-
Ο χρήστης The_Dude έγραψε:
παιδια, οπως εω πει και σε προηγουμενο post εχω ενα οψταωια RS Abt, με τουσ 210 ιππου και μπρος κινηση. Ενασ φιλος μου αγορασε το 1.8 4Χ4 και μου προτεινε ανταλαγη και επειδη το δικο μου ειναι λιγο πιο καινουριο και 1.000 ευρω στο χερι.Τι λετε, να το αλλαξω, και να κανω εξωτερικη μετατροπη να το κανω ιδιο με το RS και λογω της τετρακινησης να μπορω να το φτιαξω καλα και να το στειλω mtm, να το παει 290 ιππους, η να κρατησω το δικο μου και να βαλω καμια αναρτηση και τα good year ta eagle f1 και να το παω καμια 250αρα αλογα με αλλαγη εξαγωγης και εγκεφαλο??
PLZ πιτε μου απψεις γιατι πρεπει να αποφασισω εντος της βδομαδας!
ευχαριστω εκ των προτερων
An exeis lefta, 8a protimousa to tetrakinito logw kai kalyteris pisw anartisis. Alla 8a stoixisei akriba na to fereis sto epipedo tou RS mono.
-
An exeis lefta, 8a protimousa to tetrakinito logw kai kalyteris pisw anartisis. Alla 8a stoixisei akriba na to fereis sto epipedo tou RS mono.
τι εννοεις, 'για να το φερω στο επιπεδο του RS'? το μονο που θα θελει αλλαγη θα ειναι ποδιες, προφυλακτηρας, και την αεροτομη πισω....εκτος αν εχει κι αλλες διαφορες (περαν μηχανης και αναρτησης) πο δε γνωριζω....
-
τι εννοεις, 'για να το φερω στο επιπεδο του RS'? το μονο που θα θελει αλλαγη θα ειναι ποδιες, προφυλακτηρας, και την αεροτομη πισω....εκτος αν εχει κι αλλες διαφορες (περαν μηχανης και αναρτησης) πο δε γνωριζω....
kai ta frena, pou einai akriba na ta allla3eis. episi to eswteriko (ka8ismata timoni klp).
-
Χμμμ... ναι εχεις δικιο...
δηλαδη, θεωρεις πως δεν αξιζει σχετικα με αυτα που δινει η τετρακινηση, το κοστος της μετατροπης συν το οποιοδηποτε περετερω 'πειραγμα'?
αν βαλω τα eagle f1 τα λαστιχα τα 235/45/17 θα μειωθει τοσο το σπιναρισμα και θα αυξηθει το κρατημα σε επιπεδο αναλογο του τετρακινητου?
-
Χμμμ... ναι εχεις δικιο...δηλαδη, θεωρεις πως δεν αξιζει σχετικα με αυτα που δινει η τετρακινηση, το κοστος της μετατροπης συν το οποιοδηποτε περετερω 'πειραγμα'?
αν βαλω τα eagle f1 τα λαστιχα τα 235/45/17 θα μειωθει τοσο το σπιναρισμα και θα αυξηθει το κρατημα σε επιπεδο αναλογο του τετρακινητου?
egw basika 8a eperna to tetrakinito, kai an alla3eis frena kai anartisi kai baleis derma sto eswteriko (syn to ABT) kai isws 17aria lastixa 8a exeis ena poly kalytero autokinito (logw haldex kai pisw anartisis). Alla 8a sou kostisei polla.
An eixa periorismeno budget to RS einai kalytero giati sou dinei perissotera gia dromo. Opote 8a protimousa to RS stis perissoteres periptwseis.
235 diametros mou fainetai yperboliki, alla fantazomai oti 8a meiw8ei to spinarisma kai to kratima 8a beltiw8ei. Pantws den exw dokimasei toso megala lastixa. Btw, kai to diko mou spinarei me triti alla spania to piezw toso wste na xreiastw tetoia lastixa.
-
παιδια, οπως εω πει και σε προηγουμενο post εχω ενα οψταωια RS Abt, με τουσ 210 ιππου και μπρος κινηση. Ενασ φιλος μου αγορασε το 1.8 4Χ4 και μου προτεινε ανταλαγη και επειδη το δικο μου ειναι λιγο πιο καινουριο και 1.000 ευρω στο χερι.Τι λετε, να το αλλαξω, και να κανω εξωτερικη μετατροπη να το κανω ιδιο με το RS και λογω της τετρακινησης να μπορω να το φτιαξω καλα και να το στειλω mtm, να το παει 290 ιππους, η να κρατησω το δικο μου και να βαλω καμια αναρτηση και τα good year ta eagle f1 και να το παω καμια 250αρα αλογα με αλλαγη εξαγωγης και εγκεφαλο??
PLZ πιτε μου απψεις γιατι πρεπει να αποφασισω εντος της βδομαδας!
ευχαριστω εκ των προτερων
Φίλε the Dude,
Θα έλεγα να ηρεμήσεις πρώτα, και να μην προβείς σε βήματα βιαστικά και μετανοιώνεις μετά... Στη θέση σου δεν θα άλλαζα το RS με το τετρακίνητο γιά πολλούς λόγους, έστω και αν η τετρακίνηση σου προσφέρει μεγαλύτερες δυνατότητες σε ολισθηρά οδοστρώματα... Και το RS έχει την υποδομή με μιά καλή ανάρτηση (και ίσως αντιστρεπτικές + μπάρες θόλων) να στηθεί πολύ καλά στο δρόμο. Επίσης τη στιγμή που ανέφερες τον ΜΤΜ, οι 240-250 hp είναι εύκολα, βέβαια με το αντίστοιχο αντίτιμο που είναι αρκετά ακριβό (6.300 Ευρώ χρεώνει αυτή τη μετατροπή ο ΜΤΜ στο 2ο στάδιο, και ισχύει γιά όλα τα Octavia 1.8T, είτε το απλό 2WD των 150hp, είτε το 4Χ4, ή το RS!!!). Στo επόμενο στάδιο (3ο) που φτάνει τα 335-350hp, το κόστος είναι περίπου 36.000 Ευρώ ( ) και το αυτοκίνητο το στέλνει Γερμανία γιά 4 εβδομάδες (αλλάζουν σχεδόν τα πάντα από μηχανικά, αναρτήσεις, τροχοί 18'-19', φρένα από Porsche+RS4, και πάει λέγοντας...).
Νομίζω ότι το RS με μιά μετατροπή στα 240-250hp και το ανάλογο στήσιμο σε ανάρτηση είναι ιδανικό, πάντα κατά τη γνώμη μου...
-
εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες, το μονο που σκεφτομαι ειναι πως αν σπιναρει τοσο πολυ με τους 'ταπεινους' 210 ιππους, φανταζομαι τι θα γινεται με τους 250.... επειδη κι εγω, οταν το πρωτοπηρα αυτο ειχα στο μυαλο μου, μια μετατροπη, απο 250-280 ιππους, και το να αλλαξω αναρτηση και λαστιχα, και αντε και καμια μπαρα θολων, δε μου φενεται αρκετα δραστικη λυση, να μειωσει το σπιναρισμα σε τετοιες ιπποδυναμεις. Για αυτο το λογο σκεφτομουν την προταση να το ανταλλαξω με το 4Χ4...
για να το λετε εσεις, ομως που ειστε πιο παλιοι στο σπορ κατι θα ξερετε....
θα σας ενημερωσω για την τελικη μου αποφαση...
-
ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΒΡΕ ΠΑΣΑ ΜΟΥ,ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΣΟΥ(ΜΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ,ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΛΙΓΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΕΞΑΛΟΥ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΣ ΕΠΕΡΝΕΣ ΕΝΑ SUBARU IMPREZA 280HP-330HP ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΣ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΣΕ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 210HP(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΙΓΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ)ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣ. COOL.ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ,ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.ΦΙΛΙΚΑ GAS-ION.
-
εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες, το μονο που σκεφτομαι ειναι πως αν σπιναρει τοσο πολυ με τους 'ταπεινους' 210 ιππους, φανταζομαι τι θα γινεται με τους 250.... επειδη κι εγω, οταν το πρωτοπηρα αυτο ειχα στο μυαλο μου, μια μετατροπη, απο 250-280 ιππους, και το να αλλαξω αναρτηση και λαστιχα, και αντε και καμια μπαρα θολων, δε μου φενεται αρκετα δραστικη λυση, να μειωσει το σπιναρισμα σε τετοιες ιπποδυναμεις. Για αυτο το λογο σκεφτομουν την προταση να το ανταλλαξω με το 4Χ4...για να το λετε εσεις, ομως που ειστε πιο παλιοι στο σπορ κατι θα ξερετε....
θα σας ενημερωσω για την τελικη μου αποφαση...
Πρέπει μάλλον να συμβιβαστείς με την ιδέα του σπιναρίσματος, το οποίο όμως σε πληροφορώ με καλά λάστιχα (+ τις 17'-άρες) και ανάρτηση περιορίζεται αρκετά. Ε εντάξει δεν θα εκκινείς με πολλές στροφές (περίπου 2-2500 rpm είναι ιδανικά γιά λίγο σπινάρισμα και καλό ξεκόλλημα) όπως θα το έκανες με ένα τετρακίνητο, αλλά και πάλι πες μου: αυτό θα γίνεται μία στο τόσο και όχι καθημερινά... Αλλωστε αν αυτό το κάνεις συνέχεια θα βγάζεις off τους συμπλέκτες συχνά... Και πάλι άν οι απαιτήσεις σου είναι μεγάλες, τότε μπορείς να βάλεις διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης της Quaife (όπως το Focus RS) και να είσαι 'κύριος'!!! [Το κόστος είναι γύρω στα 1300 Ε και το βάζουν στην Axion Design και στη Stratis Sport].
Πάντως αν αποφασίσεις να πάς ΜΤΜ μεριά σφύριξε μου γιατί ενδιαφέρομαι να δώ ξανά τιμές και να συζητήσω ...
-
Kαλημέρα,
Επειδή δεν είμαι και τόσο σχετικός ρε παιδιά, μερικές ερωτήσεις:-
Ολες αυτές οι μετατροπές που λέτε, εάν δεν γίνουν από Skoda, καλύπτονται από την 2ετή εγγύηση, ή αυτή χάνεται;
-
Πήγα χθες στη Mille Miglia για ανάρτηση. Μου πρότειναν αμορτισέρ Skoda Motorsport (?) κι ελατήρια Eibach (νομίζω αυτά φοράει και ο ckosm?). Kόστος με την τοποθέτηση 900 Ε. Είναι καλή επιλογή ή πρέπει να πάω σε ακριβότερες λύσεις (βέβαια δεν θέλω να το χαμηλώσω πολύ ούτε να το κάνω κούτσουρο, λόγω οικογενειακών βαρών..., απλά να μην είναι η βάρκα που είναι σήμερα). Στην Αpex μου πρότειναν σετ ελατήρια-αμορτισέρ με κόστος 730 Ε + 60 Ε τοποθέτηση. Φίλος μου μαστρο-Μήτσος μου πρότεινε την ανάρτηση από Golf 4 (μάλιστα μου βρήκε και ψιλομεταχειρισμένα με κόστος 500 Ε).
-
Ποιά η διαφορά μεταξύ α)αλλαγής μόνο του τελευταίου καζανιού στην εξάτμιση και β) κατάργηση μεσαίου+αλλαγή τελικού. Τί είναι καλύτερο;
Η ζαντούλα μου
Στις ζάντες μου έχω κάνει κάποια σημάδια από 'επαφές' με το πεζοδρόμιο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα καλύψω;
-
-
Η SKODA ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΠΡΟΚΛΗΘΗ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΕΚΤΟΣ SKODA KATALABENEIS OTI ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ.- Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ(ΣΤΗΝ SKODA ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ?)- ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΑΝΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ,ΝΑ ΤΙΣ ΣΚΕΠΑΣΕΙΣ, ΧΑ ΧΑ ΧΑ..........- (ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΡΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ).
-
Ο χρήστης gas-ion έγραψε:
Η (ΣΤΗΝ SKODA ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ?)- ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΑΝΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ,ΝΑ ΤΙΣ ΣΚΕΠΑΣΕΙΣ, ΧΑ ΧΑ ΧΑ..........- (ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΡΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ).Χαμήλωμα γύρω στα 3-3,5 εκ. με την ανάρτηση που προτείνει η Skoda.
Για τις ζάντες λέω μήπως γίνεται τίποτα με λίγο χρωματάκι ? (μιλάω για γδαρσίματα). -
αν βαλω τα eagle f1 τα λαστιχα τα 235/45/17 θα μειωθει τοσο το σπιναρισμα και θα αυξηθει το κρατημα σε επιπεδο αναλογο του τετρακινητου?προσοχή: το 'κράτημα' δεν είναι καλύτερο στο τετρακίνητο
μην ξεχνάμε ότι η τετρακίνηση μπαίνει μόνο όταν σπινάρει το αυτοκίνητο, εκεί ναί βοηθάει, αλλά στο κράτημα δεν έχει διαφορά από προσθιοκίνητο
-
ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΒΡΕ ΠΑΣΑ ΜΟΥ,ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΣΟΥ(ΜΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ,ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΛΙΓΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΕΞΑΛΟΥ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΣ ΕΠΕΡΝΕΣ ΕΝΑ SUBARU IMPREZA 280HP-330HP ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΣ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΣΕ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 210HP(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΙΓΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ)ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣ. COOL.ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ,ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.ΦΙΛΙΚΑ GAS-ION.Σωστός συμφωνώ απόλυτα. Ναί όποιος θέλει ας κάνει το αυτοκίνητό του πιό γρήγορο αλλά όχι για να μην του 'την βγαίνει' κανείς, αλλά για να κάνει ένα πιό ασφαλές προσπέρασμα.
Και καλά να σας περάσει κανένα πιό γρήγορο αμάξι (εγώ χαίρομαι, λέω 'επιτέλους να κάποιος που χρησιμοποιεί το γρήγορο αυτοκίνητό του όπως πρέπει'). Αμα σε κανένα στροφιλίκι σας περάσει κάποιος με κανένα 'κουβά', τι θα κάνετε...
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Και πάλι άν οι απαιτήσεις σου είναι μεγάλες, τότε μπορείς να βάλεις διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης της Quaife (όπως το Focus RS) και να είσαι 'κύριος'!!! [Το κόστος είναι γύρω στα 1300 Ε και το βάζουν στην Axion Design και στη Stratis Sport].
Αν αρχισει κανεις να πειραζει διαφορικο π.χ. οπως λες εσυ ομως, δεν αλλαζει η δυναμικη συμπεριφορα του αυτοκινητου? δηλαδη, μπορει να αλλαξω π.χ διαφορικο, να bαλω αυτο της quaife (που ξερω οτι ειναι πολυ αποτελεσματικο) αλλα δε ξερψ αν τα υπολοιπα μηχανικα μερη συνεργαζονται αρμονικα μαζι του....πιθανως μετα να χρειαζεται διαφορετικη γεωμετρια στις μπροστινεσ αναρτησεισ κτλ Γιατι απ οσο θυμαμαι, οταν ειχε βγει το Focus to RS λεγανε οι μηχανολογοι τησ φορδ, οτι για να ρυθμισουν το διαφορικο να δουλεβε καλα με το αμαξι τους πηρε 2 μηνες δοκιμες στο silverstone (!!! ) οπωτε μιπως δε συμφερει?
btw, δε το σκιζω ολη την ωρα, απλα οταν κσεκιναω κανονικα, χωρις πατιναρισματα κτλ, το παταω πρωτη δευτερα....και σπιναρει πολυ...αλλα αν δε το παταγα κιολας αυτο το αμαξι...πιο θα παταγα?
-
ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΟΤΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ?
-
ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΟΤΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ?Καταρχήν πρέπει η φωτογραφία σου πρέπει να είναι αποθηκευμένη σε ένα server on-line (π.χ. Yahoo Photo album κλπ.), και ΟΧΙ στο σκληρό σου δίσκο. Αφού το κάνεις αυτό, τότε στο μήνυμα σου πατάς το κουμπάκι IMG στην κορυφή και γραφεις την διεύθυνση που είναι αποθηκευμενη η φώτο σου.
Π.χ
-
thanks fanis αλλα ουτε η δικια σου φενεται αν την εβαλες οπως ειπες
-
thanks fanis αλλα ουτε η δικια σου φενεται αν την εβαλες οπως ειπεςΣτη σελίδα 4 σου έχω απαντήσει αναλυτικά...
-
Ο χρήστης georgex έγραψε:
προσοχή: το 'κράτημα' δεν είναι καλύτερο στο τετρακίνητο
μην ξεχνάμε ότι η τετρακίνηση μπαίνει μόνο όταν σπινάρει το αυτοκίνητο, εκεί ναί βοηθάει, αλλά στο κράτημα δεν έχει διαφορά από προσθιοκίνητο
h pisw ane3artiti anartisi prepei na prosdidei diaforetika xaraktiristika stin odiki symperifora (den 3erw giati den exw odigisei auto to autokinito gia poly mon ligo ean wagon 4x4 pou mou fanike poly kalo).
Skoda OCTAVIA 1.8T part II