-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Σκέτη μαφία οι παρκαδόροι... Και κιαείς δεν τους 'γγίζει.Ποιος να τους αγγίζει?
Αφου τους καλύπτουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ μαφιόζοι... -
Οι οποίοι βέβαια έχουν την κάλυψη των ευρισκομένων σε θεσμοθετημένο απυρόβλητο μαφιόζων... (Μιλώ για τους βουλευτές).
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ποιος να τους αγγίζει?
Αφου τους καλύπτουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ μαφιόζοι...όποιος νύχτες περπατεί (και οδηγεί ) λάσπες και ....
-
Όντως, και υπάρχουν κάτι λουλούδια τύπου Νικολετάτου...
-
Mιά και μιλάμε για parking θα καταθέσω κι εγώ την απορία μου .
Είναι δυνατόν να αντιγραφεί το κλειδί , το immo και ο κωδικός του συναγερμού?? Και να έρθουν ένα βράδυ να το πάρουν σαν να είναι δικό τους???
Δεν ξέρω άν γίνεται αλλά κάτι τέτοιο μου έχουν πεί.
Ευτυχώς στα μέρη μας έχουμε ακόμα ελεύθερο χώρο να παρκάρουμε.. -
Γιαυτό η καλύτερη λύση είναι το πρωινό λεωφορείο...!!
Η πιο σίγουρη λύση!
Και μπορούμε να πιούμε και ούτε ο ταρίφας θα δοκιμάζει το νέο του Octavia ή Mercedes... -
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Mιά και μιλάμε για parking θα καταθέσω κι εγώ την απορία μου .Είναι δυνατόν να αντιγραφεί το κλειδί , το immo και ο κωδικός του συναγερμού?? Και να έρθουν ένα βράδυ να το πάρουν σαν να είναι δικό τους???
Ευτυχώς στα μέρη μας έχουμε ακόμα ελεύθερο χώρο να παρκάρουμε..Δεν ξέρω για τα καινούργια αυτοκίνητα αλλά δεν θα τους χαλάει και ένα παλιό αυτοκίνητο που οι κλειδαριές είναι επιπέδου κουμπαρά 5χρόνου παιδιού
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Mιά και μιλάμε για parking θα καταθέσω κι εγώ την απορία μου .Είναι δυνατόν να αντιγραφεί το κλειδί , το immo και ο κωδικός του συναγερμού?? Και να έρθουν ένα βράδυ να το πάρουν σαν να είναι δικό τους???
Ευτυχώς στα μέρη μας έχουμε ακόμα ελεύθερο χώρο να παρκάρουμε..Για το immobiliser δεν ξερω. απλα αν εχεις κυλιομενο κωδικο στο συναγεργμο σου ειναι δυσκολο να τον αντιγραψουν. σε παλιοτερους συναγερμους μπορουσες να αντιγραψεις τη συχνότητα ενεργοποιησης/απενεργοποιησης με ενα απλο τηλεκοντρολ με διαδικασια 'learn' που ευκολα μπορουσες να αγορασεις απο ενα καταστημα με ηλεκτρονικα ειδη!!!
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Δεν ξέρω άν γίνεται αλλά κάτι τέτοιο μου έχουν πεί.Για κάποιον που ξέρει τη δουλειά είναι θέμα το πολύ μερικών λεπτών, για να μη πώ δετερολέπτων, να αντιγραφουν. Μέτα παίρνει το αυτοκίνητο ότι ώρα θέλει και πανεύκολα.
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
Mιά και μιλάμε για parking θα καταθέσω κι εγώ την απορία μου .
Είναι δυνατόν να αντιγραφεί το κλειδί , το immo και ο κωδικός του συναγερμού?? Και να έρθουν ένα βράδυ να το πάρουν σαν να είναι δικό τους???
Δεν ξέρω άν γίνεται αλλά κάτι τέτοιο μου έχουν πεί.Για κάποιον που ξέρει τη δουλειά είναι θέμα το πολύ μερικών λεπτών, για να μη πώ δετερολέπτων, να αντιγραφουν. Μέτα παίρνει το αυτοκίνητο ότι ώρα θέλει και πανεύκολα.
Α!!!!! τόσο καλα.....!!!!!!!!!!!
-
Να το αφήσω ή όχι? Ιδού η απορία.
Σε γενικές γραμμές είμαι κατά. Εχω δει να ανεβάζουν πολύ καλά αμάξια με τον χειρότερο τρόπο πάνω στο πεζοδρόμιο. Ετσι και ήταν π.χ. το δικό μου, θα μου το είχαν σπάσει.
Από την μία λοιπον εχεις την επιλογή να παρκάρεις πιο μακρυά, αλλά να μην σε βάλουν μέσα γιατί θα δουν οτι δεν τους το άφησες και επιπλεον κινδυνεύεις να στο σπάσουν επίδοξοι ληστές ή ακόμη και βαλτοί από το μαγαζί.
Αν πηγαίνεις σε καποιο καλό μαγαζί στανταρ, που έχει τους δικούς του παρκαδόρους δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Θα έλεγα οτι έχεις και μια ασφάλεια, γιατί όντως το μαγαζί πληρώνει για να έχει τον χώρο δικό του χωρις ενόχληση. Δεν τους συμφέρει λοιπον να βγει βρώμα ότι στον δικό τους χώρο σπάνε ή κλέβουν αμάξια.
Βλέπω αδύνατον σε μεγάλο νυχτερινό μαγαζί να μπορέσεις να το παρκάρεις μόνος σου ή ακόμη να κρατήσεις τα κλειδιά από το αμάξι σου. Καλύτερα να το παρκάρεις καπου αλλού παρά να μπεις σε τετοια διαδικασία.
Νομίζω οτι κάπου στη μέση βρίσκεται η λύση. Προσωπικά, επειδή πηγαίνω σε καποιο μπαράκι στανταρ, στην αρχή τσέκαρα απλά πράγματα όπως τα χιλιόμετρα ή το που είχε σταματήσει το cd μου. Μετά με έμαθαν και τους έμαθα, προσεξα δε οτι το βάζουν σε παρκιν και δεν το αφήνουν στον δρόμο.
Εαν πάω παντως σε καποιο μεγάλο μαγαζί αποφεύγω να το αφήσω, εκτος και εαν δεν βρίσκω πουθενά.
-
Καλα να μην πουμε για τους αλλους μαγκες, αυτους στο 'Ακρωτηρι'. Αυτοι εχουν πιασει ΟΛΟ τον δρομο που παει απο το φαναρι του Αγ. Κοσμα μεχρι τερμα μεσα εκει που ειναι το Ακρωτηρι και το εχουν κανει παρκινγκ του μαγαζιου. Δηλαδη σε δημοσιο δρομο σου ζητανε τα κλειδια και πληρωμη για να παρκαρεις το αμαξι σου.... Ενας εισαγγελεας ρε παιδια.....
Αλλα τι λεμε τωρα, εδω δεν πανε να κανουν αλκο-τεστ εξω απο τα μαγαζια αυτα που ετσι θα σωσουν πολυ κοσμο απο βεβαιο θανατο (drink driving) και θα κοιταξουν τους παρκαδορους.... -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Προσωπικά, επειδή πηγαίνω σε καποιο μπαράκι στανταρ
Σε ποιο?
-
Εγώ βγαίνω περισσότερο Χαλκίδα, ιδίως τα καλοκαίρια (GAZ) και τα παιδιά στο πάρκινγκ έιναι πολύ καλά....τουλάχιστον με εμένα που τους ξέρω τόσα χρόνια.
Ο χώρος είναι του μαγαζιού και αυτός που τον εκμεταλεύεται απο την αρχή έχει και δικό του πάρκινγκ την ημέρα στην Χαλκίδα και ένα Ταξί!
Εγώ του αφήνω και καλό τίπ (πάντα λέει 'ότι θες').....και είμαι μια χαρά, ακόμα και να μήν έχει θέσει μου βρίσκει. Μάλιστα άμα φύγω αργά και δεν έχει πολύ κόσμο, πάει και μου το φέρνει στην έισοδο
Απο Αθήνα έχω κόψει πολύ καιρό να τα αφήνω σε 'παρκαδόρους' μαγαζιών.
-
Να ρωτήσω τι είναι καλό 'τιπ' για παρκαδόρο; Πόσο μεγάλο νούμερο δηλαδή;
-
Ο χρήστης meng έγραψε:
Να ρωτήσω τι είναι καλό 'τιπ' για παρκαδόρο; Πόσο μεγάλο νούμερο δηλαδή;κατα τη γνώμη μου υπάρχουν 2 είδη παρακαδόρων.
Στο πρώτο είδος ανήκουν αυτοί που αν τους δώσεις ενα νορμάλ ποσο (νορμάλ θεωρώ τα 5 ευρώ ) θα φιλοτιμηθούν. Σίγουρα δεν θα βαλουν το αμαξι σου 'πρώτη μούρη στο καβούρι' αλλά θα προσέξουν να μην το κοπανίσουν σε καποιο πεχοδρόμιο, ή απλά να μην σου κοπανίσουν την ΄πόρτα στο διπλανό αυτοκίνητο...Υπάρχει και η 2η κατηγορία , ή οποία όσα και να τους δώσεις θα κάνουν όσα ακριβώς θα έκαναν και αν δεν τους έδινες...
Κατα τη δικιά μου άποψη και τσέπη, ενα καλό τιπ ειναι τα 5 ευρώ, (εξαρτάται βέβαια και α΄πό το μαγαζι).. εξάλλου ενας απλός φοιτητής ειμαι που απλά κυκλοφορώ με το αμάξι του πατέρα μου.... ο πατέρας μου έχει τύχει να δώσει και 15 ευρώ που εγώ τα θεωρώ υπερβολή.
Φυσικά αν έχεις mercedes, bmw porsche και άλλα συναφή αυτοκίνητα τα 5 ευρώ υποδηλώνουν είτε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου το έχει ενοικιάσει ή απλά πως ειναι τσιγκούνης...
-
Ο χρήστης meng έγραψε:
Να ρωτήσω τι είναι καλό 'τιπ' για παρκαδόρο; Πόσο μεγάλο νούμερο δηλαδή;Θεωρώ και εγώ τα 5 Ευρώ ένα καλό ποσό, ανάλογα με το μαγαζί φυσικά και το αυτοκίνητο που έχεις. Εγώ στο συγκεκριμένο μαγαζί και παρκαδόρο δίνω συνήθως 5 Ευρώ και μερικές φορές και 10-15, ανάλογα άν είναι γιορτές, πόσο με εξυπηρέτησε το συγκεκριμένο βράδυ και τα κέφια μου! (π.χ το πήρε και το έβαλέ μπροστά στην πόρτα γιατί δεν είχε θέσεις και τους έδιωχνε όλους κλπ.).
-
nai pleon to poso ton 5 euro fantazei logiko...exalou einai to mikrotero xartonomisma....bebaia prin to eyro diname ena xiliariko synithos (merikoi kai 500ariko)...
diladi apo tis 1000 pigame stis 1700
70%pano!kali i ayxisi e?ti lete!?
bebaia i 'parexomenes ypiresies' se kamia periptosi den beltiothikan....
isa isa kapioi exoun ginei xeiroteroi..... -
Τις προάλες πηγα με ενα φιλο μου στο ΒΟ.Με το που στριβουμε στο παρκινγκ βλεπουμε τους παρκαδορους και κοντοστεκόμαστε στην εισοδο σκεπτικοί για το τι να κανουμε(και δεν ειχα διαβασει ακομα το τόπικ).Αυτοί μολις ειδαν το καινούριο ραλί με ένα χαμόγελο μεχρι τα αυτιά μας καναν νόημα να μπουμε!Περιτό να σας πω οτι ακόμα μας περιμενουνε μετα απο αυτη την αντίδραση
-
Εμενα συναδελφος εδω στη δουλεια που δουλευει το βραδυ παρακαδορος σε ενα μαγαζι στη Γλυφαδα στα Αστερια νομιζω μου λεει οτι το μαγαζι ζηταει 5 euro για το Parking.Τωρα αμα εσυ δωσεις στο παρακαδορο 10 euro αυτος δε τα κραταει αλλα ειναι υποχρεωμενος να τα δωσει στο μαγαζατορα.Αυτος παιρνει ενα standar μισθο το μηνα (αρκετα καλο)! Τωρα αμα κρατηση τα επιπλεον 5 euro απο τα 10 ειναι στη δικη του εκτιμηση γιατι οπως μου λεει ο μαγαζατορας συχνα βαζει δικους του και σκανε στο μαγαζι για να δει κατα ποσο 'πιστη' ειναι οι παρκαδοροι του!
Παρκαδόροι νυχτερινων κεντρων