-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Έτσι, βγαίνουν από το παιχνίδι οι παντρεμένοι... Βγαίνουν και οι gay, οπότε αναγκαστικά θα βάλετε νερό στο κρασί σας... Και όπως έχει γίνει πολύ της μόδας το 'έλα αγάπη μου να τρίψουμε τις τριχωτές μας γάμπες' (καραμπλιάχ), σας βλέπω να βγαίνετε με δυναμίτη να ψαρέψετε αρσενικά!Γιατί βγαίνουν? Επειδή έτσι σε συμφέρει?
Δυστυχώς οι γυναίκες ΔΕΝ βάζουμε νερό στο κρασί μας. Γιαυτό και πολλές αξιόλογες γυναίκες είναι μόνες τους. Το ίδιο νομίζω συμβαίνει και με τους άντρες. Οσοι το ψάχνουν (και καλά κάνουν κατά την ταπεινή μου γνώμη) είναι μόνοι τους αλλά όταν συναντηθούν μεταξύ τους τότε κολλάνε
Το σχόλιο με τις τριχωτές γάμπες δεν το έπιασα. Τι εννοείς?
-
Α, δεν την έχω πάθει από παντρεμένο. Απλά, μου έμεινε από μια επιθεώρηση που είχε ένα αστείο νούμερο με τη Βάσια Τριφύλλη, που υποδυόταν την παντρεμένη και στερημένη από σεξ, η οποία έλεγε τον πόνο της, τύφλα στο μεθύσι και αφηγείτο πώς την έπεσε σε ένα τεκνό που της είπε (και την έκανε αλοιφή): 'οι ζωντανοί με τους ζωντανούς κι οι παντρεμένοι με τους παντρεμένους'.
Είναι κι αυτά που βλέπω με τους καθηγητές μου, που κοιμούνται με τις κότες (ίσως βέβαια να χτυπούν τους ντεσπεράντος μ'εξάσφαιρες καπότες, που λεν τα ημισκούμπρια, αλλά μάλλον χλωμό το βλέπω... Παραείναι φλώροι) και είναι ζωντανές επιδείξεις του τραγουδιού εκείνου του Κηλαηδόνη που λέει:
'όλοι μου οι φίλοι παντρευτήκανε
Γίνανε ρεζίλι, γι'αυτό κρυφτήκανε' -
Ο χρήστης salome έγραψε:
[Γιαυτό και πολλές αξιόλογες γυναίκες είναι μόνες τους. Το ίδιο νομίζω συμβαίνει και με τους άντρες. Οσοι το ψάχνουν (και καλά κάνουν κατά την ταπεινή μου γνώμη) είναι μόνοι τους αλλά όταν συναντηθούν μεταξύ τους τότε κολλάνεΣε αυτό συμφωνώ 100%
-
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
χμ...
ώστε θεωρείς τις γυναίκες μπελα
o.k. .............Τι δηλαδη μου νευριασες τωρα???
θα δεις στην συνέχεια!!!!
αυτό με τις τριχωτές γάμπες ούτε εγώ το κατάλαβα......
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Το σχόλιο με τις τριχωτές γάμπες δεν το έπιασα. Τι εννοείς?Θυμάσαι το μπαρ 'Blue Oyster' από τη 'Μεγάλη των μπάτσων σχολή'; Κάτι τέτοιο εννοώ!
-
Θυμάσαι το μπαρ 'Blue Oyster' από τη 'Μεγάλη των μπάτσων σχολή'; Κάτι τέτοιο εννοώ! -
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
θα δεις στην συνέχεια!!!!
Περιμενω με αγωνια να δω!!!!
-
Δε θέλω μόνιμη αγκαλιά!
Δε θέλω μόνιμα φιλιά!κλπ κλπ κλπ
Θα ζήσω ελεύθερο πουλί!
Κι όχι κορόιδο στο κλουβί
Για μια μονάχα θηλυκιά να κελαηδάω!
Θα χτίσω είκοσι φωλιές
Κι άμα γουστάρω αγκαλιές
Από κανάρα σε κανάρα θα πετάω! -
δυστηχώς ακυρώθηκε.....
και για αυτό που είπες δεν έχει συνταγή
αν και τα πνευματικά δικαιώματα τα έχει ο nasos79!!!!!
οπότε εγώ δεν ξέρω τίποταΌχι ρε γμτ... Δεν είχα προλάβει να διαβάσω αυτό και έστειλα τη συνταγή ο ίδιος! Αλλά βασικά, λόγω αλληλεγύης κοινού φύλου, θα την έστελνα έτσι κι αλλιώς.
-
Τι έγινε Κωνσταντίνε? Μερακλώσαμε πρωί-πρωί?
-
Συνονόματε, έτσι είμαι πάντα. ΟΚ, παλιά, όταν μου κάνανε λαδιές διάφορες σκορδόπιστες ήμουν πιο μανιαμούνιας κι από τον Γεωργούλη στο 'Είσαι το ταίρι μου', αλλά αποφάσισα πως δε θα σκάω πια!
-
Δε θέλω μόνιμη αγκαλιά!
Δε θέλω μόνιμα φιλιά!κλπ κλπ κλπ
Θα ζήσω ελεύθερο πουλί!
Κι όχι κορόιδο στο κλουβί
Για μια μονάχα θηλυκιά να κελαηδάω!
Θα χτίσω είκοσι φωλίες
Κι όταν γουστάρω αγκαλιές
Από κανάρα σε κανάρα θα πετάω!ένα πιο πρόσφατο που λέει:
*νόμιζες πως θα μ' αφηνες
και εγώ θα μαρτυρούσα
και οτι γονατιστη να δεις
θα σε παρακαλούσα
ένιωσα λίγο στην αρχή πως μόνη πελαγώνω
μα τώρα πια συνήθισα και σου διαβεβαιώνω
πως:
**ναι περνώ και μόνη μου καλά
τα καταφέρνω μια χαρά
δεν σ' έχω ανάγκη ευτυχώς
μου είσαι πλέον
ΠΕΡΙΤΤΟΣ!!! *** -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
όσο για τους gay, μπορεί να μην σε καλύπτουν σεξουαλικώς, αλλά είναι συνήθως οι καλύτεροι φίλοι της γυναίκας, με πολύ στυλ και άψογες ενδυματολογικές προτάσεις [τουλάχιστον όσους τυχαίνει να γνωρίζω εγώ έτσι είναι...]Αυτή ρε παιδιά, ήταν απορία που είχα πάντα!!! Πώς γίνεται όλοι οι πουσ..., εεε, οι gay ήθελα να πω, να κυκλοφορούν τα καλύτερα γκομενάκια;;; Τόσο πολύ που σκέφτομαι να γνωρίσω κι εγώ κανέναν, για να μου κάνει τρελά κονέ με τις φίλες του. Ίσως του βρω κι εγώ κανένα υδραυλικό ή πεζοναύτη!
-
Ναι, γι'αυτό αμέσως μετά αρχίζει η ίδια να ωρύεται 'το'ριξες και πάλι απόψε το φαρμάκι σου κι έκανες ξανά να κλαίει το κοριτσάκι σου'... Ε ρε codependence που έχετε... Και μετά βάζετε και μια Βίσση να 'παραλύει' και να μη θέλει να ξέρουμε πως δεν τρώει, έχει μείνει μισή, να φοράει μαύρα γυαλιά για να μη βλέπουμε τα μάτια της τα πρησμένα από το κλάμα και να κοιμάται με γκάζι ανοιχτό...
Και μετά λίγη Θεοδωρίδου ν'αναρωτιέται 'τι να την κάνει τη ζωή' και να θέλει να την πάρει η νύχτα και το φεγγάρι, να φύγουνε μαζί πριν την αυγή και να κοιτάζει από ψηλά σαν το φεγγάρι το γκόμενο, ο οποίος βασικά να'ούμε εκείνη την ώρα απολαμβάνει τις χάρες τριών κορασίδων και ποσώς που τον ενδιαφέρει...
Και, για να βάζουμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση, εμείς τα αρσενικά έχουμε τα χόμπυ μας, έχουμε τα στροφιλίκια μας, έχουμε τους κολλητούς μας με τους οποίους κάνουμε τις γουρουνιές μας... Εσείς μόνο το κουτσομπολιό έχετε και τις σχέσεις!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
δυστηχώς ακυρώθηκε.....
και για αυτό που είπες δεν έχει συνταγή
αν και τα πνευματικά δικαιώματα τα έχει ο nasos79!!!!!
οπότε εγώ δεν ξέρω τίποταΌχι ρε γμτ... Δεν είχα προλάβει να διαβάσω αυτό και έστειλα τη συνταγή ο ίδιος! Αλλά βασικά, λόγω αλληλεγύης κοινού φύλου, θα την έστελνα έτσι κι αλλιώς.
αλλυλεγύη κοινού φύλου ε???
και εγώ δεν έστελνα τη συνταγή για σένα επειδή είχες τα δικαιώματα... -
Είναι κι αυτά που βλέπω με τους καθηγητές μου, που κοιμούνται με τις κότεςκαλά παιδί μου, εσύ δεν θέλεις να παντρευτείς για να κοιμάσαι αργά?
Νομίζω ότι είναι θέμα μυαλού να μην αλλάξεις μετά τον γάμο. Αλλά δεν νομίζω οτι αυτοί που κοιμούνται νωρίς το θέλουν. Οι περισσότεροι έχουν μωρά ή μικρά παιδιά.
Για να σε ξυπνάει εσένα το πιστιρίκι στις 5 ή στις 6 και να είσαι στην πρίζα όλη μέρα κυνηγώντας το από πίσω για να μην πάθει τίποτα και μετά τα ξαναλέμε. Κοιμάσαι ή όχι από τις 12?
Και να σου πω και κατι άλλο? Για να κοιμάσαι νωρις δεν χρειάζεται να παντρευτείς. Αρκει να πιάσεις δουλειά!
-
Πώς είναι δυνατόν κάποιοι που δεν πολυχωνεύουν εσάς τις 'μούντζες' (όπως σας αποκαλούν στα καλιαρντά) να σας κάνουν άψογες ενδυματολογικές προτάσεις, τη στιγμή που συνήθως οι ίδιοι κυκλοφορούν σαν ξεγοφιασμένες λατέρνες;
Άσε πια την άλλη απόδειξη για το πόσο σας αγαπάνε... Που πλασάρανε κάτι μισιακά σαν την Τουίγκι και σας βάλανε να λιμοκτονείτε για ένα γραμμάριο και σας χώσανε στη μάπα κάτι φαντάσματα τύπου Kate Moss, που τρέφονται με κοκαΐνη και θρεπτικά συστατικά που απορροφά η επιδερμίδα απ'τα καλλυντικά και σας βάλανε να βάφετε τα μάτια σας έτσι που να μοιάζουν σα να'χετε ξενυχτήσει πέντε βδομάδες και να'χετε φάει και ξύλο μαζί...
Αυτοί είναι οι καλύτεροι φίλοι σας; Με τέτοιους φίλους, τι ανάγκη έχετε πια από εχθρούς!
-
αλλυλεγύη κοινού φύλου ε???
και εγώ δεν έστελνα τη συνταγή για σένα επειδή είχες τα δικαιώματα...Βρε, ο άνθρωπος έχει ιερό σκοπό κι εμείς θα του πάμε κόντρα; Τώρα, τι πνευματικά δικαιώματα λες; Μήπως το φαντάστικα για να το κάνω; Σε ένα πάρτυ ενός καθηγητή μου το είχα δοκιμάσει και μετά τον έκανα χρυσό για να μου πει τη συνταγή!!! Απλά βελτίωσα λίγο το 'πιάτο', βάζοντας και τις tortillas και τα υπόλοιπα. Και εν πάση περιπτώσει, εγώ είμαι υπέρ της διάδωσης της γνώσης σε κάθε θέμα. Πρέπει να μας δεις σε εξεταστική! Πολύ γέλιο!!!
Τέλος πάντων, dartman, είπαμε. Περιμένουμε feedback και όχι ΜΟΝΟ γευστικό!
-
Ναι, γι'αυτό αμέσως μετά αρχίζει η ίδια να ωρύεται 'το'ριξες και πάλι απόψε το φαρμάκι σου κι έκανες ξανά να κλαίει το κοριτσάκι σου'... Ε ρε codependence που έχετε... Και μετά βάζετε και μια Βίσση να 'παραλύει' και να μη θέλει να ξέρουμε πως δεν τρώει, έχει μείνει μισή, να φοράει μαύρα γυαλιά για να μη βλέπουμε τα μάτια της τα πρησμένα από το κλάμα και να κοιμάται με γκάζι ανοιχτό...Και μετά λίγη Θεοδωρίδου ν'αναρωτιέται 'τι να την κάνει τη ζωή' και να θέλει να την πάρει η νύχτα και το φεγγάρι, να φύγουνε μαζί πριν την αυγή και να κοιτάζει από ψηλά σαν το φεγγάρι το γκόμενο, ο οποίος βασικά να'ούμε εκείνη την ώρα απολαμβάνει τις χάρες τριών κορασίδων και ποσώς που τον ενδιαφέρει...
Και, για να βάζουμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση, εμείς τα αρσενικά έχουμε τα χόμπυ μας, έχουμε τα στροφιλίκια μας, έχουμε τους κολλητούς μας με τους οποίους κάνουμε τις γουρουνιές μας... Εσείς μόνο το κουτσομπολιό έχετε και τις σχέσεις!
και το shopping therapy που το πας αυτό???
καλά δεν παίζεσαι με τίποταπάντως για το shopping ποτέ δεν κατάλαβα πως όταν είσαι στεναχωρημένος μπορείς να πας να ψωνίσεις και να σου φτιάξει το κέφι
εγώ δεν το έχω καταφέρει και δεν το κάνω κιόλας. -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Τέλος πάντων, dartman, είπαμε. Περιμένουμε feedback και όχι ΜΟΝΟ γευστικό!
Γυναίκες & Ακριβά Αυτοκίνητα ΙΙΙ (Η εκδίκηση)