-
Ξέρω ένα υπόγειο γκαράζ, στην οδό Έβρου (Αμπελόκηπους), ανάμεσα σε Βασιλίσσης Σοφίας και Μιχαλακοπούλου (7 ευρώ οι 12 πρώτες ώρες, παίρνεις και τα κλειδιά σου και χαρτάκι με ώρα/ημερ-νια/πινακίδες). Εκεί το άφηνα όταν έμενα βράδυ στην Αθήνα.
Άλλο ένα πιο βολικό, είναι στην πλατεία Καραϊσκάκη, ΑΚΡΙΒΩΣ δίπλα από τη στάση του μετρό ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ. Βέβεια εκεί αφήνεις τα κλειδιά, αλλά είναι επαγγελματίες. Πολύ προσεκτικοί, το παρκάρουν σε όροφο (με ασανσέρ) ή στο ισόγειο στον χώρο τους (και όχι στο πεζοδρόμιο). 5 ευρώ η πρώτη ώρα. Μετά κάνεις ό,τι θελεις με το μετρό.
Αλλιώς πας σε ένα μερος μακριά από το κέντρο (πχ Αιγάλεω), βρίσκει πάρκινγκ εκεί και παίρνεις το μετρό.
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Καλησπερα .......
Επειδη κατεβαινω ενιοτε στην Αθηνα (κεντρο) για δουλειες , και δεν γουσταρω να αφηνω το Q5 στα κωλοπαρκινκ του κωλονακίου (12 ευρω η πρωτη ωρα και αλλες ΞΕΦΤΙΛΕΣ ) γνωριζει κανεις απο εσας τους αθηναιους ενα parking κοντα στο κεντρο που να μπορω ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ ΚΑΙ **ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ????? **
Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις .....εγω οταν δεν βρισκω να παρκαρω οταν κατεβαινω στο πανεπιστημιο (ΑΣΟΕΕ) το αφηνω στο polis που ειναι πατησιων και αλεξανδρας γωνια(πανω απο τη βικτωρια) Υπογειο παρκινγκ το παρκαρεις οπου θες , δικα σου και τα κλειδια (και εγω ως φοιτητης εχω και ικανοποιητικη εκπτωση ) Απο οτι βλεπω εχει παρομοιο και στο κολωνακι και το 12ευρω θα το σκασεις για 4 ωρες. ΔΕΝ εχω παρκαρει εκει, αλλα απο το αντιστοιχο στο πεδιον του Αρεως ειμαι υπερευχαριστημενος
http://www.polispark.gr/Default.aspx?pa ... &sitemap3=
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Καλησπερα .......
Επειδη κατεβαινω ενιοτε στην Αθηνα (κεντρο) για δουλειες , και δεν γουσταρω να αφηνω το Q5 στα κωλοπαρκινκ του κωλονακίου (12 ευρω η πρωτη ωρα και αλλες ΞΕΦΤΙΛΕΣ ) γνωριζει κανεις απο εσας τους αθηναιους ενα parking κοντα στο κεντρο που να μπορω ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ ΚΑΙ **ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ????? **
Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις .....εγω οταν δεν βρισκω να παρκαρω οταν κατεβαινω στο πανεπιστημιο (ΑΣΟΕΕ) το αφηνω στο polis που ειναι πατησιων και αλεξανδρας γωνια(πανω απο τη βικτωρια) Υπογειο παρκινγκ το παρκαρεις οπου θες , δικα σου και τα κλειδια (και εγω ως φοιτητης εχω και ικανοποιητικη εκπτωση ) Απο οτι βλεπω εχει παρομοιο και στο κολωνακι και το 12ευρω θα το σκασεις για 4 ωρες. ΔΕΝ εχω παρκαρει εκει, αλλα απο το αντιστοιχο στο πεδιον του Αρεως ειμαι υπερευχαριστημενος
ευχαριστω ......
-
Για Κολωνάκι το αφήνεις στο polis (που αναφέρθηκε) στη Ριζάρη, στο κάτω μέρος του Πολεμικού Μουσείου
Είναι αυτοματοποιημένο, οπότε παίρνεις την κάρτα, κλειδώνεις και φεύγεις.
-
εγω τα αφηνω σε κανονικες θεσεις και παιρνω καρτες του δημου
και αν ειμαι με καλο αυτοκινητο παω πιο ψηλα που εχει και απλα
απο τοτε που το παρκινγκ εγινε πληρωτεο βρισκεις πολυ ανετα να παρκαρεις
(αν και νομιζω οτι ειναι για 3 ωρες max, δεν ξερω ποσο θελετε να κατσετε εσεις)
αυτο στη ριζαρη δε το ειχα κοιταξει ποτε, καλη ιδεα
-
Το δημόσιο είναι 3 ώρες μαξ και 3 ώρες = 6 ευρώ.
Η 1 ώρα έχει 1 ευρώ. -
εγω συνηθως 1-2 ωρες εχει τυχει να κατσω ετσι και βρηκα αρκετα ευκολα να παρκαρω
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
ευχαριστω ......
να σαι καλα, χαιρομαι που βοηθησα
παντως Qsis μου κανει εντυπωση που βρηκες και ευκολα (!!!!) μαλιστα να παρκαρεις στο Κολωνακι. Εγω σπανια πηγαινω και για να βρω να παρκαρω θα πω το Δεσποτη Παναγιωτη
-
απο τοτε που εβαλαν να πληρωνεις τις θεσεις, μου φαινεται οτι αραιωσε αρκετα, αλλιως εχω φτυσει κι εγω πολυ αιμα
ειδικα παλιοτερα που πηγαινα και σχετικα συχνα εχω κλεισει και μισαωρο να ψαχνω να παρκαρω (γιατι ειμαι κατα του παρκινγκ σαν ιδεολογια ) -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Χθες το βράδυ η αστυνομία μάζεψε τις πινακίδες όσων είχαν θεωρήσει ότι το τμήμα της Βουλιαγμένης έξω από τα EDO/S είναι ιδιωτικό parking κι όχι δρόμος. Δεν ξέρω κατά πόσο οι ιδιοκτήτες τους τα είχαν παρκάρει μόνοι τους ή (το πιθανότερο) τα είχαν αφήσει σε παρκαδόρους, αλλά δε τους λυπάμαι καθόλου. Δεν είμαι χαζός που έψαχνα 10 λεπτά να παρκάρω στη γύρω περιοχή.
ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ RULES στο συγκεκριμένο θέμα!!!
Tι λέει το συγκεκριμένο μαγαζί (ασχέτως πάρκινγκ.... ); Έχουν γεμίσει την Αθήνα με αφίσες και στα εγκαίνια έξω ήταν παρκαρισμένα πανάκριβα αυτοκίνητα...
Πολύ χλίδα σε δύσκολους καιρούς...
το αβατάρ το χεις για ξεκάρφωμα;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
απο τοτε που εβαλαν να πληρωνεις τις θεσεις, μου φαινεται οτι αραιωσε αρκετα, αλλιως εχω φτυσει κι εγω πολυ αιμα
ειδικα παλιοτερα που πηγαινα και σχετικα συχνα εχω κλεισει και μισαωρο να ψαχνω να παρκαρω (γιατι ειμαι κατα του παρκινγκ σαν ιδεολογια )Δεν σου φαινεται, ειναι γεγονος, αφου το τζαμπα πεθανε. Με πληρωμη καρτας σταθμευσης, τις ωρες καταστηματων, με μια δυο βολτες θα βρεις οπωσδηποτε θεση τις καθημερινες, στην ευρυτερη περιοχη απο Νομικη μεχρι προποδες Λυκαβητου και Μονη Πετρακη-Ευαγγελισμο. Σαββατο πρωι ειναι απιθανο, ενω Σαββατοκυριακο μετα τις 16:00 και μεχρι 09:00 της Δευτερας ειναι free (οπως και καθε βραδυ) και βρισκεις σχεδον αμεσως. Ομως Σαββατο βραδυ μετα τις 22:00 ειναι παλι δυσκολο και μετα τις 23:30 πολυ δυσκολο εως απιθανο.
Προσοχη στις μπλε θεσεις, ειναι μονιμων κατοικων και η Δημοτικη Αστυνομια εχει και νυχτερινη βαρδια. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Η 1 ώρα έχει 1 ευρώ.Αυτο πως γινεται? Εγω για το 3ωρο βαζω μια 2ωρη+1 1ωρη καρτα = 2+1=3 ευρω.
-
εγω οταν δεν βρισκω να παρκαρω οταν κατεβαινω στο πανεπιστημιο (ΑΣΟΕΕ) το αφηνω στο polis που ειναι πατησιων και αλεξανδρας γωνια(πανω απο τη βικτωρια) Υπογειο παρκινγκ το παρκαρεις οπου θες , δικα σου και τα κλειδια (και εγω ως φοιτητης εχω και ικανοποιητικη εκπτωση ) Απο οτι βλεπω εχει παρομοιο και στο κολωνακι και το 12ευρω θα το σκασεις για 4 ωρες. ΔΕΝ εχω παρκαρει εκει, αλλα απο το αντιστοιχο στο πεδιον του Αρεως ειμαι υπερευχαριστημενος
Ανάλυσε λίγο περισσότερο το υπογραμμισμένο. Έψαξα τη σελίδα αλλά δεν βρήκα αρκετές πληροφορίες, μόνο ότι η έκπτωση ανέρχεται σε 50%. Πρέπει να γίνω μέλος κάπως και ισχύει σε κάθε πάρκινγκ της εταιρείας (με βολεύει ιδιαίτερα και το πάρκινγκ στον Ευαγγελισμό και στο Γουδί )? Στη σελίδα γράφει ότι κάθε φορά με την επίδειξη του πάσο παίρνω την έκπτωση, αλλά πως γίνεται αυτό εφόσον είναι αυτοματοποιημένο και μπαίνω-βγαίνω όποτε θέλω;
Ανάλυσε μου, αν γίνεται, τη διαδικασία!
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Η 1 ώρα έχει 1 ευρώ.Αυτο πως γινεται? Εγω για το 3ωρο βαζω μια 2ωρη+1 1ωρη καρτα = 2+1=3 ευρω.
Και εγώ το ίδιο πήγα να κάνω αλλά ο περιπετράς μου έδειξε (γιατί δεν την αγόρασα ) τη κάρτα των τριών ωρών= 6 ευρώ.
http://www.cityofathens.gr/el/kyklofori ... tathmeysis
Στο μέσο της σελίδας γράφει:Για τους επισκέπτες η μέγιστη διάρκεια επιτρεπόμενης στάθμευσης είναι 3 ώρες και τα τέλη στάθμευσης ανέρχονται για στάθμευση μισής ώρας σε 50 λεπτά και αυξάνονται κατά 50 λεπτά ανά μισή ώρα, μέχρι τη δεύτερη ώρα όπου φτάνει τα 2 ευρώ. Για στάθμευση δυόμισι ωρών ο χρήστης πρέπει να καταβάλλει 4 ευρώ και τριών ωρών 6 ευρώ.
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Ανάλυσε λίγο περισσότερο το υπογραμμισμένο. Έψαξα τη σελίδα αλλά δεν βρήκα αρκετές πληροφορίες, μόνο ότι η έκπτωση ανέρχεται σε 50%. Πρέπει να γίνω μέλος κάπως και ισχύει σε κάθε πάρκινγκ της εταιρείας (με βολεύει ιδιαίτερα και το πάρκινγκ στον Ευαγγελισμό και στο Γουδί )?
Συνγκολφιτη ( )
Η πρωτη ωρα κανονικα απο οτι θυμαμαι εχει 7 ευρω στο παρκινγκ στο Πεδιον του Αρεως( βασικα απο οτι βλεπω απο 1μεχρι 2 ωρες ειναι 7) . Μεχρι προσφατως με το πασο, ηταν 5ευρω οι πρωτες 4 ωρες, και μετα ηταν οι κανονικες χρεωσεις. Πλεον ειναι παλι 5 ευρω , αλλα χωρις το ΦΠΑ (ταρζανιες στους οικονομολογους ρε ; ) , οποτε δινεις 6 ευρω τις 4 ωρες, εκει που θα εδινες 10 . Μελος οχι δεν χρειαζεται να γινεις και δεν βλεπω γιατι να ισχυει κατι διαφορετικο οσον αφορα το πασο αφου ειναι ιδια επιχειριση (ισως αλλαζουν λιγο οι τιμες επειδη το παρκινγκ του Χιλτον ειναι σε πιο κεντρικο σημειο)......Στη σελίδα γράφει ότι κάθε φορά με την επίδειξη του πάσο παίρνω την έκπτωση, αλλά πως γίνεται αυτό εφόσον είναι αυτοματοποιημένο και μπαίνω-βγαίνω όποτε θέλω;
Ανάλυσε μου, αν γίνεται, τη διαδικασία!Τις ωρες που το χρησιμοποιω (φανταζομαι και ολες τις ωρες) , περα απο τα αυτοματα ταμεια οπως του Mall πχ, υπαρχει και ενα κανονικο , με ανθρωπο μεσα ( ), οπου εκει δειχνεις το πασο και την καρτουλα που εχεις παρει απο το αυτοματο μηχανημα στην εισοδο, και σου κανει την εκπτωση...
Ευχαριστώ
Τιποτα!
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Και εγώ το ίδιο πήγα να κάνω αλλά ο περιπετράς μου έδειξε (γιατί δεν την αγόρασα ) τη κάρτα των τριών ωρών= 6 ευρώ.
http://www.cityofathens.gr/el/kyklofori ... tathmeysis
Στο μέσο της σελίδας γράφει:Για τους επισκέπτες η μέγιστη διάρκεια επιτρεπόμενης στάθμευσης είναι 3 ώρες και τα τέλη στάθμευσης ανέρχονται για στάθμευση μισής ώρας σε 50 λεπτά και αυξάνονται κατά 50 λεπτά ανά μισή ώρα, μέχρι τη δεύτερη ώρα όπου φτάνει τα 2 ευρώ. Για στάθμευση δυόμισι ωρών ο χρήστης πρέπει να καταβάλλει 4 ευρώ και τριών ωρών 6 ευρώ.
Το δευτερο που γραφεις το ειδα μετα το ποστ μου στο ιδιο site, αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω το ΠΩΣ. Δεν μου ειχε περασει ποτε απο το μυαλο οτι υπαρχει αλλη ξεχωριστη καρτα για το 3ωρο, δηλαδη το '2+1' το εκανα γιατι αυτο μου φανταζε λογικο κ η μονη λυση κ οχι για να γλυτωσω τα 3 εξτρα ε.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το δευτερο που γραφεις το ειδα μετα το ποστ μου στο ιδιο site, αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω το ΠΩΣ. Δεν μου ειχε περασει ποτε απο το μυαλο οτι υπαρχει αλλη ξεχωριστη καρτα για το 3ωρο, δηλαδη το '2+1' το εκανα γιατι αυτο μου φανταζε λογικο κ η μονη λυση κ οχι για να γλυτωσω τα 3 εξτρα ε.
Και εγώ σε αυτό ήλπιζα.
Ο περιπτεράς όμως είχε άλλη άποψη.
Του λέω 'μία των 2 ωρών και μία της μίας ώρας'
Μου απαντά 'Είσαι σίγουρος για το τι θες να κάνεις;'
Αρχίζω να σκέφτομαι τα παρανοϊκά του στυλ 'Να ξέρει τη Χριστίνα αποκλείεται, αλλά και πάλι, γιατί να μην είμαι σίγουρος οτι θέλω να τη πηδήξω;'
Απαντώ 'Εεεε, ναι, να αφήσω το αμάξι για 3 ώρες θέλω...'
'Εμ βλέπεις που δε ξέρεις; Μπλα μπλα μπλα'. -
ριξτε μια ματια σε καμια καρτουλα (εστω και μονοωρη, στο πισω μερος), νομιζω οτι λεει αναλυτικα τις τιμες και λεει οτι οι 3 ωρες ειναι 6 ευρα
-
Ανάλυσε λίγο περισσότερο το υπογραμμισμένο. Έψαξα τη σελίδα αλλά δεν βρήκα αρκετές πληροφορίες, μόνο ότι η έκπτωση ανέρχεται σε 50%. Πρέπει να γίνω μέλος κάπως και ισχύει σε κάθε πάρκινγκ της εταιρείας (με βολεύει ιδιαίτερα και το πάρκινγκ στον Ευαγγελισμό και στο Γουδί )?
Συνγκολφιτη ( )
Η πρωτη ωρα κανονικα απο οτι θυμαμαι εχει 7 ευρω στο παρκινγκ στο Πεδιον του Αρεως( βασικα απο οτι βλεπω απο 1μεχρι 2 ωρες ειναι 7) . Μεχρι προσφατως με το πασο, ηταν 5ευρω οι πρωτες 4 ωρες, και μετα ηταν οι κανονικες χρεωσεις. Πλεον ειναι παλι 5 ευρω , αλλα χωρις το ΦΠΑ (ταρζανιες στους οικονομολογους ρε ; ) , οποτε δινεις 6 ευρω τις 4 ωρες, εκει που θα εδινες 10 . Μελος οχι δεν χρειαζεται να γινεις και δεν βλεπω γιατι να ισχυει κατι διαφορετικο οσον αφορα το πασο αφου ειναι ιδια επιχειριση (ισως αλλαζουν λιγο οι τιμες επειδη το παρκινγκ του Χιλτον ειναι σε πιο κεντρικο σημειο)......Στη σελίδα γράφει ότι κάθε φορά με την επίδειξη του πάσο παίρνω την έκπτωση, αλλά πως γίνεται αυτό εφόσον είναι αυτοματοποιημένο και μπαίνω-βγαίνω όποτε θέλω;
Ανάλυσε μου, αν γίνεται, τη διαδικασία!Τις ωρες που το χρησιμοποιω (φανταζομαι και ολες τις ωρες) , περα απο τα αυτοματα ταμεια οπως του Mall πχ, υπαρχει και ενα κανονικο , με ανθρωπο μεσα ( ), οπου εκει δειχνεις το πασο και την καρτουλα που εχεις παρει απο το αυτοματο μηχανημα στην εισοδο, και σου κανει την εκπτωση...
Ευχαριστώ
Τιποτα!
Συμφοιτητά (έστω με την ευρύτερη έννοια της ΑΣΟΕΕ ) ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Είναι λίγο ταλαιπωρία βέβαια να ψάχνω το ταμείο και τον άνθρωπο, θα προτιμούσα να μπορούσαμε να γίνουμε μέλη και να γινόταν αυτόματα η έκπτωση μας. Σε κάθε περίπτωση όμως πολύ καλύτερα από το να ψάχνω παρκάρισμα στην Αντωνιάδου . 6€ για ένα 4ωρο δεν είναι τίποτα. Αλήθεια, μετά η χρέωση πώς πάει; Επίσης, πολύ θετικό που κρατάς εσύ τα κλειδιά του αυτοκινήτου γιατί τόσο καιρό 'φοβόμουν' να μπω. Με άγχωνε το γεγονός ότι θα μου έπαιρναν τα κλειδιά κλπ κλπ. Α, είδα ότι σου το πλένουν κιόλας μέχρι τις 4 (γιατί δεν προλαβαίνω να το πάω όταν είμαι στη σχολή και μένει πολύ καιρό άπλυτο) .
-
Εμένα μου την δίνει πάλι να πηγαίνω μερικές φορές και να βλέπω πάρκιν νταλίκας στην Αντωνιάδου.
Πότε κάνουμε συνάντηση στο geo/ethnic?
Παρκαδόροι νυχτερινων κεντρων