-
Είπα σε άλλο θέμα είπα το εξής:
Ο χρήστης kyan έγραψε:
πιστεύω ότι το κάπνισμα στο αυτοκίνητο, ειδικά από τον οδηγό, είναι επικίνδυνο.Ποιές είναι οι δικές σας απόψεις για το κάπνισμα κατά την οδήγηση; Και προσοχή, δεν αναφέρομαι σε θέματα ευγένειας, ούτε για το αν το κάπνισμα είναι 'κακό για την υγεία' κτλ, μόνο αν είναι επικίνδυνο κατά την οδήγηση. Θεωρήστε για ευκολία ότι ο οδηγός είναι μόνος στο αυτοκίνητο, οπότε δεν ενοχλεί κανέναν ο καπνός του.
ΥΓ: Για να μην παρεξηγηθώ δηλώνω ότι είμαι καπνιστής.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
πιστεύω ότι το κάπνισμα στο αυτοκίνητο, ειδικά από τον οδηγό, είναι επικίνδυνο.Ποιές είναι οι δικές σας απόψεις για το κάπνισμα κατά την οδήγηση; Και προσοχή, δεν αναφέρομαι σε θέματα ευγένειας, ούτε για το αν το κάπνισμα είναι 'κακό για την υγεία' κτλ, μόνο αν είναι επικίνδυνο κατά την οδήγηση. Θεωρήστε για ευκολία ότι ο οδηγός είναι μόνος στο αυτοκίνητο, οπότε δεν ενοχλεί κανέναν ο καπνός του.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
-
πιστεύω οτι κάπνισμα και οδήγηση δεν ταιριάζουν για τους ακόλουθους λόγους:
α. προκληση ατυχήματος [πχ. σου πέφτει η στάχτη ή το τσιγάρο πάνω σου, αφήνεις το δρόμο απο τα μάτια σου για να την βρείς/σβήσεις και προκαλείς ατύχημα]
β. καθαριότητας [γνωρίζετε οτι η κάπνα κολλάει στο εσωτερικό του παρμπρίζ και είναι πααααρα πολύ δύσκολο να βγεί???, άφήστε τις στάχτες που λέγαμε ]
γ. υγείας [τα γνωστά] και
δ. κακοσμίας...
εγώ πάντως όντας αντικαπνίστρια, δεν αφήνω να καπνίζουν στο αμάξι μου. προτείνω πάντοτε στους συνεπιβάτες μου να κάνουμε στάσεις για να ξεπιαστούμε και να καπνίσουν...μέχρι τώρα δεν μου έχουν φέρει αντίρρηση, όλοι -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
πιστεύω οτι κάπνισμα και οδήγηση δεν ταιριάζουν για τους ακόλουθους λόγους:
α. προκληση ατυχήματος [πχ. σου πέφτει η στάχτη ή το τσιγάρο πάνω σου, αφήνεις το δρόμο απο τα μάτια σου για να την βρείς/σβήσεις και προκαλείς ατύχημα]Συμφωνώ.
β. καθαριότητας [γνωρίζετε οτι η κάπνα κολλάει στο εσωτερικό του παρμπρίζ και είναι πααααρα πολύ δύσκολο να βγεί???, άφήστε τις στάχτες που λέγαμε ]
Αν δεις το εσωτερικό της Alfasud της οποίας ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν τσιμινιέρα θα φρίξεις! Η οροφή από ζαχαρί έχει γίνει ένα βρώμικο καφέ.
γ. υγείας [τα γνωστά]
Αυτό όμως δεν έχει καμμία σχέση με την οδήγηση, οπότε απορρίπτεται ως επιχείρημα.
δ. κακοσμίας...
Ομοίως.
εγώ πάντως όντας αντικαπνίστρια, δεν αφήνω να καπνίζουν στο αμάξι μου. προτείνω πάντοτε στους συνεπιβάτες μου να κάνουμε στάσεις για να ξεπιαστούμε και να καπνίσουν...μέχρι τώρα δεν μου έχουν φέρει αντίρρηση, όλοι
Εγώ παρότι τσιμινιέρα δεν καπνίζω ποτέ μέσα στην 147 και απαγορεύω και στους επιβάτες μου να καπνίσουν. Στην Alfasud το επιτρέπω στους επιβάτες, αφού το εσωτερικό είναι ήδη χάλια, αλλά εγώ καπνίζω μόνο σε μποτιλιάρισμα, το οποίο και ψήφισα.
Να συμπληρώσω ότι δεν καπνίζω ποτέ σε ξένα αυτοκίνητα, ακόμα και αν ο οδηγός μου το προτείνει.
-
ka8olou!!!
odhgw 200km thn hmera, kapnizw san ton araph enw odhgw, ka8arizw suxna apo mesa to parmpriz kai de mou exei sumbei tipota aproopto pou na exei ws aitia to tsigaro.Spyros
-
Να παρακαλέσω τους μη-καπνιστές να προσπαθήσουν να δουν το θέμα καθαρά τεχνικά και όχι σε συνδυασμό με τις απόψεις τους για το κάπνισμα ως ενόχληση σε αυτούς ή ως κοινωνικό φαινόμενο. Μη βιάζεστε να ψηφίσετε 'Ποτέ' μόνο και μόνο επειδή σας ενοχλεί ο καπνός (και οι καπνιστές ίσως; ).
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ka8olou!!!
odhgw 200km thn hmera, kapnizw san ton araph enw odhgw, ka8arizw suxna apo mesa to parmpriz kai de mou exei sumbei tipota aproopto pou na exei ws aitia to tsigaro.Spyros
συμφωνω απολυτως
ολοι αυτοι που κατηγορουν το καπνισμα εχουν συμφεροντα
ειναι η πιο ευγενικη και υγειης συνηθεια απο κτισεως κοσμου
λογικο ειναι αλλωστε αφου οι καπνοβιομηχανιες υπαρχουν/υφιστανται αποκλειστικα για το καλο μας
-
Ο χρήστης predator έγραψε:
συμφωνω απολυτως
λογικο ειναι αλλωστε αφου οι καπνοβιομηχανιες υπαρχουν/υφιστανται αποκλειστικα για το καλο μαςΧμμμ... το φοβόμουν ότι αυτό το θέμα θα γινόταν αρένα αντιπαράθεσης καπνιστών-μη καπνιστών. Θα προσπαθήσω να μην το επιτρέψω αυτό. Αν το παρακάνετε (είτε οι μεν είτε οι δε) θα ζητήσω από τους mods να το κλειδώσουν.
-
Πιστεύω πως ο οδηγός που καπνίζει, απασχολεί ένα χέρι με το τσιγάρο, οπότε δε θα πραγματοποιήσει γρήγορα και με ακρίβεια τους απαραίτητους χειρισμούς για την αντιμετώπιση μιας κρίσιμης κατάστασης.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
συμφωνω απολυτως
λογικο ειναι αλλωστε αφου οι καπνοβιομηχανιες υπαρχουν/υφιστανται αποκλειστικα για το καλο μαςΧμμμ... το φοβόμουν ότι αυτό το θέμα θα γινόταν αρένα αντιπαράθεσης καπνιστών-μη καπνιστών. Θα προσπαθήσω να μην το επιτρέψω αυτό. Αν το παρακάνετε (είτε οι μεν είτε οι δε) θα ζητήσω από τους mods να το κλειδώσουν.
λοιπον
γιατι δεν πρεπει να καπνιζουμε στο αμαξι (θεματα ασφαλειας)
1.η υγεια ειναι ασφαλεια, ενεργητικη και παθητικη(νομιζω δεν χρειαζεται να επεκταθω)
2.ο καπνος μειωνει την ορατοτητα
3.προκαλουνται πιθανως εκνευρισμοι
4.απασχολουμαστε (ειδικα αν δεν θελει να αναψει το ατιμο) απο την οδηγηση
5.αν πεσει το τσιγαρο, ακομα και αν προλαβουμε να σβησουμε το αυτοκινητο σε καποια λιμνη, τα ψαρια δεν φταινε σε τιποτα
6.μπορει να χαλασει απο πολυχρησια ο αναπτηρας και αμα τον χρειαστουμε κανα βραδυ για το φακο να μην τον εχουμε
7.οσο χειροτερη ειναι η αισθηση μεσα στο αυτοκινητο (μυρωδιες,επικαθησεις,CO2,CO κτλ) ασχετα απο την υγεια μας, και ακομα και αν δεν καπνιζουμε εκεινη τη στιγμη, τοσο χειροτερη η ενεργητικη ασφαλεια
8.απασχολουμαστε επισης καθε φορα που πρεπει
-να ανοιξουμε το τασακι και να πεσουν εξω ολα τα αποτσιγαρα που τοσο περιποιημενα ειχαμε συσκευασει την προηγουμενη φορα
-να ανοιγοκλεινουμε το παραθυρο
-να ψαχνουμε το κουτι με τα τσιγαρα κατω απο το καθισμα του συνοδηγου
-να πουμε 'κατι' σε καποια 'υπαρξη' στο δρομο και ειμαστε μπουκωμενοι
9. αμα πιασει φωτια το βουνο και παμε και για λαχειο μπορει αυτη να μας κυκλωσει πριν επιστρεψουμε
10.πεταμε λεφτα με τα οποια θα μπορουσαμε να βαλουμε καινουργια λαστιχα και αναρτησηουυυυυυφφφφφ !!!!
ειδες τελικα που δεν ηταν ??
εγω ενα μονο γενικο σχολιο εχω να κανω για το καπνισμα
ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ
-
Το κάπνισμα όπως κάθε άλλη δραστηριότητα που προκαλεί εθισμό
έχει ως αποτέλεσμα την αλλαγή της συμπεριφοράς του οδηγού.
Αποδεδειγμένα το κάπνισμα μειώνει το επίπεδο εγρήγορσης του
οδηγού οπότε:α. Δεν καπνίζουμε ποτέ όποτε οδηγούμε γιατί έχει ως αποτέλεσμα
της μείωση της προσοχής.
β. Οι ουσίες του καπνού αποροφούνται από τις τις ταπετσαρίες και στη
συνέχεια επιστρέφουν στο χώρο οδηγήσεως (indoor pollution). Στο
περιορισμένο χώρο του αυτοκινήτου ακόμα και με καλό αερισμό έχουμε
συνεχή έκθεση των επιβατών σε ουσίες είτε αποδεδειγμένα καρκινογόνες
(βενζόλιο, πίσσα) είτε αποδεδειγμένα παραισθησιογόνες (βενζόλιο νικοτίνη)
άρα ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ από σεβασμό στους μελλοντικούς άκαπνους
ιδιοκτήτες.
γ. Το κόστος του τσιγάρου είναι τέτοιο που είναι σαν να πληρώνεις 2 φορές
βενζίνη σε τυπικό αυτοκίνητο. Άλλωστε για το μερακλή των 2 πακέτων
την ημέρα μιλάμε για 5.40 Ευρώ για 365 ημέρες δηλάδη 1971 Ευρώ.
Με τα λεφτά αυτά πληρώνεις την ασφάλεια και τα τέλη κυκλοφορίας
καθώς και το service ή κάθε 6 χρόνια έχεις τα λεφτά για καινούργιο
μικρό αμάξι..... άρα δεν καπνίζουμε απο σεβασμό στον ευατό μας και την
τσέπη αλλά και σεβασμό στους υπόλοιπους οδηγούς γιατί δεν οδηγούμε
σαπάκι.
δ. Είναι φόρος για το κράτος και έσοδο άρα δεν καπνίζουμε γιατί
έτσι τους δίνουμε λεφτά για να ταίζουν τα λαμόγια (όπως λέει και το
μεγάλο λαμόγιο). -
Ο χρήστης predator έγραψε:
ειδες τελικα που δεν ηταν ??Έτσι μάλιστα!
1.η υγεια ειναι ασφαλεια, ενεργητικη και παθητικη(νομιζω δεν χρειαζεται να επεκταθω)
Ε, εντάξει, αυτό είναι λίγο τραβηγμένο. Αν το πας έτσι όποιος είναι συναχωμένος και τρέχει η μύτη του δεν πρέπει να οδηγεί.
2.ο καπνος μειωνει την ορατοτητα
Όχι το καλοκαίρι αν τον φυσάς έξω από το παράθυρο. Μαθαίνεις να το κάνεις αυτόματα αυτό ξέρεις.
3.προκαλουνται πιθανως εκνευρισμοι
Τουναντίον. Υποτίθεται ότι το κάπνισμα κατευνάζει τα νεύρα.
4.απασχολουμαστε (ειδικα αν δεν θελει να αναψει το ατιμο) απο την οδηγηση
Απόλυτα σωστό.
5.αν πεσει το τσιγαρο, ακομα και αν προλαβουμε να σβησουμε το αυτοκινητο σε καποια λιμνη, τα ψαρια δεν φταινε σε τιποτα
6.μπορει να χαλασει απο πολυχρησια ο αναπτηρας και αμα τον χρειαστουμε κανα βραδυ για το φακο να μην τον εχουμε
Αυτό πέστο σε παρακαλώ σε κάτι κατασκευαστές που δεν βάζουν αναπτήρα στα αυτοκίνητά τους για να το παίξουν και καλά 'politically correct' μ.χ.
(Το μ.χ. σημαίνει 'Μη χ3σω' )7.οσο χειροτερη ειναι η αισθηση μεσα στο αυτοκινητο (μυρωδιες,επικαθησεις,CO2,CO κτλ) ασχετα απο την υγεια μας, και ακομα και αν δεν καπνιζουμε εκεινη τη στιγμη, τοσο χειροτερη η ενεργητικη ασφαλεια
Πάλι υπερβάλλεις νομίζω.
8.απασχολουμαστε επισης καθε φορα που πρεπει
-να ανοιξουμε το τασακι και να πεσουν εξω ολα τα αποτσιγαρα που τοσο περιποιημενα ειχαμε συσκευασει την προηγουμενη φορα
-να ανοιγοκλεινουμε το παραθυρο
-να ψαχνουμε το κουτι με τα τσιγαρα κατω απο το καθισμα του συνοδηγου
-να πουμε 'κατι' σε καποια 'υπαρξη' στο δρομο και ειμαστε μπουκωμενοιΜπουουαχαχαχαχα!
- αμα πιασει φωτια το βουνο και παμε και για λαχειο μπορει αυτη να μας κυκλωσει πριν επιστρεψουμε
Αν την έχουμε προκαλέσει εμείς με αποτσίγαρό μας τότε αυτό είναι 'ποιητική δικαιοσύνη'.
10.πεταμε λεφτα με τα οποια θα μπορουσαμε να βαλουμε καινουργια λαστιχα και αναρτηση
Αυτό ξαναπέστο!
ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ
Ασε ρε γ@μώτο, το σκέφτομαι κι εγώ ώρες-ώρες και με πιάνει το παράπονο. Τι να κάνεις, αλλιώς ήταν τα πράγματα όταν ήμουν παιδί και άρχισα να καπνίζω. Είναι και η δουλειά μου που το τραβάει το άτιμο... Ζηλεύω τους περιστασιακούς καπνιστές που καπνίζουν 2-5 τσιγάρα τη μέρα.
Πάντως μετά από κάποια πράγματα (στροφιλίκι, καλό φαγητό, σεξ) είναι φοβερή απόλαυση το άτιμο!
-
Λοιπόν, ας μιλήσω κι εγώ ως αντικαπνιστής.
ΔΕΝ αφήνω ποτέ κάποιον να καπνίσει στο αυτοκίνητο, και 2 είναι οι λόγοι:- Με ενοχλεί τρομερά, άρα η ασφάλεια πάει περίπατο...
- Εκνευρίζομαι αφόρητα με την μυρωδιά του καπνού που δεν λέει να φύγει.
Αυτή τη συνήθεια την πήρα από τους γονείς μου (που επίσης ούτε κάπνιζαν στο αυτοκίνητο ούτε άφηναν άλλο να καπνίσει μέσα στο αμάξι), που μέχρι πρόσφατα ήταν καπνιστές. Ο πατέρας μου το έκοψε πριν από 4-5 χρόνια κατά την διάρκεια κρυολογήματος και η μητέρα μου πριν από 8 μήνες, μετα το έμφραγμα που της προκάλεσε ο καπνός... Ευτυχώς είναι πλέον περδίκι...
Πάντως το τασάκι είναι πολύ χρήσιμο. Εκεί έχω βάλει όλα τα κέρματα που μου έχουν πετάξει (καινούριο γαρ) , ενώ με εκνευρίζει η θέση του αναπτήρα στο 206, δίπλα από το χειρόφρενο, σε σημείο που μπορεί να πατηθεί-τραβηχτεί κατά λάθος και να έχουμε άλλα...
Πάντως ψήφισα την επιλογή για το μποτιλιάρισμα, που θεωρώ ότι και είναι η μόνη περίπτωση που το τσιγάρο δεν ενοχλεί τόσο πολύ τον οδηγό...Αν ο άλλος (στο αμάξι του) θέλει να καπνίσει, ας καπνίσει...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Το κάπνισμα όπως κάθε άλλη δραστηριότητα που προκαλεί εθισμό
έχει ως αποτέλεσμα την αλλαγή της συμπεριφοράς του οδηγού.
Αποδεδειγμένα το κάπνισμα μειώνει το επίπεδο εγρήγορσης του
οδηγούΘα προτιμούσα να το τεκμηριώσεις αυτό που λες ως 'διάταγμα' γιατί εγώ τουλάχιστον είμαι ιδιαίτερα δύσπιστος στην προπαγάνδα της αντικαπνιστικής εκστρατείας. Ένα σοβαρό link ας πούμε;
Και αν είναι έτσι όπως τα λες γιατί δεν έχει απαγορευτεί ακόμα το κάπνισμα κατά την οδήγηση όπως το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά;α. Δεν καπνίζουμε ποτέ όποτε οδηγούμε γιατί έχει ως αποτέλεσμα
της μείωση της προσοχής.Αν η προσοχή που χρειάζεται είναι έτσι κι αλλιώς λίγη (όπως στο μποτιλιάρισμα) και δεν έχεις επιβάτες που ενοχλούνται δεν βλέπω το λόγο να μην καπνίζεις.
β. Οι ουσίες του καπνού αποροφούνται από τις τις ταπετσαρίες και στη συνέχεια επιστρέφουν στο χώρο οδηγήσεως (indoor pollution). Στο
περιορισμένο χώρο του αυτοκινήτου ακόμα και με καλό αερισμό έχουμε
συνεχή έκθεση των επιβατών σε ουσίες είτε αποδεδειγμένα καρκινογόνες
(βενζόλιο, πίσσα) είτε αποδεδειγμένα παραισθησιογόνες (βενζόλιο νικοτίνη)
άρα ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ από σεβασμό στους μελλοντικούς άκαπνους
ιδιοκτήτες.Εκτός θέματος! Διάβασες το εναρκτήριο μήνυμά μου;
γ. Το κόστος του τσιγάρου είναι τέτοιο που είναι σαν να πληρώνεις 2 φορές βενζίνη σε τυπικό αυτοκίνητο. Άλλωστε για το μερακλή των 2 πακέτων την ημέρα μιλάμε για 5.40 Ευρώ για 365 ημέρες δηλάδη 1971 Ευρώ. Με τα λεφτά αυτά πληρώνεις την ασφάλεια και τα τέλη κυκλοφορίας
καθώς και το service ή κάθε 6 χρόνια έχεις τα λεφτά για καινούργιο
μικρό αμάξι..... άρα δεν καπνίζουμε απο σεβασμό στον ευατό μας και την
τσέπη αλλά και σεβασμό στους υπόλοιπους οδηγούς γιατί δεν οδηγούμε
σαπάκι.Συγγνώμη φίλε μου αλλά δερβίσηδες στην τσέπη μου εγώ δεν βάζω! Και η 147 μόνο σαπάκι δεν είναι!
δ. Είναι φόρος για το κράτος και έσοδο άρα δεν καπνίζουμε γιατί
έτσι τους δίνουμε λεφτά για να ταίζουν τα λαμόγια (όπως λέει και το
μεγάλο λαμόγιο).Ε, τότε μην αγοράζεις τίποτα (προφανώς ούτε και αυτοκίνητο) για να μην πληρώνεις τους έμμεσους φόρους και 'ταϊζεις τα λαμόγια'.
Παιδιά νομίζω πως παρσύρεστε και γίνεστε υπερβολικοί. Το ξαναλέω, διαβάστε προσεκτικά το πρώτο μου μήνυμα!
-
ψηφισα ποτε μια και δεν καπνιζω.
Καπνισα παλια στο γυμνασιο και στο πανεπιστημιο αλλα μονο στην παρεα.
Το σταματησα στο στρατο μια και το θεωρουσα ακριβη συνηθεια που προσωπικα δεν μου εδινε τιποτα απολυτως.Δεν θα παω στο θεμα της υγειας μια και δεν τιθεται σε αυτη την περιπτωση.
Νικος
-
Καλά Νίκο, αυτά πού κολλούν στο θέμα;
Πιστεύω ότι το κάπνισμα στο αυτοκίνητο μπορεί υπό προϋποθέσεις να αποβεί επικίνδυνο, όπως και το αντίθετο. Σε περιπτώσεις που μπορεί να σου πέσει το τσιγάρο κλπ σίγουρα μπορεί να προκληθεί ατύχημα. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις όμως, μπορεί καπνίζοντας να αποφύγεις κάποιον εκνευρισμό ο οποίος να σε έκανε να κάνεις κάτι επικίνδυνο, αν δηλαδή είσαι τσιτωμένος, μπορεί καπνίζοντας να αποφύγεις να κάνεις κάτι επικίνδυνο (π.χ. ένα επικίνδυνο προσπέρασμα σε κάποιον ο οποίος πάει εκνευριστικά αργά ).
Ποιός είπε ότι το κάπνισμα μειώνει την προσοχή; Έχει κάποια στοιχεία για να το υποστηρίξει;
Επίσης αυτό που έγραψε ο Χρίστος Δήμου ότι εκτίθενται οι μελλοντικοί επιβάτες σε καρκινογόνες ουσίες είναι τουλάχιστον αστείο θα έλεγα.
Επίσης κάποιος που καπνίζει πρέπει να είναι πολύ άσχετος για να είναι ο καπνός στην καμπίνα σε βαθμό που να επηρεάζει την ορατότητα. -
Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:
Καλά Νίκο, αυτά πού κολλούν στο θέμα;Πιστεύω ότι το κάπνισμα στο αυτοκίνητο μπορεί υπό προϋποθέσεις να αποβεί επικίνδυνο, όπως και το αντίθετο. Σε περιπτώσεις που μπορεί να σου πέσει το τσιγάρο κλπ σίγουρα μπορεί να προκληθεί ατύχημα. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις όμως, μπορεί καπνίζοντας να αποφύγεις κάποιον εκνευρισμό ο οποίος να σε έκανε να κάνεις κάτι επικίνδυνο, αν δηλαδή είσαι τσιτωμένος, μπορεί καπνίζοντας να αποφύγεις να κάνεις κάτι επικίνδυνο (π.χ. ένα επικίνδυνο προσπέρασμα σε κάποιον ο οποίος πάει εκνευριστικά αργά ). .
ναι και μπορει αν περνας προς στιγμην απο περιοχη με δηλητηριωδη αερια να γλιτωσεις διοτι εκεινη τη στιγμη ρουφουσες απο το φιλτρο το οποιο ετυχε να ειναι καταλληλο και για αυτο
αλλωστε οπως ειπαμε οι καπνοβιομηχανιες σκεφτονται το καλο μαςΠοιός είπε ότι το κάπνισμα μειώνει την προσοχή; Έχει κάποια στοιχεία για να το υποστηρίξει;
Επίσης αυτό που έγραψε ο Χρίστος Δήμου ότι εκτίθενται οι μελλοντικοί επιβάτες σε καρκινογόνες ουσίες είναι τουλάχιστον αστείο θα έλεγα..συμφωνω απολυτα
μου θυμιζει κατι μπαρουφες που λεγαν οι αντιαμερικανοι οτι οι ατομικες βομβες στην ιαπωνια θα επηρεαζαν τις επομενες γενεες
εμενα μια χαρα μου φαινονται η ιαπωνες
ειδατε ποτε εσεις κανενα με πανω απο δυο κεφαλια ??Επίσης κάποιος που καπνίζει πρέπει να είναι πολύ άσχετος για να είναι ο καπνός στην καμπίνα σε βαθμό που να επηρεάζει την ορατότητα.
πλακα-πλακα και εγω μονο σε εναν με ραλλυ μου εχει τυχει να μπω και να ερχεται ο καπνος ακομα και στον συνοδηγο αλλα αυτος ειναι αλλη φαση διοτι το καπνισμα το ελεγχει απολυτα και μπορει να το κοψει οποτε θελει
-
Γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα απαντήσεις εσύ predator;
Καλά, από εδώ και πέρα ας μην μπαίνουμε σε αυτοκίνητα μέσα στα οποία κάποιος κάποτε κάπνισε, διότι μπορεί να πάθουμε καρκίνο.
Αυτός ο φίλος σου με το Rallye δηλαδή πάει στα τυφλά όταν καπνίζει ε; -
ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΑ. ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΩΤΗΤΑΣ ΜΥΡΟΥΔΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑΜΗΝ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΛΙΑ, ΠΡΑΜΑ ΠΑΛΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ΟΤΑΝ ΟΔΕΙΓΑΜΕ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΩ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΗΤΟ ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ.
Οδήγηση και κάπνισμα