-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
επισης η ολη κατασταση που επικρατει στο φορουμ εδω και λιγο καιρο αρχιζει να μου θυμιζει αλλο αναλογου περιεχομενου ελληνικο φορουμ που εδω και καιρο εχω παψει να συμμετεχω αφου τελικα διαπιστωσα οτι το ''υφος'' του δεν μου ταιριαζε [προσωπικη μου γνωμη βεβαια]!!!!!!!
Ποιά κατάσταση?
-
σχετικα θα ηθελα να πω οτι τον τελευταιο καιρο επικρατει μια ''αναρχια'' με νεα θρεντς που ανοιγονται συνεχως και φυσικα καποια αναφερονται σε ιδια θεματα ............το λαθος ομως ειναι και σε αυτους που παρα το οτι βλεπουν οτι ηδη εχουν γινει επισημανσεις σχετικα συνεχιζουν να απαντουν ακομα και αν οι ιδιοι προηγουμενως εχουν πει οτι ηδη υπαρχει τετοιο θεμα ανοιγμενοδεν καταλαβαινω αυτην τη λογικη που εχουν ωρισμενοι!!!!!!
!!!!!
Νά ρωτήσω κάτι πάνω σ'αυτό;
Απ'την ώρα πού ανοίξει ένα νέο τόπικ,επιβαρύνετε τό φόρουμ παραπάνω άν σ'αυτό γίνουν πολλές δημοσιεύσεις,ή από κεί καί πέρα είναι τό ίδιο; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
σχετικα θα ηθελα να πω οτι τον τελευταιο καιρο επικρατει μια ''αναρχια'' με νεα θρεντς που ανοιγονται συνεχως και φυσικα καποια αναφερονται σε ιδια θεματα ............το λαθος ομως ειναι και σε αυτους που παρα το οτι βλεπουν οτι ηδη εχουν γινει επισημανσεις σχετικα συνεχιζουν να απαντουν ακομα και αν οι ιδιοι προηγουμενως εχουν πει οτι ηδη υπαρχει τετοιο θεμα ανοιγμενο
δεν καταλαβαινω αυτην τη λογικη που εχουν ωρισμενοι!!!!!!
!!!!!
Νά ρωτήσω κάτι πάνω σ'αυτό;
Απ'την ώρα πού ανοίξει ένα νέο τόπικ,επιβαρύνετε τό φόρουμ παραπάνω άν σ'αυτό γίνουν πολλές δημοσιεύσεις,ή από κεί καί πέρα είναι τό ίδιο;Οσες περισσότερες εγγραφές τόσο μεγαλύτερη η επιβάρυνση,αλλά οχι και τόσο σημαντική.
Τα προβλήματα είναι με τα πολλά URL's που 'τρώνε' bandwith και με τα επικαλυπτόμενα θέματα που κανείς δεν ξέρει που να τοποθετηθεί.Καθε φορά που δεχώμαστε πολλούς νέους φίλους -όπως τώρα- ανοίγει ενας κύκλος που κρατάει περίπου 2 εβδομάδες (εμπειρικά).Μετά βρίσκουν σιγα σιγά τον ρυθμό τους και δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα με τα θέματα.
-
Μπορει καποιος διαχειριστης να μου πει γιατι
μερικα pm δε πανε σαυτον που τα στελνεις?Ειναι σπαστικο!!!
-
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Μπορει καποιος διαχειριστης να μου πει γιατι
μερικα pm δε πανε σαυτον που τα στελνεις?Ειναι σπαστικο!!!
Είτε γιατι το mailbox του είναι γεμάτο είτε γιατι δεν κάνει login!!
-
Ααα ναι thanks kouk γιατι αυτο εχει γινει 2-3 φορες σημερα !!!
Θα ενημερωσω!!!
Και παλι ευχαριστω!!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αν ανοίγουμε 3 topics για τους αστυνομικούς, 3 για την απόσυρση, 3 για τα σαμαράκια, 3 για ότι κουφό μας τυχαίνει στους δρόμους από επισκέψεις στην Ελλάδα ή σε άλλη πόλη κλπ τότε θα γίνει πιο μπάχαλο από όσο είναι.Γιαυτό ροτάω υπάρχει τρόπος κάποια «διαχρονικά» θέματα να είναι πάντα στην κορυφή?
Στο unwired έτσι κάνουν και βολεύει πολύμετα απο αυτο βλεπω επικολλημενο το θεμα με την απελπιδα ερωτηση του νεου φιλου για τις σχολες αυτοκινητου
πρεπει να ειναι ενα αρνητικο ρεκορ αυτο που εκανε ο φιλος μας αυτος .........μεσα σε λιγες μονο μερες που ειναι κοντα μας εχει 5 δημοσιευσεις και 4 νεα ανοιγμενα τοπικς ολα για το ιδιο θεμα οπου αγωνιά για μια απαντηση σχετικα με την επιθυμια του να μαθει εαν υπαρχει στην Ελλαδα σχολη οπου μπορει να φοιτησει καποιος ωστε να μπορεσει να εργαστει στην παραγωγη αυτοκινητου!!!!!!!!!!!
το ''αστειο'' ειναι οτι και μετα απο ''συστασεις'' που του εγιναν απο αλλα μελη αυτος συνεχισε ακαθεκτος!!!!!!!!!!
παντως την τεταρτη φορα ζητησε πρωτα συγνωμη και μετα εκανε την ερωτηση του!!!!!!!
-
Αν ανοίγουμε 3 topics για τους αστυνομικούς, 3 για την απόσυρση, 3 για τα σαμαράκια, 3 για ότι κουφό μας τυχαίνει στους δρόμους από επισκέψεις στην Ελλάδα ή σε άλλη πόλη κλπ τότε θα γίνει πιο μπάχαλο από όσο είναι.
Γιαυτό ροτάω υπάρχει τρόπος κάποια «διαχρονικά» θέματα να είναι πάντα στην κορυφή?
Στο unwired έτσι κάνουν και βολεύει πολύμετα απο αυτο βλεπω επικολλημενο το θεμα με την απελπιδα ερωτηση του νεου φιλου για τις σχολες αυτοκινητου
πρεπει να ειναι ενα αρνητικο ρεκορ αυτο που εκανε ο φιλος μας αυτος .........μεσα σε λιγες μονο μερες που ειναι κοντα μας εχει 5 δημοσιευσεις και 4 νεα ανοιγμενα τοπικς ολα για το ιδιο θεμα οπου αγωνιά για μια απαντηση σχετικα με την επιθυμια του να μαθει εαν υπαρχει στην Ελλαδα σχολη οπου μπορει να φοιτησει καποιος ωστε να μπορεσει να εργαστει στην παραγωγη αυτοκινητου!!!!!!!!!!!
το ''αστειο'' ειναι οτι και μετα απο ''συστασεις'' που του εγιναν απο αλλα μελη αυτος συνεχισε ακαθεκτος!!!!!!!!!!
παντως την τεταρτη φορα ζητησε πρωτα συγνωμη και μετα εκανε την ερωτηση του!!!!!!!
Είναι η φιλοσοφία ... «σας γράφω γιατί μόνο μια ερώτηση έχω και μετά σιγά μην με δείτε (τουλάχιστον με αυτό το nickname)»
Δυστυχώς εδώ είμαστε αρκετοί οι καλοί και ασχολούμαστε και απαντάμε σε τέτοια άτομα...
-
Yπάρχει δυνατότητα να μπορεί να κάνει κάποιος ένα Save As το θέμα που τον ενδιαφέρει? Και να σωθεί στον δίσκο του σαν .txt ή σαν .doc όλο το θέμα (και οι 5 σελίδες π.χ.)
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?????????????????????? ΦΤΟΥ ΣΑΣ!!!!!
Χωρίς πλακα, νομίζω ότι θα εξυπηρετούσε πολύ
-
Λείπουν και βασικότερα....
-Να μπορούμε να κάνουμε Attach ένα αρχείο.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Λείπουν και βασικότερα....
-Να μπορούμε να κάνουμε Attach ένα αρχείο.Attach είναι δύσκολο γιατί θα πρέπει να υπάρχει χώρος στον server που βρίσκεται το chat. Και φαντάζεσαι τι θα γίνεται μετά από 1 χρόνο π.χ.? Θα σβήνεται το attachment από τα παλιότερα μηνύματα?
Πολλά ερωτηματικά
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Yπάρχει δυνατότητα να μπορεί να κάνει κάποιος ένα Save As το θέμα που τον ενδιαφέρει? Και να σωθεί στον δίσκο του σαν .txt ή σαν .doc όλο το θέμα (και οι 5 σελίδες π.χ.)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?????????????????????? ΦΤΟΥ ΣΑΣ!!!!!
Καποιος γνωστος μου μου ειχε αναφερει προγραμμα αποθηκευσης ιστοσελιδων... Με λιγο ψαξιμο κατι θα βρεθει πιστευω. Δεν το θεωρω σαν κατι αδυνατο να γινεται.
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Καποιος γνωστος μου μου ειχε αναφερει προγραμμα αποθηκευσης ιστοσελιδων... Με λιγο ψαξιμο κατι θα βρεθει πιστευω. Δεν το θεωρω σαν κατι αδυνατο να γινεται.Ανδρέα, αυτά τα προγράμματα λέγονται νομίζω 'spiders'. Αυτό που κάνουν είναι ότι ξεκινούν από την πρώτη σελίδα (home page) και ακολουθούν όλα τα hyperlinks αναδρομικά με έξυπνο τρόπο ώστε να αποφύγουν να ακλουθήσουν τα εξωτερικά hyperlinks και να μην πέσουν σε ατέρμονες αναδρομές. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ δουλεύουν μια χαρά με στατικά sites (δηλαδή sites των οποίων οι σελίδες είναι σταθερές), μάλλον θα τα παίζουν με δυναμικά sites όπως τα φόρουμ που οι σελίδες προκύπτουν διαβάζοντας μια βάση δεδομένων. Φοβάμαι ότι αν πεις σε ένα spider να αποθηκύσει π.χ. το 'Περι Αυτοκίνησης' θα κατεβάσει (τουλάχιστον την 1η φορά) όλες τις σελίδες όλων των θεμάτων που έχουν δημοσιευτεί από την αρχή του φόρουμ.
Το 'πρόβλημα' κατά τη γνώμη μου ξεκινά από το γεγονός ότι το φόρουμ δεν είναι εξ'αρχής σχεδιασμένο με βάση το λεγόμενο 'briefcase model' (δηλαδή να κατεβάζεις κάθε φορά μόνο τα καινούργια posts και να τα αποθηκύεις τοπικά στο μηχάνημά σου) όπως ισχύει π.χ. με τα Newsgroups. Έχοντας μελετήσει τη δομή της βάσης δεδομένων του φόρουμ πιστεύω ότι κάτι τέτοιο είναι μεν εφικτό αν γράψει κάποιος ένα εναλλακτικό πρόγραμμα ανάγνωσης του φόρουμ που να λειτουργεί σαν newsgroup reader αλλά απαιτεί πάρα πολύ δουλειά την οποία κανείς δεν είναι διατεθειμένος να κάνει τζάμπα.
kouk, μην πεταχτείς και πεις 'ορίζεσαι εθελοντής', δεν υπάρχει περίπτωση!
ΥΓ: Άλλα forum engines δίνουν τη δυνατότητα εκτύπωσης ενός θέματος. Έχουν π.χ. ένα κουμπάκι που έχει τίτλο 'Printer-firendly version'. Μήπως να κοίταγε κανείς την τελευταία έκδοση του phpBB (2.0.5) η οποία λένε ότι έχει λύσει τα πιο πολλά bugs;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μήπως να κοίταγε κανείς την τελευταία έκδοση του phpBB (2.0.5) η οποία λένε ότι έχει λύσει τα πιο πολλά bugs;Σωστά!!!
-
Δεν αντιλεγω... Αλλωστε εγω δεν εχω ιδεα για το τι ειναι τα συγκεκριμενα προγραμματα. Τουλαχιστον καποιος μας ξεκαθαρισε το θεμα!
-
Αυτο που συνεβη
σημερα και αν ηταν
τεχνικο προβλημα του
Forum ... !!! -
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Yπάρχει δυνατότητα να μπορεί να κάνει κάποιος ένα Save As το θέμα που τον ενδιαφέρει? Και να σωθεί στον δίσκο του σαν .txt ή σαν .doc όλο το θέμα (και οι 5 σελίδες π.χ.)
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?????????????????????? ΦΤΟΥ ΣΑΣ!!!!!
Καποιος γνωστος μου μου ειχε αναφερει προγραμμα αποθηκευσης ιστοσελιδων... Με λιγο ψαξιμο κατι θα βρεθει πιστευω. Δεν το θεωρω σαν κατι αδυνατο να γινεται.
υπαρχει ο offline explorer ο οποιος απο το kazza κατεβαινει σε λιγα λεπτα αφου τον εχει και τον δινει ολος ο κοσμος
απλα ισχυει αυτο που ειπε ο kyan οτι δηλαδη εκτος του οτι ποτε δεν θα τελιωσει το κατεβασμα αφου συνεχεια το φορουμ θα ενημερωνεται ειναι και ψηλοαχρηστο να εχεις καμποσα ΜΒ στο δισκο σου με παλια κομματια τα οποια δεν ειναι ενημερωμενα -
Παιδιά τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω συχνά σοβαρό πρόβλημα. Όταν διαβάζω ένα θέμα και πατάω για μετάβαση στην επόμενη σελίδα, η σελίδα δεν ανοίγει με τίποτα όσο κι αν περιμένω. Ακόμα και αν κλείσω τελείως τη σύνδεση και ξαναπροσπαθήσω δεν διορθώνεται. Το αντιμετωπίζεται και σεις ή είναι κάποιο πρόβλημα του υπολογιστή μου; Θα παρακαλούσα για συμβουλές / λύσεις.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Παιδιά τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω συχνά σοβαρό πρόβλημα. Όταν διαβάζω ένα θέμα και πατάω για μετάβαση στην επόμενη σελίδα, η σελίδα δεν ανοίγει με τίποτα όσο κι αν περιμένω. Ακόμα και αν κλείσω τελείως τη σύνδεση και ξαναπροσπαθήσω δεν διορθώνεται. Το αντιμετωπίζεται και σεις ή είναι κάποιο πρόβλημα του υπολογιστή μου; Θα παρακαλούσα για συμβουλές / λύσεις.Δηλαδή αντί να εμφανιστεί η σελίδα εμφανίζεται μόνο το γκρι φόντο; Υποθέτω ότι εκπνέει κάποιο timeout (δεν ξέρω ποιο ακριβώς ούτε πώς αλλάζει) και ο Explorer σταματά το κατέβασμα.
Δοκίμασες να πατήσεις το πλήκτρο 'Refresh' στην Toolbar του Explorer; Μια εναλλακτική είναι να πατήσεις το πλήκτρο Ctrl στο πληκτρολόγιο και κρατώντας το πατημένο να πατήσεις το 'Refresh'. Με αυτό τον τρόπο ο Explorer παρακάμπτει εντελώς το cache του και ξαναφορτώνει τη σελίδα από το server.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Παιδιά τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω συχνά σοβαρό πρόβλημα. Όταν διαβάζω ένα θέμα και πατάω για μετάβαση στην επόμενη σελίδα, η σελίδα δεν ανοίγει με τίποτα όσο κι αν περιμένω. Ακόμα και αν κλείσω τελείως τη σύνδεση και ξαναπροσπαθήσω δεν διορθώνεται. Το αντιμετωπίζεται και σεις ή είναι κάποιο πρόβλημα του υπολογιστή μου; Θα παρακαλούσα για συμβουλές / λύσεις.kai σε μένα γίνεται αυτό άσε που μερικές φορές δεν ανοίγει καν τίποτα, κοιτάω το παραθυράκι του μόντεμ και δεν δειχνει μπιτς να κυλάνε, ενώ όταν ανοίξω καποιο άλλο σαϊτ, εκείνη τη στιγμή, τρέχει κανονικά.
Τί λες γιατρε;;
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM