-
Ο χρήστης Περσευς έγραψε:
Καλημερα στο φορουμ!μια ερωτηση για τους γνωριζοντες..
Σκεφτομαι την αγορα του 207 1.6 και το ερωτημα που με απασχολει ειναι σχετικα με τον κινητηρα. Ο παλιος 1.6 με τα 110 αλογα ή ο καινουργιος 1.6 με τα 120 ?
Ειναι τοσο μεγαλες οι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ διαφορες (εκτος βεβαια της ιπποδυναμης και της ροπης) που να δικαιολογει το extra κοστος (1100 ευρω ) ?? Αξιζει??
Ευχαριστω!
Xmmm... σύνολο πόσο θα σου βγει; Εννοώ με τέλη ταξινομησης κτλ, με το κλειδί στο χέρι.
-
Ξέρετε για πόσο ακόμα θα πουλιέται το παλιό μοτέρ?
Προσωπικά θα προτιμούσα το καινούργιο το οποίο και δυνατότερο είναι και οικονομικότερο -
Από το site της Lion (configurator)
207 SPORT 1.6 16V(3Θ)......110HP.........120HP
Κινητήρας Κυβισμός (cm3) 1587
Αριθμός κυλίνδρων 4
Μέγιστη ισχύς kW (HP)........80 (110).......65 (120) ---- ( μάλλον 85 kW εννοούν)
Στροφές μέγιστης ισχύος.....5800.............6000
Μέγιστη ροπή Nm (kgm).....147 (14,9).....160 (16,3)
Στροφές μέγιστης ροπής.....4000.............4250 -
[/quote]
Xmmm... σύνολο πόσο θα σου βγει; Εννοώ με τέλη ταξινομησης κτλ, με το κλειδί στο χέρι.[/quote]
Με 110 αλογα, τελικη (με τελη και μεταλλικο) παει 16.642
Με 120 αλογα, τελικη (με τελη και μεταλλικο) παει 17.742δηλαδη ακριβως 1100 ευρω διαφορα.
1100 ευρω ΜΟΝΟ για διαφορετικο κινητηρα ιδιου κυβισμου (εστω και πιο εξελιγμενο) ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ μεγαλο premium κατα τη γνωμη μου..
Απ'οτι ρωτησα, θα διωξουν το όποιο στοκ εχουν με τον παλιο κινητηρα και μετα τελος.Μονο με τον καινουργιο.
-
Οπότε θα αλλάξει και η τιμή για το 1600αρι με τα 120...Νομίζω οτι με πιάνεις ε?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οπότε θα αλλάξει και η τιμή για το 1600αρι με τα 120...Νομίζω οτι με πιάνεις ε?Εγω νομιζω οτι το πιανω, οι υπευθυνοι της Peugeot δε ξερω ομως αν εχουν την ιδια αποψη...
-
Εγω νομιζω οτι το πιανω, οι υπευθυνοι της Peugeot δε ξερω ομως αν εχουν την ιδια αποψη...
Από ότι έχω καταλάβει ο καινούργιος είναι αρκετά καλύτερος και με καλύτερη κατανάλωση. Γιατί δεν περιμένεις να ξεστοκάρουν (όσο μπορούνε με τέτοια κατρακύλα στις πωλήσεις) και να αγοράσεις αφού το φτηνύνουν. Αποκλείεται να αφήσουν ένα τόσο χαοτικό κενό τιμής μεταξύ 1,4 και 1,6
Θα κλαις τα λεφτάκια σου αν πάρεις τώρα το 120, ενώ αν πάρεις το παλιό..θα έχεις το παλιό και θα σπαστείς από την παραλαβή ήδη -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Εγω νομιζω οτι το πιανω, οι υπευθυνοι της Peugeot δε ξερω ομως αν εχουν την ιδια αποψη...
Από ότι έχω καταλάβει ο καινούργιος είναι αρκετά καλύτερος και με καλύτερη κατανάλωση. Γιατί δεν περιμένεις να ξεστοκάρουν (όσο μπορούνε με τέτοια κατρακύλα στις πωλήσεις) και να αγοράσεις αφού το φτηνύνουν. Αποκλείεται να αφήσουν ένα τόσο χαοτικό κενό τιμής μεταξύ 1,4 και 1,6
Θα κλαις τα λεφτάκια σου αν πάρεις τώρα το 120, ενώ αν πάρεις το παλιό..θα έχεις το παλιό και θα σπαστείς από την παραλαβή ήδηΕυτυχως ή δυστυχως, αυτο (θα) κανω. Ηδη κοιταω για εναλλακτικες λυσεις.
Αλλα ειναι κοροϊδια, και γι'αυτο το συζηταω.Για τοσο 'κοτσους' μας εχουν ?
Τεσπα, υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες
-
Τεσπα, υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες
Κάτι πορτοκαλιές TJet εκ Τορίνου τις έχεις ακουστά;
-
Παιδιά η τιμή του 207 με τον 120άρη κινητήρα είναι απαράδεκτη. Δεν μπορεί για ένα (θεωρητικά έστω) μικρό αυτοκίνητο να σου ζητάνε 1000 ευρώ λιγότερα από ένα TSI που προσφέρει ΠΟΛΛΑ περισσότερα σε κάθε τομέα. Βέβαια το 207 για εμένα ανήκει στο ανώτερο τμήμα της μικρής κατηγορίας (το θεωρώ το καλύτερο μικρό αυτή τη στιγμή σαν σύνολο αν αγνοήσουμε την τιμή). Κρίμα να το θάβουν έτσι. Καλύτερα ένα Punto T-Jet που έχει φοβερή ροπή.
Το παράξενο είναι ότι ακόμα και σε αυτή την τιμή υπάρχουν άνθρωποι που το αγοράζουν, καθώς τα ετοιμοπαράδοτα έχουν σχεδόν εξαφανιστεί.
-
Ετυχε να μπω τελευταια σε ενα 207 GT. Πολυ καλο ειναι και δυνατουτσικο. βγαζει ομως προβληματα συμφωνα με τον ιδιοκτητη. Μαλιστα δηλωσε οτι μετανιωσε που δεν πηρε το czt
-
Xmmm... σύνολο πόσο θα σου βγει; Εννοώ με τέλη ταξινομησης κτλ, με το κλειδί στο χέρι.[/quote]
Με 110 αλογα, τελικη (με τελη και μεταλλικο) παει 16.642
Με 120 αλογα, τελικη (με τελη και μεταλλικο) παει 17.742δηλαδη ακριβως 1100 ευρω διαφορα.
1100 ευρω ΜΟΝΟ για διαφορετικο κινητηρα ιδιου κυβισμου (εστω και πιο εξελιγμενο) ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ μεγαλο premium κατα τη γνωμη μου..
Απ'οτι ρωτησα, θα διωξουν το όποιο στοκ εχουν με τον παλιο κινητηρα και μετα τελος.Μονο με τον καινουργιο.[/quote]
Φυσικα και εχεις δικιο, ειναι τραγικα μεγαλη διαφορά αν σκεφτουμε οτι η Ford στα φιέστα απο τα 1250 στα 1400 κ.εκ θελει (ηθελε τουλαχιστον) 300 € και στο φόκους απο το απλο 1600ρι σε αυτο με τα 115 ηθελε 600 € διαφορά....!
Εγω να κανω μια αλλη ερωτηση...το Mini με το μοτερ αυτό, πόσο έχει?
-
21κάτι βασική.
-
Ξεκινά με 21500 με λιγότερο βασικό εξοπλισμό αν δεν κάνω λάθος ( για τον εξοπλισμό όχι την τιμή). Πάντως δεν νομίζω οτι θα αργήσει να βγεί καινούργια τιμή για το 1.6 με τα 120...πόσα έχουν στοκάρει ποια
-
Νταξ εχουν μεγάλη διαφορα....αλλα 17.500 ειναι πολλα για το 207 σε 1600 ατμοσφαιρα....απο εξοπλισμο τουλαχιστον εινα ιτο σπορτ πακ ή το σπορ?
-
Το sport θα είναι... για το sport pack που είχα ρωτήσει η τιμή ήταν πάνω από 18
-
-
(Για αποφυγή παρεξηγήσεων, πάνω από 18 εννοώ ότι βγαίνει sport pack με μεταλλικό, αισθητήρες, συναγερμό και το κλειδί στο χέρι)
-
Ναι καταλαβα....αλλα και πάλι πολλα τα θεωρώ.......
-
Sport
* ABS
* Αυτόματος Κλιματισμός Διπλής Ζώνης
* Αυτόματος υαλοκαθαριστήρας και αυτόματο άναμμα προβολέων
* Αερόσακοι τύπου κουρτίνας
* Αερόσακος Οδηγού
* Αερόσακος Συνοδηγού
* Ηλεκτρικοί καθρέπτες
* Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός
* Προβολείς ομίχλης
* Κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων
* Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό
* Ραδιο-cd player
* Ρυθμιζόμενο καθ' ύψος κάθισμα οδηγού
* Ρυθμιζόμενο καθ' ύψος κάθισμα συνοδηγού
* Υπολογιστής ταξιδίου
* Τιμόνι με υποβοήθηση
* Υφασμάτινη επένδυση
* Εμπρός Πλευρικοί ΑερόσακοιSport Pack
* ABS * Αυτόματος Κλιματισμός Διπλής Ζώνης * Αυτόματος υαλοκαθαριστήρας και αυτόματο άναμμα προβολέων * Αερόσακοι τύπου κουρτίνας * Αερόσακος Οδηγού * Αερόσακος Συνοδηγού * Ηλεκτρικοί καθρέπτες * Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω * Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός * Προβολείς ομίχλης * Κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων * Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό * Ραδιο-cd player * Ρυθμιζόμενο καθ' ύψος κάθισμα οδηγού * Ρυθμιζόμενο καθ' ύψος κάθισμα συνοδηγού * Υπολογιστής ταξιδίου * Τιμόνι με υποβοήθηση * Υφασμάτινη επένδυση * Εμπρός Πλευρικοί Αερόσακοι
PEUGEOT FORUM