-
Geia sas magkes. Otan afhsa to forum gia na pao strato htan sto 110, tora 2 mhnes meta einai MONO 150 selides??? Ntroph kai aisxos.
O logos tou post einai ena kainourio prob tou 307, ksafnika ekei pou phgaina esvhse otidhpote hlektriko exei to aytokinhto. Htan vrady kai esvhsan ta panta sto eswteriko k ta fwta (OXI to moter). Ayto gia 2 deyterolepta kai ola epanhlthan. Thn allh mera sth Dakar mprizwnoun ton egkefalo kai mou lene pos exei problem. To afhnw mia mera me apotelesma na mou poun pos eixe problhma h hlektronikh petalouda.
Ikanopoihtikh apanthsh gia to ti prokalese to svhsimo den katafera na paro, oute fysika pws syndeete ayto me mia tapeinh hlektronikh petalouda.
Einai omws emfanhs h veltiwsh sthn apokrish tou gkaziou kai epipleon stis alages stis 6500 rpm+ to moter den strofarei parapanw me to pathma tou symplekth.
Perierga mas ta leei h Peugeot.......
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το παρόν θέμα θα κλειδωθεί (από μόνο του) στις 199 σελίδες και θα ανοιχθεί νέο με τίτλο 'CLUB PEUGEOT 307 II-Δον Ζουάν'
Συγνωμη κυριε Kouk που θα σας βρισω αλλα πρεπει να ειστε συγγενης με το Μιχαλη!
Μωρε να κλειδωθει καλα θα ειναι ...μην αυτοκατασταφει και χασουμε και ολα τα σπουδαια πονηματα που εχουν καταγραφει εδω μεσα
Αν μπει κανενας ξενος εδω μεσα θα αναθεωρησει το συντακτικο, τη γραμματικη και την ορθογραφια του με αυτα που θα δει.
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Το παρόν θέμα θα κλειδωθεί (από μόνο του) στις 199 σελίδες και θα ανοιχθεί νέο με τίτλο 'CLUB PEUGEOT 307 II-Δον Ζουάν'
Συγνωμη κυριε Kouk που θα σας βρισω αλλα πρεπει να ειστε συγγενης με το Μιχαλη!
Πιπέρι...πιπερι!!!!
-
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΛΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΧΤΕΙ Ο ΙΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΣΤΑ 120.000ΚΜ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΔΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΑ 60.000ΚΜ ΕΓΩ ΕΧΩ 73.000ΚΜ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΑΤΕ...ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΙΣ 5.000ΚΜ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΝ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΡΙΓΜΟΥΣ ΑΚΟΥΟ ΓΝΩΜΕΣ
-
Εγω τον αλλαξα στις 60000.Με αυτα τα πραγματα δεν παιζουμε ασε δε που ηταν και σχετικα φθηνη η αντικατασταση.Ειχε ηδη καποια 'σκισηματα' επανω και ηταν ταλαιπωρημενος.
-
λοιπον με το βαρελακι και μονο χωρις εξατμιση (ακομη) εχω δει διαφορα σε ολες τις στροφες , αρπαζει πιο ευκολα δεν χρειαζεται να κατεβασεις ταχυτητα
ελπιζω οταν βαλω και εξαμιση να δω καλυτερα αποτελεσματα
για τελικο σκεφτομαι L&W και μεσαιo Sebring υστερα απο πολυ διαβασμα στο 206club forum
ακουω γνωμες
και τελος για προγραμμα στην MEGATEC 650euro με φπα
ψαγμενος και πολυ πειστικος κατα την ταπεινη μου γνωμη
και εδω επισης θα ηθελα τις αποψεις σας αν ξερετε κατι
Ευχαριστω προκαταβολικα -
Ο χρήστης fotis1972 έγραψε:
λοιπον με το βαρελακι και μονο χωρις εξατμιση (ακομη)Φιλε Φωτη μαλλον εισαι ο πρωτος απο δω μεσα που εχεις μπει σε...'περιπετειες' τετοιου ειδους οποτα περιμενοιυμε απο σενα γνωμες.
Τι βαρελακι εβαλες και ποσο???
Εχεις βαλει μπουζι Denso ιριδιου??? -
Φωτη οντως εισαι ο πρωτος... Εξετμιση εχω ακουσει οτι στο συγκεκριμενο κινητηρα δουλευει η REMUS. Εμεις δεν ασχολουμαστε με τετοια γιατι ο ενας νομιζει οτι ειναι γρηγορος και δεν εχει αναγκη απο αλογα(MDVQ), ο αλλος διαβαζει και οταν μει καμμια φορα δεν postαρει για να δουμε οτι ζει (σε τσακωσα Τακη!) και καποιοι αλλοι ακουνε τον πρωτο και μαλλον σε κακο θα τους βγει(Hiluxboy)!
Oι υπολοιποι ειναι μια χαρα παιδια και δεν μπορω να εκφερω γνωμη ωστε να δικαιολογησω το γιατι δεν μπαινουν σε περιπετειες!
Ε(χω την εντυπωση πως ο Dev κατι ειχε κανει με το τελικο... ψαχνω και επανερχομαι!)
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
1)ο ενας νομιζει οτι ειναι γρηγορος και δεν εχει αναγκη απο αλογα(MDVQ),2)και καποιοι αλλοι ακουνε τον πρωτο και μαλλον σε κακο θα τους βγει(Hiluxboy)!
1α)Τι να τα κανεις τα αλογα οταν εχεις χερια!!!!!!!
1β)Τι να τα κανεις τα αλογα οταν εχεις φιλους ...μουλαρια!!!2)Μονο ετσι θα αρχισεις να παιρνεις τον σωστο δρομο!!!!
-
Δεν γράφω....οχι...δεν γράφω!!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
λοιπον με το βαρελακι και μονο χωρις εξατμιση (ακομη)
Φιλε Φωτη μαλλον εισαι ο πρωτος απο δω μεσα που εχεις μπει σε...'περιπετειες' τετοιου ειδους οποτα περιμενοιυμε απο σενα γνωμες.
Τι βαρελακι εβαλες και ποσο???
Εχεις βαλει μπουζι Denso ιριδιου???Λοιπον το βαρελακι ειναι της bmc (cda) μου το εδωσε ενας φιλος
αλλα κανει γυρω στα 280 euro δεν εχω βαλει μπουζι αλλα το σκεφτομαι
θα δω διαφορα ?? γνωριζετε?? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
1β)Τι να τα κανεις τα αλογα οταν εχεις φιλους ...μουλαρια!!!
Δεν εννοουσα εσενα ....
Εσυ ειναι πανελληνιως γνωστο οτι εισαι γαϊδουρι ξεσαμαρωτο!!!! -
Ζώ!!!
Επέστρεψα τη Δευτέρα, δυό φορές ξεκίνησα να γράψω, αλλά είμαι στο γραφείο μόνος και με τρέλλαναν στα τηλέφωνα...
-
Δεν έχει σημασία για σας, αλλά έχει για μένα: πέρασα για πρώτη φορά
τα 200 σε τελική με δικό μου όχημα στο Σείριο. Συγκεκριμένα 205...
Καλά είναι για 4 άτομα και 'μετακόμιση' διακοπών 15 ημερών; -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Ζώ!!!Επέστρεψα τη Δευτέρα, δυό φορές ξεκίνησα να γράψω, αλλά είμαι στο γραφείο μόνος και με τρέλλαναν στα τηλέφωνα...
Welcome to the jungle φιλε Τακη
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Συγκεκριμένα 205...
Καλά είναι για 4 άτομα και 'μετακόμιση' διακοπών 15 ημερών;Αληταμπουρα..... ειχες και παιδια μεσα......Εσεις με τα 307 δε βαζετε μυαλο....
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Συγκεκριμένα 205...
Καλά είναι για 4 άτομα και 'μετακόμιση' διακοπών 15 ημερών;Αληταμπουρα..... ειχες και παιδια μεσα......Εσεις με τα 307 δε βαζετε μυαλο....
Δεν θα γράψω...όχι...δεν θα γράψω!!!
Καλώς όρισες Τάκη!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...και όλο γράφεις
τάκη, πώς είναι η...ζωή μετά τα 200;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
...και όλο γράφεις
...οχι αυτά που πρέπει!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
D
δεν θα απαντησω....δεν θα απαντησω......
PEUGEOT FORUM