-
22 σε 3 μήνες...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ποιο ΚΤΕΛ από τα δύο; Στα μαχαίρια είναι! Άσε που πιο γρήγορα φτάνω εγώ Ηράκλειο... (το ρεκόρ μου: 1 ώρα και 15 λεπτά από Σούδα μέχρι το γωνιακό φαστφουντάδικο μπροστά στα τείχη όπου είναι οι ταρίφμεν)Σου έχω κάνει την πρόσκληση για να τα πούμε από κοντά. Όταν έρθεις φρόντισε να είναι ακόμα ζεστή η μπουγάτσα. Μετά τα όλαστακαρβουνα έχει το πρόγραμμα λουκουμάδες με μπόλικο σιρόπι.
-
Ευκαιρίας δοθείσης (δηλαδή μόλις ξεμπερδέψω από την εξεταστική) καταφθάνω.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ευκαιρίας δοθείσης (δηλαδή μόλις ξεμπερδέψω από την εξεταστική) καταφθάνω.Ελπίζω όχι με άδεια χέρια.
Πως τα καταφέρνουμε και για ότι θέμα μιλάμε στο τέλος καταλήγουμε στη μάσα. Καλά λένε πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι. -
να ειστε καλα ολοι και γελασα αρκετα με τα γραφομενα σας.
δεν κανω παραθεσεις για την οικονομια του χωρου.......... απλα θελω να πω οτι οι στατιστικολογοι του φορουμ δεν κινδυνευουν απο εμενα μαλιστα μπορουν να κανουν καθε ειδους αναλυση και σχολιασμο σχετικα με τα αποτελεσματα ελευθερα γιατι οι αποψεις τους μαλλον πιο τεκμηριωμενες απο τις δικες μου θα πρεπει να ειναι.
παντως το πρωτο συμπερασμα που βγαινει ειναι οτι οι περισσοτεροι απο τα μελη του φορουμ βρισκονται στην τριτη και τεταρτη δεκαετια της ζωης τους και βεβαια αυτο ειναι απολυτως λογικο γιατι ειναι οι γενιες εκεινες που βρεθηκαν να μεγαλωνουν παραλληλα με την αλματωδη εξελιξη της ηλεκτρονικης τεχνολογιας [και οχι μονον] και ειχαν την τυχη να μπορουν να την παρακολουθησουν απροσκοπτα.
αντιθετα με τους καπως παλαιοτερους που εχοντας περασει απο το σταδιο της εκπαιδευσης στην αγορα εργασιας [πριν οι υπολογιστες αρχιζουν να γινονται πιο προσιτοι ...και σαν χομπυ οπως ειναι τα τελευταια χρονια] και σε αλλου ειδους υποχρεωσεις εαν δεν ευρισκονταν σε συγγενεις δραστηριοτητες δεν ηταν ευκολο να γνωρισουν την τεχνολογια αυτη και τους οριζοντες που ανοιγονταν στους χρηστες της.
και εγω καπως οψιμα ανακαλυψα τους υπολογιστες και τα πρωτα μου ''βηματα'' τα εκανα πριν μια δεκαετια ενω στο internet μολις πριν λιγο εκλεισα χρονο [οπως και το φορουμ που μας φιλοξενει ]
παντως με αφορμη αυτα που ειπαν φιλοι σχετικα με την εποχη που δεν υπηρχε καν τηλεοραση θελω να πω οτι ειναι πραγματικα πολυ τυχεροι οσοι απο εμας εχοντας γεννηθει την δεκαετια του 50 και 60 βιωσαμε πραγματα και καταστασεις πολυ ''αλλοκοτες'' για τα σημερινα δεδομενα και νομιζω οτι εχουμε μια πιο ''σφαιρικη'' αντιληψη των πραγματων αν και βλεπω εδω στο φορουμ νεους οι οποιοι ειναι αρκετα ενημερωμενοι και εξ'ισου προβληματισμενοι και αυτο ειναι πολυ ευχαριστο αλλα και θετικο για την ποιοτητα των συζητησεων που αναπτυσσονται.
Τελος το οτι σε ενα θεμα που το ανοιξε ενας vegeterian [ντροπη σας βρε αθλιοι ] και που καμια σχεση με το φαγητο δεν εχει [το θεμα οχι εγω] τελικα το ''μαγαρισατε'' με τις μπριζολες και τους κιμαδες σας δεν μπορω παρα να αναφωνησω...............
ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΒΡΕ!!!!!!!!!!!!
-
ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΒΡΕ!!!!!!!!!!!!
[list:1imvlnxl]Ου να χαθεις.............κακοφαγανο [/list:u:1imvlnxl]
-
21 και μισο!
-
Ποιος θα μαζέψει τώρα όλες αυτές ψηφοφορίες σε μία βάση δεδομένων? Ετσι, για να υπάρχει ευκόλία στο ψάξιμο....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ποιος θα μαζέψει τώρα όλες αυτές ψηφοφορίες σε μία βάση δεδομένων? Ετσι, για να υπάρχει ευκόλία στο ψάξιμο....Ναι,έλα ντε...ποιός?!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ποιος θα μαζέψει τώρα όλες αυτές ψηφοφορίες σε μία βάση δεδομένων? Ετσι, για να υπάρχει ευκόλία στο ψάξιμο....
Ναι,έλα ντε...ποιός?!!!
συμφωνα με τα ''επαγγελματα'' των μελων ενα νεο και ενα παλιο μελος δηλωσαν ως ειδικοι βασεων δεδομενων ειναι ο sheep και ο nass!!
ιδου η ροδος λοιπον ιδου και η ........database των μελων
λετε να υπαρξει κατι τετοιο;;;;;;;;
-
Zhtw to hlektroniko fakelwma.
Plaka plaka lete na mas steiloune kamia arxh prostasias proswpikwn dedomenwn gia paranomh sugkentrwsh dedomenwn??
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
Ναι,έλα ντε...ποιός?!!!
συμφωνα με τα ''επαγγελματα'' των μελων ενα νεο και ενα παλιο μελος δηλωσαν ως ειδικοι βασεων δεδομενων ειναι ο sheep και ο nass!!
Να ψηφίσουμε μήπως ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ναι,έλα ντε...ποιός?!!!
Να ψηφίσουμε μήπως ?
Εμένα μου τελείωσαν οι σελίδες στο εκλογικό βιβλιάριο!!
-
Ποια προσωπικά δεδομένα βρε παιδιά.
Ιδίως από την μέρα που ήρθε στη ζωή μας ο γιος μας, όλες οι εταιρίες που πωλούν μωρουδιακά και τώρα τελευταία παιδικά είδη, από μωρομάντιλα έως ηλεκτρικά αυτοκινητάκια μας έχουν κατακλύσει με ενημερωτικά φυλλάδια.
Που μας βρήκαν και ξέρουν και την ακριβή ηλικία του παιδιού, ώστε να μας προτείνουν κάθε εποχή τα κατάλληλα εμπορεύματα;
Για να προλάβω την επόμενη ερώτηση σας πληροφορώ ότι φοράω 45 νούμερο παπούτσι και είμαι 97 κιλά. -
20 προς το παρόν και λέω προς το παρόν γιατί σε λίγο καιρό μπαίνω στα 21. Γερνάμε γερνάμε και εκείνη η Porsche που εύχομαι για δώρο γενθλίων δεν έρχεται
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Ιδίως από την μέρα που ήρθε στη ζωή μας ο γιος μας, όλες οι εταιρίες που πωλούν μωρουδιακά και τώρα τελευταία παιδικά είδη, από μωρομάντιλα έως ηλεκτρικά αυτοκινητάκια μας έχουν κατακλύσει με ενημερωτικά φυλλάδια.
Που μας βρήκαν και ξέρουν και την ακριβή ηλικία του παιδιού, ώστε να μας προτείνουν κάθε εποχή τα κατάλληλα εμπορεύματα;Από το Μαιευτήριο. Αστα, μεγάλη 'μπίζνα' (και ψιλοπαράνομη, φαντάζομαι).
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Που μας βρήκαν και ξέρουν και την ακριβή ηλικία του παιδιού, ώστε να μας προτείνουν κάθε εποχή τα κατάλληλα εμπορεύματα;Από το Μαιευτήριο. Αστα, μεγάλη 'μπίζνα' (και ψιλοπαράνομη, φαντάζομαι).
Είναι χοντροπαράνομη!!! κι εμένα με έχουν φακελώσει...
Να δείτε τι γίνεται στις ασφαλιστικές, που αναζητούν τέτοια στοιχεία, από καταναλωτικά είδη (πιστωτικές και loyalty καρτες) και σου κάνουν μέχρι και ψυχογράφημα.... -
33 ετών 11 μηνών και 22 ημερών, παντρεμένος, χωρίς τέκνα,
αγαπώ τη γυναίκα μου, αγαπώ τη πεθερά μου και το πεθερό μου
καθώς και του γονείς μου, δεν γουστάρω τα θαλασσινά, είμαι
Ferrari αλλά η γυναίκα μου φανατική McLaren, είμαι ΟΣΦΠ η
συμβία μου ΠΑΟ και καταλαβαίνεται τη γίνεται σε κάθε Grand-Prix
ή ντέρμπι. -
38 ετων με ανοδικες τασεις...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
33 ετών 11 μηνών και 22 ημερών, παντρεμένος, χωρίς τέκνα,
αγαπώ τη γυναίκα μου, αγαπώ τη πεθερά μου και το πεθερό μου
καθώς και του γονείς μου, δεν γουστάρω τα θαλασσινά, είμαι
Ferrari αλλά η γυναίκα μου φανατική McLaren, είμαι ΟΣΦΠ η
συμβία μου ΠΑΟ και καταλαβαίνεται τη γίνεται σε κάθε Grand-Prix
ή ντέρμπι.ειναι αυτο που λεμε ''τα ετερωνυμα ελκονται και τα ομωνυμα απωθουνται''
γιαυτο δεν θα βαρεθειτε ευκολα ο ενας τον αλλο
ΚΑΙ.........Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ;;;;;