-
Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:
Αυτός ο φίλος σου με το Rallye δηλαδή πάει στα τυφλά όταν καπνίζει ε;
οχι φυσικα
οπως ελεγχει το καπνισμα και οποτε θελει μπορει να το κοψει (απλα δεν θελει τωρα) ελεγχει και το αυτοκινητο χωρις να βλεπει
-
..και βέβαια **ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΓΟΠΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ **για να μην λερώνουν το τασάκι....
Σαν αναβάτης παπακίου, έχω φάει αρκετές... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
..και βέβαια **ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΓΟΠΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ **για να μην λερώνουν το τασάκι....
Σαν αναβάτης παπακίου, έχω φάει αρκετές...Την επόμενη φορά μάζεψέ την (ή άναψε μια δικιά σου), πήγαινε σε αυτόν που στην πέταξε, χτύπα του το τζάμι, πες του 'Συγγνώμη, σας έπεσε αυτό', πέτα την μέσα στο αυτοκίνητο στο πιο δυσπρόσιτο σημείο που μπορείς και κάντην σφαίρα. Το ίδιο κάνε για όποιον πετάξει σκουπίδια από το παράθυρο.
-
Ποτε φυσικα. Δεν καπνιζω, αλλα οταν οδηγουμε δεν πρεπει να μας απασχολει τιποτα.
-
Εγω πιστευω οτι εχουν ειπωθει καποιες αποψεις οι οποιες ειναι καπως υπερβολικες αν οχι λανθασμενες! Υπερβολη μου φαινετε οτι το καπνισμα σου μειωνει τα αντανακλαστικα υπερβολη μου φαινετε για το καρκινο που πιθανον να παιζει επειδη καπνιζουμε στο αμαξι οπως και πολλα αλλα!Πιστευω οτι το καπνισμα στο αμαξι δεν ειναι επικυνδινο περαν απο στιγμες που πηγαινουμε καπως γρηγορα...... που χρειαζομαστε 4 χερια 3 ποδια και οχι χαμενο καιρο για.....τζουρες !!!
-
ODIGOUME HALARA KAI OMORFA. H MOYSIKI NA PEZEI KAI TO TSIGARO STO STOMA GIATI TA HERIA EINE STO TIMONI.(LEO TAHA STO TIMONI).XAFNIKA FRENAREI O MROSTINOS (TO KATHIKI) FRENEROYME ME DYNAMI KAI .....ANIGI O AEROSAKOS.
A)TO TSIGARO THA PARI TIN AGOUSA GIA TO STOMAHI KE THA BGH APO TIN FISIKI ODO KE EN TOMETAXI THA GEMISOYME TON KOSMO KAPNOGONA.
B)THA MAS PESEI APO TO STOMA KAI POY THA PAEI ?DEN TO GRAFO GIATI THA ME PITE VROMOSTOMA -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ODIGOUME HALARA KAI OMORFA. H MOYSIKI NA PEZEI KAI TO TSIGARO STO STOMA GIATI TA HERIA EINE STO TIMONI.(LEO TAHA STO TIMONI).XAFNIKA FRENAREI O MROSTINOS (TO KATHIKI) FRENEROYME ME DYNAMI KAI .....ANIGI O AEROSAKOS..........................
lol:και ποιος σου ειπε οτι κατι τετοιο μπορει να συμβει σε εμας;;;;;;;;;;;
αυτα μονο στους ''αλλους'' συμβαινουν!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
ODIGOUME HALARA KAI OMORFA. H MOYSIKI NA PEZEI KAI TO TSIGARO STO STOMA GIATI TA HERIA EINE STO TIMONI.(LEO TAHA STO TIMONI).XAFNIKA FRENAREI O MROSTINOS (TO KATHIKI) FRENEROYME ME DYNAMI KAI .....ANIGI O AEROSAKOS..........................
lol:και ποιος σου ειπε οτι κατι τετοιο μπορει να συμβει σε εμας;;;;;;;;;;;
αυτα μονο στους ''αλλους'' συμβαινουν!!!!!!!!!
Σωστά,γιατί εμείς δέν έχουμε.......αερόσακο!!!!
-
Karkinos???? Xalaroste kai ligo!!!
Nai kapnizo mesa sto oxima kai exei pesei kaftra katw sta patakia stin Ethniki kai epsaxna na ti sviso... Stadar meionei ta antanaklastika se periptosi pou ginei kati...
Peri tsigarilas ontos einai oti xeirotero alla gia afto iparxoun kai ta aromatika...
Kapote vevaia epatha kai afto: Anixto parathiro kano kai go tin kinisi san klassikos ellinas na petakso tin gopa ekso.... Omos o aeras tin petaei mesa sto piso kathisma kai go vevaia den to pira idisi...
Afou parkaro to amaksi kai meta apo 2 ores pao na to paro kati vromouse.... Kai vevaia to piso kathisma eixe 2 tripes kathos eixe kaei kai to felizol kato apo tin tapetsaria!!!!!
Pos den to eida lampada akoma den ksero....!Stin odigisi to tsigaro kalws i kakws einai parea.....
Kakws vevaia...Osoi exoun dermatino saloni alitheia to anexontai to tsigaro???
-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Karkinos???? Xalaroste kai ligo!!!Nai kapnizo mesa sto oxima kai exei pesei kaftra katw sta patakia stin Ethniki kai epsaxna na ti sviso... Stadar meionei ta antanaklastika se periptosi pou ginei kati...
Peri tsigarilas ontos einai oti xeirotero alla gia afto iparxoun kai ta aromatika...
Kapote vevaia epatha kai afto: Anixto parathiro kano kai go tin kinisi san klassikos ellinas na petakso tin gopa ekso.... Omos o aeras tin petaei mesa sto piso kathisma kai go vevaia den to pira idisi...
Afou parkaro to amaksi kai meta apo 2 ores pao na to paro kati vromouse.... Kai vevaia to piso kathisma eixe 2 tripes kathos eixe kaei kai to felizol kato apo tin tapetsaria!!!!!
Pos den to eida lampada akoma den ksero....!Stin odigisi to tsigaro kalws i kakws einai parea.....
Kakws vevaia...Osoi exoun dermatino saloni alitheia to anexontai to tsigaro???
Ελληνικά είναι καλύτερα!!..Αν έχεις πρόβλημα στο PC σου βρές το πρόγραμμα Ad-aware...σώζει!!!
Θα διευκολύνεις και εμάς! -
Εγω παντως καπνιζω μεσα στο αυτοκινητο.
Το ξερω οτι μπορει να γινει επικυνδυνο αλλα,τι να κανουμε τωρα;
Με λιγο παραπανω προσοχη,μεχρι τωρα την εχω γλυτωσει.Ειδωμεν......... -
Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:
ÊáëÜ Íßêï, áõôÜ ðïý êïëëïýí óôï èÝìá;Åðßóçò áõôü ðïõ Ýãñáøå ï ×ñßóôïò ÄÞìïõ üôé åêôßèåíôáé ïé ìåëëïíôéêïß åðéâÜôåò óå êáñêéíïãüíåò ïõóßåò åßíáé ôïõëÜ÷éóôïí áóôåßï èá Ýëåãá.
Ãéá ðïëëÜ ãÝëéá
ÄçëáäÞ üëï áõôü ôï íÝöïò ðïõ åéóðíÝïõìå êÜèå ìÝñá (åí ÁèÞíáéò) äåí åßíáé êáñêéíïãüíï ?
Ôï ßäéï êáé ãéá Üëëåò ðüëåéò .
Ï ðëáíÞôçò ïëïêëÞñïò ôá Ý÷åé ðáßîåé ãåíéêÜ áðï ôá ðõñçíéêÜ áôõ÷Þìáôá,ôá ÷çìéêÜ ðïõ îåöåýãïõí êáé ðïëëÝò Üëëåò áéôßåò ðïõ åßôå êáðíßæåéò åßôå äåí êáðíßæåéò ü÷é êáñêéíïãüíåò åßíáé áëëÜ èÝóç ãéá ôïí áãþíá ÐáñÜäåéóïò -Êüëáóç .Áò ìçí êáôáäåéêíýïõìå ôï ôóéãÜñï óáí áéôßá üëùí ôùí ðáèþí .
Ìå ôï ßäéï óêåðôéêü êáé ç ãñÞãïñç ïäÞãçóç åßíáé áéôßá ãéá ìåëëïíôéêÜ êáñäéáêÜ åðåéóüäéá
Êáðíßæù áëëÜ êïëçìÝíïò óôï ìðïôéëéÜñéóìá -
Βασικα εγώ το έχο κόψει εδώ και 1 χρόνο το μόνο επικύνδινο που είταν είναι ότι έκαιγα συνεχώς τα καθίσματα.
Το κην. είναι πιο επικύνδινο απ το τσιγάρο -
Σκηνικό : Να γυρνάς από Καστοριά και με 2 στάσεις για τσιγάρο να πετυχαίνεις μποτιλιάρισμα από την Εκάλη!...ΝΑ ΜΗΝ ΄το κάνεις?...Είναι προτιμότερο να εκνευριστείς και να αρχίσεις να κορνάρεις (λές και θα εξαφανιστούν όλοι οι υπόλοιποι!),να βρίζεις και να χτυπιέσαι?...Ενώ κάνεις το τσιγαράκι σου και είσαι χαλαρός! (μέχρι να σβήσει βέβαια και να έχεις κάνει 2-3 μέτρα! ) - Ανάλογα ισχύουν και σε κάθε @#!*$ μποτιλιάρισμα εν Αθήναι.
Συμπέρασμα : το τσιγάρο μειώνει τον κίνδυνο μικρο-ατυχήματος σε μποτιλιάρισμα!
Συμπέρασμα νο2 : το μποτιλιάρισμα κάνει κακό στην υγεία!
Αγωνιστικό μήνυμα : Καπνίζετε με μέτρο...ο σκοπός είναι να μειώνουμε το άγχος,όχι να αγχωνόμαστε για το τσιγάρο!
Οδήγηση και κάπνισμα