-
Kαι τα προβλήματα συνεχίζονται για άλλη μία μέρα... Πάει και το δικό μου άβαταρ (που τόσο αγαπούσα) και το κακό είναι ότι πλέον δεν μου εμφανίζει browse για να τα πάρω από τον υπολογιστή μου!!!
-
Φυσικά και εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση.Μου συμβαίνουν όλα τα παραπάνω.
-
Φυσικά και εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση.Μου συμβαίνουν όλα τα παραπάνω.
-
Eμένα με 'πέταξε' έξω και τώρα που ξαναμπήκα βρήκα
το παλιό καλό(;; ) φόρουμ.Τελικά τι έγινε ρε παιδιά;Υ.Γ.:επιτέλους άλλαξε και το όνομα του kouk από την τελευταία
δημοσίευση -
Noμίζω ότι ΕΦΤΙΑΞΕ!
-
Σε μενα αλλαχθηκε στο προφιλ η γλωσσα στα αγγλικα με αποτελεσμα τα ελληνικα να εμφανιζονται να μην πω πως
-
Υπάρχει πρόβλημα με το encoding, δεν ξέρω αν φταίνε τα αρχεία του φόρουμ (δύσκολο) ή αν είναι θέμα ρύθμισης στον webserver (apache?).
Το τελευταίο είναι και το πιθανότερο.
-
Τα pm σας δουλεύουν??? (kyan???)
-
Εχει επανέλθει κατα ένα μεγάλο ποσοστό...
-
Έλα 'έστρωσε'...
elteo, ωραίο avatar
-
Ουδέν κακό αμιγές καλού!!! Ανανεώθηκαν πολλά λόγο του προβλήματος και τα περισσότερα προς το καλύτερο!!!
-
Γνωρίζει κανείς που οφείλεται το πρόβλημα που αντιμετόπισε το φόρουμ? Έγινε αποτυχημένη απόπειρα αναβάθμισης?? Μπήκαν χάκερς??
-
Το κλασσικό πρόβλημα της παραπάνω σελίδας παραμένει...
Πάντως ΕΦΤΙΑΞΕ!!!
-
Όταν κάνουμε μία δημοσίευση και την ελέγξουμε, παρατηρούμε ότι υπάρχει ένα 'Χ' στο δεξί άκρο του παραθύρου του μηνύματος ή αυτό φαίνεται μόνο σε εμένα; Γιατί δεν σβήνει ο καθένας μόνος του, τις πολλαπλές του δημοσιεύσεις;
-
Ο χρήστης apav έγραψε:
Όταν κάνουμε μία δημοσίευση και την ελέγξουμε, παρατηρούμε ότι υπάρχει ένα 'Χ' στο δεξί άκρο του παραθύρου του μηνύματος ή αυτό φαίνεται μόνο σε εμένα; Γιατί δεν σβήνει ο καθένας μόνος του, τις πολλαπλές του δημοσιεύσεις;γιατί αν απαντήσει κάποιος, το Χ αυτό φεύγει και δεν μπορείς πλέον
-
Ουπς! Μόλις τώρα το παρατήρησα! Αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται, γιατί μόλις στέλνουμε ένα μήνυμα, το ελέγχουμε και μπορούμε να σβήσουμε τις πολλαπλές δημοσιεύσεις.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
elteo, ωραίο avatar
θενξ
-
Εμενα γιατι μου φαινεται οτι εχει γινει πιο αργο το φορουμ??
-
Το bug της παραπάνω σελίδας πότε σκοπεύουν να το διορθώσουν;
Ακόμα κ αυτό το τόπικ των Τεχνικών Θεμάτων έχει πρόβλημα...clioV6 έχει γίνει λιγάκι πιο αργό αλλά εντάξει δεν είναι τραγικά τα πράγματα.
-
Οπως έχει γράψει και ο Μαρινακης, αυτές τις μέρες θα μας ανακοινώσει ο Administrator σχετικά με το πότε θα 'κατέβει' το Φόρουμ ώστε να γίνουν όλες οι βελτιώσεις που έχουν ζητηθεί!
Οπότε (ξαναμανά) υπομονή παίδες!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM