτα μετα βαρεθηκαμε
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ευγενιεεεεεεεεεεεεεεεε
http://www.carsinspections.com/gr/tuning/Peugeot207/index.htmlΜην με τσαντιζεις τωρα
Εγω ουτε 10 (πραγματικα)αλογα δεν μπορω να παρω με ενα κωλοπρογραμμα με αυτη τη τουρμπινα που εχωΑυτο αυξανεται 43 ολοκληρα αλογα!! (γιατι το Rallye/GT βγαζει ακριβως 150 αλογα οσα λεει η εταιρεια)
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
ευγενιεεεεεεεεεεεεεεεε
http://www.carsinspections.com/gr/tuning/Peugeot207/index.htmlΜην με τσαντιζεις τωρα
Εγω ουτε 10 (πραγματικα)αλογα δεν μπορω να παρω με ενα κωλοπρογραμμα με αυτη τη τουρμπινα που εχωΑυτο αυξανεται 43 ολοκληρα αλογα!! (γιατι το Rallye/GT βγαζει ακριβως 150 αλογα οσα λεει η εταιρεια)
Αχ και που εισαι ακομα......εχω ψαξει πολυ καλες μετατροπες με εγγυησεις που πανε παραπανω και με αξιοπιστια..
εδω ο τυπος λεει οτι λογω θερμοκρασιας και ρυθμισεων αυξανεται η αξιοπιστια ακομα και απο αυτη του εργοστασιου...
Storm δες εδω να παιρνεις ιδεες...μολις τελειωσει η εγγυηση σου.
αλλωστε με αλλη τουρμπίνα apo το εργοστασιο αυτος ο κινητηρας βγαζει 210 αλογα
3 συνεχομενες φορες βραβευμενος ειναι .
Παντως ενα διακριτικό gt που χτυπαει για πλακα κατι rx8 καλο μου ακούγεται
υ.γ ξερω 207 gt διακριτικοτατο που δεν το δινεις σημασία να αγγιζει τα 280+...(υπερβολη ειναι,θελω να δω αν και πως αντεχει το κιβωτιο του ) -
εδω ο τυπος λεει οτι λογω θερμοκρασιας και ρυθμισεων αυξανεται η αξιοπιστια ακομα και απο αυτη του εργοστασιου...
ο καθένας οτι θέλει λέει , σάπως πληρώνει...
ρε τι άλλο θα ακούσουμε... -
Λες να βαλω κανα προγραμματακι στο Clio?
Παει στα 130 αλογαΚαλα αυτο με την αξιοπιστια δεν ξερω αν ισχυει.Το ιδιο μου ελεγε και ενας φιλος προγραμματιστης , οτι επειδη ρυθμιζει στις υψηλες στροφες τα μπεκ να ριχνουν πολυ καυσιμο, η τουρμπινα , τα πιστονια και καποια αλλα περιφερειακα εχουν καλυτερη απαγωγη θερμοτητας.
Το πιο πιθανον ομως ειναι οτι δεν θα βγαλεις εκει προβλημα αλλα σε συμπλεκτες , βασεις μηχανης κλπ και δεν ειναι καθολου φτηνα...
Γενικα το tuning θελει πολυυυυυ λεφτο και εναν καλο μηχανικο-βελτιωτη ... εκτος αν οδηγας ηρεμα και το ανοιγεις που και που.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ρε τι άλλο θα ακούσουμε...παντως ξερω 207 που εχει 15,000 χλμ χωρις προβλημα με τετοιο φτιαξημο
Καλα κανεις και εισαι επιφυλακτικός -μαζι σου...και εμπιστευεσαι το εργοστασιο .αλλα οταν αυτο σου βαζει ενα intercooler για 1000αρι κανοντας το να χανει επιδόσεις ενω μπορεί πολλα παραπανω ...σε βαζει σε σκεψεις και για αλλα πραγματα -
ρε τι άλλο θα ακούσουμε...παντως ξερω 207 που εχει 15,000 χλμ χωρις προβλημα με τετοιο φτιαξημο
Καλα κανεις και εισαι επιφυλακτικός -μαζι σου...και εμπιστευεσαι το εργοστασιο .αλλα οταν αυτο σου βαζει ενα intercooler για 1000αρι κανοντας το να χανει επιδόσεις ενω μπορεί πολλα παραπανω ...σε βαζει σε σκεψεις και για αλλα πραγματατο μοτέρ του 207 έχει πολλά κρυμμένα άλογα περισσότερα από κάθε ανταγωνιστή (tsi, t-jet)
όμως... η παραπάνω πρόταση του βελτιωτή , εκτός από μπακαλίστική είναι και αναληθής...
η αξιοπιστία μειώνεται , ΔΕΝ αυξάνεται -
O κινητηρας του RC εχει χαμηλοτερη σχεση συμπιεσης απο του Rallye/GT(10:1 το RC , 10.5:1 το Rallye/GT), ετσι δεν ειναι?
Μαλλον λογω αλλων πιστονιων.Ειναι πολυ μεγαλη σχεση συμπιεσης για τουρμπατο κινητηρα και θελει προσοχη με τις βελτιωσεις.Ακομα και η Vag που στον 2.0TFSI ειχε 10.6:1 , τωρα την εχει ριξει στο 9.6:1 για να εχουν το κεφαλι τους ησυχο.
-
μιας και πιασαμε το θεμα ,πες για ποιον λογω Δεν ειναι...και τι θα επρεπε να κοιταξουν οσοι ενδιαφερονται ?
-
μιας και πιασαμε το θεμα ,πες για ποιον λογω Δεν ειναι...και τι θα επρεπε να κοιταξουν οσοι ενδιαφερονται ?δεν ξέρω τις ανοχές του thp , γενικά σου λέω οτι για να αυξήσεις την απόδοση , αυξάνεις τον βαθμό συμπίεσης στον θάλαμο καύσης...αυξάνονται καταπονήσεις , έχουμε δυσκολότερη απαγωγη θερμότητας κλπ
-
To κυριοτερο προβλημα στον THP απο οσα ξερω ειναι τα πιστονια τους.Στο βαθμο βελτιωσης που φτανει τα 200+ αλογα τεινουν να λιωνουν οπως και σε σχεδον ολα τα αυτοκινητα της κατηγοριας.Εξαιρεση αποτελουν οι 1.4twincharger της Vag που φορανε σφυρηλατα απο τη μανα τους.
PEUGEOT FORUM