-
Γειάσου Μιχάλη! Ευχαριστούμε!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Φανταστειτε ποσο σπορ του χει φανει η μπεμπα του ,του Θανου που ποσταρει κατι τετοια..Ελα Θωμα τρολλαρε...
12 μέρες μετά το είδα , το RCZ R το είχα δεί στην έκθεση Γενεύης! Νταξ, καλό είναι! Το προτιμώ απο ένα ΤΤ.
-
Για ΤΤ του φτωχού καλό είναι...
Στάλθηκε από το MT27i μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Για ΤΤ του φτωχού καλό είναι...Στάλθηκε από το MT27i μου
Και πάλι πολλά κοστίζει
-
Για τους ξινους θα έχει καπέλο ή τιμή. Δεν θέλει τα λεφτά τους ο γάλλος.
Sent from my Note 2 using smoke signals.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και πάλι πολλά κοστίζει
Για τους ξινους θα έχει καπέλο ή τιμή. Δεν θέλει τα λεφτά τους ο γάλλος.
Sent from my Note 2 using smoke signals.
αστους, προχτες ειδα ενα στο δρομο....
-
Κι εγώ το Πεζώ θα προτιμούσα.
-
Αν έχει μηχανικό μπλοκέ θα αξίζει πολλά. Ακόμη θυμάμαι και νοσταλγώ το 206 cc 2.0 μου που τον 1.5 χρόνο που το οδήγησα με quaiffe μπλοκέ είχε μια τιμονάρα επική. Μεταμορφώθηκε το αυτοκίνητο με 1000 € η καλύτερη μετατροπή από πλευράς κόστους/απόδοσης που έχω κάνει ποτέ.
-
Το R θα εχει torsen.
-
Γεια σας!
Πρόσφατα άλλαξα φλάντζα κεφαλής σε ένα 307 1,4 16V και έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
Παρατηρώ όμως κάθε φορά που ανοίγω το A/C ένα μικρό τρέμουλο στο ρελαντί.Το θέμα μου είναι πως δεν μπορώ να θυμηθώ αν ήταν έτσι και πριν την αλλαγή ή τώρα μετά την αλλαγή το πρόσεξα εγώ μιας και έψαχνα για κουσούρια για να βεβαιωθώ για την καλή εργασία του μηχανικού.
Το ερώτημα μου είναι αν νιώθει κανείς άλλος μικρό συντονισμό στην καρότσα του αυτοκινήτου όταν ανοίγει ο κομπρέσορας του A/C
(σαν να ήταν ένα από τα σύγχρονα 3κύλινδρα το νιώθω, μόνο όμως στο ρελαντί)
Ευχαριστώ -
Xmmm, νομίζω μια ανεπαίσθητη αλλαγή στη χροιά υπάρχει. Το ρελαντί μεταβάλλεται καθόλου όταν ενεργοποιείς τον κλιματισμό;
-
Από ότι θυμάμαι από την σημερινή βόλτα δεν μεταβάλλεται.
Είναι μόνιμα σταθερό λίγο χαμηλότερα από τις 800 σ.α.λΜε clima στο ΟΝ τώρα που το είδα τρέμει ελαφρά σαν δόνηση κινητού το άρωμα που κρέμεται από τον καθρέφτη (μόνο στο ρελαντί)
Με clima στο OFF δεν μπορείς να καταλάβεις ότι η μηχανή δουλεύει (απόλυτη ησυχία και μηδέν τρέμουλο)O κινητήρας με τα 90hp έχει μεταβαλλόμενο χρονισμό στις βαλβίδες;
-
Νομίζω πως ναι.
-
Εχει μεταβλητο.
Και στην C4 μου ενα μικρο τρεμουλο υπηρχε παντα, αλλα οχι τοσο ωστε να το μπερδεψω με 3κυλινδρο
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Εχει μεταβλητο.Και στην C4 μου ενα μικρο τρεμουλο υπηρχε παντα, αλλα οχι τοσο ωστε να το μπερδεψω με 3κυλινδρο
οταν πατουσες γκαζι ομως....σα να ελειπε ο 4ος κυλινδρος δεν ηταν.....
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
Εχει μεταβλητο.
Και στην C4 μου ενα μικρο τρεμουλο υπηρχε παντα, αλλα οχι τοσο ωστε να το μπερδεψω με 3κυλινδρο
οταν πατουσες γκαζι ομως....σα να ελειπε ο 4ος κυλινδρος δεν ηταν.....
Οταν πατάω γκάζι γενικότερα, είναι σαν να λείπουν 2 κυλινδροι τουλάχιστον... (όχι από θέμα ήχου όμως )
-
Η Peugeot πλέον στον Συγγελίδη...
Άντε να δούμε πότε θα πάρουν περιπολικά C-Elysse/301... -
http://www.autoblog.gr/2013/08/26/peuge ... lift-2014/
-
Αρκετοί ρύποι για τον thp Βέβαια είναι και μεγάλο το αυτοκίνητο .Το αυτόματο πάντως θέλει αντικατάσταση κάποια στιγμή
-
Γιατί θέλει αντικατάσταση?
PEUGEOT FORUM