-
χμ.....
έχω μια εντύπωση οτι κάποιος ήθελε να γλιτώσει σήμερα και νόμιζε ότι δεν θα έμπαινα από τόσο νωρίς στο forum..... -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
όπως είπα και πιο πάνω σε κάθε κανόνα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. και εσύ είσαι μια από αυτές!!!
μην το παίρνεις προσωπικά αλλά οι περισσότεροι άντρες όταν μαγειρεύουν γίνεται πανικός στην κουζίνα!!!
όσο για το chili con carne όχι δεν φτιάχνω αλλά επειδή η ώρα είναι περίεργη πως είπαμε ότι το φτιάχνεις???
μιαμ μιαμ!!!!Ε, να μη στείλω τώρα τη συνταγή στο forum, θα με κράξουν... Εκτός αν την θέλουν κι άλλοι. Τη θέλεις σε mail ή private message;
Εεεεε πσσσσττττ!!!
Θελω τη συνταγη αν και δε ξερω τι ειναι αυτο το πραγμα!
Μαρεσει ομως να μαθαινω καινουριες σπεσιαλιτε!!
Τωρα ειδικα που χω να κανω και τραπεεεεεζιιιι...... -
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
χμ.....
έχω μια εντύπωση οτι κάποιος ήθελε να γλιτώσει σήμερα και νόμιζε ότι δεν θα έμπαινα από τόσο νωρίς στο forum.....Μα καλα οντως !!!
Δεν ειχες εσυ καποια δουλεια σημερα?
Δεν ειχες πει οτι εχεις επαγγελματικο ταξιδι στη Σρι Λανκα? -
δυστηχώς ακυρώθηκε.....
και για αυτό που είπες δεν έχει συνταγή
αν και τα πνευματικά δικαιώματα τα έχει ο nasos79!!!!!
οπότε εγώ δεν ξέρω τίποτα -
δυστηχώς ακυρώθηκε.....
και για αυτό που είπες δεν έχει συνταγή
αν και τα πνευματικά δικαιώματα τα έχει ο nasos79!!!!!
οπότε εγώ δεν ξέρω τίποταΕλα καλη μου (σλουρπ σλουρπ)
αφου εισαι τοσο καλη κοπελιτσα
εσυ (σλουρπ σλουρπ) πες μου τη
συνταγουλα !!! -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Κάτσε να αυξηθεί κι άλλο ο αριθμός των gay... Τότε να σας δω που θα βγείτε με το δίκαννο για να βρείτε αρσενικό!To θέμα δεν είναι να βρεις αρσενικό Υπάρχουν πολλοί ελευθεροι ή παντρεμένοι. Βρίσκεις όσους θέλεις
Το θέμα είναι να βρεις καποιον να ταιριάζετε, να σου αρέσει, να του αρέσεις και να περνάτε όμορφα. Αυτό είναι το δύσκολο όσοι αρσενικοί και αν υπάρχουν.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Κάτσε να αυξηθεί κι άλλο ο αριθμός των gay... Τότε να σας δω που θα βγείτε με το δίκαννο για να βρείτε αρσενικό!
To θέμα δεν είναι να βρεις αρσενικό Υπάρχουν πολλοί ελευθεροι ή παντρεμένοι. Βρίσκεις όσους θέλεις
Το θέμα είναι να βρεις καποιον να ταιριάζετε, να σου αρέσει, να του αρέσεις και να περνάτε όμορφα. Αυτό είναι το δύσκολο όσοι αρσενικοί και αν υπάρχουν.
you have a point there!!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Κάτσε να αυξηθεί κι άλλο ο αριθμός των gay... Τότε να σας δω που θα βγείτε με το δίκαννο για να βρείτε αρσενικό!
To θέμα δεν είναι να βρεις αρσενικό Υπάρχουν πολλοί ελευθεροι ή παντρεμένοι. Βρίσκεις όσους θέλεις
Παντρεμενοι ????
Τωρα σε εχω σφυριξει οφ-σαιντ!!! -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Το θέμα είναι να βρεις καποιον να ταιριάζετε, να σου αρέσει, να του αρέσεις και να περνάτε όμορφα. Αυτό είναι το δύσκολο όσοι αρσενικοί και αν υπάρχουν.κι εγώ συμφωνώ απολύτως
α ρε αλληλεγγύη που έχει πέσει -
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Παντρεμενοι ????
Τωρα σε εχω σφυριξει οφ-σαιντ!!!Και, ως γνωστόν, οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι παντρεμένοι με τους παντρεμένους. Έτσι, βγαίνουν από το παιχνίδι οι παντρεμένοι... Βγαίνουν και οι gay, οπότε αναγκαστικά θα βάλετε νερό στο κρασί σας... Και όπως έχει γίνει πολύ της μόδας το 'έλα αγάπη μου να τρίψουμε τις τριχωτές μας γάμπες' (καραμπλιάχ), σας βλέπω να βγαίνετε με δυναμίτη να ψαρέψετε αρσενικά!
-
Βρε συ κανω σχεσεις γιατι δεν εχω λεφτα να παρω υπηρετρια!!το πιασα το πιασα!!!!
Καλά....
καλό αυτοκίνητο δεν έχεις, λεφτά δεν έχεις, υπηρέτρια δεν έχεις και θέλεις και γυναίκα????????????????
τσκ τσκ τσκ (τίποτα δεν έμαθες από το θέμα μας? τίποτα?)
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Βρε συ κανω σχεσεις γιατι δεν εχω λεφτα να παρω υπηρετρια!!
το πιασα το πιασα!!!!
Καλά....
καλό αυτοκίνητο δεν έχεις, λεφτά δεν έχεις, υπηρέτρια δεν έχεις και θέλεις και γυναίκα????????????????
τσκ τσκ τσκ (τίποτα δεν έμαθες από το θέμα μας? τίποτα?)
Ποιος σου ειπε οτι θελω γυναικα ?
Μπελα δεν ειχα στο κεφαλι μου μπελα να βαλω?
Με το ζορι δηλαδη?
Πως λεει και το ασμα:
'Ελα βρε 'Αντωνακη' να σε παντρεψουμε να φαμε και πιουμε και
να χορεψουμε.......' -
χμ...
ώστε θεωρείς τις γυναίκες μπελα
o.k. ............. -
*Πάρτηνε Αντωνάκη, είναι νοικοκυρά
Σκουπίζει, ξεσκονίζει στο χρόνο μια φορά
Σκουπίζει, ξεσκονίζει στο χρόνο μια φορά- Δεν τη θέλω!
- Θα την πάρεις!
- Άλλα λόγια πέστε βρε παιδιά. Τι καμώματα είναι τούτα, με το ζόρι παντρειά;
Βρε τι καμώματα είναι τούτα, με το ζόρι παντρειά;
Ελά βρε Αντωνάκη, μη γίνεσαι κουτός
Θα πάρεις κοριτσάκι εξηνταδυό χρονών
Θα πάρεις κοριτσάκι εξηνταδυό χρονών* -
Παντρεμενοι ????
Τωρα σε εχω σφυριξει οφ-σαιντ!!!Γιατι, αμφιβάλλεις οτι υπάρχουν πολλές που την πέφτουν σαν παντρεμένους? Οπως έχω ξαναγράψει παλιότερα. Μη δουν βέρα....
(μη ξεχνάς... δεν μιλάμε σε προσωπικό επίπεδο. Δεν λέω τι κάνω εγώ, αλλά τι κάνουν οι γυναίκες γενικά)
-
*Πάρτηνε Αντωνάκη, είναι νοικοκυρά
Σκουπίζει, ξεσκονίζει στο χρόνο μια φορά
Σκουπίζει, ξεσκονίζει στο χρόνο μια φορά- Δεν τη θέλω!
- Θα την πάρεις!
- Άλλα λόγια πέστε βρε παιδιά. Τι καμώματα είναι τούτα, με το ζόρι παντρειά;
Βρε τι καμώματα είναι τούτα, με το ζόρι παντρειά;
Ελά βρε Αντωνάκη, μη γίνεσαι κουτός
Θα πάρεις κοριτσάκι εξηνταδυό χρονών
Θα πάρεις κοριτσάκι εξηνταδυό χρονών*Χεεχεεεεχεεεεεχεεεεεε!!!
Εισαι απιστευτος ρεεεεεε!!! -
Και μην ξεχνάς: Η ΓΡΙΑ ΚΟΤΑ έχει το ζουμί!!!
Μετά απ'αυτό, θα πάρει αλυσοπρίονο η Μαίρη...
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Παντρεμενοι ????
Τωρα σε εχω σφυριξει οφ-σαιντ!!!Γιατι, αμφιβάλλεις οτι υπάρχουν πολλές που την πέφτουν σαν παντρεμένους? Οπως έχω ξαναγράψει παλιότερα. Μη δουν βέρα....
(μη ξεχνάς... δεν μιλάμε σε προσωπικό επίπεδο. Δεν λέω τι κάνω εγώ, αλλά τι κάνουν οι γυναίκες γενικά)
Δεν αμφιβαλω και το θεωρω μεγαλη ξεφτιλα και προστυχια αυτην που το κανει οχι βεβαια και ο αντρας οτι παει πισω αν της κατσει !!
Ειδικα αν υπαρχουν και παιδια......!!!
Τοτε αν την ειχα μπροστα μου.........θα σε φωναζα με τα συνεργα σου!!
Sorry και εαν παρεξηγησες!! -
Και, ως γνωστόν, οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι παντρεμένοι με τους παντρεμένους. Έτσι, βγαίνουν από το παιχνίδι οι παντρεμένοι...βρε κωσταντίνε, τι κόλλημα είναι αυτό με τους παντρεμένους? μήπως έχεις καεί απο παντρεμένο? σου έφαγε την φιλενάδα? γιατι όλο υπονοούμενα οτι είναι πεθαμένοι οι άνθρωποι....τι κακό κι αυτό
ολόκληρη σειρά και πετυχημένη μάλιστα είχε ο ΑΝΤ1 - οι παντρεμένοι έχουν ψυχή - κι εσύ τους θάβεις....
ααααχχχ να σε δώ παντρεμένο και τι στον κόσμο...τι έχεις να ακούσεις δεν λέγεταιΒγαίνουν και οι gay, οπότε αναγκαστικά θα βάλετε νερό στο κρασί σας...
όσο για τους gay, μπορεί να μην σε καλύπτουν σεξουαλικώς, αλλά είναι συνήθως οι καλύτεροι φίλοι της γυναίκας, με πολύ στυλ και άψογες ενδυματολογικές προτάσεις [τουλάχιστον όσους τυχαίνει να γνωρίζω εγώ έτσι είναι...]
-
χμ...
ώστε θεωρείς τις γυναίκες μπελα
o.k. .............Τι δηλαδη μου νευριασες τωρα???
Γυναίκες & Ακριβά Αυτοκίνητα ΙΙΙ (Η εκδίκηση)