-
μεταξύ συνεργαζόμεων πλαστικών συνήθως βάζουμε σπρει σιλικόνης
-
Αυτό ή γράσο σαν αυτό που βάζουν στα πλαστικά γρανάζια;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτό ή γράσο σαν αυτό που βάζουν στα πλαστικά γρανάζια;αυτό που βάζουμε στα πλαστικά γρανάζια είναι η βέλτιστη λύση (το λευκό) αλλά και κλασσικό σπρει σιλικόνης σαν αυτό που μπαίνει στους διαδρόμους γυμναστικής π.χ. είναι μια χαρά...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτό ή γράσο σαν αυτό που βάζουν στα πλαστικά γρανάζια;Τα γαλλικά είναι ευαίσθητα
-
Ναι ε; Τέτοιο (για διάδρομο) έχω μπόλικο στο πατρικό Ω ρε μάνα μου, δεύτερο άνοιγμα θα έχουμε Πόση διάρκεια θα έχει όμως αυτό; Κάθε 15 μέρες θέλει επανάληψη και μετά να δουλεύει ο καθρέφτης κανένα τέταρτο;
-
Ναι ε; Τέτοιο (για διάδρομο) έχω μπόλικο στο πατρικό Ω ρε μάνα μου, δεύτερο άνοιγμα θα έχουμε Πόση διάρκεια θα έχει όμως αυτό; Κάθε 15 μέρες θέλει επανάληψη και μετά να δουλεύει ο καθρέφτης κανένα τέταρτο;
@mirage: έχω και το κλασικό play και ένα ακόμα με γκουαρανά κλπ, ποιό να βάλω;
-
To guarana για να αναζωογονηθεί και το μοτέρ του καθρεφτη
εδιτ: για την σωστή εφαρμογή να ρωτήσεις τον Νέστωρ του φόρουμ αυτού. Ξέρει κι απ' αυτά -
Είχα κάνει το ίδιο και στο καθρέφτη του σιβίκ μου.
Κράτησε 2 χρόνια.
Εδώ και αρκετά χρόνια είναι χαλαρός αλλά μετά τα 60-80 χαω ο αέρας τον τραβάει έξω και μπαίνει στη θέση του.
Μόνο σε απότομες στροφές κλείνει αλλά μετά ξανανοίγει από τον αέρα.Είναι θέμα λίπανσης. Ζορίζεται όταν τον ανοίγεις και τον κλείνεις και όλο το ζόρι πηγαίνει στην ασφάλεια-ελατήριο. Με τον καιρό η ασφάλεια-ελατήριο περιστρέφεται λίγο όταν ανοιγοκλείνει ο καθρέφτης (κανονικά δεν πρέπει) και σιγά σιγά βγαίνει από τη θέση του.
-
Σωστός ο λάθος βασιλιάς.
-
3μιση ώρες και 2 καφέδες αργότερα το Ρυμουλκό Versailles Ahoy και το Recife Trackτερ έλαβαν ολίγον από TLC.
Φίλτρα αέρος, καμπίνας, μπουζί, καθάρισμα πεταλούδων (είναι και καλός ο καιρός και πετάνε, ευτυχώς το ντρέμελ βοηθάει), map κλπ.
Με τον καθρέφτη δεν ασχολήθηκα, έπιασα ζέστη τώρα. Αύριο μεθαύριο θα πάω να πάρω μερικά κλιψάκια επένδυσης και μιας και θα βγουν όλα θα γίνει καμιά πατέντα με εξωτερικό γρασαδοράκι.
-
Ιμάντας εκκεντροφόρου 406, 90.000 χλμ και 4 χρόνια:
Σε πολύ καλή κατάσταση μου φαίνεται.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
όντως φαίνεται σε πολύ καλή κατάσταση... έχει κάνει πουθενά σκασίματα κλπ ?
και στο 106 μου έτσι έβγαινε... είχε βέβαια κάτι σκασιματάκια αλλά λογικά άλλα 40.000 τα είχε άνετα
-
Όχι, τίποτα. Eντύπωση μου έκανε, αφού έψαχνα να δω μήπως τον είχα αλλάξει πρόσφατα και δεν το είχα σημειώσει.
-
Έτσι πρέπει να βγαίνει.
Αν έχει σκισίματα, ραγίσματα, είναι χαλαρός, σημαίνει ότι ήσουν τυχερός που δεν πήδηξε.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έτσι πρέπει να βγαίνει.Αν έχει σκισίματα, ραγίσματα, είναι χαλαρός, σημαίνει ότι ήσουν τυχερός που δεν πήδηξε.
σκασίματα από τον ήλιο λέω...
-
Ολάντ: «Μη αποδεκτό» το σχέδιο της Peugeot-Citroen για 8000 απολύσεις.
http://goo.gl/Iau7d -
Καλημέρα
Μετά από πολύ καιρό ξανά στο φόρουμ!
Έχω 2 ερωτήσεις:
1)Μου είπε ο μηχανικός ότι στο 307 μου πρέπει να αλλαχτεί ο map sensor.Ποια είναι τα συμπτώματα που επιτάσσουν αλλαγή πλην της αναφοράς στον Η/Υ;
2)Το 308,έχει κάνει facelifting; -
Μικρά κοψιματακια, ασταθές ρελαντί τα πιο αισθητά. Έβγαλε σφάλμα στο διαγνωστικο;
Ναι, έχει κάνει το 308.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Καλησπέρα σας,
Ξέρει κάποιος αν στο 106 ΧΝ 1.4 που έχει κενό πάνω στο πίνακα οργάνων μπορεί να μπει εκεί όργανο θερμοκρασίας λαδιού που έχει το Ραλύ?
Είχα συνηθίσει από το 206 θερμοκρασία λαδιού και μου λείπει...
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Καλησπέρα σας,Ξέρει κάποιος αν στο 106 ΧΝ 1.4 που έχει κενό πάνω στο πίνακα οργάνων μπορεί να μπει εκεί όργανο θερμοκρασίας λαδιού που έχει το Ραλύ?
Είχα συνηθίσει από το 206 θερμοκρασία λαδιού και μου λείπει...
χλωμο...
μαλλον θες αλλο καντραν
+παρολο που σε αυτο που εχεις φαινεται το περιγραμμα,
+εκει μπαινει ο δεικτης βενζινης του ραλυ
PEUGEOT FORUM