-
εχεις πμ
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
εχεις πμπου?
-
ε δες ρε παλιοιταλιανε!!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
εχεις πμπου?
Ναι οκ το πείρα!
Αυτός ήταν.Εγώ έκανα παρέα με τον μικρο αδερφό του.
-
χαιρετισματα να του δωσεις!
α, να σου πω.... μηπως ητανε αυτος που σου ειπε οτι οι alfa romeo ειναι καλα αμαξια?
-
Όχι, ήταν κάποιος που έλεγε ότι με μαμίσιο Ibiza 1.4 ή Polo της αμέσως προηγούμενης γενιάς έριχνε σφαλιάρες σε ο,τιδήποτε με μέχρι 150 άλογα στο στρόφαλο.
-
Και έγραφε 1:10 στις Σέρρες...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
χαιρετισματα να του δωσεις!α, να σου πω.... μηπως ητανε αυτος που σου ειπε οτι οι alfa romeo ειναι καλα αμαξια?
εχω να τον δω απο τοτε....
οχι αυτος ελεγε οτι τα καλυτερα ειναι τα skoda 105 target -
Ο χρήστης felleas έγραψε:
α, να σου πω.... μηπως ητανε αυτος που σου ειπε οτι οι alfa romeo ειναι καλα αμαξια?
οχι αυτος ελεγε οτι τα καλυτερα ειναι τα skoda 105 targetΦοβερός ο δικός σου!!!
-
οχι αυτος ελεγε οτι τα καλυτερα ειναι τα skoda 105 targetΕπίσης έλεγε πως ο Χίτλερ ήταν τόσο ανόητος και τεχνολογικά φτωχός που πήγε και έκλεψε αυτό το αριστουργηματικό πρότζεκτ κινητήρας πίσω-κίνηση πίσω-επιβάτες συντόμως οριζοντίως και έφτιαξε το επίσης αριστουργηματικό σκαθάρι...
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
οχι αυτος ελεγε οτι τα καλυτερα ειναι τα skoda 105 targetΕπίσης έλεγε πως ο Χίτλερ ήταν τόσο ανόητος και τεχνολογικά φτωχός που πήγε και έκλεψε αυτό το αριστουργηματικό πρότζεκτ κινητήρας πίσω-κίνηση πίσω-επιβάτες συντόμως οριζοντίως και έφτιαξε το επίσης αριστουργηματικό σκαθάρι...
Ου ρε παλιοφιδέμπορα, αφού εσύ δεν τον ήξερες τον ''φίλο μου''
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
- 'Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ Ι'
Σε μια συζήτηση περι ελληνικής και τουρκικης πολεμικής αεροπορίας εξέφρασε την (ευρέως διαδεδομένη και ενδεχομένως αληθή εως ένα βαθμό) άποψη οτι 'οι Ελληνες πιλότοι είναι οι καλύτεροι στον κόσμο'. Μεχρι εδώ καλά. Το ωραίο τώρα αρχίζει... 'Να φανταστείτε οτι σε κάποια διεθνή άσκηση που είχε γίνει στην Ελλάδα πήγε ένας Ισραηλινος πιλότος με F16 (που προφανώς είχε όρεξη για παιχνιδάκια) και πέρασε κάτω από τη γέφυρα του ισθμού της Κορίνθου. Και τότε ένας Ελληνας πιλότος (που προφανώς δεν ήθελε να μας ντροπιάζουν οι Εβραίοι και μάλιστα εντός έδρας) πέρασε με το δικό του F16 κάτω από τη γέφυρα ανάποδα' (και αφησε και τον βρωμοεβραίο τρείς καρότσες, δύο σύννεφα και έναν γλάρο πίσω)
hrdoukas αυτό δεν είναι φίδι, δεν ξέρω φυσικά αν ήταν σε κόντρα με ισραηλινό η γιατί το είχε κάνει αλλά το συμβαν το είχα ακούσει απο αξιωματικούς της ΠΑ εκτον οπίων ο ένας σμήναρχος.
Αν έλεγαν όλοι φίδια δεν το γνωρίσω. - 'Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ Ι'
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Σε μια συζήτηση περι ελληνικής και τουρκικης πολεμικής αεροπορίας εξέφρασε την (ευρέως διαδεδομένη και ενδεχομένως αληθή εως ένα βαθμό) άποψη οτι 'οι Ελληνες πιλότοι είναι οι καλύτεροι στον κόσμο'. Μεχρι εδώ καλά. Το ωραίο τώρα αρχίζει... 'Να φανταστείτε οτι σε κάποια διεθνή άσκηση που είχε γίνει στην Ελλάδα πήγε ένας Ισραηλινος πιλότος με F16 (που προφανώς είχε όρεξη για παιχνιδάκια) και πέρασε κάτω από τη γέφυρα του ισθμού της Κορίνθου. Και τότε ένας Ελληνας πιλότος (που προφανώς δεν ήθελε να μας ντροπιάζουν οι Εβραίοι και μάλιστα εντός έδρας) πέρασε με το δικό του F16 κάτω από τη γέφυρα ανάποδα' (και αφησε και τον βρωμοεβραίο τρείς καρότσες, δύο σύννεφα και έναν γλάρο πίσω)
hrdoukas αυτό δεν είναι φίδι, δεν ξέρω φυσικά αν ήταν σε κόντρα με ισραηλινό η γιατί το είχε κάνει αλλά το συμβαν το είχα ακούσει απο αξιωματικούς της ΠΑ εκτον οπίων ο ένας σμήναρχος.
Αν έλεγαν όλοι φίδια δεν το γνωρίσω.Θα μας πει ο spidey_TS που τα γνωρίζει από μέσα....
-
Αν έλεγαν όλοι φίδια δεν το γνωρίσω.Θα μας πει ο spidey_TS που τα γνωρίζει από μέσα....
Αυτό πρέπει να είναι ένας 'αστικός μύθος' της ΠΑ. Το είχα ακούσει από τον πατέρα μου (ιπτάμενος στην ΠΑ στα νειάτα του) με αμερικανούς αντί για εβραίους και παλιότερα μοντέλα αεροσκαφών.
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Φύλαγε τον χώρο μπροστά για τους εβραίους!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αυτό πρέπει να είναι ένας 'αστικός μύθος' της ΠΑ. Το είχα ακούσει από τον πατέρα μου (ιπτάμενος στην ΠΑ στα νειάτα του) με αμερικανούς αντί για εβραίους και παλιότερα μοντέλα αεροσκαφών.Τέτοιες ενέργειες για τους πιο ικανούς πιλότους των πολεμικών αεροποριών είναι ψωμοτύρι, απλή καθημερινή πραγματικότητα.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αυτό πρέπει να είναι ένας 'αστικός μύθος' της ΠΑ. Το είχα ακούσει από τον πατέρα μου (ιπτάμενος στην ΠΑ στα νειάτα του) με αμερικανούς αντί για εβραίους και παλιότερα μοντέλα αεροσκαφών.
Τέτοιες ενέργειες για τους πιο ικανούς πιλότους των πολεμικών αεροποριών είναι ψωμοτύρι, απλή καθημερινή πραγματικότητα.
Δεν διαφωνώ αλλά να περάσει ένα F16 κάτω από τον Ισθμό, θέλει πολλά Ωα!
Όχι λογο επικυνδινότητας αλλά κυριώς λόγο του ότι ο συγκεκριμένος πιλοτός μάλλον θα καταληξεί να πετάει ψεκαστικά μετά. -
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΙΔΙ αυτο με το f16...urban legend και βαλε!!!
αυτο που ξερω και μπορω να σας παραθεσω και τη πηγη αν ψαξω λιγο τα κιταπια μου, ειναι οτι σε αποστολες εικονικης προσβολης αεροπλανοφορου απο ελληνες πιλοτους η αμερικανικη αμυνα βρεθηκε εκτεθειμενη πολλες φορες...και αεραμυνα και αεροσκαφη...
-
Τέτοιες ενέργειες για τους πιο ικανούς πιλότους των πολεμικών αεροποριών είναι ψωμοτύρι, απλή καθημερινή πραγματικότητα.
Δεν διαφωνώ αλλά να περάσει ένα F16 κάτω από τον Ισθμό, θέλει πολλά Ωα!
Όχι λογο επικυνδινότητας αλλά κυριώς λόγο του ότι ο συγκεκριμένος πιλοτός μάλλον θα καταληξεί να πετάει ψεκαστικά μετά.Η συνέχεια σε αυτό που είχα ακούσει είναι πως ο πιλότος ξηλώθηκε μετά απο αυτή του την πράξη.
Και προσοχή δεν τα λέω εγώ, αυτά μου είχαν πεί.
Μην Κατηγορηθούμε και για φιδεμπόριο. -
Αν πέρναγε f16 κάτω από την γέφυρα του ισθμού θα είχε ξηλωθεί μαζί με τον πιλότο και ο ισθμός και τώρα τα καράβια θα κάναν τον γύρο της πελλοπονήσου. Όποιος έχει βρεθεί κοντά σε απογείωση F16 μπορεί να καταλάβει ότι θα ξήλωνε και τις πέτρες πίσω του. Την ιστορία αυτή την είχα ακούσει και εγώ και μάλιστα ότι ο πιλότος ήταν ο περσινός υποδιοικητής της Τρίπολης. Εγώ πιστέυω ότι η ιστορία κατατασσεται στην ράδιο αρβύλα του στρατού. Πέρα από αυτή υπάρχουν άλλες δύο γνωστές ραδιό αρβύλες:
-
Ο φαντάρος που στην αναφορά διαμαρτυρήθηκε ότι τα πόδια του δεν χωράνε όταν κάθεται στην τουαλέτα (εννοούσε ότι καθόταν πάνω στην τρύπα της τούρκικης)
-
ο φαντάρος που πήρε τιμητική επειδή έριξε κοντακιά στον διοικητή που του έκανε έφοδο στη σκοπιά και πήγε να του πάρει το όπλο. Μάλιστα εδώ υπάρχουν διάφορες εκδοχές. Οτι πήρε 5 μέρες τιμητική ή οτι πήρε τόσες μέρες τιμητική όσες έκατσε ο διοικητής στο νοσοκομείο!
Υπάρχει και μία τρίτη ιστορία ότι φανταρος συνελήφθει ...πεοθυλάζον στην σκοπιά και μάλιστα έχει γραφεί στην αναφορά. Αυτό δεν ξέρω αν ισχύει. Πάντως η πλάκα είναι ότι απο όσους έχω ακούσει τις παραπάνω ιστορίες όλοι είχαν κάποιο γνωστό που ήταν μπροστά στο περιστατικό (και μάλιστα κοντινό γνωστό όπως αδελφό, φιλο αδελφού, συγγενή κλπ).
-
ΦΙΔΙΑ!