-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μπορει η αναγνωση παρελθοντων posts να γινεται ημερολογιακως (π.χ να δεις ολες τις δημοσιευσεις της ταδε ημερομηνιας );Όχι
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μπορει η αναγνωση παρελθοντων posts να γινεται ημερολογιακως (π.χ να δεις ολες τις δημοσιευσεις της ταδε ημερομηνιας );
Όχι
Δεν μου αρεσει η απαντηση. Αλλος;
-
Δημήτρη, η αναζήτηση σου φέρνει τα αποτελέσματα με ανάποδη χρονική σειρά, οπότε ψάξτο έτσι....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δημήτρη, η αναζήτηση σου φέρνει τα αποτελέσματα με ανάποδη χρονική σειρά, οπότε ψάξτο έτσι....Κωστα κοιτα το 'προβλημα' μου ειναι οτι πολλες φορες βγαινω απο το φορουμ και απο ολο το συστημα ξαφνικα λογω ανωτερας αναγκης.(Εσυ δεν το εχεις γιατι τα παιδια σου ειναι μικρα.)Οποτε την επομενη φορα βλεπω μονο τα τελευταια posts και γυριζω σελιδες πισω μεχρι να δω καποια δημοσιευση που την εχω ξαναδιαβασει.Και αν δεν εχει κινηση π.χ. το κουιζ παλι καλα,αλλα αλλου οπως στις σελεμπριτις χανω σκηνες και νευριαζω.
-
Στην αρχική (κεντρική) σελίδα που έχει όλες τις ενότητες, επάνω δεξιά, στο μέρος πάνω από τον πίνακα των δημοσιεύσεων και θεμάτων, έχει κάτι επιλογές με πολύ μικρά γράμματα.
Αυτές είναι:
-Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
-Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
-Αναπάντητες δημοσιεύσειςΕπιλέγοντας την πρώτη, εμφανίζονται όλες οι δημοσιεύσεις που έχουν καταχωρηθεί από την προηγούμενη σύνδεση του εκάστοτε χρήστη στο φόρουμ.
http://www.4troxoi.gr/phpBB/search.php? ... d=newposts
-
Αγαπητε Βασιλειε τουτο ακριβως (περιπτ.Α) πραττω και εγω.Αν ομως δω μια μονο δημοσιευση και βγω απο το συστημα την αλλη βδομαδα που θα ξαναμπω θα δω τις δημοσιευσεις στο μεσολαβησαν διαστημα και οχι τις παλιες που δεν τις ειδα την προηγουμενη φορα.Γι'αυτο ζητησα ημερολογιακως.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Δημήτρη, η αναζήτηση σου φέρνει τα αποτελέσματα με ανάποδη χρονική σειρά, οπότε ψάξτο έτσι....
Κωστα κοιτα το 'προβλημα' μου ειναι οτι πολλες φορες βγαινω απο το φορουμ και απο ολο το συστημα ξαφνικα λογω ανωτερας αναγκης.(Εσυ δεν το εχεις γιατι τα παιδια σου ειναι μικρα.)Οποτε την επομενη φορα βλεπω μονο τα τελευταια posts και γυριζω σελιδες πισω μεχρι να δω καποια δημοσιευση που την εχω ξαναδιαβασει.Και αν δεν εχει κινηση π.χ. το κουιζ παλι καλα,αλλα αλλου οπως στις σελεμπριτις χανω σκηνες και νευριαζω.
Aυτό το ξέρει η κυρα-DAPαινα?
-
Κάποια επιπλέον επιλογή δεν φαίνεται να έχει ενεργοποιηθεί ή να παρέχεται στους απλούς χρήστες του forum.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Στην αρχική (κεντρική) σελίδα που έχει όλες τις ενότητες, επάνω δεξιά, στο μέρος πάνω από τον πίνακα των δημοσιεύσεων και θεμάτων, έχει κάτι επιλογές με πολύ μικρά γράμματα.Αυτές είναι:
-Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
-Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
-Αναπάντητες δημοσιεύσειςΕπιλέγοντας την πρώτη, εμφανίζονται όλες οι δημοσιεύσεις που έχουν καταχωρηθεί από την προηγούμενη σύνδεση του εκάστοτε χρήστη στο φόρουμ.
Υπάρχει η δυνατότητα (νομίζω μέσω κάποιου πρόσθετου) να γίνεται αναζήτηση για τις θεματικές ενότητες που έχουν νέες απαντήσεις τις προηγούμενες Χ ώρες.
Αυτό νομίζω καλύπτει αυτό που θέλουμε, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να μπει εδώ.
-
Μόνο εγώ λαγκάρω οικτρά στην δημοσίευση; Είναι και 3 τα ξημερώματα ρε γμτ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μόνο εγώ λαγκάρω οικτρά στην δημοσίευση; Είναι και 3 τα ξημερώματα ρε γμτ.Μπα, τρώει γενικά κάτι κολλήματα και στιγμιαία χάθηκε και το thread περί '5η Παγκόσμια Συνάντηση του 4ΤΦ:Εντυπώσεις...' νωρίτερα.
-
Aυτό το κάνει όταν γίνεται edit καμιά φορά...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μόνο εγώ λαγκάρω οικτρά στην δημοσίευση; Είναι και 3 τα ξημερώματα ρε γμτ.Όχι. Το έχω αναφέρει κι εγώ σε προηγούμενη δημοσίευση.
-
Η δημοσίευση μπορεί να αργεί οικτρά αλλά αν ανοίξεις 2ο tab και κοιτάξεις το θέμα, μάλλον θα δεις τη δημοσίευσή σου.
-
Το παρατήρησα αυτό, αλλά δεν γίνεται πάντα...
-
Λόγω αλλαγής της ώρας, ρυθμίστε το ρολόι στο προφίλ σας στο GMT +2.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Λόγω αλλαγής της ώρας, ρυθμίστε το ρολόι στο προφίλ σας στο GMT +2.Άλλαξε και το σηματάκι, τώρα είμαστε Μ (power).
-
εεε γιατί δε κάνετε ένα update query στο value toy GMT+2 όπου είναι GMT+3 και μας ταλαιπωρείτε
-
-
Ω ναι....
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM