-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Ok.Έχω φρενάρει 2 φορές πολύ δυνατά αλλά μάλλον δεν ήταν αρκετά δυνατά για να ανάψουν διότι δεν είδα μέσα το κουμπί να ανάβειΤο έλεγξα σήμερα, υπάρχει επιλογή στο διαγνωστικό τελικά.
-
Θάψιμο ξεθάψιμο, το δώσανε το βραβείο coty2014 στo 308
-
ωραίοι!
-
Η λογικότερη επιλογή από τους 7 τελικούς υποψηφίους .
-
Εγω παντως το ευχαριστηθηκα. Μας τα εχουν κανει τσουρέκια τοσα χρονια με τα ηλεκτρικα.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Εντάξει , για να είμαστε σωστοί, οι Γάλλοι τα τελευταία χρόνια προσφέρουν εξαιρετικό value for money.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
-
Οι 4Τροχοι γραφουν καλα λογια πάντως για το συνδυασμο κρατηματος και ανεσης.'Οπως και για τη Xsara...
-
Πάντως και αλλά έντυπα στο εξωτερικο τα γυρνάνε. Εγώ πιστεύω σαν κάτοχος του C4 II οτι το 308 που είναι σε όλα ανώτερο απο το δικο μου θα είναι ενα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ value for money αμάξι που θα δημιουργήσει θέματα στον ανταγωνισμό μέχρι να εμφανιστεί το Megane IV που θα είναι το νεο benchmark.
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Πάντως και αλλά έντυπα στο εξωτερικο τα γυρνάνε. Εγώ πιστεύω σαν κάτοχος του C4 II οτι το 308 που είναι σε όλα ανώτερο απο το δικο μου θα είναι ενα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ value for money αμάξι που θα δημιουργήσει θέματα στον ανταγωνισμό μέχρι να εμφανιστεί το Megane IV που θα είναι το νεο benchmark.Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
με τιμές από 14340 για το ατμοσφαιρικό βενζίνη 1200 με τα 82 αλόγατα και με τιμή **από **17320 για το ντίζελ με τα 90 άλογα μιλάμε για ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ value for money που θα διαλύσεις τον ανταγωνισμό
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Πάντως και αλλά έντυπα στο εξωτερικο τα γυρνάνε. Εγώ πιστεύω σαν κάτοχος του C4 II οτι το 308 που είναι σε όλα ανώτερο απο το δικο μου θα είναι ενα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ value for money αμάξι που θα δημιουργήσει θέματα στον ανταγωνισμό μέχρι να εμφανιστεί το Megane IV που θα είναι το νεο benchmark.
με τιμές από 14340 για το ατμοσφαιρικό βενζίνη 1200 με τα 82 αλόγατα και με τιμή **από **17320 για το ντίζελ με τα 90 άλογα μιλάμε για ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ value for money που θα διαλύσεις τον ανταγωνισμό
Μεχρι να ξεκινησουν οι εκπτωσεις, οπως ειχε κανει και η Σιτροεν και να πεσουν οι τιμες 3-4Κ κατω.
-
http://www.newsauto.gr/car-prices/
Εδώ πλέον έχει το νέο τιμοκατάλογο της Peugeot.
Πολύ ψηλά οι αρχικές τιμές.
Και νομίζω και μετά τις προσφορές ψηλά κάθονται οι τιμές.Πχ στο 2008 αφαιρούνται το όφελος απόσυσρης 960 για 1.2 και 1.4 και 1.430 για 1.6 και 1.000 προσφορά και στο 308 τα ίδια για απόσυρση και 1.500 προσφορά. Πάλι αν τα βάλει κανείς αυτά είναι ψηλά, και όλα αυτά χωρίς τα περαιτέρω (μεταλλικό, πινακίδες, pdi, ενδεχόμενα τέλη, ενδεχόμενη αγορά χαρτιού απόσυρσης).
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/?cat ... _type=sale
και σε πολυ καλη τιμη
απο οτι ειχα ψαξει, η καλυτερη στην Ευρωπη -
Είδα ένα 308 χτές σε μπορντώ. Ωραίο είναι.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Το diesel ξεκινάει από 15.870 στην έκδοση access... Η τιμή που αναφέρεις (17.320) είναι για την έκδοση active που έχει πολύ πλούσιο εξοπλισμό όπως multimedia οθόνη αφής 9,7'', αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου κ.α....
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4813704/ -
χχ
-
χχ
-
τελικα το πορτμπαγκαζ ποση χωρητικοτητα εχει;;
470 λιτρα ή 420 dm3;;η πλακα ειναι οτι λιτρα και dm3 ειναι το ιδιο!!
-
Υπάρχει ενα διαχωριστικό στον χώρο αποσκευών
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Ο χρήστης giocitroen91 έγραψε:
Το diesel ξεκινάει από 15.870 στην έκδοση access... Η τιμή που αναφέρεις (17.320) είναι για την έκδοση active που έχει πολύ πλούσιο εξοπλισμό όπως multimedia οθόνη αφής 9,7'', αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου κ.α....
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4813704/η έκδοση access δεν έχει οθόνη αφής, άρα προφανώς θα έχει χειριστηρια a/c? Πάντως 1500 ευρώ για όλα αυτά που λες+bluetooth κτλ αξίζουν
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
τελικα το πορτμπαγκαζ ποση χωρητικοτητα εχει;;
470 λιτρα ή 420 dm3;;η πλακα ειναι οτι λιτρα και dm3 ειναι το ιδιο!!
Δεν είναι το ίδιο στη μέτρηση χώρου αποσκευών, 470 λίτρα ρευστών και 420dm3 κατά VDA. Η Peugeot τα ανακοινώνει πολλές φορές και τα δύο.
PEUGEOT FORUM