-
Μετά απο τόσο καιρό στο Λονδίνο οδήγσα επιτέλους peugeot 307!!!!!
Δεν άντεξα... πήγα για ένα test drive....Πρέπει να σας πώ ότι και το δεξιοτίμονο είναι εξίσου κορυφαίο (αν συνιθίσεις να αλλάζεις ταχύτητες με το αριστερό χέρι!!!!)
Μου λείπεειιιιιι το peugoulini μου στην Ελλάδα....
Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς,
Ο ανταποκριτής σας στο Λονδίνο,
Ηλίας. -
ΠΟΤΕ ΔΕΞΙΟΤΙΜΟΝΟ 307!!!!
μπορεί να σας φανεί αστείο, αλλά τσεκάρετε μια βροχερή μέρα τους υαλοκαθαριστήρες... ενώ την αριστερή μεριά την καθαρίζουν καλά, το κομμάτι που δεν καθαρίζεται δεξιά είναι αρκετά μεγάλο με αποτέλεσμα να ενοχλείται αρκετά ο οδηγός όταν κάθεται δεξιά!
-
Ο χρήστης Dev έγραψε:
Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς,
Ο ανταποκριτής σας στο Λονδίνο,
Ηλίας.Αγαπητε Ηλια καλη διαμονη στο Λονδινο σου ευχομαι!!!
Δεν μας ειπες ομως ποιο οδηγησες....
Δεν κανεις και ενα τεστ στο διλιτρο να μας πεις καμμια κουβεντα.
Χαιρετισμους
Μιχαλης. -
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
ΠΟΤΕ ΔΕΞΙΟΤΙΜΟΝΟ 307!!!!μπορεί να σας φανεί αστείο, αλλά τσεκάρετε μια βροχερή μέρα τους υαλοκαθαριστήρες... ενώ την αριστερή μεριά την καθαρίζουν καλά, το κομμάτι που δεν καθαρίζεται δεξιά είναι αρκετά μεγάλο με αποτέλεσμα να ενοχλείται αρκετά ο οδηγός όταν κάθεται δεξιά!
Νικόλα υποθέτω πως τα δεξιοτίμονα, εκτός από διαφορετική ρύθμιση στα φώτα θα έχουν και τους υαλοκαθαριστήρες τοποθετημένους ανάποδα, και τους βραχίονες αλλά και την ρύθμισή τους...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
ΠΟΤΕ ΔΕΞΙΟΤΙΜΟΝΟ 307!!!!
μπορεί να σας φανεί αστείο, αλλά τσεκάρετε μια βροχερή μέρα τους υαλοκαθαριστήρες... ενώ την αριστερή μεριά την καθαρίζουν καλά, το κομμάτι που δεν καθαρίζεται δεξιά είναι αρκετά μεγάλο με αποτέλεσμα να ενοχλείται αρκετά ο οδηγός όταν κάθεται δεξιά!
Νικόλα υποθέτω πως τα δεξιοτίμονα, εκτός από διαφορετική ρύθμιση στα φώτα θα έχουν και τους υαλοκαθαριστήρες τοποθετημένους ανάποδα, και τους βραχίονες αλλά και την ρύθμισή τους...
Δεν χρειάζεται να υποθέσεις έτσι είναι
-
Δοκίμασα το 307
16v 2000 petrol (180hp)
FELINE 3θυρο...Ήταν φανταστικό...!!! τραβάει απίστευτα...
Αφού σκεύτομαι να το δόσω το δικό μου 1.6....Η τιμή αν θυμάμει καλά ήταν γύρω στις 17.000 λίρες (δλδ γύρω στα 25.000ε).
Η σειρά FELINE έχει απίστευτο εξοπλισμό..!
Φάση είχε το ESP! Γαμάτες οι 17'' ζάντες!!!Αν και είναι απίστευτο ΔΕΝ ΕΒΡΕΧΕ στο Λονδίνο!!!!
οπότε δεν ξέρω για τους υαλοκαθαριστήρες....
Πάντως αν μου το χαρίσουν δεν θα το αρνηθώ ακόμα και αν δεν έχει καθόλου τζάμι στην θέση του οδηγού:lol: -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
ΠΟΤΕ ΔΕΞΙΟΤΙΜΟΝΟ 307!!!!
Δεν χρειάζεται να υποθέσεις έτσι είναι
Μην είστε και τόσο σίγουροι! Δεν ξέρω αν το διόρθωσαν στο facelift, αλλά οι πρώτες παρτίδες 307 στην Αγγλία είχαν όντως αυτό το πρόβλημα που αναφέρει ο nikapos! Είχε πέσει μεγάλο κράξιμο στα διάφορα αγγλικά fora...
-
thnx tazz... έλεγα ότι μπορεί να κάνω και λάθος. ελπίζω όντως να το διόρθωσαν. Το είχα πρωτοδιαβασει σε αγγλικό τεστ.
-
Ειπα να το γραψω και εδω:Ανακλησεις σε 12.000 C4 και 160.000 307 επειδη η επανειλημμένη είσοδος βρόχινου νερού στο σύστημα του ABS μπορεί να προκαλέσει βραχυκύκλωμα, το οποίο με τη σειρά του μπορεί να οδηγήσει στην εκδήλωση φωτιάς στον κινητήρα. Το ακους panc4; Το λεω επειδη τελευταιως κολυμπας... Και το δικο μου vin ειναι μεσα αν προλαβω θα περασω απο τα κεντρικα...
-
Παλι ο enginekiller θα σας πληροφορησει!!! Καταρχας το vin το γραφει στην αδεια του αυτοκινητου, πλακετα μεσα στο χωρο του κινητηρα και στο c4 το γραφει και κατω δεξια στο παρμπριζ. Επισης ανακλησεις γινονται ρε παιδια σε ολα τα αυτοκινητα ακομα και σε ferrari κτλ μην κανουμε λες και ηταν κατι παραξενο. Ειδικα στα νεα μοντελα παντα γινεται καποια ανακληση και για πιο σοβαρα θεματα. Πιστευω οτι και αργησε κιολας να συμβει κατι!!! Μολις πηγα σε δυο εξουσιοδοτημενα και στα κεντρικα στην Ιερα Οδο και ειχαν μαυρα μεσανυχτα!!! Δεν ηξεραν τιποτα, επικοινωνησαν και εκεινη τι στιγμη ολοι με ολους και κανενας δεν ηξερε τιποτα. Μεχρι να βγει ανακοινωση απο τη Citroen Ελλας θα περιμενουμε...
-
Μολις γυρισα απο το σερβις των 90000χλμ. Συνολο 531
-
[quote='tsardaklis']Μολις γυρισα απο το σερβις των 90000χλμ. Συνολο 531
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
...Ανακλησεις σε 12.000 C4 και 160.000 307...Η γενική γραμματεία καταναλωτή δεν έχει 'κρεμάσει' ακόμα σχετικό δελτίο τύπου.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
...Ανακλησεις σε 12.000 C4 και 160.000 307...
Η γενική γραμματεία καταναλωτή δεν έχει 'κρεμάσει' ακόμα σχετικό δελτίο τύπου.
Κανα πιο συγκεκριμενο link γιατι χαθηκα εκει μεσα...;;;
-
Μόλις φορτώσει η σελίδα, που είναι λίγο αργή, επιλέγεις Δελτία Τύπου, τρίτη γραμμή στο αριστερό πορτοκαλί πλαίσιο.
-
Καλη βδομαδα φιλαρες,
Το συντονισμα που εκανε στις περιπου 2600 στροφες απο χτες τον 'ακουω ' κιολας!!!!
Τον εχει ακουσει κανενας τοσο εντονα για να εχω καμμια ιδεα τωρα που θα το παω συνεργειο και να μην ψαχνουμε αδικα??? -
ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΠΑΝΙ...ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ?ΕΙΝΑΙΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ?ΒΑΣΙΚΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΣΕΡΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΕ...ΤΙΜΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Καλη βδομαδα φιλαρες,
Το συντονισμα που εκανε στις περιπου 2600 στροφες απο χτες τον 'ακουω ' κιολας!!!!
Τον εχει ακουσει κανενας τοσο εντονα για να εχω καμμια ιδεα τωρα που θα το παω συνεργειο και να μην ψαχνουμε αδικα???Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Τον συντονισμό αυτό τον είχα και εγώ πριν καιρό, και μάλιστα πολλές φορές ακουγόταν πολύ δυνατά, σαν να έτριζε όλο το αμάξι απο πίσω. Δεν τον ξανάκουσα εδώ και ενάμιση χρόνο που άλλαξα τελικό. Οπότε υποψιάζομαι πως πρέπει να φταίει το τελικό καζανάκι. Όσες φορές το είχα πάει στην Peugeot πάντα κάτι έκανα στην εξάτμιση και ο ήχος του συντονισμού μειωνόταν, αλλα δεν κράταγε και πολύ.
-
[quote='TakisB'][quote='tsardaklis']Μολις γυρισα απο το σερβις των 90000χλμ. Συνολο 531
-
[quote='TakisB'][quote='tsardaklis']Μολις γυρισα απο το σερβις των 90000χλμ. Συνολο 531
PEUGEOT FORUM