Sep 5, 2003, 2:55 PM

Ο χρήστης beachbum έγραψε:
Καλημέρα σε όλους και

ΒΟΗΘΕΙΑ

Ρε παιδιά στις πόσες στροφές μπαίνει ο κόφτης στο 307 1.6. Ρωτάω γιατι χτές στην Εθνική και σε προσπέραση μπήκε στο δικό μου στις 5800 και κόντεψα να δώ τον Χριστό φαντάρο.

Το έλεγξα πάλι μετά στο σπίτι και όντως εκεί μπαίνει ενώ το κόκκινο στο στροφόμετρο είναι στις 6500. Όλα αυτά χωρίς καμμία άλλη ένδειξη.

Πήρα τηλέφωνο την Lion και θα τους το πάω την Παρασκευή να το δούν αλλά έλεγα μήπως έχει τύχει και σε κανέναν άλλο.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Update για το πρόβλημα παίδες

Πήγα το αυτοκίνητο σήμερα λοιπόν. Παίρνω την Lion 2 η ώρα και μου λένε οτι είναι οκ και να παω να το πάρω. Πάω, και ρωτάω τον μηχανικό τι είχε . Λέει ο άνθρωπος τίποτα δεν είχε, ό κόφτης δουλευεί κανονικά στα 6200.Μπαινουμε όντως μέσα παρέα βάζω μπρός, να η γκαζιά και όντως κόφτης στα 6200.
Σαν βρεγμένη γάτα, παίρνω το αμάξι και φεύγω αποδίδοντας το πρόβλημα στα χρόνια που παιρνάνε. Ανεβαίνω τον Κηφισσό με αρκετή κίνηση και μετα απο κάνα εικοσάλεπτο μπαίνω στην Αττικη οδο στην Μεταμόρφωση και λέω δεν του τα χώνω να δούμε. Γκάζι και κόφτης στα 5800!!
Τηλέφωνο στην Lion επιτόπου, μιλάω με τον μηχανικό και του λέω περίμενε έρχομαι πίσω να το δείς κι εσύ. Άντε ξανά 20 λεπτά να κατέβω το Κηφισο, τέλος πάντων φτάνω παρκάρω βγαίνει ο άνθρωπος έξω βαζουμε μπρός του τα χώνει κόφτης στα 6200.!! Εκεί βέβαια αρχίζει και πιστεύει ότι είμαι τρελλός.

Άντε ξανα μανά το παίρνω πάλι Κηφισο πάλι Αττικη οδο πάλι γκαζιά, ΠΑΛΙ ΚΟΦΤΗΣ ΣΤΑ 5800

Τα έχω παίξει που λέτε φτάνω στο πάρκινγκ, παρκάρω κι όπως πάω να βγώ λέω δεν ξαναδοκιμάζω. Ανοίγω διακόπτη γκαζιά και κόφτης στα 6200!!

Έχει κανείς καμμιά ιδέα ρε παιδιά γιατι θα τα παίξω τελείως.