-
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
ëïéðüí óêÝøïõ íá ôá åß÷åò ìå ìéá êïðÝëá ç ïðïßá äåí èá óïõ Ýöåñíå ðïôÝ áíôßññçóç óå ôßðïôá (îÝñù ôï âñßóêåéò êáôáðëçêôéêü!!!!),
Êáôáðëçêôéêü áëëÜ ìüíï óôï óå÷ óå üëá ôá Üëëá ìðïñåß íá ëÝåé ôçí ãíþìç ôçò áñêåß åãþ êáé ïðïéïò âñßóêåôáé ôñéãýñù íá ìçí ÷ñåéáæüìáóôå ùôïáóðßäåò ...
èá õðÞñ÷å ìéá çñåìßá óôçí ó÷Ýóç óáò, èá âãáßíáôå Ýîù áãêáëßôóá Þ ÷åñÜêé ÷åñÜêé èá óïõ ìßëáãå ãëõêÜ ôñõöåñÜ êáé èá Þôáí óõíÝ÷åéá êïëëçìÝíç ðÜíù óïõ ëÝãïíôáò óïõ ðüóï ðïëý ó'áãáðÜåé ôé èá Ýêáíå ÷ùñßò åóÝíá êëð.
Äåí Ý÷ù ôÝôïéá âßôóéá áêüìá
áõôü âÝâáéá äåí èá ãéíüôáí ìéá äýï åâäïìÜäåò áëëÜ óõíÝ÷åéá.
ðåò ôçí áëÞèåéá ôþñá!!!!!!
èá ôï Üíôå÷åò????
÷ùñßò íá õðÜñ÷åé ëßãï Ýíôáóç óôç ó÷Ýóç, ÷ùñßò ìéá æÞëéá ÷ùñßò ôßðïôá???
íá óïõ ðþ åãþ
èá âáñéüóïõíá êáé èá Þèåëåò êáé ëßãç Ýíôáóç êáé ëßãï ðÜèïò êáé ëßãç **ãëõêéÜ ãêñßíéá
å??? ôé ëÝò??? **ÐÜèïò ÍÁÉ
Åíôáóç ãéá íá äéáôçñåéôáé ôï åíäéáöÝñïí êáé íá ôïõ âÜæåé ìðïõñëüôï(óôï åíäéáöÝñïí)
ÆÞëéá ,ëßãç äåí êÜíåé êáêü üôáí åêäçëþíåôáé ÷ùñßò íá ãßíåé Ôóéñêï
Ïóï ãéá ãêñßíéá ÌÁÊÑÕÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Ο χρήστης predator έγραψε:
λοιπόν σκέψου να τα είχες με μια κοπέλα η οποία δεν θα σου έφερνε ποτέ αντίρρηση σε τίποτα (ξέρω το βρίσκεις καταπληκτικό!!!!), θα υπήρχε μια ηρεμία στην σχέση σας, θα βγαίνατε έξω αγκαλίτσα ή χεράκι χεράκι θα σου μίλαγε γλυκά τρυφερά και θα ήταν συνέχεια κολλημένη πάνω σου λέγοντας σου πόσο πολύ σ'αγαπάει τι θα έκανε χωρίς εσένα κλπ.
αυτό βέβαια δεν θα γινόταν μια δύο εβδομάδες αλλά συνέχεια.
πες την αλήθεια τώρα!!!!!!
θα το άντεχες????
χωρίς να υπάρχει λίγο ένταση στη σχέση, χωρίς μια ζήλια χωρίς τίποτα???
να σου πώ εγώ
θα βαριόσουνα και θα ήθελες και λίγη ένταση και λίγο πάθος και λίγη **γλυκιά γκρίνια
ε??? τι λές??? **δικιο εχεις...
πως μπορουσαν να ζουνε οι παλιοι χωρις να εχουν την γυναικα τους να τους πρηζει...???
γιαυτο τωρα μειωθηκαν και τα διαζυγια και χωριζουν μονο 9 στους 10, διοτι φροντισαν οι γυναικες να εμπλουτισουν την σχεση με πριξημοα!!! ώστε έτσι ε???
θέλεις η γυναίκα σου να είναι όπως παλιά σαν άβουλο πλάσμα, να σκύβει το κεφάλι σε ότι πει ο άντρας ε και αν την κερατώσει δεν τρέχει και τίποτα μωρέ άντρας είναι!!!!
συγχύστηκα τώρα!!!
ουφ!!!! -
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Εσυ τις διαβασες?εννοείται!!
ξαναδιάβασε τις λίγο πιο προσεχτικά!!! -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
λοιπόν σκέψου να τα είχες με μια κοπέλα η οποία δεν θα σου έφερνε ποτέ αντίρρηση σε τίποτα (ξέρω το βρίσκεις καταπληκτικό!!!!),
Καταπληκτικό αλλά μόνο στο σεχ σε όλα τα άλλα μπορεί να λέει την γνώμη της αρκεί εγώ και οποιος βρίσκεται τριγύρω να μην χρειαζόμαστε ωτοασπίδες ...
θα υπήρχε μια ηρεμία στην σχέση σας, θα βγαίνατε έξω αγκαλίτσα ή χεράκι χεράκι θα σου μίλαγε γλυκά τρυφερά και θα ήταν συνέχεια κολλημένη πάνω σου λέγοντας σου πόσο πολύ σ'αγαπάει τι θα έκανε χωρίς εσένα κλπ.
Δεν έχω τέτοια βίτσια ακόμα
αυτό βέβαια δεν θα γινόταν μια δύο εβδομάδες αλλά συνέχεια.
πες την αλήθεια τώρα!!!!!!
θα το άντεχες????
χωρίς να υπάρχει λίγο ένταση στη σχέση, χωρίς μια ζήλια χωρίς τίποτα???
να σου πώ εγώ
θα βαριόσουνα και θα ήθελες και λίγη ένταση και λίγο πάθος και λίγη **γλυκιά γκρίνια
ε??? τι λές??? **Πάθος ΝΑΙ
Ενταση για να διατηρειται το ενδιαφέρον και να του βάζει μπουρλότο
Ζήλια ,λίγη δεν κάνει κακό όταν εκδηλώνεται χωρίς να γίνει Τσιρκο
Οσο για γκρίνια ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑκατά το ήμισυ συμφωνείς με αυτά που λέω
ναιαιαιαιαιαιαι!!!!!
παύεις λοιπόν να είσαι εχθρός μου κατά το ήμισυ
όσο για την γκρίνια μπορείς να φροντίσεις εσύ γι' αυτό
μικρά απλά πράγματα κατά τις γκρίνιας!!!
θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω να σου πω αλλά..... -
Εσυ τις διαβασες?
εννοείται!!
ξαναδιάβασε τις λίγο πιο προσεχτικά!!!ξαναδιάβασε τις λίγο πιο προσεχτικά εσυ και εξηγησε
μου τι θελεις να πεις!! -
êáôÜ ôï Þìéóõ óõìöùíåßò ìå áõôÜ ðïõ ëÝù
íáéáéáéáéáéáéáé!!!!!
ðáýåéò ëïéðüí íá åßóáé å÷èñüò ìïõ êáôÜ ôï Þìéóõ
üóï ãéá ôçí ãêñßíéá ìðïñåßò íá öñïíôßóåéò åóý ãé' áõôü
ìéêñÜ áðëÜ ðñÜãìáôá êáôÜ ôéò ãêñßíéáò!!!
èá óïõ êïóôßóåé êÜôé ðáñáðÜíù íá óïõ ðù áëëÜ.....Å÷èñüò êáôá ôï Þìéóç
......ôï êüóôïò ìåñéêÝò öïñÝò åßíáé áìåëçôÝï ìðñïóôÜ óå áõôü ðïõ êåñäßæåéò óôçí óõíÝ÷åéá Ðïôå îåêéíÜíå ôá ìáèÞìáôá -
Ναι οντως δε μπορουμε!!
Ποιος θα πλενει ποιος θα μαγειρευει ποιος θα καθαριζει το σπιτι ποιος θα απλωνει τα ρουχα ποιος θα στρωνει το κρεβατι?
Γιαυτο λοιπον περνουμε μια υπηρετρια και εχουμε το κεφαλι μας υσηχο ουτε μας ζαλιζει ουτε γκρινιαζει ουτε τιποτα! Αμα λαχει τις δινουμε και κατι περισσοτερο και κανει κατι παραπανω....... για μας!!!!Υ.Γ. 1-1
ναι αλλά παρόλα αυτά εσύ εξακολουθείς να κανεις σχέσεις
Δεν καταλαβαίνω το γιατί... αφού εχεις την τέλεια ζωή!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Υπάρχει μία ηλικία (στον καθένα διαφορετικής διάρκειας) κατά την οποία ο μόνος λόγος για τον οποίο θέλει να έχει σχέση, είναι 'το ζουμί' που συζητάμε.Και μετά από αυτή την ηλικία?
Και ας μην ξεχνάμε και την υπερπροσφορά, που μας δίνει τη δυνατότητα να διαλέγουμε το 'μοντέλο' που παίρνουμε ώστε να έχει τα λιγότερα μειονεκτήματα!
Υπάρχει μεν υπερπροσφορά, γιατί όμως βλέπω αντρες να ψάχνουν για κοπέλα και να μην βρίσκουν?
(ενταξει κοπέλες λογικό γιατί είναι λιγότερες πες)
-
και αντίστοιχα ποιος θα μας βοηθάει στις μετακομίσεις, ποιος θα φτιάχνει τα υδραυλικά, ποιος τα υδραυλικά, ποιος θα μας αλλάζει λάστιχο στο αυτοκίνητο!!!!
Υ.Γ. 2-1Aν και δεν θεωρώ απαραίτητο να υπάρχει άντρας στο σπίτι για τα παραπάνω, υπάρχουν οι εταιρείες μετακόμισης, οι υδραυλικοί και οι εταιρείες Οδικής βοήθειας, συνεχίζω με τα πιο απαραίτητα:
- Ποιος θα σκοτώνει τις κατσαρίδες? (μπρρρρρρρρρρρρ)
- Ποιος θα ανοίγει τα βαζάκια? (αν και υπάρχουν εργαλεία πλεον και γι'αυτό)
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Υπάρχει μεν υπερπροσφορά, γιατί όμως βλέπω αντρες να ψάχνουν για κοπέλα και να μην βρίσκουν?
(ενταξει κοπέλες λογικό γιατί είναι λιγότερες πες)
Κάτσε να αυξηθεί κι άλλο ο αριθμός των gay... Τότε να σας δω που θα βγείτε με το δίκαννο για να βρείτε αρσενικό!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ναι οντως δε μπορουμε!!
Ποιος θα πλενει ποιος θα μαγειρευει ποιος θα καθαριζει το σπιτι ποιος θα απλωνει τα ρουχα ποιος θα στρωνει το κρεβατι?
Γιαυτο λοιπον περνουμε μια υπηρετρια και εχουμε το κεφαλι μας υσηχο ουτε μας ζαλιζει ουτε γκρινιαζει ουτε τιποτα! Αμα λαχει τις δινουμε και κατι περισσοτερο και κανει κατι παραπανω....... για μας!!!!Υ.Γ. 1-1
ναι αλλά παρόλα αυτά εσύ εξακολουθείς να κανεις σχέσεις
Δεν καταλαβαίνω το γιατί... αφού εχεις την τέλεια ζωή!
Βρε συ κανω σχεσεις γιατι δεν εχω λεφτα να παρω υπηρετρια!!
-
Εσυ τις διαβασες?
εννοείται!!
ξαναδιάβασε τις λίγο πιο προσεχτικά!!!ξαναδιάβασε τις λίγο πιο προσεχτικά εσυ και εξηγησε
μου τι θελεις να πεις!!λοιπόν λέει στην αρχή τόσα για τις γυναίκες και στο τέλος μόλις και καλά μπαίνει η γυναίκα στο γραφείο 'υποκύπτει' και της λέει 'ναι μωρό μου, όχι μωρό μου, εντάξει κ.α.'
οι περισσότεροι άντρες χαρακτηρίζονται με την παροιμία: σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει'
και είναι καλό αυτό...... -
λοιπόν σκέψου να τα είχες με μια κοπέλα η οποία δεν θα σου έφερνε ποτέ αντίρρηση σε τίποτα (ξέρω το βρίσκεις καταπληκτικό!!!!),
Όχι δεν είναι καταπληκτικό. Τον άλλον τον θέλεις κυρίως για την προσωπικότητά του. Δεν λέει να ζει τη δική σου ζωή...
-
δικιο εχεις...
πως μπορουσαν να ζουνε οι παλιοι χωρις να εχουν την γυναικα τους να τους πρηζει...???
γιαυτο τωρα μειωθηκαν και τα διαζυγια και χωριζουν μονο 9 στους 10, διοτι φροντισαν οι γυναικες να εμπλουτισουν την σχεση με πριξημοα!!! ώστε έτσι ε???
θέλεις η γυναίκα σου να είναι όπως παλιά σαν άβουλο πλάσμα, να σκύβει το κεφάλι σε ότι πει ο άντρας ε και αν την κερατώσει δεν τρέχει και τίποτα μωρέ άντρας είναι!!!!
συγχύστηκα τώρα!!!
ουφ!!!!ενω τωρα βαζουν κοντρα στο κερατο (ευκαιρια για καινουργιες πορτες στο σπιτι) και δεν τρεχει και τιποτα μωρε, συγχρονοι ανθρωποι ειμαστε !!!
δεν λεω οτι παλια ηταν ενταξει τα πραγματα αλλα τωρα που οι γυναικες πηραν φορα εχουμε χασει τελιως την οποια σχεδον-ισορροπια υπηρχε
ειναι σαν κατι φοιτητριες που τις ειχε ο μπαμπας 'δεμενες' και τωρα τις εστειλε μονες να σπουδασουν διοτι τοσο καιρο απεκτησαν αρχες
το λαθος δεν ειναι οτι τις εστειλε μονες να σπουδασουν
το λαθος ειναι οτι μετα την ηλιθια διαπεδαγωγιση που τους προσεφερε τις εστειλε μονες να σπουδασουν
και βλεπεις κατι σουργελα να κυκλοφορουν που σε ποναει η κοιλια απο τα γελια...η γυναικα θελω να ειναι πλασμα με βουληση προς το συμφερον της οικογενειας και οχι προς το συμφερον του Hondos και του καθε Hondos
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
κατά το ήμισυ συμφωνείς με αυτά που λέω
ναιαιαιαιαιαιαι!!!!!
παύεις λοιπόν να είσαι εχθρός μου κατά το ήμισυ
όσο για την γκρίνια μπορείς να φροντίσεις εσύ γι' αυτό
μικρά απλά πράγματα κατά τις γκρίνιας!!!
θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω να σου πω αλλά.....Εχθρός κατα το ήμιση
......το κόστος μερικές φορές είναι αμελητέο μπροστά σε αυτό που κερδίζεις στην συνέχεια Ποτε ξεκινάνε τα μαθήματακάτσε να κανονίσουμε πρώτα την τιμή.....
α!!! και κάτι άλλο!!!
τι αυτοκίνητο είπαμε ότι έχεις...... -
Ο χρήστης salome έγραψε:
και αντίστοιχα ποιος θα μας βοηθάει στις μετακομίσεις, ποιος θα φτιάχνει τα υδραυλικά, ποιος τα υδραυλικά, ποιος θα μας αλλάζει λάστιχο στο αυτοκίνητο!!!!
Υ.Γ. 2-1Aν και δεν θεωρώ απαραίτητο να υπάρχει άντρας στο σπίτι για τα παραπάνω, υπάρχουν οι εταιρείες μετακόμισης, οι υδραυλικοί και οι εταιρείες Οδικής βοήθειας, συνεχίζω με τα πιο απαραίτητα:
- Ποιος θα σκοτώνει τις κατσαρίδες? (μπρρρρρρρρρρρρ)
- Ποιος θα ανοίγει τα βαζάκια? (αν και υπάρχουν εργαλεία πλεον και γι'αυτό)
το άλλο που το πάς, ποιος θα ζεσταίνει το κρεβάτι το χειμώνα πριν πέσουμε γιατί καλές οι ηλεκτρικές κουβέρτες αλλά ποιος έχει λεφτά για πέταμα αφού υπάρχουν πιο φτηνές λύσεις???
-
Εσυ τις διαβασες?
εννοείται!!
μου τι θελεις να πεις!!λοιπόν λέει στην αρχή τόσα για τις γυναίκες και στο τέλος μόλις και καλά μπαίνει η γυναίκα στο γραφείο 'υποκύπτει' και της λέει 'ναι μωρό μου, όχι μωρό μου, εντάξει κ.α.'
οι περισσότεροι άντρες χαρακτηρίζονται με την παροιμία: σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει'
και είναι καλό αυτό......Πωπωπω τοσην ωρα για αυτο 'τσακωνωμασταν' του τυπου εσυ το ειδες εγω δε το ειδα εσυ το ειδες!! (κριμα που δεν εχει φατσουλα να πιανει το ματι της)
Βρε ΑΓΑΠΗΤΗ μου αμα ειδες αυτη τη παραγραφο ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ QUOTE !
Ολα που ειπα ηταν για αυτα που εκανα quote!!
OK? -
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Όχι δεν είναι καταπληκτικό. Τον άλλον τον θέλεις κυρίως για την προσωπικότητά του. Δεν λέει να ζει τη δική σου ζωή...
δεύτερο μέλος του forum το οποίο θα πάει μπροστά στη ζωή του........
-
Ο χρήστης predator έγραψε:
δικιο εχεις...
συγχύστηκα τώρα!!!
ουφ!!!!ενω τωρα βαζουν κοντρα στο κερατο (ευκαιρια για καινουργιες πορτες στο σπιτι) και δεν τρεχει και τιποτα μωρε, συγχρονοι ανθρωποι ειμαστε !!!
δεν λεω οτι παλια ηταν ενταξει τα πραγματα αλλα τωρα που οι γυναικες πηραν φορα εχουμε χασει τελιως την οποια σχεδον-ισορροπια υπηρχε
ειναι σαν κατι φοιτητριες που τις ειχε ο μπαμπας 'δεμενες' και τωρα τις εστειλε μονες να σπουδασουν διοτι τοσο καιρο απεκτησαν αρχες
το λαθος δεν ειναι οτι τις εστειλε μονες να σπουδασουν
το λαθος ειναι οτι μετα την ηλιθια διαπεδαγωγιση που τους προσεφερε τις εστειλε μονες να σπουδασουν
και βλεπεις κατι σουργελα να κυκλοφορουν που σε ποναει η κοιλια απο τα γελια...η γυναικα θελω να ειναι πλασμα με βουληση προς το συμφερον της οικογενειας και οχι προς το συμφερον του Hondos και του καθε Hondos
κοίτα, επειδή συμφωνείς στα μισά από ότι λέω συμφωνώ και εγώ!!!
εντάξει τώρα χωρίς πλάκα σε αυτά που λές έχεις δίκιο. ειδικά για τις φοιτήτριες έχω και προσωπική εμπειρία από κοπέλες που πηγαίναμε μαζί σχολείο και ήταν σεμνά και ήσυχα κοριτσια και ξαφνικά περάσαν σε κάποια σχολή και τις είδα μετά από 1 χρόνο και τρόμαξα να τις γνωρίσω.
φυσικά η αλλαγή δεν ήταν προς το καλύτερο..
βέβαια σε όλους τους κανόνες υπάρχουν και οι εξαιρέσεις -
Καλημερα σας!
Να πω κι εγώ την άποψή μου για τα νάζια και τη γκρίνια. Μην το πάρετε όμως ως μομφή προς τις γυναίκες, δεν είναι.
Είναι γεγονός ότι τα νάζια παλιά ήταν το μόνο 'όπλο' των γυναικών για να μπορέσουν να καταφέρουν κάποια πράγματα. Συνδέθηκε δε άρρηκτα με τη 'θηλυκότητα' από τις ίδιες τις γυναίκες για να δικαιολογήσουν τη χρήση του. Στις μέρες μας κατά κανόνα δεν είναι απαραίτητη η χρήση του αφού οι γυναίκες έχουν πιο 'ορθόδοξους' τρόπους να κάνουν αυτό που θέλουν αλλά έχει παραμείνει η σύνδεση με τη 'θηλυκότητα'. Πολύ λίγες είναι όμως εκείνες που οριοθετούν μόνες τους τον εαυτό τους και δεν το χρησιμοποιούν και ως όπλο για να χειραγωγούν τους άνδρες. Από αυτές που το κάνουν τώρα κάποιες το κάνουν καλά, οπότε καταφέρνουν αυτό που θέλουν και είναι και οι άνδρες ευχαριστημένοι ενώ άλλες ξεπερνούν τα όρια της γκρίνιας και κουράζουν. Οπότε ναι στα νάζια αλλά με μέτρο και με όσο το δυνατόν λιγότερη υστεροβουλία (το να ζητήσω καθόλου υστεροβουλία είναι ουτοπία )
Τώρα για το κατά πόσον οι άνδρες μπορούν να κάνουν χωρίς τις γυναίκες, να πω κι εδώ την άποψή μου, η οποία είναι αρκετά έγκυρη αφού είμαι χωρίς γυναίκα από τον Οκτώβριο:
Κυρίες μου μπορούμε να κάνουμε και χωρίς εσάς πιο εύκολα απ'ό,τι εσείς χωρίς εμάς, μη βαυκαλίζεστε! Η έλλειψη του σεχ δεν είναι τόσο τραγική για έναν άνδρα όσο για μια γυναίκα και υπάρχουν και 'κοινωνικά αποδεκτοί' τρόποι αντιμετώπισής της. Το συναισθηματικό κενό επίσης είναι απείρως λιγότερο απ'ό,τι στις γυναίκες, το ίδιο και η 'κοινωνική απόρριψη'. Και τέλος οι άνδρες είναι πολύ πιο εύκολο να ασχοληθούν με κάποιο χόμπι από τις γυναίκες που στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν έχουν χόμπι, οπότε αντιμετωπίζουν τη σχέση ως τέτοιο (ακόμα δεν έχω καταλάβει το λόγο που δεν τις συγκινούν τα χόμπι εκτός από το ...shopping )Τέλος, αν και άσχετο με τα υπόλοιπα, θέλω να καταθέσω την εμπειρία μιας φίλης μου που είχε πάει στην Κούβα για διακοπές με μια φίλη της. Εκεί λοιπόν οι ντόπιοι μόλις μάθαιναν την εθνικότητά της της έλεγαν μισοαστεία-μισοσοβαρά: 'Α, αφού είστε Ελληνίδες να μη σας πειράξουμε!'. Και όταν η φίλη μου έκπληκτη ρώτησε γιατί της είπαν 'Γιατί εσείς οι Ελληνίδες όταν σας πειράζουν αντιδράτε χειρότερα από όλες!'
Για σκεφτείτε το λίγο αυτό εσείς οι γυναίκες!
Γυναίκες & Ακριβά Αυτοκίνητα ΙΙΙ (Η εκδίκηση)