-
Μετα τον DAP νομιζω οτι ακολουθω.50 πατημενα.
-
22222
ωπα πολλα δυαρια...κραταμε τα 2 πρωτα! -
28+
-
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
Μετα τον DAP νομιζω οτι ακολουθω.50 πατημενα.OPA!!! DYO TA LYKOPOULA
-
19-
-
Σε ένα μήνα ακριβώς, 24 γεμάτα.
-
10 Ιουνιου κλεινω τα 31
Ειμαι αριστεροχειρας, ακουω πολυ Rock και ειδικα AC/DC και λοιπα αλλα συγκροτηματα κλασικης μουσικης.
Εχω κοπελα ιδιας ηλικιας που ακουει Καρρα και Αντζελα.
Τρελαινομαι για τεννις κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ
Αλλες ψηφοφοριες υπαρχουν? -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
10 Ιουνιου κλεινω τα 31
Ειμαι αριστεροχειρας, ακουω πολυ Rock και ειδικα AC/DC και λοιπα αλλα συγκροτηματα κλασικης μουσικης.
Εχω κοπελα ιδιας ηλικιας που ακουει Καρρα και Αντζελα.
Τρελαινομαι για τεννις κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ
Αλλες ψηφοφοριες υπαρχουν?Οι τηγανητές πατάτες σου αρέσουν;
-
Αστο φιλε Hunter, αμα μπουμε και στο θεμα φαγητου τη 'κατσαμε τη βαρκα'
-
Γραψτε και μενα στο ηλικιολογιο ,23 παρα ...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αστο φιλε Hunter, αμα μπουμε και στο θεμα φαγητου τη 'κατσαμε τη βαρκα'Τώωωωωωωωρα, και βεβαίως -βεβαίως μπήκαμε στο θέμα ΦΑΓΗΤΟ και
βεβαίως-βεβαίως δεν 'την κάτσαμε τη βάρκα' , ολόκληρο ΒΑΠΟΡΙ θα
χρειαστούμε , πώς να το κάνουμε , είμαστε 'καλόφαγα' παιδιά !Αποστόλης
-
Λοιπόν 34 ετών και 82 κιλά. Καλό θα είναι να βάζετε και τα κιλά σας ιδίως όσοι θα συμετάσχετε στο πρωταθληματάκι καρτ Οχι τίποτα άλλο να ξέρουμε τον ανταγωνισμό
-
Τώρα τέτοια ερωτήματα πρέπει να τα αντιμετωπίζεις σαν μισογεμάτο ποτήρι ή σαν μισοάδειο?Λοιπόν,είμαι 29 και 6 μήνες(μισογεμάτο) ή 30 μείων 6 μήνες(μισοάδειο).Διαλέγετε και παίρνετε!
-
Είμαι 38 ετών, εδώ και λίγες μέρες
-
εδώ και 5 μέρες 27
-
20miso
-
19 just!Θα μπορούσα να είμαι ο γιος του Τόμμι!
Πέραν της πλάκας,παππούδες καθίστε καλά γιατί η 19-23 κατηγορία είναι η πολυπληθέστερη εδώ στο φόρουμ εεε; -
21+21. Ψηφισα δύο φορες δεν πειράζει ε?!!!!
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
19 just!Θα μπορούσα να είμαι ο γιος του Τόμμι!
Πέραν της πλάκας,παππούδες καθίστε καλά γιατί η 19-23 κατηγορία είναι η πολυπληθέστερη εδώ στο φόρουμ εεε;Ναι αλλά,υπάρχει στόν κανονισμό χρήσης,μία παράγραφος πού λεεί ότι,η συγκέντρωση πανω τών πέντε ατόμων,θεωρείται ΑΝΤΑΡΣΙΑ!!!
Φυσικά κάνω πλάκα!!! -
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Πέραν της πλάκας,παππούδες καθίστε καλά γιατί η 19-23 κατηγορία είναι η πολυπληθέστερη εδώ στο φόρουμ εεε;
Εεεεεμμμμμ......ενταξει μωρε παιδια. Τα φαγαμε τα ψωμια μας.
Και τωρα που ειπα 'ψωμι' τι θυμηθηκα.Εχθες πηγα σε μια ταβερνα με ωραιοτατο κοντοσουβλι,γουρουνοπουλο με κριτσανιστη πετσα,κατσικακι σε γαστρα,ζουμερες πατατες,απιθανα τυροπιτακια,χωριατικη σε σουπιερα,αλλα αυτο που μου αρεσε ηταν το ψωμι.
ΚΑΙ.........Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ;;;;;