-
Τα βράδια μόνο πετάει, με την φτωχή μου PSTN από το σπίτι...
Στο γραφείο με την super σύνδεση, από την περασμένη Δευτέρα, που έκανα και το προηγούμενο post, με έχει σκάσει...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Τα βράδια μόνο πετάει, με την φτωχή μου PSTN από το σπίτι...Στο γραφείο με την super σύνδεση, από την περασμένη Δευτέρα, που έκανα και το προηγούμενο post, με έχει σκάσει...
Συμβαίνει κάποιες φορές, ειδικά τις Δευτέρες το πρωί, πιθανόν λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας του site των 4Τ. Τις υπόλοιπες μέρες είναι μικρά ή καθόλου τα διαστήματα που δεν αποκρινεται.
-
Μερικές φορές πάντως, είναι τραγικό. Δεν ξέρω αν εκτός από τους 4Τ φιλοξενούνται και άλλα sites, αλλά κάποιες φορές σέρνεται για ώρα...!
-
Τι αλλαγή πρέπει να κάνει κανείς στο πεδίο 'Μορφή ημερομηνίας' στο προφίλ για να εμφανίζεται η ώρα σε 24h format;
Edit: Εντάξει το βρήκα... κάνουμε το g κεφαλαίο
http://gr.php.net/date -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Τι αλλαγή πρέπει να κάνει κανείς στο πεδίο 'Μορφή ημερομηνίας' στο προφίλ για να εμφανίζεται η ώρα σε 24h format;Edit: Εντάξει το βρήκα... κάνουμε το g κεφαλαίο
Αν το κάνεις έτσι: d/m/y G:i:s , σου δείχνει και δευτερόλεπτα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τι αλλαγή πρέπει να κάνει κανείς στο πεδίο 'Μορφή ημερομηνίας' στο προφίλ για να εμφανίζεται η ώρα σε 24h format;
Edit: Εντάξει το βρήκα... κάνουμε το g κεφαλαίο
Αν το κάνεις έτσι: d/m/y G:i:s , σου δείχνει και δευτερόλεπτα
Αν διορθώσετε και το λίνκ date() θα είστε άρχοντες!
-
Μια ερωτηση...
Γιατι τα θεματα που 'μετακινουνται' δεν κλειδωνονται στο σημειο της τελευταιας δημοσιευσης και απο κει και περα να συνεχιζουν κανονικα στην νεα υποενοτητα ? Δεν ειναι εφικτο ?
Το λεω, μηπως και καποιος ξεχαστει, δεν δει την λεξη 'μετακινηθηκε' και συνεχισει να γραφει στην ιδια υποενοτητα
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Μια ερωτηση...Γιατι τα θεματα που 'μετακινουνται' δεν κλειδωνονται στο σημειο της τελευταιας δημοσιευσης και απο κει και περα να συνεχιζουν κανονικα στην νεα υποενοτητα ? Δεν ειναι εφικτο ?
Το λεω, μηπως και καποιος ξεχαστει, δεν δει την λεξη 'μετακινηθηκε' και συνεχισει να γραφει στην ιδια υποενοτητα
Όταν μετακινήται ένα θέμα, μένει μόνο το ίχνος (link) του θέματος. Αν μπεις μέσα σε αυτό σε πάει στην ενότητα που έχει μετακινηθεί.
-
ΟΚ...ακομα καλυτερα
-
Εχει δει κανεις τί γινεται τελευταια στον καταλογο μελων. Εχουμε γεμισει με ιστιοσελιδες πορνο, φαρμακων, μεσιτικα γραφεια και οτι αλλο βαζει ο νους σας.
Δε τα σβηνουμε λεω εγω;
-
Τα σβήνουμε συνέχεια!
-
Μια καλή ιδέα θα ηταν να μπεί στη σελίδα του registration ο γνωστός κωδικός επιβεβαίωσης που συναντάται και σε άλλα φόρα, για να γλυτώσουμε απο bots/spammers...
-
εδω και 1-2 μερες δεν μου ερχονται ειδοποιησεις μεσω email για τα θεματα που παρακολουθω!
συμβαινει και σε κανεναν αλλον?
απο χθες το βραδυ παλι τα ιδια...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εδω και 1-2 μερες δεν μου ερχονται ειδοποιησεις μεσω email για τα θεματα που παρακολουθω!συμβαινει και σε κανεναν αλλον?
και σε μένα ...
τώρα θα το έγραφα
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
εδω και 1-2 μερες δεν μου ερχονται ειδοποιησεις μεσω email για τα θεματα που παρακολουθω!
συμβαινει και σε κανεναν αλλον?
και σε μένα ...
τώρα θα το έγραφα
Και σε μένα επίσης!!! Τι τρέχει βρε παιδιά; Ας μας πει κάποιος.
-
πριν απο λιγη ωρα διορθωθηκε το προβλημα απο μονο του.
-
μήπως θα γινόταν στην αναζήτηση να λαμβάνονται υπόψη κεφαλαία-μικρά και τονισμένα-ατονα ως τα ίδια γραμματα; Θα διευκόλυνε ΠΑΡΑ πολύ τις αναζητήσεις
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
μήπως θα γινόταν στην αναζήτηση να λαμβάνονται υπόψη κεφαλαία-μικρά και τονισμένα-ατονα ως τα ίδια γραμματα; Θα διευκόλυνε ΠΑΡΑ πολύ τις αναζητήσειςΤα μικρά-κεφαλαία παίζουν κανονικα΄. Τα τονισμένα άτονα είναι το πρόβλημα, αφού είναι άλλος χαρακτήρας. Δυστυχώς από εμας δεν μπορεί να γίνει.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τα μικρά-κεφαλαία παίζουν κανονικα΄
μην παίρνεις και όρκο
Τα τονισμένα άτονα είναι το πρόβλημα, αφού είναι άλλος χαρακτήρας. Δυστυχώς από εμας δεν μπορεί να γίνει.
ρωτήσατε τον Γκούγκλη πως τα καταφερε εκείνος ;
-
πέσαμε, πέσαμε;
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM