-
Kαθαρισες την τρομπα βενζινης στο 106?και ειναι και οκ?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάντως μην το αφήνεις. Είχα μείνει παλιά από αντλία βενζίνης και είχα δώσει μερικά ευρώ σε κοντινό μάστορα για να την ξεκολλήσει. Μετά από 2 μέρες ξανάμεινα οριστικά και τραβιόμουνα να βρω γερανό.
Μήπως και τα peugeot έχουν το 'σύστημα' της renault, που αλλάζει προληπτικά σε κάποιο service και 1-2 αντλίες;Όχι.
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Ψιτ φίλος
Η δικιά μου με καθαρισματάκι είναι οκ πλέον.
Έχεις όρεξη να την βγάλεις και να την καθαρίσεις?Μπορώ να το κάνω εύκολα Χρηστάρα;
Χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο να προσέξω; (Εντάξει, δεν θα καπνίζω πάνω από το ρεζερβουάρ).Αμάν, αμάν, λες; Δεν το σκέφτηκα καθόλου...
-
Aν κάνεις τπτ, κάνε ένα how to.
Φτου φτου το 304 καλά πήγε σήμερα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aν κάνεις τπτ, κάνε ένα how to.Εννοείται...
Φτου φτου το 304 καλά πήγε σήμερα.
;;;
-
Πήγαμε εκδρομή!
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 542#976542http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 769#974769
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Kαθαρισες την τρομπα βενζινης στο 106?και είναι και οκ?Ναι, μου έσβηνε εν κινήσει με φουλ γκάζι, μετά δεν έπαιρνε εμπρός και έκανε διακοπές στις χαμηλές στροφές. Έβγαλα έξω την τρόμπα με το δοχείο της, την ξεμοντάρισα καθάρισα το φιλτράκι που έχει μέσα στο δοχείο, και όλα καλά. Μετά κοίταξα την 1η αντλία που είχα αλλάξει όταν το πρωτοπήρα και ήταν στα ίδια χάλια από την βρώμα, την καθάρισα και την δοκίμασα και λειτουργούσε πάλι μια χαρά! Βλέποντας ότι τελικά 2 φορές δεν είχε πρόβλημα η αντλία αλλά ήταν βουλωμένο το φιλτράκι της κατέληξα ότι μία φορά τον χρόνο πρέπει να την λύνω και να την καθαρίζω. Λόγω σχεδιασμού και λειτουργείας της όλη βρώμα από το τεπόζιτο καταλήγει εκεί. Κάτι είχα γράψει σχετικά και στο 106SC !
-
απιστευτο κι ομως αληθινο!1
ειδα ραλλακι κιτρινο στη νικαια με ιταλικες πινακιδες! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
απιστευτο κι ομως αληθινο!1
ειδα ραλλακι κιτρινο στη νικαια με ιταλικες πινακιδες!νομιζω εχω παει 3 φορες γαλλια...δεν εχω δει ουτε ενα...
το 304 πεταει..
-
... αντλίας βενζίνης συνέχεια:
Αφού διάβασα χθες βράδυ όλο στο σχετικό υλικό στο manual του Haynes, ετοιμάστηκα να καταπιαστώ σήμερα το απόγευμα με το project 'καθάρισμα-απόπειρα επισκευής αντλίας βενζίνης' όμως, άλλαι αι βουλαί του Peugeot.
Έσβησε ο κινητήρας σήμερα το πρωί στην Αττική Οδό, άναψε το λαμπάκι check engine, και αναγκαστικά σταμάτησα στη ΛΕΑ με τα αλάρμ, όπου ανέλαβε η ματσόλα... Δεν... Κλήση στο 1866 της Α.Ο., φόρτωμα στην Express Service, ξεφόρτωμα στην έξοδο προς Νέο Ηράκλειο, ξαναφόρτωμα στην Interpartner Assistance και ξεφόρτωμα στο εξουσιοδοτημένο της Peugeot North Attica Center στον Άγιο Στέφανο.
Ευτυχώς είχαν αντλία, και μετά από μια ώρα και κάτι έφυγα με υγιέστατο όχημα και κατά 215 -
τουλάχιστον ξεμπέρδεψες...βέβαια μπορούσες να αποφύγεις την ταλαιπωρία της ΑΟ Sir Takis αλλά ...κάτι καβουράκια χτυπάγανε στην τσέπη σου.
Με τις υγείες σου!
-
Έτσι λένε... χρόνια πολλά τα 307
Χρόνια πολλά Τάκη φίλε, και πιο οικονομικά του χρόνου
-
Τάκη την παλιά αντλία την κράτησες να της ρίξεις μια ματιά;
-
Ευχαριστώ, ευχαριστώ, και μακριά από σας!
Κωνσταντίνε, όχι δεν την κράτησα, στη βιασύνη μου να προλάβω να γυρίσω στη δουλειά, ενώ το είχα σκοπό... Το θυμήθηκα αργά...
-
Την ώρα που άλλαζαν την αντλία βενζίνης χάζευα τα αξεσουάρ. Μεταξύ άλλων, υπήρχε mp3 player Transcend 1 GB για 206/307, 89
-
Τάκη, το mp3 είναι και για τα δικά μας 307, προ φέις-λιφτ;
Τις ζάντες και εγώ τις ζαχάρωνα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τάκη, το mp3 είναι και για τα δικά μας 307, προ φέις-λιφτ;Δεν ρώτησα Κωνσταντίνε, αλλά γιατί όχι;
Και γιατί να μην τους πας ένα άλλο mp3 player με περισσότερη μνήμη και να πληρώσεις μόνο καλώδια-εγκατάσταση;
-
Γιατί η δικιά μας πηγή είναι γτπ και ως τώρα οι προσπάθειες μου να βρω λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα δεν απέδωσαν. Θα μπορούσες μήπως να ρωτήσεις αν παίζει για εμάς, αλλά και τι ακριβώς γίνεται;
Αλλά αν σου είπαν και για 206, τότε κάνει...
-
Ειδα διαφημιση στην τηλεοραση ια το νεο 207 Ραλλί
τι παιζει?
ποσα κυβικα?
ατμοσφαιρικο?
τιμη? -
http://www.peugeot.gr/configurator/exte ... timh=17900
PEUGEOT FORUM