-
Επειδη πολλες οι ψηφοφοριες τον τελευταιο καιρο για καθε ειδους θεμα σκεφτηκα και μια ακομα......... για ενα θεμα που ισως μπορει να φανει και χρησιμο περα απο τα στατιστικα που παντα εχουν ενδιαφερον αλλα και μπορει να γινει και αφορμη για χρησιμες ανταλλαγες πληροφοριων ή και γιατι οχι επαγγελματικων συνεργασιων κλπ.
γιατι μπορει η ''αυτοκινηση'' να μας ενωνει αλλα υπαρχει και η επαγγελματικη γνωση σε θεματα που μπορει να ειναι εξισου χρησιμη αναμεσα μας.
φυσικα οσοι δεν επιθυμουν να δωσουν περισσοτερα στοιχεια για την επαγγελματικη τους δραστηριοτητα [εφ'οσον αυτη υπαρχει] ειναι σεβαστο και οχι υποχρεωτικο αλλα σχετικη αναλυση θα ηταν ισως χρησιμη.
Εγω ειμαι αυτοαπασχολουμενος τεχνικος [ηλεκτρονικος] στον χωρο των εταιρειων παροχης υπηρεσιων ασφαλειας δηλ συναγερμοι-κλειστα κυκλωματα τηλεορασης κλπ συναφη.
-
Επειδη πολλες οι ψηφοφοριες τον τελευταιο καιρο για καθε ειδους θεμα σκεφτηκα και μια ακομα......... για ενα θεμα που ισως μπορει να φανει και χρησιμο περα απο τα στατιστικα που παντα εχουν ενδιαφερον αλλα και μπορει να γινει και αφορμη για χρησιμες ανταλλαγες πληροφοριων ή και γιατι οχι επαγγελματικων συνεργασιων κλπ.
γιατι μπορει η ''αυτοκινηση'' να μας ενωνει αλλα υπαρχει και η επαγγελματικη γνωση σε θεματα που μπορει να ειναι εξισου χρησιμη αναμεσα μας.
φυσικα οσοι δεν επιθυμουν να δωσουν περισσοτερα στοιχεια για την επαγγελματικη τους δραστηριοτητα [εφ'οσον αυτη υπαρχει] ειναι σεβαστο και οχι υποχρεωτικο αλλα σχετικη αναλυση θα ηταν ισως χρησιμη.
Εγω ειμαι αυτοαπασχολουμενος τεχνικος [ηλεκτρονικος] στον χωρο των εταιρειων παροχης υπηρεσιων ασφαλειας δηλ συναγερμοι-κλειστα κυκλωματα τηλεορασης κλπ συναφη.
-
-
Βάλτε επιλογή και για δυο δραστηριότητες
Είμαι τραπεζικός υπάλληλος (derivatives trader), ενώ παράλληλα έχω και μια ατομική επιχείρηση που ασχολείται με τον καθαρισμό γραφείων και τους αρχικούς καθαρισμούς κατοικιών. -
Μπραβο πολυ σημαντικο θεμα,που ξερετε μπορει να βγει κατι καλο!!!
Πριν παω στρατο δουλευα στον ιδιωτικο τομεα.Μετα το στρατο αποφασισα να κανω τη πρακτικη μου και αυτη τη στιγμη εργαζομαι στο δημοσιο τομεα σε τραπεζα. Εχω τελειωσει τεχνικος τηλεπληροφορικης και ενδιαφερομαι αμεσα για δουλεια!Επισης στη προηγουμενη δουλεια ημουν τεχνικος δικτυου και τεχνικος Η/Υ .
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Βάλτε επιλογή και για δυο δραστηριότητες
Είμαι τραπεζικός υπάλληλος (derivatives trader), ενώ παράλληλα έχω και μια ατομική επιχείρηση που ασχολείται με τον καθαρισμό γραφείων και τους αρχικούς καθαρισμούς κατοικιών.επειδη υπαρχει περιορισμος επιλογων δεν μπορω να προσθεσω περισσοτερες και αντικατεστησα την ''συνταξιουχο'' που ηταν χιουμοριστικοι οι λογοι κυριως που την εβαλα ως επιλογη με το ''τραπεζικος''
τωρα εαν καποιος εχει περισσοτερες απο μια δραστηριοτητες μαλλον θα πρεπει να το κανει γνωστο στην αναλυση του ψηφιζοντας ως επιλογη την κυρια.
-
Εεε οκ και τραπεζικος ειναι ή ιδιωτικος ή δημοσιος υπαλληλος!!!Πρεπει να υπαρχει ξεχωριστη επιλογη? (?)
-
Εγώ φροντίζω για την επικοινωνία σας. Ιδιωτικός υπάλληλος και φτιάχνω τις τηλεκάρτες που παίρνετε τηλέφωνο.
-
Είμαι ιδ. υπάλληλος σε εταιρεία που ασχολείται με τα θαλασσινά...
Εγώ φροντίζω για το φαγητό σας...
Από τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο θα είμαι και φοιτητής, μιας και θα αρχίσω το μεταπτυχιακό μου... Θα είναι λίγο πίκρα, πρωί δουλειά, απόγευμα μεταπτυχιακό, αλλά.... καλό θα είναι
-
Φοιτηταριάτο εδώ.
-
ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. Β.ΛΟΓΙΣΤΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΤΟΙΜΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ. ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ....
-
administrator σε Τράπεζα..... χι χι χι χι...εδω τα τσάμπα δάνεια
-
ιδ. υπαλληλος σε εταιρια τηλεπικοινωνιων,
και εγκαταστασεις συναγερμων τα σαββατα και μερικα απογευματα
φροντιζω για την επικοινωνια αλλα και την ασφαλεια σας -
Κυριες και Κυριοι,κοιμηθειτε υσηχοι,το Ελληνικο Πολεμικο Ναυτικο ειναι εδω.
Για οσους και οσες ενδιαφερονται για γυναικεια αξεσουαρ,ειτε για λιανικη,ειτε για χονδρικη πωληση,η μελλουσα γυναικα μου μπορει να σας εξυπηρετησει.
Ειδικες τιμες για τα μελη του φορουμ.Αρα εκτος του οτι φυλαμε την πατριδα,κανουμε και τις γυναικες σας πιο ομορφες.
-
Φοιτητης....ειναι κανενας αλλος απο Μετσοβιο?????
-
Τεχνικός-πωλητης κινητής τηλεφωνίας.
Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια.
Ας μιλήσουμε.. -
3D Animation Supervisor σε διαφημιστική εταιρεία.
-
Politikos Mhxanikos. Edo douleuo. http://www.planmac.com
-
Ειμαι δικαστικος επιμελητης. Ξερετε κατασχεσεις, εξωσεις, επιδοσεις αγωγων εξωδικων κ.λ.π. Αμα σας χρωστανε εγω ειμαι εδω, αλλα αχρειαστος να ειμαι!!
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
Φοιτητης....ειναι κανενας αλλος απο Μετσοβιο?????ε ψωναρα !!!!!
.
.
.
.
.
μια παροιμια λεει 'μην κανεις σημερα κατι που μπορεις να αφησεις για αυριο'
δηλαδη μη βιαστεις να ..... απαντησεις
ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ!!!!!!