-
MINI COOPER mod 2002
Paleotera eixa kai VWpolo 1,4 mod 96
kai Astra 1,4 mode 99Perito na sa po pio einai kalitero.. (se ola)
Den prolaba na diabaso ola ta posts yparxei allos pou na to exei gia na ton rotiso merika paramata?
euxaristo -
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Πεζω?Γαλλοι?[/list][list:1dj0dtwz]Το μοτερ μπροστα και η ταπες λαδιου να τις ψαχνες στο πισω μερος? [/list:u:1dj0dtwz][list:1dj0dtwz]Δε λεει Να ανοιγεις καπω και να ψαχνεις το σαζμαν στο καρτερ?Να θες κλειδια σα κουταλοπηρουνα για να τα δουλεψεις?Μονο αυτοι μαζι με τους αγγους εχουν κανει τη μ@λ@κι@ τεχνη [/list:u:1dj0dtwz]
Εγινεεεε...
VAG.......απο επαγγελματικα(τα transporter τα γνωριζετε ετσι? )και μικρα μεχρι λιμουζινες και πυραυλακια Και ολα με μια μοναδικη φιλοσοφια κατασκευης απο τεχνολογια μεχρι ποιοτητα!(μη καθομαι να αναφερω τις τεχνολογικες καινοτομιες που ανοιξε τα ματια στα στραβαδια )
Για να μην λεω πολλα:
Απο επαγγελματικα ξερω και τα Transit που ειναι εξισου 'μεγαλα τερατα'.
Τα VW τα εκτιμω πολυ. Γιατι? Γιατι τα παιδικα μου χιλιομετρα τα εκανα μεσα σε ενα Passat του '79, και το οποιο κατα γενικη ομολογια ηταν τρομερο αυτοκινητο. Ο αδεφος μου εχει Polo 1.4 100hp (το πρωτο με αυτον τον κινητηρα). Ο πατερας μου εχει Passat 1.8Τ. Μεχρι τωρα δεν με εχει εντυπωσιασει κανενα απο τα 2 με την ποιοτητα τους.Αν καποιος ανθρωπος δεν αναγνωριζει για την προσφορα τους στην αυτοκινηση καποιες εταιριες οπως τη Ford ας πουμε (για να μην κατηγορηθω οτι υπερασπιζομαι τα Peugeot ή τα Γαλλικα), τοτε μαλλον κοιταει αλλου απο εκει που κοιταω εγω, και ετσι βλεπει αλλα απ'οτι βλεπω εγω...
Κι οπως πολυ σωστα δε σ'αρεσει φιλε G60POWER να ειναι καποιος απολυτος στις περιγραφες του, νομζω οτι ετσι δε θα πρεπει να ειμαστε απολυτοι στις αποψεις μας. Ιδιως σε τετοια θεματα που ειναι και υποκειμενικα.
Προς το παρον παω να βαψω μπλε το 106 μου που μου εχει προσφερει τρομερες στιγμες οδηγικης απολαυσης, παω να βαψω μπλε το Starlet της μητερας μου που εδω και 12 χρονια μονο λαδια και βενζινη θελει για να παει και μονο στα 190.000χλμ εχει αρχισει να γρατζουναει το συγχρονιζε 2ας-3ης, παω να βαψω μπλε το παλιο μας Samurai που ειχε τερματισει το κοντερ του και αρχισε να μετραει 'τουμπαλιν', το Jimny μας που και χωρις καταλληλο οδηγο για off-roading δεν εμεινε πουθενα...
Οι περισσοτερες αυτοκινητοβιομηχανιες εχουν προσφερει και εχουν να προσφερουν στην εξελιξη της αυτοκινησης.
-
TOYOTA COROLLA 1.4 G6 (2000) (TO ΒΑΣΙΚΟ)
KAI ENIOTE:
TOYOTA CELICA 1.6 STi (1990)
TOYOTA CELICA TS (2001)
HONDA CIVIC 1.3 (1993)
SUBARU E12 (1999)
ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΤΡΟΧΑ:
HONDA CBR 1100 XX BLACKBIRD (2000)
PIAGGIO NRG 50 (1996)
KAI ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ LADA 2.0 MIRAFIORI 170PS ΜΕΤΕΤΡΟΠΗ ΤΟΥ FATHER, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΙΠΟΡΤΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΕΝΑ CITROEN AX ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ (ΤΟ LADA) ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ(R.I.P.)Υ.Γ.:ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ,ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΤΑ ΒΟΛΤΑΡΩ ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ (ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟ TS ΦΥΣΙΚΑ)
-
2002-σήμερα : Οctavia 1,8 T ABT
1999-2002 : Alfa 146 1.6 (superchips+KN+Supersprint+Koni)
1997-1999 : Alfa 33 1.4 (+Supersprint)
1992-1999 : Fiat Uno Turbo 1.4 (+Supersprint+Koni)
1984-1992 VW Polo 900 cc (τα τελευταία χρόνια με moteraki 1100 με διπλό Weber !!!) -
g60 η απαντηση σου στο παιδι με το Πεζω, τη βρισκω λιγο υπερβολικη!
σορυ που χαλαω τα ποστ αλλα απλως το λεω... -
ibiza 2002 1400 16v
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
g60 η απαντηση σου στο παιδι με το Πεζω, τη βρισκω λιγο υπερβολικη!
σορυ που χαλαω τα ποστ αλλα απλως το λεω...Ε, είναι υπερβολική, όχι μόνο λίγο.
Στην οικογένειά μου είχαμε 4 γερμανικά (2 Audi, 2 VW) και έχω δει από πρώτο χέρι το πόσο έχουν ρίξει τα ποιοτικά τους στάνταρ οι Γερμανοί. Το Α6 προηγ. γενιάς του μπαμπά παρουσίασε ΜΟΝΟ 1 βλάβη και αυτή στα 160.000χλμ (κάτι με το Clima)(α, ναι και 3 καμμένες λάμπες ), ενώ το Golf της μαμάς... μια βλάβη τον μήνα για τα πρώτα 2,5-3 χρόνια...
Όσο για το οδηγικό μέρος... Μην αναφερθώ καλύτερα... Μιλάω για τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα και όχι για όλα. Είμαι σίγουρος ότι το Golf II του φίλου μας είναι κορυφή.Όσο για το ποιος έχει προσφέρει στην αυτοκίνηση, υπάρχουν και άλλες εταιρείες, κάτι σε Citroen, FIAT, και πολλά άλλα, όχι μόνο οι Γερμανοί. Δηλαδή, τι παραπάνω έχει κάνει η Opel από την Peugeot;;; Δεν θέλω να γίνω εριστικός (και συγνώμη αν γίνομαι), αλλά κάποια πράγματα, ειλικρινά δεν τα καταλαβαίνω.
-
Opel.....μεχρι το και το astra 1, απο εκει και μετα και αυτοι γιαπωνεζοποιηθηκανΘα συμφωνησω μαζι σου σε ολα τα παραπανω αλλα αυτο τι το ηθελες?
Νομιζω πως εδω κανεις λαθος και πραγματικα θα ηθελα να δικαιολογησεις,
Θα ηθελα να ακουσω τους λογους που το λες ! -
Peugeot 307 S/W 1.6.Μεγάλο και......... σίγουρο !!!!
-
AMERIKANIES 4EVER!!!
Wrangler 4.0L, kanoniko kthnos!!!
an kai prosfata proste8hke kai ena skoda octavia RS Abt gia to opoio ime poli perhfanos
Opa G60....
Και δεν υπερβαλω καθολου, απορω ομως με πχ hondakηδες που βλεπουν μονο γιαπωνεζικα γραμματα(οι αντικειμενικοι)και δε βλεπουν κατα ιταλια μερια που ουτε μετα απο 50 χρονια δε θα κανουν 147
kanies ena megalo la8os, kai pas anti8eta me afta pou dhlwneis ws pistevw sou...
i alfa de 8a vgalei pote mallon aftokinito san to Civic type R, Integra type R, NSX type Rkai aplo, S2000 kai paei legontas. Me tis mpaxateles pou vgazei pou sou menoun sto xeri meta apo 2 xronia.
to aytokinito gia mena einai odhghkh apolaysh, kai pistepse me ta honda exeoun sophistication ekei pou prepei kai oxi sti malakia (vlepe alfa, ti iliko 8a ine to tamplw i pws 8a kanoume pio orea ti maska) alla pos 8a kanoume kinitira 2.000cc atmosferiko xwris turbo 240hp, i pos 8a strofarei mexri tis 9.000rpm xwris provlhma.lipon mi sigkrinoume tis p**tses me tis vourtses.....
-
.... μπαααα! τιμωρεισαι μονος σου!
[list:3qmt8qqm]Φιλε μου, οσοι καταλαβαινουν το υφος και το χαρακτηρα μου, καταλαβαινουν πολυ καλα οι αστειευομαι [/list:u:3qmt8qqm][list:3qmt8qqm]Το 27% θα μπορουσε να ηταν και 7 .Αλλα αυτο για μενα τουλαχιστον δεν σημαινει τιποτα [/list:u:3qmt8qqm]>Peugeot 406 1.800cc 1998 εντελώς νορμαλ (στις στροφές της Υλίκης πεφτει πολυ γέλιο με διάφορα A4, Passat κ.λ.π)
[list:3qmt8qqm]Ωπα τωρα, μη τρελαινομαστε τελειως [/list:u:3qmt8qqm][list:3qmt8qqm]Ο ανθρωπος που ετυχε να συναντησες με Α4 σιγουρα ηταν συντηρικος, απ αυτους που συνανταμε στην πλειοψηφεια καθημερινα.Μη σου τυχη μονο κανενας τρελλαμενος με Α4 και κατουρηθεις πανω σου [/list:u:3qmt8qqm][list:3qmt8qqm]Σε 5 χιλιομετρα διαδρομη ειχα ενα 407.Ο οδηγος του οντως ηταν τρελλαμενος καθως στην εθνικη με 210 με ειχε απο πισω(στα 240......αντε γεια)και οταν πιασαμε την ορεινη των 5 χιλιομετρων με 140-160 ο τυπακος εκανε προσευχες [/list:u:3qmt8qqm][list:3qmt8qqm]Πεζω?Γαλλοι?[/list:u:3qmt8qqm][list:3qmt8qqm]Το μοτερ μπροστα και η ταπες λαδιου να τις ψαχνες στο πισω μερος? [/list:u:3qmt8qqm][list:3qmt8qqm]Δε λεει Να ανοιγεις καπω και να ψαχνεις το σαζμαν στο καρτερ?Να θες κλειδια σα κουταλοπηρουνα για να τα δουλεψεις?Μονο αυτοι μαζι με τους αγγους εχουν κανει τη μ@λ@κι@ τεχνη [/list:u:3qmt8qqm]
Μάλλον φίλε μου δεν έχεις ιδέα γιατί μιλάς, συγκρίνεις νορμάλ οικογενειακό αυτοκίνητο με το δικό σου που είναι τι..... Pοlo, Corrado δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω πάντως επειδή τυχαίνει να κάνω 2000 χλμ το μήνα στη διαδρομή Αθήνα - Βόλο, είναι ότι το συγκεκριμένο Α4 και τον οδηγό του δεν τον έχω συναντήσει ακόμη. Κάτι μου λέει όμως ότι υπερβάλλεις λίγο για τις προσευχές..... μόνο με 160 στην ανηφόρα ? σε κουλό έπεσες.... κατα τα άλλα είσαι λιγο εμπαθής αλλά μας φτιάχνεις τη διάθεση. Επειδή όμως μπορεί να ήμουνα και γώ αυτός που του έριξες στα αυτιά είδα και έμαθα γιαυτό παραγγειλα το RX8 για να μη ζορίζεται το Πεζώ απο διάφορους περίεργους
-
Ο χρήστης The_Dude έγραψε:
Opa G60....
Και δεν υπερβαλω καθολου, απορω ομως με πχ hondakηδες που βλεπουν μονο γιαπωνεζικα γραμματα(οι αντικειμενικοι)και δε βλεπουν κατα ιταλια μερια που ουτε μετα απο 50 χρονια δε θα κανουν 147
kanies ena megalo la8os, kai pas anti8eta me afta pou dhlwneis ws pistevw sou...
i alfa de 8a vgalei pote mallon aftokinito san to Civic type R, Integra type R, NSX type Rkai aplo, S2000 kai paei legontas. Me tis mpaxateles pou vgazei pou sou menoun sto xeri meta apo 2 xronia.
Φίλε Dude, κατ'αρχήν γράφε ελληνικά και με μικρά, τα greeklish είναι φοβερά δυσανάγνωστα και ενοχλητικά για πολλούς.
Η Άλφα έβγαζε αυτοκίνητα όπως οι Τζούλια και οι Άλφασουντ (χρειάστηκε να περάσουν 10 χρόνια και να βγει το 1ο Golf GTI για να φτάσει κάποιος αυτό το αυτοκίνητο) την εποχή που οι Ιάπωνες έβγαζαν ...γόνδολες της στεριάς. Αν δεν ξέρεις γι'αυτά τα αυτοκίνητα ρώτα κανα παλιό (π.χ. τον ΣΧ) να σου πει και δες πώς θα γυαλίζει το μάτι του...
Όσο για τις 'μπακατέλες που σου μένουν στο χέρι μετά από 2 χρόνια', τυγχάνει να έχω μια τέτοια 'μπακατέλα' 2 χρόνια και 2 μήνες και παρά το σανίδωμα που έχει φάει σε πληροφορώ ότι το μόνο πράγμα που έχει χαλάσει είναι το Airflow Meter που είναι της Bosch (G60 μην παρεξηγηθείς τώρα ). Α, κι έχω και μια άλλη 'μπακατέλα' 20 χρόνων (δες URL στην υπογραφή) η οποία ακόμα κερνάει τσάι πολλά σύγχρονα 'γρήγορα' αυτοκίνητα.
Και το γεγονός ότι ακόμα βλέπεις στο δρόμο άπειρες 33 και 75 (ίσως περισσότερες από Golf σειράς ΙΙ, δυστυχώς, ή παλιά Passat) λέει πολλά για την αντοχή τους στο χρόνο.
Τέλος το ότι καταφέρνουν οι Ιταλοί να βγάζουν αυτοκίνητα σαν τις 156/147GTA παρά το κλίμα οικονομικής δυσπραγίας που δυναστεύει το γκρούπο λέει πολλά για το αν 'θα βγάλουν ποτέ αυτοκίνητα σαν το Type-R'. Για ψάξε στο Internet τις λέξεις '156 GTAm' να δεις τι ετοιμάζουν...
Και τέλος, αν δεν το ξέρεις, για δες ποιος κατασκευαστής κερδίζει τα τελευταία χρόνια στο ETCC.
-
κοιτα, δε με νιαζει τι εκανε η alfa romeo η οποιαδηποτε αλλη εταιρια, 20 χρονια πριν... εγω ενα ξερω, ανοιξε οποιο περιοδικο σου αρεσει και διαβασε συγγριτικα Civic Type R με Alfa 147 GTA και πεσ μου τα αποτελεσματα τα οποια δειχνουν πωσ το civic κινειται σε αλλη κλαση.
Επισης για διαβασε κανενα autocar κτλ που εχουν και ξενα αυτοκινητα και πες μου τι λενε για το integra type r kai to NSX.....
τελοσ για δεσ συγκριτικα στην κατηγορια roadster και πεσ μου αν ειναι το S2000 το καλυτερο μετα την boxster με λιγοτερα απο τα μισα λεφτα απο τους ανταγωνιστες του (βλεπε TT, Z3, SLK, MX-5 ktl)
-
Ο χρήστης The_Dude έγραψε:
κοιτα, δε με νιαζει τι εκανε η alfa romeo η οποιαδηποτε αλλη εταιρια, 20 χρονια πριν...Μπορείς να μη σε νοιάζει για ό,τι θέλεις, να είσαι όμως πιο φειδωλός με τους χαρακτηρισμούς σου για μια εταιρεία που έχει προσφέρει πολλά στην αυτοκίνηση επί έναν αιώνα σε παρακαλώ. Άκου εκεί 'μπακατέλες'!
εγω ενα ξερω, ανοιξε οποιο περιοδικο σου αρεσει και διαβασε συγγριτικα Civic Type R με Alfa 147 GTA και πεσ μου τα αποτελεσματα τα οποια δειχνουν πωσ το civic κινειται σε αλλη κλαση.
Δεν μπορείς να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, δεν στο μάθανε αυτό στο σχολείο; Εν προκειμένου προσπαθείς να συγκρίνεις ένα GT (GTA) με ένα GTI (Type-R). Και οι χρόνοι στην πίστα δεν είναι το μόνο κριτήριο για το αν ένα αυτοκίνητο είναι καλό, ξέρεις. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν κοιτούν δέκατα του δευτερολέπτου για να αγοράσουν αυτοκίνητο και με το να γράφεις τέτοιες χοντράδες δημόσια τους προσβάλλεις. Αν δε σε νοιάζει αυτό τότε δεν έχει νόημα να συζητάμε άλλο.
Επισης για διαβασε κανενα autocar κτλ που εχουν και ξενα αυτοκινητα και πες μου τι λενε για το integra type r kai to NSX..... τελοσ για δεσ συγκριτικα στην κατηγορια roadster και πεσ μου αν ειναι το S2000 το καλυτερο μετα την boxster με λιγοτερα απο τα μισα λεφτα απο τους ανταγωνιστες του (βλεπε TT, Z3, SLK, MX-5 ktl)
Ε, και; Δεν αντιλέγω για το S2000, τα Type-R ή το NS-X ούτε ποτέ υποστήριξα ότι τα Χόντα δεν είναι καλά αυτοκίνητα. Το σχόλιό σου για την Άλφα Ρομέο με πρόσβαλλε και αυτά που λες δεν έχουν καμμία σχέση με αυτό.
-
Βρε παιδια, επειδη ειναι σιγουρο οτι υπαρχουν ανθρωποι που υποστηριζουν τυφλα μια αυτοκινητοβιομηχανια ή καποια σχολη, χωρις να αναγνωριζουν προτερημενα ή πλεονεκτηματα αλλων αυτοκινητοβιομηχανιων, ας μην μπουμε στην παγιδα αυτη (ολοι μας). 'Το δικο μου εναι καλυτερο', 'ναι αλλα το δικο μου ειναι πιο γρηγορο' κλπ κλπ... Καθενας κανει τις επιλογες του, και καλο ειναι να αναφερουμε ΓΙΑΤΙ καναμε αυτες τις επιλογες. Με λιγα λογια, να κρινουμε τα αυτοκινητο και τις επιλογες με βαση το κριτηριο του αγοραστη. Κι αν ακομα ειμαστε εντελως αντιθετοι, ας τεκμηριωσουμε αντικειμενικα την αντιθετη αποψη μας.
Και εξηγουμαι: Εγω εχω ενα 106. Για καποιους ο χαρακτηρισμος-λεξη που συνοδευει το 106 ειναι 'ταπεινο', για αλλους 'κουβας', για αλλους 'ιδεολογια', αλλοι το θεωρουν το αυτοκινητο του ανωριμου κοντρακια κ.ο.κ. Αλλα ας προσπαθησουμε να εξηγησουμε γιατι συνοδευουμε ενα αυτοκινητο με καποιους χαρακτηρισμους με ωραιο τροπο, και τοτε ολα θα ειναι καλυτερα. -
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Και εξηγουμαι: Εγω εχω ενα 106. Για καποιους ο χαρακτηρισμος-λεξη που συνοδευει το 106 ειναι 'ταπεινο', για αλλους 'κουβας', για αλλους 'ιδεολογια', αλλοι το θεωρουν το αυτοκινητο του ανωριμου κοντρακια κ.ο.κ. Αλλα ας προσπαθησουμε να εξηγησουμε γιατι συνοδευουμε ενα αυτοκινητο με καποιους χαρακτηρισμους με ωραιο τροπο, και τοτε ολα θα ειναι καλυτερα.
...αυτο ειναι!! το εψαχνα τοσο καιρο! σε οσους με ρωτανε θα λεω οτι εχω ενα ταπεινο κιτρινο 106!
και μια προσωπικη εντελως επιθεση στον kyan:
ΟΙ ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΚΑΤΕΛΕΣ - ΚΟΥΒΑΔΕΣ!!
εχουμε μια 75 και αποκλειεται να την πουλησουμε! (...οχι γιατι υπαρχει ερωτας με το αυτοκινητο.. απλα ... ποιος αγοραζει τετοια αυτοκινητα στην εποχη μας ?? )Επισης ενα ασχετο, αλλα τωρα μου ηρθε στο μυαλο! Η Amiga 500 ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο τον Atari 520STFM (stereo, HiFi, μετα ηχειων και clarion!)
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... ποιος αγοραζει τετοια αυτοκινητα στην εποχη μας ?? )Ναι ρε γ@μώτο, κι εγώ έχω ένα φίλο με μια Βελότσε σε κατάσταση βιτρίνας που την πουλάει γιατί τη βαρέθηκε και δεν την παίρνει κανείς!
Ποιός παίρνει σήμερα μπακατέλα χωρίς αερόσακους, ABS, ASR, VDC, EBD... Να σκοτωθούμε κιόλας;! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Και εξηγουμαι: Εγω εχω ενα 106. Για καποιους ο χαρακτηρισμος-λεξη που συνοδευει το 106 ειναι 'ταπεινο', για αλλους 'κουβας', για αλλους 'ιδεολογια', αλλοι το θεωρουν το αυτοκινητο του ανωριμου κοντρακια κ.ο.κ. Αλλα ας προσπαθησουμε να εξηγησουμε γιατι συνοδευουμε ενα αυτοκινητο με καποιους χαρακτηρισμους με ωραιο τροπο, και τοτε ολα θα ειναι καλυτερα.
...αυτο ειναι!! το εψαχνα τοσο καιρο! σε οσους με ρωτανε θα λεω οτι εχω ενα ταπεινο κιτρινο 106!
...Κι ετσι θα ζησουν αυτοι καλα (αφου θα τους κανεις τη χαρη να εχεις την ιδια αποψη με αυτους) ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ (τους ξερεις εσευ τους λογους φανταζομαι).
-
Τί ρωτάς, ποιάς εθνικότητας αμάξια οδηγούμε, ή ποιάς εθνικότητας αμάξια προτιμάμε να οδηγούμε; (Πολλές φορές διαφέρει το ενα από τ 'άλλο!)
Οδηγώ ένα Fiat Panda, πραγματικό εργαλείο, αλλά σα σχολή, πιστεύω ότι τα Γερμανικά είναι πιό πλήρη απ 'όλες τις απόψεις...
Πάντως, ψήφησα Ιταλό!
-
Τι εθνικοτητας αμαξι γουσταρετε να οδηγειτε!
Αλλα επρεπε ρε γαμωτο να περιμενεις να σου απαντησω για να ψηφισεις
Που ρε γαμωτο χασαμε μια Γερμανικη ψηφο!!
ΤΙ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΤΕ?