-
Να μας πεις και τι βρήκες... είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση...
-
αμα βρεις κανα 1.6 καλη φαση θαναι..
-
Λοιπόν....
Ο αντιπρόσωπος εδώ κοίταξε τα σκονάκια του και είδε οτι το 206 θα παράγεται[?] μέχρι το 2010, και υπάρχει μια χαρά διαθέσιμο στο 1.6 110hp. (εδώ θέλουμε επιβεβαίωση για τη διάρκεια της παραγωγής)
Πάντως το μοντέλο υπάρχει κανονικά και στο peugeot.gr και στο peugeot**.com**, κάτι που μου λέει οτι όντως υπάρχει, και δεν είναι απλά ξεστοκάρισμα της Lion.Αν ισχύει το περί παραγωγής, σημαίνει οτι ανταλλακτικά θα υπάρχουν original τουλάχιστον μέχρι το 2015, δεν πρόκειται να βγάλει χαζοπροβλήματα, έχει πλυμμηρίσει ο τόπος τέτοια οπότε δεν τίθεται θέμα τεχνογνωσίας για επισκευές κλπ.
Πραγματικά ενδιαφέρουσα περίπτωση (ειδικά αν δούμε και την τιμή του), οπότε νομίζω οτι κατέληξα στο τι θα πάρω -
Ναι, μέχρι τότε (λένε ότι) θα παράγεται. Και εφόσον ακόμα πουλάει, δεν βρίσκω λόγο να σταματήσουν να το παράγουν. Χτύπα το.
Σε μπλε ρεσίφ, έτσι;
-
Λευκό Banquise
(ή, εναλλακτικά, Μπλε Montebello ) -
Aν λευκό, να τους πεις να σου βάψουν και τα πλαϊνά πλαστικά.
Το μοντεμπέλλο εμένα δεν μου αρέσει, να μην το πάρεις...
-
Είναι στανταρντ στο dynamic τα βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος πλαϊνά προστατευτικά
-
Είναι; Οκ τότε!
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Λοιπόν....Ο αντιπρόσωπος εδώ κοίταξε τα σκονάκια του και είδε οτι το 206 θα παράγεται[?] μέχρι το 2010, και υπάρχει μια χαρά διαθέσιμο στο 1.6 110hp. (εδώ θέλουμε επιβεβαίωση για τη διάρκεια της παραγωγής)
Πάντως το μοντέλο υπάρχει κανονικά και στο peugeot.gr και στο peugeot**.com**, κάτι που μου λέει οτι όντως υπάρχει, και δεν είναι απλά ξεστοκάρισμα της Lion.Αν ισχύει το περί παραγωγής, σημαίνει οτι ανταλλακτικά θα υπάρχουν original τουλάχιστον μέχρι το 2015, δεν πρόκειται να βγάλει χαζοπροβλήματα, έχει πλυμμηρίσει ο τόπος τέτοια οπότε δεν τίθεται θέμα τεχνογνωσίας για επισκευές κλπ.
Πραγματικά ενδιαφέρουσα περίπτωση (ειδικά αν δούμε και την τιμή του), οπότε νομίζω οτι κατέληξα στο τι θα πάρωΑνταλλακτικά θα υπάρχουν μέχρι το 2030 τουλάχιστον. 20 χρόνια είναι υποχρεωμένες οι εταιρείες να βγάζουν ανταλλακτικά
-
5 ήξερα εγώ, αλλά δεν θα μαλώσουμε εδώ
-
3θυρο θα το πάρεις;
-
Φυσικά
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Φυσικά... και μετά την αγορά, οι ειδικοί προτείνουν: Τα πάντα για το Peugeot 206
-
μια και το εφερε η κουβεντα... το 206 cc παραγεται ακομα ή οχι?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μια και το εφερε η κουβεντα... το 206 cc παραγεται ακομα ή οχι?Όχι --> 207 CC
-
Πεζαίοι της Αττικής για προτείνεται κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο σε Αθήνα, Γαλάτσι, Πεντέλη, Γέρακα, Αγία Παρασκευή.
Ειδικότερα έχει κανείς άποψη για τα συνεργεία
Αφοί Μοίρη
Penteli car center
Αγναντής
Γκάλο. -
Γκάλο...να του δώσεις και χαιρετίσματα από τον Τάκη κι εμένα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γκάλο...να του δώσεις και χαιρετίσματα από τον Τάκη κι εμένα!Ανοίγει τη Δευτέρα.27/8, και θα πάω για service...
-
Tο σαζμανακι μου παρεδωσε το πνευμα του!
Απο το πουθενα τρελη διαροη απο οτι ειδα μαλλον απο τιν τσιμουχα, με οδικη σπιτι γιατι πηγαινε πανω στο διχαλο και δεν ηθελα να δω αν παιζει να λαμπαδιασω και απο βδομαδα οταν βρω χρονο σοτ μηχανικο, σημερα 3 που πηρα τηλεφωνο 6 το απογευμα ήταν κλειστα!
Δεν με νοιαζει τοσο το κοστος, με την χρηση που του κανω αντεξε και παρα πολυ μπορω να πω, αλλα η ταλαιπωρια με δουλεια πηγαινε ελα μηχανικο, να πληρώσω μεταφορικη γιατι μονο η πρωτη ειναι δωρεαν κλπ.
-
Νταξ, επειδή έχασε βαλβολίνες από την τσιμούχα δεν σημαίνει ρε ότι παρέδωσε το πνεύμα του.
PEUGEOT FORUM