-
Σε εμενα τυχαινει να μενει το γκριζο φοντο και το modem να μην κατεβαζει και οταν πατω το πληκτρο της διακοπης να εμφανιζεται η σελιδα κανονικα... Δεν εχω παντως ιδιαιτερο προβλημα στο ανοιγμα τως σελιδων με την απλη συνδεση που εχω.
-
Και άλλο κουφό που μου έτυχε σήμερα. Πήρα το μήνυμα κανονικά το άνοιξα και διάβασα ότι υπάρχει απάντηση στο θέμα και όταν πάτησα για να ανοίξει το θέμα που μνημόνευε στο forum μου βγήκε μήνυμα ότι δεν υπάρχει το θέμα που ψάχνω.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Και άλλο κουφό που μου έτυχε σήμερα. Πήρα το μήνυμα κανονικά το άνοιξα και διάβασα ότι υπάρχει απάντηση στο θέμα και όταν πάτησα για να ανοίξει το θέμα που μνημόνευε στο forum μου βγήκε μήνυμα ότι δεν υπάρχει το θέμα που ψάχνω.Μολις επαθα ακριβως το ιδιο!!!!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Και άλλο κουφό που μου έτυχε σήμερα. Πήρα το μήνυμα κανονικά το άνοιξα και διάβασα ότι υπάρχει απάντηση στο θέμα και όταν πάτησα για να ανοίξει το θέμα που μνημόνευε στο forum μου βγήκε μήνυμα ότι δεν υπάρχει το θέμα που ψάχνω.
Μολις επαθα ακριβως το ιδιο!!!!
Ισως ο χρήστης που είχε κάνει post,το έσβησε στο μεταξύ!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μολις επαθα ακριβως το ιδιο!!!!
Ισως ο χρήστης που είχε κάνει post,το έσβησε στο μεταξύ!!
Εμένα μου έτυχε σε μήνυμα για «ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM»
-
Γιατί κλειδώθηκε το «Παιχνίδια αυτοκινήτων στους υπολογιστές!!!!» ?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Γιατί κλειδώθηκε το «Παιχνίδια αυτοκινήτων στους υπολογιστές!!!!» ?Γιατι θα έπρεπε να γίνει εκτεταμένο editing Κώστα στα περιεχόμενα!!
Ανοίξτε νέο θέμα!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γιατί κλειδώθηκε το «Παιχνίδια αυτοκινήτων στους υπολογιστές!!!!» ?
Γιατι θα έπρεπε να γίνει εκτεταμένο editing Κώστα στα περιεχόμενα!!
Ανοίξτε νέο θέμα!!Τι ??
Δεν το έπιασα αυτό!!!
Ζέστη κιόλας... -
Κωστα θα το ανοιξεις ή θα το ανοιξω ?
-
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Κωστα θα το ανοιξεις ή θα το ανοιξω ?Ανοίχτε το γρήγορα...να κάνει και λίγο ρεύμα...σκάσαμε!!! Ζέστη!!
-
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Κωστα θα το ανοιξεις ή θα το ανοιξω ?ε ρε ευγένεια εδώ μέσα
όποιος το ανοίξει, καλό θα είναι ξεκαθαρίσει πως τα 'σπασμένα ' παιχνίδια πρέπει να αναφέρονται ως κόπιες δικές μας, ενώ έχουμε τα γνήσια(αντίγραφο ασφααλείας). Δηλαδή να μην αναφέρουμε...αγόρασα το ΄ταδε παιχνίδι σπασμένο κτλ -
ΟΚ το ανοιγω εγω το θεμα (παραθυρο) !!
Αντε για να μη τσακωθουμε κιολλας ποιος θα το ανοιξει !!
Θα τηρηθουν ολοι οι κανονες ασφαλειας !!!
Σε 5 λεπτακια τσουπ θα ξεπεταχθει η θεματαρα μας !!!
Stay alive ....
-
Απορίες:
- Τι σημαίνει 'κρυμμένοι χρήστες' που εμφανίζεται στην πρωτη σελίδα του Forum; Και αν σημαίνει να είναι κάποιος login και να μην φαίνεται το username, γιατί πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα αυτή;
- Πώς γίνεται να υπάρχει αναφορά σε 'x επισκέπτες' online, αφού δεν υπάρχει δυνατότητα ούτε καν να διαβάσεις χωρίς να έχεις κάνει login;
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Απορίες:- Τι σημαίνει 'κρυμμένοι χρήστες' που εμφανίζεται στην πρωτη σελίδα του Forum; Και αν σημαίνει να είναι κάποιος login και να μην φαίνεται το username, γιατί πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα αυτή;
- Πώς γίνεται να υπάρχει αναφορά σε 'x επισκέπτες' online, αφού δεν υπάρχει δυνατότητα ούτε καν να διαβάσεις χωρίς να έχεις κάνει login;
1.στο ''profile'' υπαρχει η δυνατοτητα να επιλεξεις την αποκρυψη του username σου..........το γιατι ποτε δεν το καταλαβα και την ιδια απορια εχω και εγω!!!!!!
2.σαν επισκεπτης το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να διαβασεις την λιστα των μελων [εαν δεν κανω λαθος] και βεβαια παλι δεν βλεπω να υπαρχει καποια χρησιμοτητα σε καποιον μη εγγεγραμμενο απο αυτην την δυνατοτητα που του παρεχεται!!!!!
-
Help αδέλφια!!!!!!!!!!!
Πως βάζω gif με animation στην υπογραφή μου? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Help αδέλφια!!!!!!!!!!!
Πως βάζω gif με animation στην υπογραφή μου?Χρήστο η εικόνα (gif, jpg) πρέπει να υπάρχει κάπου στο web. Θα πάρεις το link της εικόνας και θα κάνεις
...κοιτα μην είναι καμμία μεγάλη και είναι κουραστική...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Help αδέλφια!!!!!!!!!!!
Πως βάζω gif με animation στην υπογραφή μου?Χρήστο η εικόνα (gif, jpg) πρέπει να υπάρχει κάπου στο web. Θα πάρεις το link της εικόνας και θα κάνεις
...κοιτα μην είναι καμμία μεγάλη και είναι κουραστική...
Είμαι κουλός? Γιατί βγαίνει μόνο το link όχι η φωτογραφία
Ευχαριστώ θερμά
-
Τί γίνεται βρέ παιδιά ?
Εδώ και 2-3 μέρες , σε ανύποπτο χρόνο, εκεί που όλα 'βαίνουν καλώς',
το forum 'κατεβάζει' 1η , ή ακόμη 'βάζει' και όπισθεν !!!!!
΄Εχουμε πρόβλημα ?????Αποστόλης.
Υ.Γ. Χωρίς αποσύνδεση , ΑΛΛΑ sites 'πηγαίνουν' σφαίρα !!!! -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Τί γίνεται βρέ παιδιά ?
Εδώ και 2-3 μέρες , σε ανύποπτο χρόνο, εκεί που όλα 'βαίνουν καλώς',
το forum 'κατεβάζει' 1η , ή ακόμη 'βάζει' και όπισθεν !!!!!
΄Εχουμε πρόβλημα ?????Αποστόλης.
Υ.Γ. Χωρίς αποσύνδεση , ΑΛΛΑ sites 'πηγαίνουν' σφαίρα !!!!κυριως τις μεταμεσονυκτιες ωρες επανειλλημενως ''κολλαει'' τοσο ασχημα που το κλεινω και παω για υπνο.........ευτυχως!!!!!!!
-
Άντε ρε παιδιά...μπράβο γιατί και εγώ το παθαίνω(ενώ τα άλλα σαϊτ ΠΑΝΕ ΣΦΑΙΡΑ!!) και μου είχαν σπάσει τα νεύρα ότι μόνο σε μένα τυχαίνει!!
σε εμένα το κανει συνήθως μεσημεροαπόγευμα(4 με 6 )
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM