-
Ο χρήστης apav έγραψε:
Επισης αυριο αλλαζει και η ωρα .
Για λέγε, για λέγε!
Αλλάζει από την Κυριακή η ώρα. Έτσι, στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής θα μετακινήσουμε τους δείκτες των ρολογιών μας μία ώρα μπροστά, οπότε θα δείξουν 4.
Στο προφιλ μας αλλαζουμε την ζωνη ωρας απο +2 σε +3 (δεν πιστευω να τα μπερδεψα και να τα λεω λαθος).Εdit : εφτιαξε και αυτη η σελιδα ,τωρα δειχνει σωστα ποσες σελιδες ειναι το θεμα .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αλλάζει από την Κυριακή η ώρα. Έτσι, στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής θα μετακινήσουμε τους δείκτες των ρολογιών μας μία ώρα μπροστά, οπότε θα δείξουν 4.Είσαι κορυφαίος!
Στο προφιλ μας αλλαζουμε την ζωνη ωρας απο +2 σε +3 (δεν πιστευω να τα μπερδεψα και να τα λεω λαθος).
Αυτό δεν χρειάζεται γιατί είναι το standard το +2 ώρες, με βάση τα διεθνή μέτρα της ώρας.
Εdit : εφτιαξε και αυτη η σελιδα ,τωρα δειχνει σωστα ποσες σελιδες ειναι το θεμα.
Όταν θα αποσταλλούν περισσότερες δημοσιεύσεις, το σύστημα θα χρησιμοποιήσει και όσες δεν έχουν πραγματοποιηθεί, και θα εμφανίζει τις παραπάνω σελίδες και τα λάθη.
-
Υπάρχει κάποια ένδειξη για το εάν έχουμε δημοσιεύσει σε συγκεκριμένη θεματική ενότητα;
-
Το φόρουμ έχει σοβαρό πρόβλημα! Κοιτάξτε εδώ!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Το φόρουμ έχει σοβαρό πρόβλημα! Κοιτάξτε εδώ!πνιγόμαστεεεεεεεεεεε
-
Υπαρχει δυνατοτητα να γραφεις σαν επισκεπτης ;
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=10976 -
Παίρνει κι άλλος αυτό το μήνυμα ανοίγοντας σελίδες του φόρουμ ή μόνο σ' εμένα συμβαίνει???
-
Το επαθα κι εγω. Τι γινεται;
-
Ναι!
Κι εγω το βλέπω!
μετά από λίγο επανασυνδέομαι και είναι ΟΚ!! -
Τα ιδια κ εδω....
-
Τωρα μου εγραψε
«Γενικο σφαλμα»
Could not find email template file topic_notify
Επισης βλεπω οτι δειχνει το ονομα μου ενω δεν επρεπε
-
Και εγώ, τώρα μπήκα μετά κόπων κ βασάνων....
-
Τα ιδια και σε μενα
-
Διπλα στα nickname βγαζει το ονομα μας και η ημερομηνια εγγραφης ειναι
στα αγγλικα -
Δοκιμασα να αλλαξω το nick name αλλα δεν μου εκατσε
-
Kι εμένα όπoτε απαντω βγάζει το μήνυμα του ClioV6...
Κάτι ΔΕΝ πάει καλά....φορτώνει ότι θέλει και γενικά ψιλοσέρνεται!Τα άλλα φόρα πάνε σφαίρα....το 4ΤΦ άστα να πάνε...μου φαίνεται πάει για crash...
-
Eμενα τωρα που μπηκα εχει τελευταια δημοσιευση kouk μπαινω στο τοπικ και βλεπω οτι τελευταια δημοσιευση εχει κανει ο Σαββας
Μηπως θελουμε μια αναβαθμηση;
-
Συγνώμη αλλά πως πάρθηκε η απόφαση να φαίνονται τα ονόματα μας δίπλα στο nickname?? Και γιατί φαίνονται σε άλλους και σε άλλους όχι???
-
Eπίσης ενώ έχω κάνει τελευταίος post δείχνει τελευταίο post από kouk στο index!! Δεν πάμε καθόλου καλαααααααά....
Eπίσης τι σημαίνει αυτό το μήνυμα 'Could not find email template file topic_notify' που μου βγάζει κάθε φορά που πάω να κάνω post???[/img] -
Εδώ λειτουργούν σχεδόν όλα κανονικά πλην των τελευταίων δημοσιεύσεων και της κάπως διαφορετικής θέσης των κουμπιών για 'Σύνδεση' και 'Αποσύνδεση'. Μήπως ήδη τρέχει κάποια αναβάθμιση;
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM