-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Χθες το βράδυ η αστυνομία μάζεψε τις πινακίδες όσων είχαν θεωρήσει ότι το τμήμα της Βουλιαγμένης έξω από τα EDO/S είναι ιδιωτικό parking κι όχι δρόμος. Δεν ξέρω κατά πόσο οι ιδιοκτήτες τους τα είχαν παρκάρει μόνοι τους ή (το πιθανότερο) τα είχαν αφήσει σε παρκαδόρους, αλλά δε τους λυπάμαι καθόλου. Δεν είμαι χαζός που έψαχνα 10 λεπτά να παρκάρω στη γύρω περιοχή.ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ RULES στο συγκεκριμένο θέμα!!!
Tι λέει το συγκεκριμένο μαγαζί (ασχέτως πάρκινγκ.... ); Έχουν γεμίσει την Αθήνα με αφίσες και στα εγκαίνια έξω ήταν παρκαρισμένα πανάκριβα αυτοκίνητα...
Πολύ χλίδα σε δύσκολους καιρούς...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Χρυσοχοιδης θα rule σε αυτο το θεμα οταν θα αποκτησει τα @@ να παει να σκισει το Ακρωτηρι που εχει πιασει 1χλμ δημοσιου δρομου για την παρτη του...Στα μέσα Δεκέμβρη που πήγα στο Ακρωτήρι, ελεγχόμενα από ανθρώπους του μαγαζιού ήταν μόνο τα δύο parking ακριβώς δίπλα σε αυτό. Όλος ο δρόμος από την παραλιακή μέχρι το μαγαζί ήταν ελεύθερος για παρκάρισμα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Χρυσοχοιδης θα rule σε αυτο το θεμα οταν θα αποκτησει τα @@ να παει να σκισει το Ακρωτηρι που εχει πιασει 1χλμ δημοσιου δρομου για την παρτη του...λες να φοβαται
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Χρυσοχοιδης θα rule σε αυτο το θεμα οταν θα αποκτησει τα @@ να παει να σκισει το Ακρωτηρι που εχει πιασει 1χλμ δημοσιου δρομου για την παρτη του...
λες να φοβαται
Πέφτεις από τα σύννεφα; Δε σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι υπάρχουν πολιτικοί που δε θέλουν να δυσαρεστήσουν επιχειρηματίες (με και χωρίς εισαγωγικά);
Υ.Γ.: Δεν αναφέρομαι στον Χρυσοχοΐδη συγκεκριμένα, γιατί προς το παρόν πολύ πιο ενεργητικός/αντιδραστικός από τους προηγούμενους.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Χθες το βράδυ η αστυνομία μάζεψε τις πινακίδες όσων είχαν θεωρήσει ότι το τμήμα της Βουλιαγμένης έξω από τα EDO/S είναι ιδιωτικό parking κι όχι δρόμος. Δεν ξέρω κατά πόσο οι ιδιοκτήτες τους τα είχαν παρκάρει μόνοι τους ή (το πιθανότερο) τα είχαν αφήσει σε παρκαδόρους, αλλά δε τους λυπάμαι καθόλου. Δεν είμαι χαζός που έψαχνα 10 λεπτά να παρκάρω στη γύρω περιοχή.
ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ RULES στο συγκεκριμένο θέμα!!!
Tι λέει το συγκεκριμένο μαγαζί (ασχέτως πάρκινγκ.... ); Έχουν γεμίσει την Αθήνα με αφίσες και στα εγκαίνια έξω ήταν παρκαρισμένα πανάκριβα αυτοκίνητα...
Πολύ χλίδα σε δύσκολους καιρούς...
παρκαδοροι τα παρκαρουν... και τα πετανε οπου βρουν εκτος και αν ειναι porsche, merc, bmw κτλ που τα βαζουν στο παρκινγκ του S
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Χρυσοχοιδης θα rule σε αυτο το θεμα οταν θα αποκτησει τα @@ να παει να σκισει το Ακρωτηρι που εχει πιασει 1χλμ δημοσιου δρομου για την παρτη του...
Στα μέσα Δεκέμβρη που πήγα στο Ακρωτήρι, ελεγχόμενα από ανθρώπους του μαγαζιού ήταν μόνο τα δύο parking ακριβώς δίπλα σε αυτό. Όλος ο δρόμος από την παραλιακή μέχρι το μαγαζί ήταν ελεύθερος για παρκάρισμα.
Τον χειμωνα. Το καλοκαιρι τους 'ανηκει' ο δρομος κ εκει δεν εχει 'παρκαρω απ'έξω κ δεν τους το δινω' γιατι το μαγαζι ειναι 1 χλμ μεσα.
λες να φοβαται
Εχεις να προσφερεις τιποτα σοβαρο στην συζητηση ή μοναδικος σκοπος σου ειναι να γραφεις παπαριες κατω απο καθε ποστ μου? Οχι τιποτα αλλο αλλα επειδη ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι σε εχω γραμμενο στα @@ μου, χαλας καθε τοπικ τσαμπα.
Ναι φοβαται. Οχι οτι θα τον δειρουν, αλλα διαφορα αλλα 'κοστη' που μπορει να εχει μια τετοια κινηση.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Στα μέσα Δεκέμβρη που πήγα στο Ακρωτήρι, ελεγχόμενα από ανθρώπους του μαγαζιού ήταν μόνο τα δύο parking ακριβώς δίπλα σε αυτό. Όλος ο δρόμος από την παραλιακή μέχρι το μαγαζί ήταν ελεύθερος για παρκάρισμα.
Τον χειμωνα. Το καλοκαιρι τους 'ανηκει' ο δρομος κ εκει δεν εχει 'παρκαρω απ'έξω κ δεν τους το δινω' γιατι το μαγαζι ειναι 1 χλμ μεσα.
Αφού αναφέρεσαι στο καλοκαίρι, θα περιμένουμε μέχρι το επόμενο να δούμε τι θα κάνει ο Χρυσοχοΐδης. Αν και προς το παρόν έχω καταλάβει ότι κινείται προς την καταστολή της παράνομης στάθμευσης και όχι προς την καταστολή της ιδιοποίησης δημόσιων χώρων όπου επιτρέπεται η στάθμευση.
-
Βεβαια οπως καταλαβαινετε, στο χερι μας ειναι. Αν ΚΑΘΕ φορα ΟΛΟΙ μας κανουμε το καταλληλο τηλεφωνο κ δεν δεχομαστε αδιαμαρτυρητα αυτο το καθεστως, κατι θα γινει. Εγω προσωπικα ΚΑΘΕ φορα που με πηγαινουν εκει (γιατι εγω αποκλειεται να αποφασισω να παω σε μαγαζι με τετοιο καθεστος) σκαω κ τηλεφωνο στην τροχαια. Θα μου πεις, τι εγινε? Απλα ειμαι ικανοποιημενος οτι εκανα κατι, ασχετως αποτελεσματος. Αυτο μπορουσα να κανω.
Βεβαια πριν μερικα χρονια σε αντιστοιχο σκηνικο σε αλλο μαγαζι τα αποτελεσμα των πραξεων μου τα ειχαν γραψει εφημεριδες (αυτοφορο) ...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Βεβαια οπως καταλαβαινετε, στο χερι μας ειναι. Αν ΚΑΘΕ φορα ΟΛΟΙ μας κανουμε το καταλληλο τηλεφωνο κ δεν δεχομαστε αδιαμαρτυρητα αυτο το καθεστως, κατι θα γινει. Εγω προσωπικα ΚΑΘΕ φορα που με πηγαινουν εκει (γιατι εγω αποκλειεται να αποφασισω να παω σε μαγαζι με τετοιο καθεστος) σκαω κ τηλεφωνο στην τροχαια. Θα μου πεις, τι εγινε? Απλα ειμαι ικανοποιημενος οτι εκανα κατι, ασχετως αποτελεσματος. Αυτο μπορουσα να κανω.Βεβαια πριν μερικα χρονια σε αντιστοιχο σκηνικο σε αλλο μαγαζι τα αποτελεσμα των πραξεων μου τα ειχαν γραψει εφημεριδες (αυτοφορο) ...
+00. Αν δεχόταν 10-20-30 τηλεφωνήματα τη βραδιά το 100, θα αναγκαζόντουσαν να κάνουν κάτι.
-
Σωρεία παραβάσεων για παράνομη στάθμευση
Συνολικά 1.654 παραβάσεις για παράνομη στάθμευση πλησίον κέντρων νυχτερινής διασκέδασης, κατέγραψαν αστυνομικοί της Δ/νσης Τροχαίας Αττικής το διάστημα 5-7 Φεβρουαρίου 2010.
Συγκεκριμένα, βεβαιώθηκαν 1.654 παραβάσεις για παράνομη στάθμευση και αφαιρέθηκαν 422 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, καθώς δημιουργούνταν προβλήματα από τη στάθμευση σε κεντρικές οδούς της ευρύτερης περιοχής του νομού Αττικής.
Επίσης συνελήφθησαν δέκα άτομα (πέντε υπεύθυνοι και πέντε υπάλληλοι-παρκαδόροι καταστημάτων), διότι αυθαίρετα καταλάμβαναν τμήματα οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων, για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης σε οχήματα πελατών των καταστημάτων.
Τέλος, σε 3.193 ελέγχους για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος σημειώθηκαν 13 παραβάσεις σε βαθμό πλημμελήματος, ενώ σε 88 περιπτώσεις επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα.
ΠΗΓΗ: zougla.gr
-
και στην Καστέλλα τα ίδια χάλια. Το tony Bonnano στην Παπαναστασίου και τα υπόλοιπα ευαγή ιδρύματα κάτω στο μικρολίμανο έχουν κάνει την περιοχή ένα τεράστιο parking.
Φυσικά ούτε λόγος για δημοτική αστυνομία, ο Φασούλας είναι απλά εξαφανισμένος (καλό όμως το χρήμα του Δημάρχου ε;)
Εγώ δεν καταλαβαίνω όσους έρχονται καστέλα με τα πανάκριβα και τεράστια SUV που τα αφήνουν στον παρκαδόρο να τα βάλει όπου βρει, σε ένα δρόμο που άνετα το τρόλευ μπορεί να φάει φτερό ή ότι άλλο βρεί στα παράνομα παρκαρισμένα -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
λες να φοβαται
Εχεις να προσφερεις τιποτα σοβαρο στην συζητηση ή μοναδικος σκοπος σου ειναι να γραφεις παπαριες κατω απο καθε ποστ μου? Οχι τιποτα αλλο αλλα επειδη ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι σε εχω γραμμενο στα @@ μου, χαλας καθε τοπικ τσαμπα.
Ναι φοβαται. Οχι οτι θα τον δειρουν, αλλα διαφορα αλλα 'κοστη' που μπορει να εχει μια τετοια κινηση.
σε ποια συζητηση να προσφερω ρε καυμενε ,που πιανεις και βριζεις ολο το κοσμο .
αντε κοιτα τα χαλια σου και μην μιλας ετσι σε μενα.
εχει αλλες δουλειες ο υπουργος ποιο σοβαρες να κανει ,οπως με την τρομοκρατια κτλ.
οταν βρει χρονο θα ασχοληθει και με το προβλημα σου.και επειδη εισαι και ασχετος θα σου πω οτι για το χαλι ευθυνεται ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ της περιοχης.αυτος δινει αδειες για τα μαγαζια αυτα και οχι ο χρυσοχοιδης.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εχει αλλες δουλειες ο υπουργος ποιο σοβαρες να κανει ,οπως με την τρομοκρατια κτλ. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ρε συ θωμα δεν εχει τυχει να δωσεις το αμαξι σε παρκαδορο ,επειδη αναγκαστηκες οχι εθελοντικα.. Αμα ετρωγες κληση επειδη το μαλακισμενο το αφησε οπου βρηκε τι θα ελεγες..
Η αστυνομια καλα κανει τη δουλεια της αλλα οι παρκαδοροι..?γιατί να δώσεις το αμάξι σου υποχρεωτικά?
εγώ σε μαγαζιά που στο παρκάρουν αυτοί και κρατάνε τα κλειδιά ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΩ...
λέω ευχαριστώ και κάνω αναστροφή.
σιγά μην αφήσω το αυτοκινητο μου στον κάθε κάφρο παρκαδόρο να βγάλει τα απωθημένα του.
πιο παλία με το 106, το άφηνα στο balux , μέχρι που (μετά από κανα 3ωρο) το βρήκα ζεστό και με ελαφρύ χτύπημα στην πόρτα...
όταν είδα την΄πόρτα όμως ήταν αργα... -
Καλησπερα .......
Επειδη κατεβαινω ενιοτε στην Αθηνα (κεντρο) για δουλειες , και δεν γουσταρω να αφηνω το Q5 στα κωλοπαρκινκ του κωλονακίου (12 ευρω η πρωτη ωρα και αλλες ΞΕΦΤΙΛΕΣ ) γνωριζει κανεις απο εσας τους αθηναιους ενα parking κοντα στο κεντρο που να μπορω ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ ΚΑΙ **ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ????? **
Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις ..... -
12€ το παρκινγκ?? Πανε καλα οι ανθρωποι? Στην υπογραφη σου γραφεις για ενα σμαρτ γιατι δεν κατεβαινεις με εκεινο?
-
Το υπογειο της πλατειας Κοντζια (πισω απο το δημαρχειο) ;
-
Να παρκάρεις αλλού και να πάρεις μετρό?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
12€ το παρκινγκ?? Πανε καλα οι ανθρωποι? Στην υπογραφη σου γραφεις για ενα σμαρτ γιατι δεν κατεβαινεις με εκεινο?Εχω κατεβει δυο φορες ... αλλα οχι πια !!!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Να παρκάρεις αλλού και να πάρεις μετρό?Ναι συμφωνω αλλα ποιο ειναι πιο κοντα στο κωλονακι ?? Αυτο που εγραψες Βασιλη ειναι κοντα ??
Παρκαδόροι νυχτερινων κεντρων