-
Eπαναφερω αυτο το παλιο τοπικ. Καλοκαιρακι ειναι ας βλεπουν οι καινουργιοι και ας θυμουνται οι παλιοι....
Αν θεωρηθει ασχετο ας κλειδωθει
-
Διάβαζα τa τελευταία μυνήματα του thread αυτού (το οποίο είδα οτι είναι πολύ παλιό) και ομολογώ οτι πραγματικά έμεινα άναυδος. Καλά είναι δυνατόν σε valet parking να δώσετε tip 5,10,15 euro??? Πάμε καλά;;;
ok λέμε οτι η Ελλάδα έχει ακριβές τιμές, παραπονιούνται οι καταναλωτές για τους χαμηλούς μισθούς, το πόσο ακριβά είναι τα αυτοκίνητα και όλοι προσδωκούνε κάτι απο την πολιτεία. Γιατί όμως περιμένετε κάτι όταν οι ίδιοι οι πωλήτες το tip των 5 -15 euro σας φαίνεται απολύτως normal?? Μετά καταλαβαίνω γιατί ένα ποτό κάνει 2 φορές πιο πολύ απο εδώ!
ΠΑΝΤΑ αφήνω tip όταν πάω κάπου 15-20% του λογαριασμού, αλλά οχι και στο valet να δώσω $5.-$15. Είναι ΠΑΡΑΛΟΓΟ ποσό. Στο κάτω κάτω πληρώνεται κάποιος να κάνει αυτή τη δουλεία!
Και την λογική του να θεωρηθεί τσιγγούνης κάποιος που θα δώσει $5 άν έχει Mercedes, Porsche δεν την καταλαβαίνω. Έχω και τα δύο αυτοκίνητα και $10 σε valet δεν έχω αφήσει στη ζωή μου ποτέ!! Συνήθως $2-$3. Δηλάδη το αυτοκίνητο δείχνει γόητρο και ανάλογα με το όχημα πρέπει να κάνουμε και επείδηξη οικονομικής δυνατότητας για να μην μας κακοχαρακτηρίσουν; Όλα για το τί θα πούνε οι άλλοι γίνονται;
Φυσικά κάποιος που δίνει με άνεση $10 για valet parking δεν θα τον πειράξουν καθόλου οι τιμές των Ολυμπιακών αγώνων θέλω να πιστεύω.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω καθόλου τη λογική και άς μου εξηγήσει κάποιος παρακαλώ με ΠΟΙΑ λογική τα $5 σε valet pakring είναι λογικά όταν στην Ελλάδα για φαγητό-ποτό κάποιος το σκέφτεται να αφήσει tip που εμένα αυτό μου κακοφαίνεται πολύ.
Με σεβασμό,
ΔημήτρηςΥΓ. Συγνώμη για το φανερά θυμωμένο ύφος του post μου αλλά όταν διάβασα κάποια νούμερα πραγματικά κοιτούσα ΄με απορία!
ΥΓ2. Μας είχαν χτυπήσει πρίν 3 χρόνια το αυτοκίνητο μου σε valet parking (εδώ USA) και μου πλήρωσαν και τη ζημεία και επιπλαίον αποζημίωση. Άν ήθελα να κάνουν αλλιώς έχω και δικηγόρο -
Περι πληρωμης παρκαδορων εχεις απολυτο δικιο αλλα>>
Ετσι τους συνηθισαμε(νε) και ετσι καθιερωθηκε.
Αν του δωσεις το κερμα (!) μπορει κ να σκαλωσει.
Στην ΓΕΦΥΡΑ Σαββατο που ειχα παει με φιλους ο παρκαδορος σου ελεγε >
'το παρκινκ ειναι 5Ε παρακαλω'. .Ετσι κ αλλιως οι περισσοτεροι το βαζουν μεσα για να επιδειχθουν 'κοιτα μωρο μου το βαζω κ στο παρκινκ κ πληρωνω'.. κ οχι για την ασφαλεια του οχηματος..
Μετα λοιπον βγαινουν και δινουν κ το 10ευρο ασχετα αν δεν θα εχουν να πιουν καφε την επομενη. .Και στο κατω κατω εδω ακουμπας 180-200Ε για μπουκαλι στην Πεγκυ το 10Ε σε πειραξε???
Ασ ασχοληθουμε πρωτα με τις τιμες ποτων, φαγητων κλπ και το τιπ του παρκινκ ειναι το τελευταιο...
Πρωσοπικη γνωμη> Παντα σημειωνετε τα κμ οταν μπενετε μεσα στο παρκινκ...
-
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα για τα γελοία ποσά που δίνουμε για να μας 'παρκάρει' ένας μάγκας το αυτοκίνητό μας σε δρόμο που ανήκει σε όλους.
Και εγώ έχω δώσει €5 αλλά εξ'ανάγκης (τα ψιλά μου ήταν όντως λίγα)...απλά στην Ελλάδα έχουμε χάσει το μέτρο.
Εγώ πήγαινα συχνά στο Island. Και ενώ συνήθως οι παρκαδόροι κάνουν τούμπες όταν με βλέπουν με το δικό μου αυτοκίνητο ('νεοπλουτίστικο' εν Ελλάδι), μία νύχτα πήγα με τον κολλητό μου με το αρχαίο Peugeot 304 της γιαγιάς μου (αιώνια η μνήμη της! της το είχα πάρει για να μην το οδηγεί πλέον στα 90 της!!!).
Όταν φτάσαμε στο 'μέσα' parking, έπρεπε να είχα την digital να σας δείξω την έκφραση των παρκαδόρων!!!! Μόνο που δεν πέσανε μπροστά μου για να με εμποδίσουν να κάνω ένα μέτρο ακόμα!! Εμείς απαθεστατοι σταματήσαμε (μπροστα στην είσοδο, και δίπλα στις Porsche, CLK, SLK, Χ5 κτλ), του δώσαμε το κλειδί και μπήκαμε μέσα, αγνοώντας μάλιστα και τους κοινούς θνητούς που περιμένανε την έγκριση των bouncers
-
Η κατάσταση εχει βελτιωθεί,παλιά πιανανε ότι δρόμο και πεζοδρόμιο γουστάρανε,τώρα υπάρχει μία σχετική συγκράτηση και υπάρχει ιδιωτικός χώρος,οπότε δικαιολογείται να σου ζητάνε κάτι.
Εγώ πάντως σχεδόν πάντα το αφήνω απέξω και δεν πληρώνω,δεν τους εμπιστεύομαι,μερικοί κόβουν και βόλτες αμα τους αρέσει το αυτοκίνητο και έχουν χρόνο -
Νορμάλ τα €5 στον παρκαδόρο????????? και μάλιστα σε... περσινές δημοσιεύσεις ???????
Γνωρίζετε αγαπητοί μου ότι με €5 κάνετε ταξίδι 80 χιλιομέτρων (και μάλιστα με σημερινές τιμές καυσίμων) ??????
Δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς, είναι θέμα αρχής (υπερτιμημένων υπηρεσιών)!
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
- 'Αγνάντι' (απέναντι από τη Λίμνη Βουλιαγμένης) Πολύ καλά παιδιά.
Παρασκευ 14 Απριλιου 2000. Eχω στα χερια μου το MR2 μολης 2 ωρες και το εχω οδηγησει απο την Toyota Γιαννιτσας εκει για καφε.
Η ωρα 14:00 και φυσικα στο παρκινκ ηταν μονο ενα αλλο αμαξι και το MR2. Φτανω εκει εχει παρκαδωρο. Του λεω να το παρκαρω εγω και μετα να του δωσω τα κλειδια και φυσικα τα χρηματα. Απαντηση:
-οχι θα το παρκαρω εγω γιατι θα το βαλετε λαθος και θα κρατησετε 2 θεσεις (Η αλανα του παρκινκ χωραγε τουλαχιστον αλλα 50 αυτοκινητα εκεινη την ωρα. Σας λεω μονο εγω και αλλος ενας ειμασταν, μπορει να ηταν και το δικο του)
-Δειξε μου που θες να το βαλω και θα το βαλω- Σας ειπα θα το βαλω εγω, αντε για να τελειωνουμε κυριε.
Του ειπα πολυ χαμογελαστα να βαλει αυτο που ξερει εκει που ξερει (συγνωμη κιολας για το υφος αλλα το θυμηθηκα και μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι!) και πηγα για καφε αλλου!
Με καθυστερηση ενος + χρονου
Το ιδιο ακριβως ειχε συμβει και σε εμενα.Παρασκευη βραδυ,χειμωνας,αδεια η παραλιακη.Παμε για ποτακι στο Αγναντι.Το παρκινγκ ειχε 4-5 αυτοκινητα.Παω στο παρκαδορο και του λεω που να το αφησω?Κ μου απανταει αστο σε εμενα και θα στο παρκαρω... Του λεω πες μου που να το βαλω και μου λεει οτι δεν μπορεις να το κανεις αυτο αν δεν το αφησεις σε εμενα πρεπει να φυγεις...
Φυσικα και πηγα στο διπλανο παρκινγκ και το αφησα και αν δεν ειχα τη παρεα που επεμενε,δεν θα καθομουν για ποτο εκει....Βρε δες πας στον @#$!%... -
Καλά να σας κάνουν αφού σας βρίσκουν κορόιδα και σας πέρνουν τα λεφτά. Είναι δυνατόν να δίνετε €5 για να σας παρκάρουν το αμάξι;;;;; Αν δηλαδή για να παρκάρετε σας παίρνουν €5 για έναν καφέ πόσα σας πέρνουν;;; €4-€5;;;; (Ρωτάω γιατί δεν έχω πει ποτέ καφέ στη ζωή μου γιατί δεν μου αρέσει, Στο Παρίσι στον πύργο του Άιφελ απ' οτι ξέρω κοστίζει €1,80 με €2,40 περίπου)
Στο Λονδίνο δίνω £10 για να παρκάρω σε υπόγειο parking με 24ωρη προστασία.Sorry γι'αυτο το post αλλά δεν μπορώ να ακούω τέτοια πράγματα.
Και μετά λένε οτι πεινάει ο κόσμος στην Ελλάδα... -
Πραγματικά έτσι όπως τα λέει ο Σταύρος (Sado) είναι...
Χωρίς να θέλω να κατηγορήσω ή να προσβάλω κανέναν, όσοι πάτε και τους σκάτε χρήματα εσείς είσαστε αυτοί που τους δίνετε αξία και έχουν πάρει αυτό το υφάκι.
Αν είναι δυνατόν δηλαδή να δίνουμε αξία στους παρκαδόρους και στους πορτιέρηδες! Όχι ότι η δουλειά είναι ντροπή, αλλά όχι και να τους φερόμαστε σαν να είναι ανώτεροί μας... Σκεφτείτε λίγο αυτό που γράφω.
Προσωπικά όποιο αυτοκίνητο και να οδηγώ, δεν πάει να μην έχει ούτε μια θέση να το βάλω, σε παρκαδόρο να το δώσω να το παρκάρει και να κρατήσει το κλειδί δεν πρόκειται να το κάνω σε καμία περίπτωση! Και αν δείτε το αυτοκίνητό μου το κρατάω με νύχια και με δόντια να μείνει αγρουτζούνιστο. Θα προτιμήσω να το παρκάρω λίγο παρακάτω (σε μια ασφαλή προπάντων θέση) και να περπατήσω παρά να το αφήσω στα χέρια του κάθε άσχετου με κίνδυνο να το χτυπήσει και χίλια-δύο άλλα.
Το μόνο πάρκινγκ με παρκαδόρους που εγκρίνω είναι στο Μικρολίμανο (είναι δημοτικό or sth), που το παρκάρεις μόνος σου, κρατάς τα κλειδιά και στο τέλος αφήνεις ότι ΕΣΥ νομίζεις. Εκεί μάλιστα.
-
Πάντως εδώ Θεσσαλονίκη, δεν μου παίρνουν χρήματα στα μπαράκια που πηγαίνω συχνά.
Μάλιστα μια φορά που το είχα αφήσει ξεσκέπαστο, άρχισε να βρέχει και δεν το κατάλαβα. Όταν βγήκα έξω είδα οτι είχαν κλείσει την κουκούλα και το είχαν φέρει μπροστά στο μαγαζί. Αρνήθηκαν δε ευγενικά να πάρουν τα 5 € που τους έδωσα (και ήταν και Αλβανοί!).
Σε μοδάτα μαγαζιά δεν πηγαίνω συχνά. Όταν πάω όμως, ζητούν τα κλειδιά και 5 € για το πάρκινγκ. Τους ζητάω πάντα θεωρημένη απόδειξη και φυσικά παρκάρω τζάμπα. Μέχρι στιγμής δεν μου έχουν κάνει κάποια ζημιά στο αυτοκίνητο (μάλλον φοβούνται) -
Ο χρήστης camber έγραψε:
Σε μοδάτα μαγαζιά δεν πηγαίνω συχνά. Όταν πάω όμως, ζητούν τα κλειδιά και 5 € για το πάρκινγκ. Τους ζητάω πάντα θεωρημένη απόδειξη και φυσικά παρκάρω τζάμπα. Μέχρι στιγμής δεν μου έχουν κάνει κάποια ζημιά στο αυτοκίνητο (μάλλον φοβούνται)Καλή σκέψη! Αυτοί φοβούνται την ΣΔΟΕ και την εφορεία τόσο που μπορεί να σου και να σου το πλύνουν το αυτοκίνητο αμα τους τα αναφέρεις!
-
Μοναδική φορά που έχω αφήσει το αυτοκίνητο μου σε παρκαδόρο και από τις ελάχιστες που έχω πάει σε 'μεγάλες πίστες', ήταν στο ... προγαμιαίο πάρτυ,παραμονή του γάμου!
Αποτέλεσμα? Μία κατεστραμένη ζάντα αλουμινίου, και ένα λάστιχο μαζί (δεν το καταλάβαμε οταν ξεκινήσαμε, εγώ συνοδηγός και χωρίς πολλή επαφή με την πραγματικότητα και ο κουμπάρος που οδηγούσε δεν ήξερε το αυτοκίνητο- μάλον είχε πιεί και αυτός λίγο παραπάνω)
Άντε μετά να αλλάξεις στηνκατάσταση αυτή λάστιχο, άσε που κατέληξα την άλλη μέρα 3 ώρες πρίν τον γάμο να είμαι στον λαστιχά και να βάζω καινούρια γιατι την επομένη ξεκινάγαμε οδικώς για ταξίδι γάμου.....
Πίκρα!!!!!Α! Αυτά ήταν στο romeo στην παραλιακή πρίν 3 χρόνια.
-
τωρα μαλιστα!θειξατε ενα θεμα...σουπερ!
ασ μην τα αφηνε κανενας τα αυτοκινητα τους εκει και θα σου ελεγα εγω για ποσο καιρο θα ισχυουν μετα οι παρακαδοροι......
οι νεοπλουτοι φλωροι φταινε που χαλανε την πιατσα οι και οι τεμπεληδες που βαριουνται να περπατησουν 100 μετρα παραπανω...
εγω συμφωνω μονο σε παρκιν που εκδιδει θεωρημενες απο δειξεις που σημαινει οτι πληρωνει φορο και εχει ολα τα απαραιτητα κριτηρια για να εχει παρκιν σε ιδιωτικο χωρο και οχι στο δρομο!!!!!!
η μονη λυση νομιζω σε αυτους που επιμενουν για παρακιν επι χρημασι σε δημοσιο δρομο ειναι να καλουμε επι τοπου την αστυνομια.
καποια στιγμη θελω να πιστευω οτι θα εκληψει αυτο το φαινομενο αν ξεσηκωθουμε και ενεργουμε ολοι με αυτον τον τροπο....
μπορει να υπαρχουν μπραβοι μαφια κλπ αλλα δεν συμφερει κανεναν μαγαζατορα να για ενα παρκιν να γινει νθορυβος για το εν λογο μαγαζι...
οποτε δεν νομιζω να δινεται τοσο μεγαλη εκταση στο θεμα αν σε δουν και το τραβηξεις... -
Τι να πει ρε παιδια και ενα φιλαρακι που εδωσε την Ghibli Cup σε παρκαδορο σε ενα απο αυτα τα καφε στην Βουλιαγμενη και του το εφερε πισω με 2 18αρες διαιρουμενες κομματια ($$$$), σπασμενο ψαλιδι και στραβωμενο πλαισιο στο σημειο που πιανει το ψαλιδι....
Τεσπα, το να ζητανε λεφτα για να παρκαρουν σε δημοσιο δρομο ειναι παρανομο και με ενα τηλεφωνακι στην αστυνομια πανε αυτοφορω αυτοι
Το να ζητανε λεφτα για να στο απρκαρουν σε δικο τους χωρο ειναι επισης παρανομο γιατι α) ειναι μαυρα καθως δεν βγαζουν αποδειξη και β) γιατι δεν εχουν αδεια επιχειρησης παρκινγκ (αφου βγαζουν κερδος απο αυτη την 'διαδικασια'), οποτε με μια αναφορα της λεξης ΣΔΟΕ νομιζω οτι εισαι καλυμενος.
Στην τελικη, (τους λες οτι) δεν τους συμφερει να κανουν και καμμια ζημια στο αμαξι γιατι το αμαξι μπορεις να το φτιαξεις, το μαγαζι δεν μπορουν να το μεταφερουν και να το κρυψουν για οταν φερεις το ΣΔΟΕ και τους κλεισει ολουςΑ και κατι αλλο:
Τα εισητηρια εισοδου σε χωρους διασκεδασης που ΔΕΝ εχουν ορχηστρα εχουν καταργηθει απο περσι το καλοκαιρι και ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να σου ζητησουν να πληρωσεις για να μπεις σε club. ΕΠΙΣΗΣ ειναι παρανομο να σου αρνηθουν την εισοδο (πορτα) για οποιοδηποτε λογο αλλο εκτος απο λογους ασφαλειας (πχ εισαι μεθυσμενος-μαστουρωμενος. Αυτο σημαινει οτι εμφανιζεστε 15 μαντραχαλαδες στο Envy (τυχαια αναφορα) χωιρς συνοδους και χωρις μα μου σου του μπαινετε μεσα και χωρις να πληρωσετε, και αμα πει κανεις τιποτα α) λετε τα παραπανω και β) (αμα συνεχισουν) παιρνετε ενα τηλεφωνακι την αστυνομια για τα περαιτερω (δοξα το θεο στην παραλιακη το καλοκαιρι κυκλοφορουν πολλα περιπολικα, ολο και καποιο θα ειναι κοντα)
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τι να πει ρε παιδια και ενα φιλαρακι που εδωσε την Ghibli Cup σε παρκαδορο σε ενα απο αυτα τα καφε στην Βουλιαγμενη και του το εφερε πισω με 2 18αρες διαιρουμενες κομματια ($$$$), σπασμενο ψαλιδι και στραβωμενο πλαισιο στο σημειο που πιανει το ψαλιδι....Ο παρκαδόρος ζει ακόμα;Εγώ θα τον είχα κομμάτια
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τι να πει ρε παιδια και ενα φιλαρακι που εδωσε την Ghibli Cup σε παρκαδορο σε ενα απο αυτα τα καφε στην Βουλιαγμενη και του το εφερε πισω με 2 18αρες διαιρουμενες κομματια ($$$$), σπασμενο ψαλιδι και στραβωμενο πλαισιο στο σημειο που πιανει το ψαλιδι....
Ο παρκαδόρος ζει ακόμα;Εγώ θα τον είχα κομμάτια
Γυναικα-αυτοκινητο-εργαλειο ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΖΟΥΜΕ!!! (οχι απαραιτητα με αυτη την σειρα) .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γυναικα-αυτοκινητο-εργαλειο ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΖΟΥΜΕ!!! (οχι απαραιτητα με αυτη την σειρα) .Για τα αυτοκίνητα και τα εργαλέια συμφωνώ, αλλά τη γυναίκα γιατί να μην τη δανείσεις?
-
Αρνούμαι να δώσω το αυτοκίνητό μου σε παρκαδόρο μαγαζιού. Αυτή ήταν και η μεγάλη μας διαφωνία όταν μοιραζόμασταν αυτοκίνητο με τον αδελφό μου, αυτός ήταν υπέρ της ευκολίας και του χάι της χρήσης παρκαδόρου....
Ή παρκάρω μακριά (για ασφάλεια, όπου και πολλά αυτοκίνητα εκεί και τα κλεφτρόνια) ή φροντίζω να είμαι με αλλουνού αυτοκίνητο....
Άκου 5 ευρώ... εγώ νόμιζα ότι 2 άντε 3 και πολλά είναι!
Οι παρκαδόροι και οι φουσκωτοί είναι οι μόνοι λόγοι που αποφεύγω τα in μαγαζιά... Είμαι αρκετά μεγάλος για να παρκάρω μόνος μου και για να μην πρέπει να πληρώνω ή να παρακαλάω για να μπω στο μαγαζί....Ο χρήστης kacey έγραψε:
.... και αμα πει κανεις τιποτα α) λετε τα παραπανω και β) (αμα συνεχισουν) παιρνετε ενα τηλεφωνακι την αστυνομια για τα περαιτερω (δοξα το θεο στην παραλιακη το καλοκαιρι κυκλοφορουν πολλα περιπολικα, ολο και καποιο θα ειναι κοντα)Αρκετά παλιότερα που είχα πιο κοντινή αναγκαστική λόγω δουλειάς επαφή με τα παραλιακά νυχτερινά μαγαζιά είχα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η αστυνομία ή αδιαφορεί ή τα παίρνει για να αδιαφορεί..... η σιγουριά των διαφόρων φουσκωτών μάλλον συνηγορεί σε αυτό (αν και μάλλον είναι απλά θρασύδειλος τσαμπουκάς). Δεν ξέρω αν κάτι έχει αλλάξει στη συμπεριφορά της αστυνομίας αλλά αμφιβάλλω....
-
H αστυνομια πιθανοτατα αδιαφορουσε, μεχρι που εγινε θεμα στην βουλη, το ειπαν στις ειδησεις και το εμαθαν ολοι οτι η πορτα ειναι παρανομη. Για να καλεσεις τωρα για αυτο το θεμα και να μην ερθουν. Πολυ πολυ υπαρχει και ο εισαγγελεας κλπ κλπ, ασε που τα τμηματα Γλυφαδας, Βουλας και Βουλιαγμενης ειναι πολυ κοντα στα παραλιακα μαγαζια οποτε πας επι τοπου αυτοπροσωπως στο τμημα και παιρνεις καποιον μαζι σου.
Τι θα σου πουν? Οτι αδιαφορουμε για το ΠΟΙΝΙΚΟ Αδικημα ή/και την φοροδιαφυγη που γινεται 500 μετρα απο την πορτα μας? Ειδικα αμα αρχισεις να παιρνεις στοιχεια και αρχισεις να απειλεις για εισαγγελεις κλπ κλπ, να δεις για ποτε καθονται σουζα ολοι. Παρ'τε το χαμπαρι, στην Ελλαδα μονο με τσαμπουκα (οχι σφαλιαρες, προς θεου αλλα το να δειξεις οτι δεν καταλαβαινεις απο αδιαφορια-ψευτομαγκια κλπ κλπ) δουλευουν τα πραγματα...
-
Διαβάζοντας κάποια posts δεν μπορώ να καταλάβω πως το κράτος/αστυνομία/πολίτες ανέχονται τέτοια προκλιτική συμπεριφορά απο μαγαζιά.
Δυστηχώς ώς τουρίστας το έχω παρατηρήσει και εγώ στην Ελλάδα σε πολλές περιπτώσεις το στύλ αυτό. Δεν έχω πάει ποτέ μου σε κέντρο νυχτερινής διασκέδασης, αλλά ακόμα και σε μαγαζία για ποτό, φαγητό το service ήταν τις περισσότερες φορές απλά απαράδεκτο με ένα ύφος απο τον σερβιτόρο οτι έχει μία δουλεία που ούτε ο πρωθυπουργώς δεν την έχει.
Όταν εσείς, οι πολίτες το δέχεστε, και δίνετε τόσα χρήματα για το valet parking, τόσα χρήματα για τη νυχτερινή ζωή!! (τα ποσά είναι ΠΑΡΑΛΟΓΑ ειδικά για το Ελληνικό εισόδημα!) τότε γιατί παραπονιέστε για τις ακριβές τιμές σε άλλα πράγματα; Γιατί να νοιαστεί η πολιτεία οταν δεν νιάζεστε εσείς;
Και τη λογική οτι δεν έχουμε άλλη επιλογή δεν την δέχομαι προσωπικά. Δηλάδη άν πάω με Porsche σε valet parking Η και με ένα αμάξι που μετα βίας ξεκινάει και δώσω tip ΚΑΙ στις δύο περιπτώσεις $2 θα με κακοχαρακτηρίσει ο παρκαδόρος;; Ε καί;;
Συνηδοτποιήστε οτι οι πολίτες έχετε τρομερή δύναμη, ΑΝ το καταλάβετε εσείς οι ίδιοι πρώτα.
Συγνώμη για το ύφος του email. Ξέρω οτι μια απο τις πρώτες απαντήσεις που θα λάβω θα είναι οτι πρέπει να διασκεδάσετε και δεν έχετε άλλη επιλογή, αλλά και για τους Ολυμπιακούς αγώνες που είναι πιο σημαντική απο μία νυχτερινή έξοδο, άν κάποιος παραπονεθεί για τις τιμές, ανάλογα θα πώ αν θέλεις να πάς δεν έχεις άλλη επιλογή..
Με ειλικρινή εκτίμηση,
Δημήτρης
Παρκαδόροι νυχτερινων κεντρων