-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Μπορει καποιος να μου πει την διαφορα του 207gt με το 207rallye?Ξαναρωτησα!
Μπορείς να συγκρίνεις: rallye και GT από το επίσημο site http://www.peugeot.gr
Ίσως το rallye να έχει και πιο σφιχτή ανάρτηση. Ίσως...
-
Μην ξεχναμε και τα αυτοκολλητα
-
Σωστά!
-
Θα το ζητήσω χωρίς τα αυτοκόλλητα
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Ίσως το rallye να έχει και πιο σφιχτή ανάρτηση. Ίσως...
Kαμμία διαφορά από το GT στις αναρτήσεις και καμμία -γενικότερα- τεχνική διαφορά .
-
Kαμια διαφορα φιλε μου μην ψαχνεις αδικα, αυτα απλα ειναι κολπα του μαρκετινγκ της λαιον για να ακουσουν rallye οι πιτσιρικαδες και να ψαρωσουν. Για να μην σχολιασω και τη διαφημιση με τις μελλισες
-
Αυτό!
Πιτσιρικάδες πίσω μου σε κρεπερί στην Μεταμόρφωση.
-Μλκ βγήκε πάλι ραλύ
-Έλα ρε σαν το παλιό?
-Όχι ρε πιο μεγάλο, το 206.- 125 άλογα?
-150.
-Είναι ωραίο?
-Ωραίο ρε, με ζαντολάστιχα, έχει και τα αυτοκόλλητα του παλιού. Το είδα διαφήμιση στην τηλεόραση. Λέει το ραλύ επέστρεψε.
-Ωραίο.
Μετά φύγαν με τα παπιά !!
Η Πεζώ έκανε κίνηση ματ
- 125 άλογα?
-
Μα αυτοι θα τρεξουν να το παρουν και θα μοσχοπουλησει ξερουν τι κανουν ΥΓ¨ωραια κρεπα φτιαχνει ο τυπος
-
Γεια σου γείτονα!
-
Eλα το κουκου σιτυ να μαζευεται
-
Ειδα ένα κοκκινάκι χθες,δε δείχνει και ασχημο...Στα λεφτά αυτά είναι πολύ καλό.Αν είχε και ενα ταμπελάκι με τις πιτσιλιές μέσα...
-
Την κρεπερι στην κατω κηφιφια λετε ρε διπλα στην λοτους?
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Ρε Τάκη, σσίγουρα κάνει για μας; Σόρρυ που το παίζω άπιστος θωμάς, απλά το ψάχνω τόσο καιρό το ζήτημα και αδυνατώ αν πιστέψω ότι ήταν τόσο καιρό κάτω από την μύτη μου η λύση. Λογικά το συνδέουν στο line ιn για την cdιερα... Άραγε μπορείς να ξαναρωτήσεις αν το κάνουν και στην λάιον της Θεσσαλονίκης;
Δεν βλέπω να ξαναπερνάω σύντομα από εκεί. Σήμερα ξύπνησα νωρίτερα για να πάω. Από βδομάδα θα τηλεφωνήσω, που θα έχει επιστρέψει ο ηλεκτρολόγος.
North Attica Center, Χελμού & Σπετσών, Άγιος Στέφανος Αττικής, 210-8144452-3
Νομίζω πως το μαγαζί ανήκει στη Lion.Πήρα τηλέφωνο και μίλησα με την υποδοχή του σέρβις. Το παιδί δεν ήξερε τίποτα και μου είπε να πάρω τηλέφωνο την δευτέρα.
-
Στο peugeot.gr υπάρχει ακόμα το 206. Πωλείται ακόμα ή κάποιος ξέχασε να το βγάλει;
Έχει νόημα η αγορά του ως καινούριου ακόμα; -
Ναι, πωλείται ακόμα. Τώρα αν αξίζει, εξαρτάται τι θέλεις. Παίρνεις σε πολύ καλή τιμή ένα αμάξι με καλή ασφάλεια, καλό σχετικά εξοπλισμό, πολύ διασκεδαστικό στον δρόμο και εντελώς αξιόπιστο.
-
Μπήκα στην πρίζα τώρα...
-
Για ποιό σκέφτεσαι;
-
206 DYNAMIQUE 1.6 16V 110HP (3Θ) σε Λευκό Banquise
-
14k συν τα έξοδα ταξινόμησης κτλ... καλή φάση είναι. Να σιγουρευτείς όμως ότι υπάρχει με αυτόν τον κινητήρα, γιατί είχα την εντύπωση ότι είχαν σταματήσει να τον φοράνε αυτόν...
-
Θα δείξει η επίσκεψη στον αντιπρόσωπο.
PEUGEOT FORUM