-
Ευχαριστώ πολύ !!
-
Ξέρει κανεις την ταχύτητα ταξιδιού για το 306 για μεγαλύτερη οικονομία ;;
Ευχαριστώ και πάλι !! -
Γυρω στα 90 και 5η
Στάλθηκε απο s4 με tapa
-
Ειναι λιγο σχετικο το ερωτημα σου αλλα η παραπανω απαντηση ειναι κοντα στη πραγματικοτητα.
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Γυρω στα 90 και 5ηΣτάλθηκε απο s4 με tapa
Που να δεις με τα 60 .............θαυματα!!!!!!!
Αν μπορει να παει με αυτα τα χλμ ας παει..... -
Για ταξιδι μιλαμε, οχι για περπατημα...
-
Αμα ειναι ετσι καλύτερα να πάρω το ποδήλατο Μιλάω για μια ταχύτητα ταξιδιού που να μου προσφέρει και οικονομία ταυτόχρονα ! Συνήθως μια τέτοια ταχύτητα ειναι από 120-140 στα υπόλοιπα αυτοκίνητα της οικογένειας μου αλλα εγώ μιλάω για το 306 για το οποίο δεν ξέρω !!
-
Εκει γυρω στις 3000σαλ με 5η να εισαι μ αυτο το μοτερακι (γυρω στα 100) ειναι οτι πρεπει.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εκει γυρω στις 3000σαλ με 5η να εισαι μ αυτο το μοτερακι (γυρω στα 100) ειναι οτι πρεπει.Όπως στα περισσότερα αυτοκίνητα πέριξ των 100 Είναι μια χαρά. Μετά αυξάνονται δυσανάλογα πολύ οι απώλειες λογο αεροδυναμικών αντιστάσεων..
-
Ο χρήστης mixalis_peugeot έγραψε:
Αμα ειναι ετσι καλύτερα να πάρω το ποδήλατο Μιλάω για μια ταχύτητα ταξιδιού που να μου προσφέρει και οικονομία ταυτόχρονα ! Συνήθως μια τέτοια ταχύτητα ειναι από 120-140 στα υπόλοιπα αυτοκίνητα της οικογένειας μου αλλα εγώ μιλάω για το 306 για το οποίο δεν ξέρω !!Καθοτι εχει απο τα πλεον ψωφια μοτερ ever και ειναι και 8v ,οσο το ζωριζεις ψηλα τοσο πινει και δεν αποδιδει!μεχρι τα 110 ειναι οκ......
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Αμα ειναι ετσι καλύτερα να πάρω το ποδήλατο Μιλάω για μια ταχύτητα ταξιδιού που να μου προσφέρει και οικονομία ταυτόχρονα ! Συνήθως μια τέτοια ταχύτητα ειναι από 120-140 στα υπόλοιπα αυτοκίνητα της οικογένειας μου αλλα εγώ μιλάω για το 306 για το οποίο δεν ξέρω !!
Καθοτι εχει απο τα πλεον ψωφια μοτερ ever και ειναι και 8v ,οσο το ζωριζεις ψηλα τοσο πινει και δεν αποδιδει!μεχρι τα 110 ειναι οκ......
Όχι επειδή ειναι δικό μου αλλα σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να χαρακτηρίσω αυτό το μοτέρ ψωφιο. Ανοίγει πολύ ωραία ,είτε σταδιακά είτε απότομα , πιάνει 200 κοντερισια -194 gps και ειναι τρομερά ελαστικός αφού σε διασταύρωση με στοπ όταν είμαι σχεδόν ακινητοποιημένος πατάω γκάζι με 3η και ανταποκρίνεται αμέσως χωρίς σκορτσαρισμα. Αντίθετα αισθάνεσαι την δύναμη του. Δεν ξέρω αν για αυτή την συμπεριφορά υπεύθυνη ειναι η συντήρηση ή το φίλτρο ελευθερας , και δεν έχω οδηγήσει άλλο 306 για να εκφέρω γνώμη . Πάντως μόνο ψωφιο δεν θα το χαρακτήριζα . Το μόνο μου παράπονο (που θα διορθώσω με εξάτμιση ) ειναι ότι η πρώτη και η δευτερα δεν έχουν το μπαμ που θα ήθελα , άσχετα με την ανταπόκριση του γκαζιού . Όσο για την κατανάλωση έκανα ταξίδι Γαλατσι - Ομβριακη (Λαμία ) με ταχύτητα από 120-130 εκτός από το ξεμπουκώνει που το ΟΓΑ τέρμα και ο δείκτης έπεσε ελάχιστα κάτω από την τριτη γραμμή . Ουσιαστικά έκαψα γύρω στα 30 ευρώ super αμόλυβδη . Γι αυτό και τα 100 μου φαίνονται πολύ λίγα και δεν αξίζει πιστεύω να πηγαίνεις με 100 για να μην κάψεις όταν με 120-130 καις 30-35 ευρώ σε τόσα χιλιόμετρα !! Να τονίσω ότι χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ super αμόλυβδη .
Φιλικά ,
Μιχάλης -
Δεν ειναι ο 1.4 cc με τα 75hp;;;;
-
Αυτό ειναι
Υπάρχει κάτι ασυνήθιστο σε αυτά που έγραψα παραπάνω ; -
Ναι, υπάρχει κάτι πολύ ασυνήθιστο με TU 75 ίππων να 200αριζει...
-
Σοβαρά ;; Το μόνο που έκανα ήταν να έχω το σωστό αέρα στα λάστιχα και του βάζω πάντα σούπερ αμόλυβδη και αραιά και που του ρίχνω ενισχυτικό οκτανίων ! Δεν έχω πειράξει κάτι άλλο και η μόνη παρέμβαση που θα γίνει στο μέλλον ειναι ότι θα βάλω εξάτμιση ! Βα πω την αλήθεια με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο ότι δεν ειναι συνηθισμένο αυτό αλλα από την άλλη δεν ξέρω και τι το προκάλεσε ...
-
Ο χρήστης mixalis_peugeot έγραψε:
Όχι επειδή ειναι δικό μου αλλα σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να χαρακτηρίσω αυτό το μοτέρ ψωφιο. Ανοίγει πολύ ωραία ,είτε σταδιακά είτε απότομα , πιάνει 200 κοντερισια -194 gps και ειναι τρομερά ελαστικός αφού σε διασταύρωση με στοπ όταν είμαι σχεδόν ακινητοποιημένος πατάω γκάζι με 3η και ανταποκρίνεται αμέσως χωρίς σκορτσαρισμα. Αντίθετα αισθάνεσαι την δύναμη του. Δεν ξέρω αν για αυτή την συμπεριφορά υπεύθυνη ειναι η συντήρηση ή το φίλτρο ελευθερας , και δεν έχω οδηγήσει άλλο 306 για να εκφέρω γνώμη . Πάντως μόνο ψωφιο δεν θα το χαρακτήριζα . Το μόνο μου παράπονο (που θα διορθώσω με εξάτμιση ) ειναι ότι η πρώτη και η δευτερα δεν έχουν το μπαμ που θα ήθελα , άσχετα με την ανταπόκριση του γκαζιού . Όσο για την κατανάλωση έκανα ταξίδι Γαλατσι - Ομβριακη (Λαμία ) με ταχύτητα από 120-130 εκτός από το ξεμπουκώνει που το ΟΓΑ τέρμα και ο δείκτης έπεσε ελάχιστα κάτω από την τριτη γραμμή . Ουσιαστικά έκαψα γύρω στα 30 ευρώ super αμόλυβδη . Γι αυτό και τα 100 μου φαίνονται πολύ λίγα και δεν αξίζει πιστεύω να πηγαίνεις με 100 για να μην κάψεις όταν με 120-130 καις 30-35 ευρώ σε τόσα χιλιόμετρα !! Να τονίσω ότι χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ super αμόλυβδη .
Φιλικά ,
ΜιχάληςΓια να πατινάρει με τρίτη σε στάση
και με τελική σχέση το κοντέρ να δείχνει 200μάλλον δίσκος θα είναι.
Το μόνο που δεν κολλάει είναι το gps. -
Δεν πατινάρει ... αντίθετα νιώθεις την δύναμη και την ροπή μόλις αφήσεις το γκάζι ! Όσο για το κοντέρ δεν του δίνω σημασία (εδώ δεν δίνω στον δείκτη βενζίνης ) για αυτό και έβαλα το ndrive.η αλήθεια ειναι πως με μπερδέψατε γιατί έχω κάνει παρα πολλά χιλιόμετρα με αυτό το αυτοκίνητο δεν δεν αποκόμισα αυτή την εντύπωση (και δεν μιλάω σαν εγωιστής οδηγός που θεωρεί το αμάξι του κορυφή )αντίθετα το θαύμαζα για αυτόν τον χαρακτήρα που μου έδειξε και το εκτίμησα μιας και μιλάμε για 1400 κυβικά και 75 άλογα . Δεν θέλω να θεωρηθεί ότι οδηγάω τον κιτ αλλα ούτε και ότι παρα φουσκώνω τα λόγια μου για να υπερυφανευτω για το αμάξι μου.απλα εκθέτω τα γεγονότα !!
Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα άλογα στο αυτοκίνητο δεν κάνουν τίποτα μπροστά στην ροπή . Η άποψη που επικρατεί ειναι απλα ένας μύθος όπως ξέρω από τους μεγαλύτερους βελτιωτες της χώρας . -
Σα πολλα πιανεις εσυ.. Βεβαια αν ειναι ελαφρως κατηφορικα (φαινομενικα ευθεια) το φερνεις τουμπα το κοντερ αλλα δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα. Με το ιδιο μοτερ σε citroen zx εχω δει μεχρι 190 κοντερισια.
-
Άρα λοιπόν δεν μιλάνε για τρελές διαφορες. Εγώ 194 (gps).ας μην ξεχνάμε πως για να επιτευχθει η μέγιστη απόδοση του κινητήρα πέρα από το σανιδωμα παίζουν καθοριστικό ρόλο και αλλα πράγματα όπως ο αέρας ελαστικών , η ποιότητα του καυσίμου (βάζε μόνο σούπερ αμόλυβδη και μετά το δεύτερο γέμισμα ή τα χιλιόμετρα που αντιστοιχούν στο δεύτερο γέμισμα θα δεις άλλες επιδόσεις και θα διανυεις με τα ίδια λίτρα τα διπλα χιλιόμετρα . Αμα 2-3 συμπληρώματα μπορείς να ρίχνεις και ενισχυτικό οκτανίων ή συντηρητικό οκτανίων που ειναι λίγο ακριβότερο ),ο αέρας , το φορτίο , αν φοράς κάποιο φίλτρο ελευθερας ή κάποια εξάτμιση . Κάποια από αυτά ίσχυαν σίγουρα όταν το τερμάτισα . Ίσως να ίσχυαν και κάποια όπως ο αέρας και όλα μαζί να συβαλαν στο τελικό αποτέλεσμα .
-
Τα 190 κοντερ δεν ειναι 190 gps... επισης με τα ιδια λιτρα διπλα χιλιομετρα απλα ΔΕ γινεται... απο το φιλτρο ελευθερας δε κερδιζεις τιποτα παρα μονο λιγο ηχο να γουσταρεις αν σ αρεσει..
PEUGEOT FORUM