-
Για όποιον θέλει να ακολουθήσει τον δρόμο μου.
-
Καμια φώτο τοποθετημενο Dr. να δουμε το αισθητικο αποτελεσμα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να το προτιμήσεις από το 90αρι, πολύ καλό μοτεράκι!Στο πολύ χαλαρό. Αν και σκέφτομαι και το 1600 120ps πάλι συνεργασία με BMW αν και μου είπαν χτες καίνε λάδια.. τέσπα.. ότι και να επιλέξεις μάλλον θα βρεθεί κάποιος να σου πει τo κάτι τις του..
-
-
Καλησπέρα και στους αναγνώστες της Peugeot.
Ίδια ερώτηση με αυτή που έκανα στην ενότητα της Scoda, το καινούργιο 301 θα βγει σε ταξί; Σε αντιπροσωπεία που ρώτησα (πριν 10 ημέρες) μου είπαν ότι θα βγει. Η πιστοποίηση τελικά δόθηκε από το Υπουργείο; Και αν ξέρετε.. ποιο μοντέλο θα βγει σε Ταξί από τα diesel; Μήπως θα βγουν ειδικές εκδόσεις για τα ταξί;
Ευχαριστώ
ΥΓ. Δεν θέλω το 508 που ξέρω ότι βγαίνει σε ταξί γιατί το έχω για ΙΧ και δεν θέλω το ίδιο σε ταξί.
-
Ο χρήστης dacourt έγραψε:
Καλησπέρα και στους αναγνώστες της Peugeot.Ίδια ερώτηση με αυτή που έκανα στην ενότητα της Scoda, το καινούργιο 301 θα βγει σε ταξί; Σε αντιπροσωπεία που ρώτησα (πριν 10 ημέρες) μου είπαν ότι θα βγει. Η πιστοποίηση τελικά δόθηκε από το Υπουργείο; Και αν ξέρετε.. ποιο μοντέλο θα βγει σε Ταξί από τα diesel; Μήπως θα βγουν ειδικές εκδόσεις για τα ταξί;
Ευχαριστώ
ΥΓ. Δεν θέλω το 508 που ξέρω ότι βγαίνει σε ταξί γιατί το έχω για ΙΧ και δεν θέλω το ίδιο σε ταξί.
Το 301 πωλειται ηδη σαν ταξι.
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Το 301 πωλειται ηδη σαν ταξι.Α ωραία σε ευχαριστώ για τη πληροφορία.. ξέρεις ποιες εκδόσεις έχουν βγάλει για να χρησιμοποιηθούν ως Ταξί;
EDIT Διάβασα ότι δίνουν ή δωρεάν τη βαφή ή 800 ευρώ έκπτωση για Ταξί.. το μόνο που δεν μου άρεσε είναι ότι στο prospectus δεν δίνει την έκδοση με αυτόματο.. ελπίζω να έχουν σκεφθεί τους οδηγούς ταξί και να μη μας πασάρουν τα χειροκίνητα!
-
Το χρωμα δωρο.
http://www.autoblog.gr/wp-content/uploa ... prices.pdf
Και οι 3 εκδοσεις 1.6diesel ειναι διαθεσιμες.
-
Το 301 πωλειται ηδη σαν ταξι.
Α ωραία σε ευχαριστώ για τη πληροφορία.. ξέρεις ποιες εκδόσεις έχουν βγάλει για να χρησιμοποιηθούν ως Ταξί;
Άρα να υπολογίζω ότι μόνο κανά 400αρι ευρώ που θα θέλει για νέο χρώμα και αν χρειαστεί κάποια αλλαγή στα ηλεκτρικά(για καπέλο κτλ..).http://www.car.gr/classifieds/taxis/?ma ... or=d&so=re
Σ'αυτην την αγγελια, λεει οτι θα ειναι η εκδοση Active..
-
Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Αν υπάρχει και κάποια άλλη πληροφορία, δεκτή .
-
αν είσαι απο θεσσαλονίκη σε εχω δει! ωραίο αμάξι!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αν είσαι απο θεσσαλονίκη σε εχω δει! ωραίο αμάξι!
και γω τον εχω δει.... αρκετα συμπαθες...
-
Mαύρα τα σύννεφα για την ΠΣΑ
http://www.autoblog.com/2013/02/11/ailing-peugeot-writes-down-over-5-5b-in-assets/
-
καταστροφικά νούμερα
έτσι όπως πάνε, σε κανά χρόνο θα τους αγοράσουν οι Γερμανοί -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Mαύρα τα σύννεφα για την ΠΣΑhttp://www.autoblog.com/2013/02/11/ailing-peugeot-writes-down-over-5-5b-in-assets/
Είναι περίεργο πως έπεσαν τόσο πολύ και μαζί τους η Σιτροέν. Κυριολεκτικά με τον αντικαταστάτη του 308 παίζουν τις όποιες ελπίδες έχουν να επανακάμψουν.
-
Υπάρχει κρίση, και η κρίση πλήττει περισσότερο τους χαμηλόμισθους, μισθοσυντήρητους, μικροσυνταξιούχους, νέους, οικογενειάρχες με μετρημένα εισοδήματα, κ.α. Ακριβώς στο κοινό που απευθύνονται κατά βάση οι αυτοκινητοβιομηχανίες του νότου με τα μικρά αμαξάκια που δεν έχουν πριμιά.
Θα είναι έκπληξη να μπουν οι Ούνοι τώρα που έχει βάλει πόδι ο αμερικάνος μπαμπούλας. -
Σχέδιο διασωσης για την PSA
Άντε να δουμε τι θα ανακοινωσει κι αύριο ο Ghosn για τη Renault -
τους Γάλλους μου, προσπαθώ να βρω άκρη με το τι κωδικό φίλτρου λαδιού χρειάζομαι κι έχω μπερδευτεί. Σαλάτα μιλάμε.
Έχει κανείς εύκαιρο κωδικό; Το τσουνί που θυμάμαι να έχει, το έχει μόνο το δικό μου ή είναι γενικότερο φαινόμενο;
-
Κωνσταντίνε καλησπέρα!
Βλέπω μια απόδειξη από service σε εξουσιοδοτημένο: φίλτρο λαδιού 00001109R6. Πιθανόν να είναι κωδικός αποθήκης και να μην σε βοηθάει...
-
Καλησπέρα Τάκη! Ευχαριστώ κατ'αρχήν. Ο κωδικός αυτός είναι, αλλά αφορά στο δικό σου 307, το δικό μου τελικά έχει άλλο κωδικό φίλτρου.
Γαλλοι...
Sent from my Note II using smoke signals.
PEUGEOT FORUM