-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Γιατι δεν εχει κλειδωθει/σβηστει το διαφημιστικο θεμα του Dustball 4000 αφου αντιβαινει σαφεστατα τον κανονισμο χρησης?
ΥΓ. Bruce, σε οτι αφορα το ερωτημα σου περι χιονιου και πιτυριδας, η καθε περιπτωση οφειλει να εξεταζεται μεμονωμενα.
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα διαφήμισης στο θέμα. Ένα γεγονός είναι που σχολιάζεται. Και πέρσι είχαμε θέμα για το ίδιο γεγονός. Άλλωστε κανείς δεν ζήτησε να συμματάσχετε σε αυτό. Νομίζω πως και οι συμμετοχές έχουν κλείσει για φέτος.
Έτσι δεν πρέπει να λέμε ούτε για το GP της Μαλαισίας που είναι την Κυριακή, ούτε για τον αγώνα των μεγάρων, που ξεκινάει το ΠΠ ταχύτητας, ούτε για το WRC της καταλωνίας, αφού τους κάνουμε διαφήμιση
Δεν ειναι γεγονος που σχολιαζεται, ειναι δελτιο τυπου 682 λεξεων που διαφημιζει το γεγονος: Με μια λαμπερή βραδιά, στην κυριολεξία glamorous ... DustBall 4000, The Most Glamorous Race ... Την εκδήλωση οδήγησαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα έξυπνων διαλόγων που αντήλαξαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, Δημήτρης & Τηλέμαχος Ταλούμης και η παρουσιάστρια της βραδιάς Έμη Λιβανίου από το STAR CHANNEL... Πρωτοποριακή είναι και η νέα υπηρεσία Dustball Consierge μέσω τις οποίας ...Ακολούθησε party στο οποίο οι προσκεκλημένοι ήπιαν σαμπάνια MUMM, κάπνισαν τα νέα πούρα της Dunhill, και διασκέδασαν με τη μουσική επιμέλεια του Μιχάλη Τσαουσόπουλου του Athens Dee Jay 95.2.... Mεταξύ των προσκεκλημένων ξεχωρίσαμε επώνυμους, όπως ο Κώστας Σόμερ, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Λάμπρος Παπακώστας, ο νεαρός επιχειρηματίας Χάρης Βαφιάς και εκατοντάδες fans του DustBall....Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση: 210-331 4500 http://www.dustball4000.com http://www.dustball.gr/race2006/gallery ... .php?id=35 .... Δεν νομιζω η ιλλιγιώδης ταχύτητα έξυπνων διαλόγων που αντήλαξαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, Δημήτρης & Τηλέμαχος Ταλούμης και η παρουσιάστρια της βραδιάς Έμη Λιβανίου από το STAR CHANNEL να ειναι ακακο σχολιο ενημερωσης....
Το οτι εχουν κλεισει για φετος οι συμμετοχες δεν σημαινει οτι δεν ειναι διαφημιση, αφου: Η αναφορά για το Dustball έγινε για να ενημερωθούν κάποια μέλη του forum 4troxoi που τυχον να ενδιαφέρονται για μελλοντική συμμετοχή στο Dustball
Και οτι κανεις δεν ζητησε να συμμετασχουμε σε αυτο νομιζω οτι ειναι ευλογο απο τη στιγμη που προκειται για διαφημιση και οχι ... εντολη επιστρατευσης!
Αλλωστε ο ιδιος λεει οτι: *Όσο για το θέμα της διαφήμισης νομίζω ότι σίγουρα κάποιοι που δεν το ξέραν θα το μάθουν μέσα από το forum *
Οσο για το περσινο θεμα, που ειχε ανοιξει ο maxmara, η πρωτη δημοσιευση ηταν: Εχει κανείς κάποια πληροφόρηση? Κατι πήρε το μάτι μου στο Drive. Νομίζω ότι μιλάμε για αγώνα στυλ Cannonball Αθήνα-Ρώμη-Νίκαια (στην...Γαλλία ) - Μιλάνο(?). Κάτι τέτοιο., που δεν νομιζω να συγκρινεται καν με την διαφημιστικη φετινη καταχωρηση του saudi (που εχει για υπογραφη το Dustball 4000, και για ιστιοσελιδα στο προφιλ το dustball.gr).
-
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Το είναι είναι event και το άλλο ενεργό και μόνιμο site. Από κανέναν πάντως δεν παίρνουμε χρήματα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Το είναι είναι event και το άλλο ενεργό και μόνιμο site. Από κανέναν πάντως δεν παίρνουμε χρήματα.Τότε από εμάς γιατί πήρατε για τα καπελάκια. Ε;
Για απάντα.
-
κ.mods, θερμή παράκληση να έρθει το wink smiley στα άμεσα επιλέξιμα. Είναι από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα και ο συνδυασμός ';)' δεν παίζει, οπότε αναγκαζόμαστε να γράφουμε ': wink:' κάθε φορά ή να ανοίγουμε τη σελίδα με όλα τα smilies, αλλά για ένα τόσο συχνά χρησιμοποιούμενο, νομίζω πως δε λέει. Ίσως θα μπορούσε να μπει στη θέση ενός από τα άμεσα επιλέξιμα που δε χρησιμοποιούνται τόσο συχνά, όπως πχ το angel.
Thanks
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
κ.mods, θερμή παράκληση να έρθει το wink smiley στα άμεσα επιλέξιμα. Είναι από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα και ο συνδυασμός ';)' δεν παίζει, οπότε αναγκαζόμαστε να γράφουμε ': wink:' κάθε φορά ή να ανοίγουμε τη σελίδα με όλα τα smilies, αλλά για ένα τόσο συχνά χρησιμοποιούμενο, νομίζω πως δε λέει. Ίσως θα μπορούσε να μπει στη θέση ενός από τα άμεσα επιλέξιμα που δε χρησιμοποιούνται τόσο συχνά, όπως πχ το angel.Thanks
+1
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
κ.mods, θερμή παράκληση να έρθει το wink smiley στα άμεσα επιλέξιμα. Είναι από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα και ο συνδυασμός ';)' δεν παίζει, οπότε αναγκαζόμαστε να γράφουμε ': wink:' κάθε φορά ή να ανοίγουμε τη σελίδα με όλα τα smilies, αλλά για ένα τόσο συχνά χρησιμοποιούμενο, νομίζω πως δε λέει. Ίσως θα μπορούσε να μπει στη θέση ενός από τα άμεσα επιλέξιμα που δε χρησιμοποιούνται τόσο συχνά, όπως πχ το angel.
Thanks
+1
Προς το παρόν, αδύνατον παίδες, συγνώμη
Αυτό που μπορώ να κάνω, είναι να αντιστοιχίσω το 'wink' ΚΑΙ στον συνδυασμό '; + )' για να σας διευκολύνω λίγο.edit: ΑΝ δεις το ποστ σου Θέμη, έχει αλλάξει ήδη
-
Suits me fine, Σπύρο!! Thanks
-
To forum πάει ακόμα με 'το παλιό';
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
To forum πάει ακόμα με 'το παλιό';Στο προφίλ σου άλλαξε στο Ωρολογιακή ζώνη: από GMT + 2 Ώρες σε GMT + 3 ώρες και είσαι έτοιμος.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
To forum πάει ακόμα με 'το παλιό';
Στο προφίλ σου άλλαξε στο Ωρολογιακή ζώνη: από GMT + 2 Ώρες σε GMT + 3 ώρες και είσαι έτοιμος.
Ααααααα! η αλλάγή γίνεται... :whateνer:
-
Παιδιά ποια είναι η συγκεκριμένη phpbb έκδοση.?
ψάχνω το quick reply mod, κι επειδή δεν βρήκα πουθενά να είναι συμβατό με την 2,0,19 θέλω να ξέρω ποια είναι η έκδοση αυτή.
ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης kots έγραψε:
Παιδιά ποια είναι η συγκεκριμένη phpbb έκδοση.?ψάχνω το quick reply mod, κι επειδή δεν βρήκα πουθενά να είναι συμβατό με την 2,0,19 θέλω να ξέρω ποια είναι η έκδοση αυτή.
ευχαριστώ.
To quick reply είναι add-on και μπορείς να το βρεις εδώ:
-
Κάτι στραβά τρέχει με το site? Δεν δουλευει το quote καλα?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Κάτι στραβά τρέχει με το site? Δεν δουλευει το quote καλα?καλά παίζει σ'εμένα.
-
cmarin ευχαριστώ πολύ.
-
τι έγινε ρε παιδιά..ποιός παίζει με τα topics και αλλάζει τις ιταλικές μάρκες με γερμανικές,,,??
porche 360 modena vs porche carrera
VW 159
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 50&start=0
και όχι μόνοaudi golf 1.6
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 05&start=0(χτύπησε και εδώ η πρώτη του Μήνα??)
-
-
Καλό μήνα σ' όλους παίδες
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Καλό μήνα σ' όλους παίδεςΚαλό μηνα! Και ψυχραιμία! Πρωταπριλιάτικη πλάκα ήταν!...Για όσους δεν το κατάλαβαν..........
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καλό μήνα σ' όλους παίδες
Καλό μηνα! Και ψυχραιμία! Πρωταπριλιάτικη πλάκα ήταν!...Για όσους δεν το κατάλαβαν..........
Στον εαυτό σου απαντάς?
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM