-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Shamone mo-fo.
Εγω δεν σε εβρισα.
Μα δεν το έλεγα σε εσένα! Απλά θυμήθηκα έναν άλλο Αγγλο κωμικό που κάνει παρωδία του Michael Jackson (μεταξύ άλλων).
Κανε και μια μεταφραση γιατι δεν εχω ιδεα απο 'shamone mo-fo'!!!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Σεπτέμβρης 1981
ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ............
Σωστός! Κι εγώ εκεί ήμουν...
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Κανε και μια μεταφραση γιατι δεν εχω ιδεα απο 'shamone mo-fo'!!!Ούτε εγώ...
Η δεύτερη λέξη ξέρω τι είναι (mother-κλπ), αλλά για την πρώτη τίποτα...
Θα ψάξω να βρω ένα βιντεάκι του.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
, οπότε αν το διαλύω κι εγώ λίγο παραπάνω δεν πειράζει...Δεν πειραζει....δεν πειραζει....
Ειπαμε τωρα που εχει την καρω σημαια σε αγαπαμε πολυ......Κανε οτι θελεις
(φωτογραφια μην αλλαξεις μονο.. ) -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Nα σας θυμίσω και κάτι άλλο, ήταν η πρώτη μεγάλη συναυλία που είδα. Ν.Φιλαδέλφια, Rory Gallagher (έφυγε ο καυμένος ), είχαν σπάσει τα πάντα. Όποιος βρει πότε κερδίζει...
Σεπτέμβρης 1981
ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ............
Σεπτέμβρης 1981-Ιούνιος 1983
ΗΜΟΥΝ ΦΑΝΤΑΡΟΣ....
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
, αλλά ειδικά η Ροζ Σαύρα μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση:Τι εννοεις με αυτο(γιατι εχουμε πολλες σαυρες εδω μεσα... )
Χωρις πλακα τωρα μεταφρασες το ονομα τους???
Γιατι εγω ξερω αλλη εκδοχη
(Το πηρες το μηνυμα??) -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
, αλλά ειδικά η Ροζ Σαύρα μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση:
Τι εννοεις με αυτο(γιατι εχουμε πολλες σαυρες εδω μεσα... )
Χωρις πλακα τωρα μεταφρασες το ονομα τους???
Γιατι εγω ξερω αλλη εκδοχη
(Το πηρες το μηνυμα??)Δεν είναι αλά Led Zeppelin (Μολυβένιο Αερόπλοιο) είναι ο κύριος Pink και ο κύριος Floyd!! Τόσο απλά!!....Ενα φσσσσστ...με Overlay!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν είναι αλά Led Zeppelin (Μολυβένιο Αερόπλοιο) είναι ο κύριος Pink και ο κύριος Floyd!! Τόσο απλά!!....Ενα φσσσσστ...με Overlay!!
το όνομά τους το πήραν από δύο παλιούς bluesmen: τον pink anderson και τον floyd council.
θέλω να γίνω πετρίδης στη θέση του πετρίδη
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν είναι αλά Led Zeppelin (Μολυβένιο Αερόπλοιο) είναι ο κύριος Pink και ο κύριος Floyd!! Τόσο απλά!!....Ενα φσσσσστ...με Overlay!!
Οι οποιοι τζαζιστες που θαυμαζαν οι τυποι, αν δε με απατα η μνημη μου...
σωστα ? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Οι οποιοι τζαζιστες που θαυμαζαν οι τυποι, αν δε με απατα η μνημη μου...
σωστα ?Σωστά...σωστά!!Μπράβο παιδί μου!!Φαίνονται οι μελετηροί μαθητές!!
-
συνεχιζετε ακαθεκτοι για τις 200 σελίδες? λοιπον, καλο καλοκαιρι, καλα κι απροβληματιστα χιλιομετρα... το ΣΚ θα ειμαι στη βωβουσα, θα εχει μια εκδηλωση χορευτικη το Σαββατο το βραδυ κατα τις 8.00. οσοι ειστε κοντα ελατε... θα χορεψουμε χωρους απο τους βλαχους των σερρων.. (αντιπερα, στο σεργιωτικο τον καμπο, δερβεναγα και κατω στην ασπρη πετρα)
Λα πομλου ντι νιγκ α μαρι
ντουαρμι μρούτα σουνου αούμπρα
μοι λελιτσι λια
τριανταφυλλα αρόσι σ γκάλμπινα
δηλ.
Στο δέντρο κοντά στη θάλασσα
κοιμάται η αγάπη μου κάτω από τη σκιά
Αχ λουλουδάκι μου
τριανταφυλλάκι μου κόκκινο κίτρινο -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
, οπότε αν το διαλύω κι εγώ λίγο παραπάνω δεν πειράζει...
Δεν πειραζει....δεν πειραζει....
Ειπαμε τωρα που εχει την καρω σημαια σε αγαπαμε πολυ......Κανε οτι θελεις
(φωτογραφια μην αλλαξεις μονο.. )να βάλω αυτό?
Ναι, ε...οκ, μόλις κερδίσει θα το βάλω....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
να βάλω αυτό?
:
Δουλοι σου......
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Δουλοι σου......Ελπίζω να σπάσει πλέον η γκαντεμιά στην Αργεντινή (που μόλις ξεκίνησε...)
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
συνεχιζετε ακαθεκτοι για τις 200 σελίδες?Εμεις συνεχιζουμε...εσυ δεν βοηθας και τοσο....
Καλες διακοπες φιλε και ισως τα πουμε Κρητη. -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
συνεχιζετε ακαθεκτοι για τις 200 σελίδες?
Εμεις συνεχιζουμε...εσυ δεν βοηθας και τοσο....
quote]ΠΡΟΣΟΧΗ...ΠΡΟΣΟΧΗ...ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ!!!
Το παρόν θέμα θα κλειδωθεί (από μόνο του) στις 199 σελίδες και θα ανοιχθεί νέο με τίτλο 'CLUB PEUGEOT 307 II-Δον Ζουάν'
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το παρόν θέμα θα κλειδωθεί (από μόνο του) στις 199 σελίδες και θα ανοιχθεί νέο με τίτλο 'CLUB PEUGEOT 307 II-Δον Ζουάν'
Μωρε να κλειδωθει καλα θα ειναι ...μην αυτοκατασταφει και χασουμε και ολα τα σπουδαια πονηματα που εχουν καταγραφει εδω μεσα
-
Geia sas magkes. Otan afhsa to forum gia na pao strato htan sto 110, tora 2 mhnes meta einai MONO 150 selides??? Ntroph kai aisxos.
O logos tou post einai ena kainourio prob tou 307, ksafnika ekei pou phgaina esvhse otidhpote hlektriko exei to aytokinhto. Htan vrady kai esvhsan ta panta sto eswteriko k ta fwta (OXI to moter). Ayto gia 2 deyterolepta kai ola epanhlthan. Thn allh mera sth Dakar mprizwnoun ton egkefalo kai mou lene pos exei problem. To afhnw mia mera me apotelesma na mou poun pos eixe problhma h hlektronikh petalouda.
Ikanopoihtikh apanthsh gia to ti prokalese to svhsimo den katafera na paro, oute fysika pws syndeete ayto me mia tapeinh hlektronikh petalouda.
Einai omws emfanhs h veltiwsh sthn apokrish tou gkaziou kai epipleon stis alages stis 6500 rpm+ to moter den strofarei parapanw me to pathma tou symplekth.
Perierga mas ta leei h Peugeot.......
-
Να πω κατι ασχετο με τα παραπανω.....???
Ασ πω. Ο συναγερμος της peugeot χτυπαει με συχνοτητα σχεδον μια στις δεκα οταν ενα βαρυ οχημα πχ. φορτηγο η τρακτερ περασει απο διπλα και χτυπαει σχεδον σιγουρα οταν τη στιγμη που περναει το φορτηγο απο διπλα μαρσαρει αποτομα για να επιταχυνει
αυτο φενετε οτι προκαλει καποιο συντονισμο που επηρεαζει το συναγερμο
Στη PEUGEOT που ρωτησα γι αυτο το θεμα μου ειπαν οτι αυτος ο συναγερμος δεν ρυθμιζετε και οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα γι αυτο το θεμα....μου βρηκαν ομως λυση: μου ειπαν να μη το παρκαρω σε εκεινο το σημειο αφου περνουν φορτηγα και ενεργοποιουν το συναγερμο... θα εννοουσαν φενετε να το παρκαρω στο διπλανο βουνο οπου δεν περναν φορτηγα και γενικως οχηματα αλλα μονο προβατα
Ξερει κανεις κατι που αφορα αυτην τη κατασταση με το συναγερμο της peugeot???? -
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Geia sas magkes. Otan afhsa to forum gia na pao strato htan sto 110, tora 2 mhnes meta einai MONO 150 selides??? Ntroph kai aisxos.O logos tou post einai ena kainourio prob tou 307, ksafnika ekei pou phgaina esvhse otidhpote hlektriko exei to aytokinhto. Htan vrady kai esvhsan ta panta sto eswteriko k ta fwta (OXI to moter). Ayto gia 2 deyterolepta kai ola epanhlthan. Thn allh mera sth Dakar mprizwnoun ton egkefalo kai mou lene pos exei problem. To afhnw mia mera me apotelesma na mou poun pos eixe problhma h hlektronikh petalouda.
Ikanopoihtikh apanthsh gia to ti prokalese to svhsimo den katafera na paro, oute fysika pws syndeete ayto me mia tapeinh hlektronikh petalouda.
Einai omws emfanhs h veltiwsh sthn apokrish tou gkaziou kai epipleon stis alages stis 6500 rpm+ to moter den strofarei parapanw me to pathma tou symplekth.
Perierga mas ta leei h Peugeot.......
Êáé Üëëïò ìå öþôá .....ÅìÝíá ðáíôùò ìïõ åß÷áí ðåß ãéá ðñïâëçìáôéêÞ Ïèüíç Ðïëëáðëþí Åíäåßîåùí Ôï îáíÜêáíå âåâáßùò âåâáßùò
Ç ëýóç ãéá ìÝíá Þñèå áëëßùò' ìéá áëëáãÞ óôïõò ìï÷ëïäéáêüðôåò ôùí öëáò '
PEUGEOT FORUM