-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
και για μερικούς μετράει το ότι δεν έμειναν στην εθνική, από κομμένο ημιαξόνιο... i know u know what i meanΔεν κοπηκε βρε λασπολογε, απλα ξεκουμπωσε λιγακι! Κ anyway μην συγκρινεις ανομοια πραγματα. Απο ραλι πχ δεν νομιζω οτι ειμαι πιο αναξιοπιστος.. Το θεμα ομως τωρα ειναι 307 vs ανταγωνισμος
-
Τελικα ειναι καθαρα θεμα χρηστη και αναγνωστη(πως κωδικοποιει και αποκωδικοποιει ο καθενας τα γεγονοτα).
Πριν δυο μερες εμαθα οτι ενα καινουργιο Ηonda civic χτυπησε σαζμαν ετσι στα καλα καθουμενα.
Αν το ειχε κανει Πεζω ακομα θα γραφαμε.
Τι ειναι δηλ προτιμοτερο???
Το ζουαν και η οθονη που το καλοκαιρι παθαινει...ηλιαση ή να γινει μπιλιες το σαζμαν.
Τα χαζοπροβληματα που σε ταλαιπωρουν αδικα η μια και καλη μια χοντρη βλαβη???
Να σου καιει 30 κιλα λαδι ή να σπαει το συρματοσχοινο του καθισματος στα διθυρα(αυτοι με τα τετραθυρα ουτε καν το εχουν υποψη τους).
Και σε τελικη ποσα τοπικ ειναι εδω μεσα και ποσα ατομα γραφουν σε συγκριση με οτι κυκλοφορει εξω και κυριως,τι στανταρ εχουν αυτοι που γραφουν???
Πιαστ΄αυγο και κουρευτο!!! -
Φιλοσοφικό το ερώτημα βεβαίως Εγώ όμως ζητώ να μου πείτε τις διαπιστωμένες βλάβες που έχουν εμφανίσει το μεγαλύτερο ποσοστό των αυτοκινήτων Έτσι θα μπορώ εγώ (με τα δικά μου μέτρα) να κρίνω αν είναι αξιόπιστο ή όχι
Μιλάω βέβαια για βλάβες με μεγάλη επαναληψιμότητα από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο και όχι βέβαια για βλάβη που εμφανίστηκε μόνο σε 1-2 αυτοκίνητα -
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Φιλοσοφικό το ερώτημα βεβαίως Εγώ όμως ζητώ να μου πείτε τις διαπιστωμένες βλάβες που έχουν εμφανίσει το μεγαλύτερο ποσοστό των αυτοκινήτων Έτσι θα μπορώ εγώ (με τα δικά μου μέτρα) να κρίνω αν είναι αξιόπιστο ή όχι
Μιλάω βέβαια για βλάβες με μεγάλη επαναληψιμότητα από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο και όχι βέβαια για βλάβη που εμφανίστηκε μόνο σε 1-2 αυτοκίνηταOK.
Τα συχνότερα προβλήματα λοιπόν είναι δύο: τρίζει το ζουάν, και είναι ευπαθής ο μοχλός αλλαγής των φλας. Συνήθως το πρόβλημα που παρουσιάζει είναι το εξής: Κατά την επαναφορά στην ευθεία μετά από δεξιά στροφή όπου έχεις ανάψει δεξί φλας και περιμένεις να σβήσει, σβήνει το δεξί και ανάβει το αριστερό...
Υποθέτω ότι το συγκεκριμένο εξάρτημα έχει βελτιωθεί στο facelift, αφού δεν παρουσιάζεται και στο C4 από όσο γνωρίζω.Τραγικά προβλήματα φίλε, αναξιόπιστα, εκτός από άσχημα αυτά τα γαλλικά...
-
Εμ! Ας προσέχατε !!! Ας αγοράζατε Γερμανικά αυτοκίνητα που είναι ... αξιόπιστα
-
Θααααα... το έχουμε στα υπόψη....
-
Κάτι ξεχάσατε:
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάτι ξεχάσατε:Το παθαίνουν κι αυτό τα γερμανικά;
Να προσέχουμε...
-
Φιλε Dimman,
Απο απολυτως εγκυρη πηγη εχω μαθει οτι τωρα πλεον ολα τα προβληματα του 307 ειναι λυμενα.
Μεχρι και τα δικα μας (που ηταν απο τις πρωτες γενιες) τα εχουν λυσει(εκτος απο το ζουαν!!!! )
Εγω για να πω την αμαρτια μου!!!!! σκεφτομαι πολυ το καινουργιο διλιτρο -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Εγω για να πω την αμαρτια μου!!!!! σκεφτομαι πολυ το καινουργιο διλιτροΜπράβο ρε φίλε Μιχάλη! Κάνε μας να σκάσουμε από τη ζήλια μας!
Και μόλις το πάρεις: Να βρεθούμε ρε φίλε, χαθήκαμε!
-
Τωρα δικαιολογημενα θα μου πειτε μαλλον 'κατσε ρε φιλε να βγει πρωτα' αλλα ανυπομονος γαρ θα τολμησω να ρωτησω, τι λετε, θα αξιζει τα λεφτα της η εκδοση feline;
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Τωρα δικαιολογημενα θα μου πειτε μαλλον 'κατσε ρε φιλε να βγει πρωτα' αλλα ανυπομονος γαρ θα τολμησω να ρωτησω, τι λετε, θα αξιζει τα λεφτα της η εκδοση feline;μπαααα, αναξιόπιστη...
κάποιον τον τρώει το δεξί του πόδι
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Τωρα δικαιολογημενα θα μου πειτε μαλλον 'κατσε ρε φιλε να βγει πρωτα' αλλα ανυπομονος γαρ θα τολμησω να ρωτησω, τι λετε, θα αξιζει τα λεφτα της η εκδοση feline;
μπαααα, αναξιόπιστη...
κάποιον τον τρώει το δεξί του πόδι
Βρε αντε πουλα τα χρεπια σου εσυ κ παρε κανα φορτηγακι για τις αυξημενες μεταφορικες σου αναγκες!
Ποιον, ποιον; που;; -
Mαυρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδααααααααααααα
-
Nα σας αρωτηξω κατι......
Οταν πατε με πανω απο 150 και φυσαει εχετε ακουσει ποτε ενα τριξιμο που προερχεται καπου απο την ταπετσαρια ...καπου κοντα στον καθρεπτη ..καπου κοντα στο ταμπλω?????? (στην πορτα του οδηγου,εννοω).
Αν ναι τοτε μην το πολυψαχνετε γιατι προερχεται απο το.....τζαμι της πορτα οσο καλα και να ειναι κλεισμενο!!!!!!
Μου εφαγε τρια χρονια να το ανακαλυψω...τυχαια ακουμπησα το τζαμι και σταματησε...οταν πηρα το χερι μου ξαναρχισε....
Οποτε οταν πατε πανω απο 150 το ενα χερι στο τιμονι και το αλλο.....στο τζαμι (καλα πλακα κανω !!) -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Οταν πατε με πανω απο 150 και φυσαει εχετε ακουσει ποτε ενα τριξιμο που προερχεται καπου απο την ταπετσαρια ...καπου κοντα στον καθρεπτη ..καπου κοντα στο ταμπλω?????? (στην πορτα του οδηγου,εννοω).
Αν ναι τοτε μην το πολυψαχνετε γιατι προερχεται απο το.....τζαμι της πορτα οσο καλα και να ειναι κλεισμενο!!!!!!
Μου εφαγε τρια χρονια να το ανακαλυψω...τυχαια ακουμπησα το τζαμι και σταματησε...οταν πηρα το χερι μου ξαναρχισε....
Οποτε οταν πατε πανω απο 150 το ενα χερι στο τιμονι και το αλλο.....στο τζαμι (καλα πλακα κανω !!)Πάει πάνω από 150 το 307??:lol:
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Οταν πατε με πανω απο 150 και φυσαει εχετε ακουσει ποτε ενα τριξιμο που προερχεται καπου απο την ταπετσαρια ...καπου κοντα στον καθρεπτη ..καπου κοντα στο ταμπλω?????:D? (στην πορτα του οδηγου,εννοω).
Οποτε οταν πατε πανω απο 150 το ενα χερι στο τιμονι και το αλλο.....στο τζαμι (καλα πλακα κανω !!)Περίεργο εγώ δεν το έχω ακούσει μέχρι τώρα ... Θα στήσω αυτί αύριο .. (είναι έντονο?)
-
Το ότι κάτι ακούω από την ανάρτηση τώρα που έχω 75 χιλ χλμ είναι επειδή έχω ΄΄φαγωθεί΄΄ να κάνω κάτι στο τουτού μου ή όντως έχει φθαρεί πλέον?
Και τι να κάνω, δώστε ρε παιδιά καμιά βοήθεια!!! -
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Το ότι κάτι ακούω από την ανάρτηση τώρα που έχω 75 χιλ χλμ είναι επειδή έχω ΄΄φαγωθεί΄΄ να κάνω κάτι στο τουτού μου ή όντως έχει φθαρεί πλέον?ε, δεν είναι και λίγα 75 χιλ. χλμ, ειδικά στους ελληνικούς δρόμους, δε νομίζεις;
Και τι να κάνω, δώστε ρε παιδιά καμιά βοήθεια!!!
αμορτισερομέτρηση, και μάλλον αλλαγή αμορτισέρ...
-
Ο χρήστης pkst έγραψε:
Περίεργο εγώ δεν το έχω ακούσει μέχρι τώρα ... Θα στήσω αυτί αύριο .. (είναι έντονο?)Oχι...εντονο δεν ειναι και ουτε το κανει παντα.Κατι σαν 'υποκωφο κρακ κρακ' ακουγεται και μονο οταν πας πανω απο 150 (και ναι.. παει 210 σε κατηφορα και στριβει με 195 την κατηφορικη στην Ακρατα!!!) και φυσαει.
PEUGEOT FORUM