-
Οντως υπάρχει πρόβλημα!
Ας ελπίσουμε ότι θα λυθεί σύντομα!!! -
σαράντα εννέα σελίδες λέει τό θέμα,αλλά έχει σαράντα οχτώ.
Αυτό γιά τέστ. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αυτό γιά τέστ.Ο λόγος είναι πως σε αυτά τα θέματα που έχουν το πρόβλημα νομίζει πως έχουν περισσότερες δημοσιεύσεις από όσες έχουν στ΄ αλήθεια. Πχ. το παρόν θέμα έχει 47 σελίδες * 15 δημοσιεύσεις + 8 (μαζί με την παρούσα) δημοσιεύσεις στην 48η σελίδα, δηλ. συνολικά 713 δημοσιεύσεις αλλά στη γενική σελίδα της αντίστοιχης θεματικής ενότητας λέει πως έχει 726
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αυτό γιά τέστ.Ο λόγος είναι πως σε αυτά τα θέματα που έχουν το πρόβλημα νομίζει πως έχουν περισσότερες δημοσιεύσεις από όσες έχουν στ΄ αλήθεια. Πχ. το παρόν θέμα έχει 47 σελίδες * 15 δημοσιεύσεις + 8 (μαζί με την παρούσα) δημοσιεύσεις στην 48η σελίδα, δηλ. συνολικά 713 δημοσιεύσεις αλλά στη γενική σελίδα της αντίστοιχης θεματικής ενότητας λέει πως έχει 726
είναι πιθανό τα λάθος μηνύματα να είναι αυτά που προσπάθησε ο κόσμος να ποστάρει όσο το φόρουμ δεν δεχόταν??? Στο παρόν θέμα εγώ προσπάθησα ανεπιτυχώς 3 φορές ας πούμε
-
όντως κατι δεν πάει καλά με το forum...
Να βάλουμε ένα χεράκι και εμείς? -
**Admin **δεν κάνετε ένα pack/re-index μπας και έρθει στα ίσια του το forum!
-
Σαν να φτιαχνει σιγα-σιγα.Καλυπτονται οι αποπειρες καταχωρησης απαντησεων με πραγματικες απαντησεις και πηγαινει στις κανονικες του σελιδες.
-
Το πρόβλημα πάντως με e-mail με ιό από μέλη του φόρουμ παραμένει...
Σχεδόν καθημερινά παίρνω τουλάχιστον ένα από κάποιο μέλος του φόρουμ (τελευταία ήταν ο cmarin, mirage και KF...). Τι μπορεί να γίνει με αυτό;;;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σαν να φτιαχνει σιγα-σιγα.Καλυπτονται οι αποπειρες καταχωρησης απαντησεων με πραγματικες απαντησεις και πηγαινει στις κανονικες του σελιδες.Παραμένει το 'Δεν υπάρχουν Δημοσιεύσεις γι' αυτή τη Θ.Ενότητα'
-
...και θα παραμένει όσο δεν γίνεται το re-indexing
-
...μου έχει σπάσει τα νεύρα με το δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις.
Δεν φτιάχνεται αυτό ρε παιδιά; -
Παιδιά, μην αγχώνεστε, υπάρχει απ΄ όσο γνωρίζω, πρόθεση να αναβαθμιστεί συνολικά το Forum. Μείνετε συντονισμένοι...
-
Μακάρι, γιατί τώρα έχει τεχνικά προβλήματα μέχρι και το θέμα με τα τεχνικά προβλήματα!!!
-
βρε νάσσο, δύο χρόνια τώρα αναβάθμιση θα γίνει και η πρόθεση υπήρχε 'εξ απ'ανέκαθεν' (το ξέρω δεν ισχύει σαν φράση, αλλα μ'αρέσει ) αλλά πλέον είναι επιτακτική η ανάγκη να γίνει άμεσα η αναβάθμιση (χτες πχ!!! ) γιατι αλλιώς μας βλέπω να χάνουμε όλες τις δημοσιεύσεις
-
Δεν νομίζω πως η ζημιά είναι τόσο σοβαρή ώστε να χαθούν δημοσιεύσεις. Αυτό που έχει γίνει είναι ότι έχουν αποσυντονιστεί οι μετρητές των σελίδων των θεμάτων και πρέπει να ανακατασκευαστούν. Η πληροφορία που περιέχουν είναι όπως λέμε reduntant, δηλαδή υπάρχει για λόγους ταχύτητας και μπορεί να ανακατασκευαστεί.
Σίγουρα υπάρχει mod/script που ανακατασκευάζει τους μετρητές αλλά αν υπάρχει έκδοση με το bug που χαλά τους μετρητές όταν διαγράφονται δημοσιεύσεις λυμένο ακόμα καλύτερα.
-
Όταν θα γίνει η αναβάθμιση μήπως μαζί να αναβαθμιστούν α) τα emoticons και β) το μέγεθος ( μΧπ εννοώ και όχι μέγεθος αρχείου ) των avatar?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
β) το μέγεθος ( μΧπ εννοώ και όχι μέγεθος αρχείου ) των avatar?Θανάση έτσι θα ξεχειλώνουν οι σελίδες όμως
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
βρε νάσσο, δύο χρόνια τώρα αναβάθμιση θα γίνει και η πρόθεση υπήρχε 'εξ απ'ανέκαθεν' (το ξέρω δεν ισχύει σαν φράση, αλλα μ'αρέσει ) αλλά πλέον είναι επιτακτική η ανάγκη να γίνει άμεσα η αναβάθμιση (χτες πχ!!! ) γιατι αλλιώς μας βλέπω να χάνουμε όλες τις δημοσιεύσεις'Εξ απ ανάκαθεν κι από παλιά' είναι το σωστό μάθεται να μιλάτε τέλος πάντων
-
Για να δούμε πότε θα λυθεί το πρόβλημα.
Πάντως το φόρουμ θέλει σίγουρα αναβάθμιση. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
'Εξ απ ανάκαθεν κι από παλιά' είναι το σωστό μάθεται να μιλάτε τέλος πάντωνκαλά βρε γείτονα μη με δείρεις κι απο πάνω...
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM