-
Resurrection
Γνωστός μου με Nissan Almera 1.5 Challenge (η ελληνική μοντίφα με τα ονομαστικά 115 άλογα) μου ανέφερε σήμερα ότι με κόστος 1.200 ευρώ παράγγειλε και σκοπεύει να τοποθετήσει στον 1.500 κυβικών κινητήρα του τον στρόφαλο του... 350Z ο οποίος ταιριάζει απόλυτα στο μοτέρ του. Μάλιστα το κέρδος σε ιπποδύναμη που αναμένει μαζί με εξάτμιση-εισαγωγή Remus εκτιμάται στα 40 άλογα φτάνοντας έτσι τα 160 συνολικά και με 3 χρόνια επιπλέον εργοστασιακή εγγύηση καθώς η τοποθέτηση θα γίνει στην ελληνική αντιπροσωπεία.
Κρίμα που έχασα το φλομπεράκι μου αλλιώς θα το πυροβολούσα το φίδι.
-
-
Οχι και φιδι ρε φιλαρακι... Γινεται ευκολα σχετικα, απλα ο,τι περισσεψει το κοβουμε με τον τροχο και τελος. Τωρα θα μου πεις οι γωνιες του V6 δεν ταιριαζουν με το τετρακυλινδρο μπλοκ. Λεπτομερειες. Εδω φιλαρακι ειχε βαλει σε αξεντ πρωτης γενιας στροφαλο απο Hemi και καπακι απο Lamborghini. Κι εγω σκεφτομαι τελευταια να βαλω στον Μαζνταρο τουρμπινα απο airbus .
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
να τοποθετήσει στον 1.500 κυβικών κινητήρα του τον στρόφαλο του... 350Z ο οποίος ταιριάζει απόλυτα στο μοτέρ του. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
ResurrectionΓνωστός μου με Nissan Almera 1.5 Challenge (η ελληνική μοντίφα με τα ονομαστικά 115 άλογα) μου ανέφερε σήμερα ότι με κόστος 1.200 ευρώ παράγγειλε και σκοπεύει να τοποθετήσει στον 1.500 κυβικών κινητήρα του τον στρόφαλο του... 350Z ο οποίος ταιριάζει απόλυτα στο μοτέρ του. Μάλιστα το κέρδος σε ιπποδύναμη που αναμένει μαζί με εξάτμιση-εισαγωγή Remus εκτιμάται στα 40 άλογα φτάνοντας έτσι τα 160 συνολικά και με 3 χρόνια επιπλέον εργοστασιακή εγγύηση καθώς η τοποθέτηση θα γίνει στην ελληνική αντιπροσωπεία.
Κι εγώ προχθές μίλησα τηλεφωνικά με Renault sport στην Γαλλία και μου είπαν ότι τους περίσσεψε
μία κεφαλή και η μισή οκτάδα πιστόνια από τον V8 του Alonso.
Σκέφτομαι να τα μοντάρω στο Clio του πατέρα!
Mάλιστα θα στείλουν και μηχανικό για να ρυθμίσουμε το μανατζμεντ on the fly στους Ελληνικούς δρόμους!ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ!
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
...............
Mάλιστα θα στείλουν και μηχανικό για να ρυθμίσουμε το μανατζμεντ on the fly στους Ελληνικούς δρόμους!για να μη χαθεί η εγγύηση μάλλον
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
...............
Mάλιστα θα στείλουν και μηχανικό για να ρυθμίσουμε το μανατζμεντ on the fly στους Ελληνικούς δρόμους!για να μη χαθεί η εγγύηση μάλλον
Δεν γ@μ... η εγγύηση μπροστά στο κέρδος που θα έχει???
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
ResurrectionΓνωστός μου με Nissan Almera 1.5 Challenge (η ελληνική μοντίφα με τα ονομαστικά 115 άλογα) μου ανέφερε σήμερα ότι με κόστος 1.200 ευρώ παράγγειλε και σκοπεύει να τοποθετήσει στον 1.500 κυβικών κινητήρα του τον στρόφαλο του... 350Z ο οποίος ταιριάζει απόλυτα στο μοτέρ του. Μάλιστα το κέρδος σε ιπποδύναμη που αναμένει μαζί με εξάτμιση-εισαγωγή Remus εκτιμάται στα 40 άλογα φτάνοντας έτσι τα 160 συνολικά και με 3 χρόνια επιπλέον εργοστασιακή εγγύηση καθώς η τοποθέτηση θα γίνει στην ελληνική αντιπροσωπεία.
-
Ο χρήστης evolander έγραψε:
...............
Δεν γ@μ... η εγγύηση μπροστά στο κέρδος που θα έχει???
Ναι μου είπαν ότι θα έχει και επέκταση εγγύησης και ότι του χρόνου θα μου δώσουν δωρεάν το σύστημα KERS.....................
-
Από μια γνωστή:
Opel Astra GTC 1,6 105PS vs Civic Type-R (το προηγούμενο): Πήγαιναν πλάι-πλάι με 220 χαώ & το Civic ζοριζόταν να περάσει μπροστά... (τώρα, γιατί το δικό μου Astra H 1,6 115PS πάει μόνον έως τα 210 χαώ κοντερίσια σε κατηφόρα-γκρεμό, είναι μυστήριο...)
Α, ρε Twinport, τύφλα να'χει ο Pratt & Witney των Boeing!!!Έλεος.
-
Ο χρήστης Δούκας έγραψε:
Από μια γνωστή:
Opel Astra GTC 1,6 105PS vs Civic Type-R (το προηγούμενο): Πήγαιναν πλάι-πλάι με 220 χαώ & το Civic ζοριζόταν να περάσει μπροστά...... .
Δε σου είπε τι έγινε μόλις έβαλε έκτη το ταπερ.
Resurrection
Γνωστός μου με Nissan Almera 1.5 Challenge (η ελληνική μοντίφα με τα ονομαστικά 115 άλογα) μου ανέφερε σήμερα ότι με κόστος 1.200 ευρώ παράγγειλε και σκοπεύει να τοποθετήσει στον 1.500 κυβικών κινητήρα του τον στρόφαλο του... 350Z ο οποίος ταιριάζει απόλυτα στο μοτέρ του. Μάλιστα το κέρδος σε ιπποδύναμη που αναμένει μαζί με εξάτμιση-εισαγωγή Remus εκτιμάται στα 40 άλογα φτάνοντας έτσι τα 160 συνολικά και με 3 χρόνια επιπλέον εργοστασιακή εγγύηση καθώς η τοποθέτηση θα γίνει στην ελληνική αντιπροσωπεία.
Είσαι κακοπροαίρετος, γιατί δε το πιστεύεις το παιδί.
Εγώ στο κόλτ έχω βάλει τάπα κάρτερ και βίδες στη πίσω ανάρτηση από evo και 5 ίππους κέρδισα και τα κράτημα βελτιώθηκε. -
:parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta:
-
Δεν ξερω αν το εχω ξαναναναφερει αλλα γνωστος μου με Audi A3 3.2 πανω στη συζητηση περι προγραμματων για τουρμπατα,μου πεταει το εξης:Ναι μωρε σιγα μονο τα turbo παιρνουν πολλα αλογα με προγραμμα.Και το δικο μου με προγραμμα παιρνει 60αλογα+.
Πω πωωω του λεω..δηλαδη με ενα προγραμμα μονο ανεβαινει στα 310 αλογα???
Ναι ανετα μου λεει -
Πρώτη φορά μπήκα στην ενότητα αυτή. Πίστευα ότι γινόταν κάποια συζήτηση για τα συμπαθέστατα αυτά ερπετά, τελικά βλέπω ότι αλλού πάει η συζήτηση.
-
To ForTwo, ειπε ενας, πηγαινε παντου με το πλαι. μουχαχαχα
-
άμα λάχει πετάει και σούζες
Youtube Video -
Δεν το ε3εφρασα σωστα. Το ForTwo, ειπε ενας, το πηγαινε ο ιδιος παντου με το πλαι. Kαλυτερα τωρα.
Υποσημειωση: Το αυτοκινητο δεν ηταν δικο του κιολας. -
Γνωστος μου πηρε peugeot 207.ισχυριζεται οτι εχει τον κινητηρα 1.6 125 αλογα...ασχετο αν εχει τασια και ταμπουρα στις πισω ροδες και αν εχει λαστιχο 185....πες οτι ειναι το 75αρι..δν ειναι κακο...ασε που στον καθενα λεει διαφορετικη ιπποδυναμη και μαλιστα στην κοπελα μου που τυχαινει να ειναι φιλη του ειπε''το απλο ειναι μωρε,με τα 130 αλογα''
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Γνωστος μου πηρε peugeot 207.ισχυριζεται οτι εχει τον κινητηρα 1.6 125 αλογα...ασχετο αν εχει τασια και ταμπουρα στις πισω ροδες και αν εχει λαστιχο 185....πες οτι ειναι το 75αρι..δν ειναι κακο...ασε που στον καθενα λεει διαφορετικη ιπποδυναμη και μαλιστα στην κοπελα μου που τυχαινει να ειναι φιλη του ειπε''το απλο ειναι μωρε,με τα 130 αλογα''Δεν ειναι φιδεμπορας ,απλα ειναι ξεχασιαρης!!!
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Γνωστος μου πηρε peugeot 207.ισχυριζεται οτι εχει τον κινητηρα 1.6 125 αλογα...ασχετο αν εχει τασια και ταμπουρα στις πισω ροδες και αν εχει λαστιχο 185....πες οτι ειναι το 75αρι..δν ειναι κακο...ασε που στον καθενα λεει διαφορετικη ιπποδυναμη και μαλιστα στην κοπελα μου που τυχαινει να ειναι φιλη του ειπε''το απλο ειναι μωρε,με τα 130 αλογα''σε 2 μήνες θα λέει ότι διάβασε πως αυτό είναι το αμάξι του Alonso
ΦΙΔΙΑ!