-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Πω πω σαν το σουζουκι σχεδον.
Ειδες διαφορα το 8αρι κιβωτκο.Αρα το ερχπμενο 208 με τον ιδιο συ διασμο και καμια 150 200 κιλα λιγοτερο θα ναι λουκουμακι
Δεν έχω εμπειρία από το 6-άρι οπότε δε μπορώ να κρίνω
Μάλλον οι ταχύτητες ήταν πολύ πιο κοντά (ή και πιο κάτω) στα 110 πάρα στα 130. Ή το trip computer κλέβει πολύ...
Γιατί 5,5lt/100Km με 120 (μέσος όρος 110 - 130) είναι μάλλον η κατανάλωση με τον 1.5 diesel...
Οι ταχύτητες σε αρκετά μεγάλο μέρος της επιστροφής ήταν στα 140 με cc. Το 110 δε μπήκε ποτέ σαν ταχύτητα απλά κατέβασα το μέσο όρο μου υποθέτοντας τα στοπ σε διόδια και κάποιες αναγκαίες μειώσεις ταχύτητας. Σε κάθε περίπτωση θα επανέλθω και με καινούριες μετρήσεις στο επόμενο ταξίδι.
-
Καλημέρα γνωρίζει κανείς γιατί η peugeot έκοψε το 6αρι σαζμαν από την έκδοση 1,5 100
Το δικό μου γράφει 97 co2 ενώ Τώρα με το 5αρι το δηλώνουν 90co2 -
Ο χρήστης Gianniz έγραψε:
Πω πω σαν το σουζουκι σχεδον.
Ειδες διαφορα το 8αρι κιβωτκο.Αρα το ερχπμενο 208 με τον ιδιο συ διασμο και καμια 150 200 κιλα λιγοτερο θα ναι λουκουμακι
Δεν έχω εμπειρία από το 6-άρι οπότε δε μπορώ να κρίνω
.
Το νεο 208 θα εχει και αυτο 8αρι αυτοματο. Ιδιο με το δικο σου.
Οποτε και με πολλα λιγοτερα κιλα φανταζεσαι -
Καλησπέρα. Εδώ Storm!
Χωρίς πολλά-πολλά και γιατί και για όποιον ξέρει θέλω απόψεις για Peugeot 308 1.6/120ps μοντέλο 2011 με λίγα χιλιόμετρα.
Αναφέρομαι σε αυτό: https://autovalue.car.gr/cars/view/23834193/
Οι οποίοι της AutoValue λένε να πάω το αυτοκίνητο όπου θέλω για έλεγχο, για test drive κλπ...κλπ...
-
Καλα βρε χριστιανε μου βαλε netflix να σου βγει και πιο φθηνα.....
Τσπ, στα χιλιομετρα που εχει ολα τελεια θα ειναι..
Το κιβωτιο του αθλιο. Σιγουρα του aveo καλυτερο θα ναι, σε ολα τα αλλα μια χαρα θα το ευχαριστηθεις, αλλα θα καιει αρκετα. Πολυ καλυτερο του 207 που ειχες πολυ παλια.
-καλα η οθονη που εχει ειναι αθλια, υπαρχουν στο διαδικτυο με 50 ευρω τρομερα καλυτερες οθονες που κουμπωνουν κατευθεια στο φυσακι αυτης και δινουν πιο primium αισθηση.
-
Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις; Κάνω μπόλικα χιλιόμετρα με 1.6d όμως.
-
Είναι επιρρεπή σε προβλήματα;
Είναι από αυτά που βγάζουν κάθε τρεις και λίγο τα ANTIPOLLUTION/ DEPOLLUTION SYSTEM FAULTY;
Και να μου πεις και τα περίεργα που έχεις δει μετά από τη χρήση που κάνεις.
Σε ευχαριστώ
-
Tσπ, στα χιλιομετρα που εχει ολα τελεια θα ειναι..
Το κιβωτιο του αθλιο. Σιγουρα του aveo καλυτερο θα ναι, σε ολα τα αλλα μια χαρα θα το ευχαριστηθεις, αλλα θα καιει αρκετα. Πολυ καλυτερο του 207 που ειχες πολυ παλια.
-καλα η οθονη που εχει ειναι αθλια, υπαρχουν στο διαδικτυο με 50 ευρω τρομερα καλυτερες οθονες που κουμπωνουν κατευθεια στο φυσακι αυτης και δινουν πιο primium αισθηση.
Μερικές σημειώσεις:
-
To Aveo δεν έχει κιβώτιο. Ένα ματσούκι έχει που το πας πέρα-δώθε και εύχεσαι να έχει μπει κάποια ταχύτητα.
-
Το 207 που είχα, ήταν (και είναι) το καλύτερο αυτοκίνητο που είχα στην κατοχή μου. Δεν είναι τυχαίο ότι το κράτησα 7 ολόκληρα χρόνια. Φυσικά είχε κάποιες παραξενιές, αλλά αυτά ήταν τίποτα μπροστά στα υπόλοιπα που είχα ξεχωρίσει.
-
Βρωμάει ο τόπος από aftermarket ηχοσυστήματα και οθόνες. Αυτά είναι εύκολα πράγματα.
-
-
Καλα εντανει του peugeot ειναι ενα ματσουκι με σκαλωματα στις αλλαγες.
Το turbo ειχες;;; ειδαλλως το απλο , σιγα τα αυγα.
Το 308 ειχε καπως ενα κοπανημα στην πισω αναρτηση, αλλα εγω γνωριζω για πιο μεγαλες ζαντες, διοτι με αυτες που εχει αυτο ισως ει αι καλυτερα.
Πολλαπλασιαστες εχει θεματακια και τροχαλιες δυ αμο αλλα στα πολλα χιλιαδες χλμ, antipollution fault ηταν ο αλλος ο κινητηρας της p sa με τα πρπβληματικα ζευγη αισθητηρων λ. Αυτος ει αι ο prince αν δεν κανω λαθος....οποτε ψηλογνωστα τα θεματα του.
Δες μια και αν γλυφουν τα υγρα τιμονου, αν και στο 308 το εφτιαξαν το θεμα απο τα 207 και 307.
Γε ικα το αυτοκινητο ειναι τσιλικο. Σκεψου μια αλαγη αλλαδιων προλαβε να κανει και τωρα πηγαινε για τη δευτερη.
Γενικα ειναι αρκετα καλο αυτοκινητο και αν ειναι καθαρο και μεσα και ατρακαριστο, πολυ καλη ευκαιρια.
-
Ναι το turbo THP είχα, 207GT.
Αν συγκρίνω το κιβώτιο του 207 με του Fabia, για μένα το 207 είχε και έχει καλύτερο κιβώτιο. Εγώ το είχα ευχαριστηθεί το κιβώτιο του 207.
Το 6άρι κιβώτιο της SKODA έχει θέμα σοβαρό. Το 5άρι κιβώτιο του Fabia σαφώς είναι καλύτερο από το 6άρι.
Και το 207 σπάνια είχε το γνωστό 'κοπάνημα, πέρα/δώθε' στο πίσω μέρος στις οριζόντιες ανωμαλίες. Αλλά αυτό δεν με είχε ενοχλήσει ιδιαίτερα.
Αν σήμερα, 30 Αυγούστου 2019, με έβαζες να διαλέξω μεταξύ 207 και Fabia, σόρυ αλλά θα επέλεγα 207...
Τώρα από εκεί και πέρα το 308 δεν το ξέρω καθόλου. Σίγουρα όμως ο ατμοσφαιρικός 1600άρης δεν θα έχει τα κουσούρια των τούρμπο κινητήρων.
-
Δες μια και αν γλυφουν τα υγρα τιμονου, αν και στο 308 το εφτιαξαν το θεμα απο τα 207 και 307.
Lap συγκεντρωσου !!! Το 207 (και το 308 νομιζω) εχει ηλεκτρικο τιμονι , δεν παιρνει υγρα
Αν σήμερα, 30 Αυγούστου 2019, με έβαζες να διαλέξω μεταξύ 207 και Fabia, σόρυ αλλά θα επέλεγα 207...
Θες το δικο μου 207 ?
Τώρα από εκεί και πέρα το 308 δεν το ξέρω καθόλου. Σίγουρα όμως ο ατμοσφαιρικός 1600άρης δεν θα έχει τα κουσούρια των τούρμπο κινητήρων.
Το μονο που ξερω ειναι οτι καινε λαδι κι αυτοι
-
Λες;;;;;
Ενα απο τα δυο ειχε σιγουρα ηλετρουδραυλικη κρεμαγιερα..... διοτι εσταζε και το θυμαμαι που καθαριζα τα καλλωδια της για να δω αν ξανασταξει.
@αλεξανδρος, αν δωσεις το δικο σου, τι θα παρεις;;;;;
-
Θα πάρει το δικό μου FABIA...
-
Αν βεβαια ειναι μερακλης και θελει να σκαει φραγκα δεξια και αριστερα..
παμε στα 1000 κιλα και ....
-
Μην το σκίσουμε το θέμα. Ας μείνουμε στα Peugeot εδώ.
-
Υπερβολες
-
Λες;;;;;
Ενα απο τα δυο ειχε σιγουρα ηλετρουδραυλικη κρεμαγιερα..... διοτι εσταζε και το θυμαμαι που καθαριζα τα καλλωδια της για να δω αν ξανασταξει.
@αλεξανδρος, αν δωσεις το δικο σου, τι θα παρεις;;;;;
Το 307 ειχε υδραυλικη. Μπορει να το μπερδευεις μ αυτο
Αν το εδινα, θα επαιρνα κατι γρηγορο σιγουρα.... Ειχα σκεφτει (οταν εβγαινε ακομα) να παρω το 208 gti by PS. Ετυχε να το οδηγησω και μου αρεσε (αν και δεν εκοψα φλεβες) , αλλά ηταν αρκετα ακριβο και δεν το επιχειρησα. Εβγαινε πανω απο 27,000€....
Το φιεστα αρκετα καλο κι αυτο , αλλά ειμαι απο αυτους (λιγοι μαλλον) που δεν μου αρεσει εμφανισακα
Το σουιφτ καλο κι αυτο , αλλά θα το ηθελα πιο δυνατο.....
Οποτε με βλεπω να μην παιρνω τιποτα και να μενω με το 207
-
Θα πάρει το δικό μου FABIA...
Αν ειχε πιο δυνατο μοτερ, το συζηταγαμε....
-
Τι να συζητήσουμε μωρέ;;;;;
Το FABIA έχει πουληθεί από την εβδομάδα του Αγίου Πνεύματος...
-
PEUGEOT FORUM