-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
, είτε γιατί δεν έχουμε τι να πούμε,Aυτο ειναι ρε Τακη......
Να μιλαμε και να λεμε σαχλαμαρες.... εμεις...οι κατοχοι 307....δεν ειναι πρεπον και δεν αρμοζει στο υψηλοτατο επιπεδο μας.... -
EYTIXISMENO TO 2006 !!!
-
Καλή χρονιά φίλοι,
με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και σβέλτα και ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Αντε ρε...Καλή Χρονιά και Απροβλημάτιστη!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αντε ρε...Καλή Χρονιά και Απροβλημάτιστη!Με πεζώ δεν νομιζω..........
Καλη Χρονια!!!
-
Kαλή χρονιά ξαδέρφια!
-
Αγαπητοί φίλοι εύχομαι κατ' αρχήν χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.
Ψάχνω τετράδα λάστιχα 195/65/15 που να βγάλουν περισσότερα χιλιόμετρα από τα μαμίσια Continental Premium Contact που τέλειωσαν στα 28000 χιλιόμετρα. Κόστος γύρω στα 330-350€. Έχει καιρό να συζητηθεί το θέμα λάστιχα στο 307 και τα δεδομένα της αγοράς έχουν αλλάξει υποθέτω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον βοηθήσει επί του θέματος...
-
[quote='maverick']Αγαπητοί φίλοι εύχομαι κατ' αρχήν χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.
Ψάχνω τετράδα λάστιχα 195/65/15 που να βγάλουν περισσότερα χιλιόμετρα από τα μαμίσια Continental Premium Contact που τέλειωσαν στα 28000 χιλιόμετρα. Κόστος γύρω στα 330-350
-
καινούργια χρονιά κι είπα να την εγκαινιάσω με λίγη γκρίνια....
προχθές πέρασαν με αντισκωριακό τις επαφές στην κόρνα που δεν έκανε καλή επαφή και μου πήραν ένα 10ρικάκι μιας και μόλις έληξε η εγγύηση. μου το είχε κάνει και πέρσυ τέτοια εποχή, ελπίζω να μην γίνεται κάθε χρόνο.και τώρα δείχνει να λειτουργεί προβληματικά ο διακόπτης κατεύθυνσης του καλοριφέρ. συγκεκριμένα δεν στέλνει τον αέρα στα τζάμια αλλά και στισ άλλες ρυθμίσεις δεν ανταποκρίνεται κανονικά. μπορεί να είναι το πρόβλημα στο διακόπτη ή παρακάτω. το έχει αντιμετωπίσει κανείς? καμιά ιδέα για το πώς μπορώ να το δω μόνος μου?
-
Μάλλον δεν μπήκε καλά…
το άφησα για τυπικό service (80000km) και μου βγάλανε ότι θέλω αλλαγή σε τελικό και μεσαίο καζανάκι (?) ότι έχει καεί η φλάντζα κεφαλής (????) 400 -
Μάλλον δεν μπήκε καλά…
το άφησα για τυπικό service (80000km) και μου βγάλανε ότι θέλω αλλαγή σε τελικό και μεσαίο καζανάκι (?) ότι έχει καεί η φλάντζα κεφαλής (????) 400 -
[quote='@ndy']Μάλλον δεν μπήκε καλά…
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
....προχθές πέρασαν με αντισκωριακό τις επαφές στην κόρνα που δεν έκανε καλή επαφή και μου πήραν ένα 10ρικάκι μιας και μόλις έληξε η εγγύηση. μου το είχε κάνει και πέρσυ τέτοια εποχή, ελπίζω να μην γίνεται κάθε χρόνο.?Το έχω κάνει μια φορά δωρεάν, αλλά μάλλον πλησιάζει ο καιρός που θα πρέπει να το επαναλάβω: δεν είμαι fan της κόρνας και ίσως να φταίει αυτό...
Κορνάρει μόνο αριστερά και κέντρο...
Για το διακόπτη κατεύθυνσης αέρα δεν γνωρίζω τίποτα σχετικό. Δοκίμασες touristas στο psclub; -
[quote='TakisB'][quote='@ndy']Μάλλον δεν μπήκε καλά…
Ο χρήστης @ndy έγραψε:
Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλά σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε τα λαστιχάκια των υαλοκαθαριστήρων…δεν μπορείτε, αλλάζει όλο το set!!
Είσαι σίγουρος; Έχω δει μάκτρα της bosch, με κωδικό για 307.
-
Το com οντως κανει καπου στα 250
-
[quote='tsardaklis']Το com οντως κανει καπου στα 250
-
Παιδια πως καταλαβαινετε οτι εχει καει φλατζα τι συμπτωματα εχει?
-
[quote='tsardaklis']Το com οντως κανει καπου στα 250
-
ειδα χθες για πρωτη φορα το 307 f/l .....σε μαυρο...
οσοι πηρατε τη προηγουμενη εκδοση ησασταν πολυ τυχεροι κατα την αποψη μου...
PEUGEOT FORUM