-
Σωστος ο skullone. Αλλιώς δε θα ρωτούσανε αν είσαι ελευθερος ή παντρεμένος
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
[.Guys, πρέπει να παραδεχτούμε ότι η τύπισσα-στερεότυπο που ψάχνει για μ@λ@κες να την 'κυκλοφορούν' τείνει να εκλείψει, δεδομένου ότι έχουν αλλάξει οι καιροί και οι γυναίκες πια δουλεύουν και έχουν δικά τους λεφτά (και εγωισμό). Και τέλος πάντων οι 'επι πληρωμή' εύκολα αναγνωρίζονται οπότε είναι στη δική μας διακριτική ευχέρεια να τις στέλνουμε στη μαμά τους αν δε γουστάρουμε να τις πληρώνουμε.
Κι'όμως,υπάρχουν!!!
Καί είναι όλες τούς........ΦΑΡΜΑΚΙ!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ!!!
Καλά μού λεφτουδάκια!!!
Αλλά όπως έχω ξαναγράψει:
Γι'αυτό δουλεύουμε νύχτα-μέρα!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κι'όμως,υπάρχουν!!!
Καί είναι όλες τούς........ΦΑΡΜΑΚΙ!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ!!!
Καλά μού λεφτουδάκια!!!
Αλλά όπως έχω ξαναγράψει:
Γι'αυτό δουλεύουμε νύχτα-μέρα!!!άντε πάλι, οι βαράτε με κι ας κλαίω, καλέ αφου πεθαίνετε για οι γυναίκες δηλητήριο...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Απ'όσο τα έχω δει στην Του-Βου είναι σκέτος πειρασμός... Πάντως, έχει τη φήμη της ιδιαιτέρως καλλιπύγου, όπως και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.
και πώς είσαι σίγουρος οτι δεν είναι μονταζ.... εδώ ολόκληρη JLo και δεν είναι σίγουρο οτι στα video clip είναι τα δικά της οπίσθια, αφού σε φωτόγραφίες φαίνεται οτι έχει κυταρίτιδα σαν κοινή θνητή...[τσάμπα η ασφάλεια που έκανε ]
αχχχχ μικρέ κωνσταντίνε πότε θα μάθεις οτι 'ότι λάμπει δεν είναι χρυσός'Ρε παιδιά, σας παρακαλώ... Γκρεμίζετε όλο το οικοδόμημα της ανδρικής λαγνείας τώρα! Ακους εκεί η JLo να έχει κυτταρίτιδα... Δε λέω, είναι κι αυτή άνθρωπος όπως όλοι (και όλες) αλλά ας μείνει και τίποτα όρθιο σ' αυτόν τον κόσμο (δεν εννοώ αυτό που καταλάβατε, αμέσως... Απαπα, με τι τύπους έχω μπλέξει εδώ μέσα, ντροπήηηη ) Πάντως, για την ιστορία, όσο και αν προσπάθησα να βρω στο δίκτυο μία φωτό με καλή 'παρασκηνιακή' (εκ του backstage) άποψη της Lopez δεν τα κατάφερα. Λέτε να τα κρύβει επιμελώς;;; Τι να πω... Πάντως αυτό που φαίνεται δεν δείχνει ιδιαίτερα άσχημο... Μάλλον 'κάνει τη δουλειά του', έτσι κύριοι;
(Αν λόγοι δεοντολογίας επιβάλλουν την αφαίρεση της φωτό από τη δημοσίευσή μου, θα το δεχτώ χωρίς πρόβλημα. Αν δεν προλάβω να το κάνω ο ίδιος, ας το κάνει κάποιος Moderator αν το κρίνει σκόπιμο. Ευχαριστώ και συγγνώμη αν προκαλώ αναστάτωση)
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ρε παιδιά, σας παρακαλώ... Γκρεμίζετε όλο το οικοδόμημα της ανδρικής λαγνείας τώρα! Ακους εκεί η JLo να έχει κυτταρίτιδα... Δε λέω, είναι κι αυτή άνθρωπος όπως όλοι (και όλες) αλλά ας μείνει και τίποτα όρθιο σ' αυτόν τον κόσμο (δεν εννοώ αυτό που καταλάβατε, αμέσως... Απαπα, με τι τύπους έχω μπλέξει εδώ μέσα, ντροπήηηη ) Πάντως, για την ιστορία, όσο και αν προσπάθησα να βρω στο δίκτυο μία φωτό με καλή 'παρασκηνιακή' (εκ του backstage) άποψη της Lopez δεν τα κατάφερα. Λέτε να τα κρύβει επιμελώς;;; Τι να πω... Πάντως αυτό που φαίνεται δεν δείχνει ιδιαίτερα άσχημο... Μάλλον 'κάνει τη δουλειά του', έτσι κύριοι;
File naso gia tsekare ayto to link kai pes mou xana peri Jennifer!
http://www.fortunecity.co.uk/cinerama/big/290/jennifer_lopez005.jpg
to photoshop na einai kala gia polles celebrities!!!!!!
-
Συμφωνώ με τον Kyan (Χρόνια πολλά και σε όλους και όλες που γιορτάζουν σήμερα).
Η Απάντηση μου ήτανε περισσότερο χιουμοριστική στον Markvag
Και εγώ μέχρι στιγμής ΔΕΝ έχω πετύχει γυναίκα που να έχει την απαίτηση να πλήρώνω μόνο εγώ....το αντίθετο μάλιστα. Το αν μαρέσει να πληρώνω κάποιες φορές ή να κάνω δώρα, είναι άλλο θέμα! Αλλά ποτέ δεν θα μπορούσα να είμαι με μια γυναίκα που θέλει να πληρώνω συνέχεια....τότε είναι κάτι άλλο που δεν λέγετε στο Φόρουμ!!
Με την κοπέλα αυτή είμαστε ακόμα κολλητοί για τυχόν απορίες......!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Συμφωνώ με τον Kyan (Χρόνια πολλά και σε όλους και όλες που γιορτάζουν σήμερα).Η Απάντηση μου ήτανε περισσότερο χιουμοριστική στον Markvag
Και εγώ μέχρι στιγμής ΔΕΝ έχω πετύχει γυναίκα που να έχει την απαίτηση να πλήρώνω μόνο εγώ....το αντίθετο μάλιστα. Το αν μαρέσει να πληρώνω κάποιες φορές ή να κάνω δώρα, είναι άλλο θέμα! Αλλά ποτέ δεν θα μπορούσα να είμαι με μια γυναίκα που θέλει να πληρώνω συνέχεια....τότε είναι κάτι άλλο που δεν λέγετε στο Φόρουμ!!
Με την κοπέλα αυτή είμαστε ακόμα κολλητοί για τυχόν απορίες......!
Καλημέρα σας!
Να τονίσω ότι ευτυχώς κι εμένα ΔΕΝ μου έχει τύχει γυναίκα που να απαιτεί να πληρώνω εγώ. Μάλιστα η κοπελιά μου εκνευρίζεται ακόμα κι αν καμιά φορά ΘΕΛΩ ΕΓΩ να κεράσω...Προφανώς το post ήταν χιουμοριστικό...όπως και οι απαντήσεις.
Πάντως Fanis75, με τέτοιο θησαυρό κι εγώ θα έκανα παρέα
Γι'αυτό δουλεύουμε νύχτα-μέρα!!!
Τι λες καλέ!!!!!!!!!!
Εγώ δουελύω για εκείνη τη Ferrari... Άντε καλά... ένα Miata.
Σιγά μην μου τα φάνε οι γυναίκες...
Τα χρήματα βγαίνουν για να μετατραπούν σε μέταλλα και καυσαέρια -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πάντως Fanis75, με τέτοιο θησαυρό κι εγώ θα έκανα παρέα
Γι'αυτό δουλεύουμε νύχτα-μέρα!!!
Τι λες καλέ!!!!!!!!!!
Εγώ δουελύω για εκείνη τη Ferrari... Άντε καλά... ένα Miata.
Σιγά μην μου τα φάνε οι γυναίκες...
Τα χρήματα βγαίνουν για να μετατραπούν σε μέταλλα και καυσαέριαΤι να πώ, είμαι καλός άνθρωπος!
Οσο για το τί δουλεύουμε, εδώ να συμφωνήσω μαζί σου Μάρκο Αυτοκίνητα, άντε και το άλλο μου 'κόλλημα', τα ρολόγια. Ααα και διακοπές, παϊδάκια, ουζάκι και νάχουμε την υγειά μας να περνάμε καλά!
-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
File naso gia tsekare ayto to link kai pes mou xana peri Jennifer!http://www.fortunecity.co.uk/cinerama/big/290/jennifer_lopez005.jpg
to photoshop na einai kala gia polles celebrities!!!!!!
Ναι ρε Γιάννη, αλλά όλα έχουν όρια. Επειδή κι εγώ δουλεύω το PS στις φωτογραφίες μου (όχι τις φωτογραφίες ΜΟΥ, τις φωτο που κατά καιρούς βγάζω, από εκδρομές κτλ) ξέρω ότι δεν κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ. Αν το δουλεύεις, θα ξέρεις ότι απλά διορθώνει ατέλειες. Επίσης, η 'πειραγμένη' φωτογραφία φαίνεται 9 στις 10 φορές. Από την άλλη, υπάρχουν φίλτρα στις μηχανές, αλλά υπάρχει και ο άλλος παράγοντας. Η φωτό της JLo που μου έδειξες μπορεί να είναι τραβηγμένη πριν χρόνια, πριν το σώμα της κοπέλας γίνει έτσι όπως -νομίζουμε- ότι είναι τώρα. Και τέλος πάντων, αρνούμαι να πιστέψω ότι όλα αυτά που βλέπουμε είναι hand made, για ένα και μόνο λόγο. Όταν είχα δει τη Μαστροκώστα από κοντά, ΕΧΑΣΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ !!! Και δεν είμαι από αυτούς που ενθουσιάζονται τόσο εύκολα από γυναίκες, παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Ε, η Γωγώ είναι ΣΙΓΟΥΡΑ μία τέτοια!!! Δηλαδή, ή πραγματικότητα είναι τουλάχιστον το 90% αυτών που βλέπουμε στα περιοδικά, να μη σου πω και περισσότερο. Άρα, δεν μπορεί η JLo να είναι γεμάτη πατσές φίλε μου, να είσαι σίγουρος. Να είναι λίγο χειρότερη από τις φωτό, το δέχομαι. Αλλά μην περιμένεις να δεις συνταρακτικές διαφορές. Μην είμαστε και υπερβολικοί, έτσι;
-
Επίσης, (είναι άσχετο με την παραπάνω δημοσίευση, γι αυτό γράφω άλλη) είμαι κι εγώ της άποψης ότι ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ!!! Δηλαδή, τώρα που είμαι 24 και σπουδάζω, αν αρχίσω να πιστεύω ότι θα δουλεύω όλη μου τη ζωή για μία ή περισσότερες γυναίκες , τα παρατάω και πάω στη ζούγλα!!! Τουλάχιστον εκεί οι γυναίκες δεν έχουν απαιτήσεις! Άντε, καλά λέω εγώ ότι δεν παντρεύομαι! Ακούς εκεί...
-
Ôé íá ôá êÜíåéò ôá ëåöôÜ áí äåí õðÜñ÷åé êáé ìéá ãõíáßêá ãéá íá ôá îïäåøåé ìåñéêÜ
ÐÜíôùò ôï îüäåìá óå ìÝôáëëá êáé êáõóáÝñéá (êáé êïøßäéá óôá äéáëåßìáôá)åßíáé ç åðéôïìÞ óôç óùóôÞ êáôáíÜëùóç åõñüðïõëùí -
αυτο έλειπε φίλε μου νάσο, να μην δουλεύεις για τον εαυτό σου...
το θέμα είναι πώς αρέσκεσαι να τα σκορπάς
σε αυτοκίνητα, ταξίδια, ρολόγια, γυναίκες ή αντρες [ανάλογα με το φύλο] κλπ.κλπ. -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Íáé ñå ÃéÜííç, áëëÜ üëá Ý÷ïõí üñéá. ÅðåéäÞ êé åãþ äïõëåýù ôï PS óôéò öùôïãñáößåò ìïõ (ü÷é ôéò öùôïãñáößåò ÌÏÕ, ôéò öùôï ðïõ êáôÜ êáéñïýò âãÜæù, áðü åêäñïìÝò êôë) îÝñù üôé äåí êÜíåé ÈÁÕÌÁÔÁ. Áí ôï äïõëåýåéò, èá îÝñåéò üôé áðëÜ äéïñèþíåé áôÝëåéåò. Åðßóçò, ç 'ðåéñáãìÝíç' öùôïãñáößá öáßíåôáé 9 óôéò 10 öïñÝò. Áðü ôçí Üëëç, õðÜñ÷ïõí ößëôñá óôéò ìç÷áíÝò, áëëÜ õðÜñ÷åé êáé ï Üëëïò ðáñÜãïíôáò. Ç öùôü ôçò JLo ðïõ ìïõ Ýäåéîåò ìðïñåß íá åßíáé ôñáâçãìÝíç ðñéí ÷ñüíéá, ðñéí ôï óþìá ôçò êïðÝëáò ãßíåé Ýôóé üðùò -íïìßæïõìå- üôé åßíáé ôþñá. Êáé ôÝëïò ðÜíôùí, áñíïýìáé íá ðéóôÝøù üôé üëá áõôÜ ðïõ âëÝðïõìå åßíáé hand made, ãéá Ýíá êáé ìüíï ëüãï. ¼ôáí åß÷á äåé ôç Ìáóôñïêþóôá áðü êïíôÜ, Å×ÁÓÁ ÔÇ ÌÐÁËÁ !!! Êáé äåí åßìáé áðü áõôïýò ðïõ åíèïõóéÜæïíôáé ôüóï åýêïëá áðü ãõíáßêåò, ðáñÜ ìüíï óå åîáéñåôéêÝò ðåñéðôþóåéò. Å, ç Ãùãþ åßíáé ÓÉÃÏÕÑÁ ìßá ôÝôïéá!!! ÄçëáäÞ, Þ ðñáãìáôéêüôçôá åßíáé ôïõëÜ÷éóôïí ôï 90% áõôþí ðïõ âëÝðïõìå óôá ðåñéïäéêÜ, íá ìç óïõ ðù êáé ðåñéóóüôåñï. ¶ñá, äåí ìðïñåß ç JLo íá åßíáé ãåìÜôç ðáôóÝò ößëå ìïõ, íá åßóáé óßãïõñïò. Íá åßíáé ëßãï ÷åéñüôåñç áðü ôéò öùôü, ôï äÝ÷ïìáé. ÁëëÜ ìçí ðåñéìÝíåéò íá äåéò óõíôáñáêôéêÝò äéáöïñÝò. Ìçí åßìáóôå êáé õðåñâïëéêïß, Ýôóé;
Ãéá ôï Photoshop èá äéáöùíÞóù ÊÁÍÅÉ ÈÁÕÌÁÔÁ êáé áí åßóáé êáé åðáããåëìáôßáò ìå äõíáôï p/c ÊÁËÕÍÕ×ÔÁ ÊÁÍÏÍÉÊÁ.
Ïóï ãéá ôçí Ìáóôñïêþóôá ìå êáëÞ æùÞ êáé ìéá æùÞ óôï ãõìíáóôÞñéï ,å áí äåí Þôáí êáé áõôÞ ùñáßá ôüôå ôçí åß÷áìå âÜøåé -
βρε παιδιά, ας μην γελιόμαστε η μαστροκώστα και η κάθε μαστροκώστα, έχει το σώμα της σαν εργαλείο της δουλειάς της, αν αυτές δεν έχουν σχεδόν τέλειο σώμα, ποιες θα έχουν, εμείς που δουλεύουμε 14 ώρες το 24 ωρο, σε καθιστική δουλειά??
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
βρε παιδιά, ας μην γελιόμαστε η μαστροκώστα και η κάθε μαστροκώστα, έχει το σώμα της σαν εργαλείο της δουλειάς της, αν αυτές δεν έχουν σχεδόν τέλειο σώμα, ποιες θα έχουν, εμείς που δουλεύουμε 14 ώρες το 24 ωρο, σε καθιστική δουλειά??Πολύ σωστό αυτό!!
Βέβαια αν θες, πάντα βρίσκεις χρόνο για γυμναστική (τώρα μιλάω εγώ που όλο δικαιολογίες βρίσκω για να μην ξαναρχίσω το γυμναστήριο, αλλα τέλος πάντων.....)
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
âñå ðáéäéÜ, áò ìçí ãåëéüìáóôå ç ìáóôñïêþóôá êáé ç êÜèå ìáóôñïêþóôá, Ý÷åé ôï óþìá ôçò óáí åñãáëåßï ôçò äïõëåéÜò ôçò, áí áõôÝò äåí Ý÷ïõí ó÷åäüí ôÝëåéï óþìá, ðïéåò èá Ý÷ïõí, åìåßò ðïõ äïõëåýïõìå 14 þñåò ôï 24 ùñï, óå êáèéóôéêÞ äïõëåéÜ??ÓùóôÜáááá
Áí êáé ìåñéêÝò öïñÝò êÜðïéåò ãõíáßêåò ÷ùñßò íá åßíáé ìïíôÝëá êëð åßíáé ðñáãìáôéêÜ ðïëý-ðïëý ùñáßåò ìå óþìáôéêÞ äïìÞ ðïõ èá æÞëåõáí ðïëëÜ ìïíôÝëá !!!! -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Τι λες καλέ!!!!!!!!!!
Εγώ δουελύω για εκείνη τη Ferrari... Άντε καλά... ένα Miata.το οποίο θα χρησιμοποιήσεις για να ρίξεις πολλές γυναίκες αργότερα?
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
βρε παιδιά, ας μην γελιόμαστε η μαστροκώστα και η κάθε μαστροκώστα, έχει το σώμα της σαν εργαλείο της δουλειάς της, αν αυτές δεν έχουν σχεδόν τέλειο σώμα, ποιες θα έχουν, εμείς που δουλεύουμε 14 ώρες το 24 ωρο, σε καθιστική δουλειά??παλι τις δικαιολογιες αρχισαμε
το εχουμε ξαναπει
μια γυναικα που ξερει τι κανει με δυο μηνες συστηματικη προσπαθεια βλεπει τρελες διαφορες
ελα ομως που οι γυναικες θελουν το τελιο σωμα χτες και αμα δεν γινεται αυτο δεν θελουν τιποτα -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Σωστάαααα
Αν και μερικές φορές κάποιες γυναίκες χωρίς να είναι μοντέλα κλπ είναι πραγματικά πολύ-πολύ ωραίες με σώματική δομή που θα ζήλευαν πολλά μοντέλα !!!!συμφωνώ απολύτως, αλλά αυτές οι κοπέλες δεν σαβουριάζουν ότι βρούν ούτε ξημεροβραδυάζονται σε σουβλακερι, παιδακερί με τους συμφορουμάδες τους
κοινως προσέχουν την διατροφή των
αχ παιδιά αφήστε, με τόσες ώρες δουλειά, έχουμε καταλήξει να έχουμε σαν μοναδική διασκέδαση το φαγητό
[άντε σειρά μου να φερω το θέμα στο φαγητό ] -
Αφού λοιπον και 'οι παντρεμένοι έχουν ψυχή' ορίστε: (σορρυ, δεν προλαβαίνω να το μεταφράσω)
MARRIAGE (PART I)
A typical macho man married a typical good-looking
lady and, after the wedding, he laid down the
following rules: 'I'll be home when I want, if I want,
and at what time I want, and I don't expect any hassle from
you. I
expect a great dinner to be on the
table unless I tell you otherwise. I'll go hunting,
fishing, boozing, and card-playing when I want with my
old buddies and don't you give me a hard time about
it. Those are my rules. Any comments?'
His new bride said, 'No, that's fine with me. Just
understand that there'll be sex here at seven o'clock
every night, whether you're here or not.'MARRIAGE (PART II)
A husband and wife had a bitter quarrel on the day
of their 40th wedding anniversary. The husband yells,
'When you die, I'm getting you a headstone that reads,
'Here Lies My Wife - Cold As Ever.''
'Yeah?!' she replies. 'When you die, I'm getting you a
headstone that reads, 'Here Lies My Husband - Stiff At
Last.''MARRIAGE (PART III)
A doctor and his wife are having a fight at the
breakfast table. The husband gets up in a rage and
says, 'And you are no good in bed either,' and storms
out of the house.
After sometime he realizes he was nasty and decides to
make amends and rings her up.
She comes to the phone after many rings and the
irritated husband says, 'What took you so long to
answer the phone?' She says, 'I was in bed.'
'What are you doing in bed at this hour?', He asks.
'Getting a second opinion!'MARRIAGE (PART IV)
A man has six children and is very proud of his
achievement. He is so proud of himself, that he starts
calling his wife, 'Mother of Six' in spite of her
objections. One night, they go to a party. The man decides
that
it's time to go home and wants to find
out if his wife is ready to leave as well. He shouts
at the top of his voice, 'Shall we go home, Mother of
six?'
His wife, irritated by her husband's lack of
discretion shouts right back, 'Anytime you're ready,
Father of Four!'MARRIAGE (PART V)
A businessman enters a tavern, sits down at the bar,
and orders a double martini on the rocks After he
finishes the drink, he peeks inside his shirt pocket,
then he asks the bartender to prepare another double
martini.
After he finishes that one, he again peeks inside his
shirt pocket and asks the bartender to bring another
double martini. The bartender says, 'Look, buddy, I'll
bring ya' martinis all night long. But you gotta tell
me why you look inside your shirt pocket before you
order a refill.'
The man replies, 'I'm peeking at a photo of my wife.When she starts to look good, then I know it's time to
go home.'MARRIAGE (PART VI)
A 75-year-old woman went to the doctor for a check
up. The doctor told her she needed more cardiovascular
activity, and recommended that she engage in sexual
activity three times a week. A bit embarrassed, she
said to the doctor, 'Please tell my husband.'
The doctor went out into the waiting room and told the
husband that his wife needed sex three times a week.
The 80-year-old husband replied, 'Which days?'The doctor answered, 'Monday, Wednesday, and Friday
would be ideal'.
The husband said, 'I can bring her on Monday and
Wednesday, but on Fridays, she'll have to take the
bus.
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II