-
Ναι Oui & yes
-
Όχι απλά πέσαμε αλλά τσακιστήκαμε!!!!!
-
To ' Συχνές Ερωτήσεις' κάποιο πρόβλημα παρουσιάζει...
Parse error: parse error, unexpected $ in /mnt/filer/htdocs/4troxoi/phpBB2/includes/template.php(127) : eval()'d code on line 48
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εδω και 1-2 μερες δεν μου ερχονται ειδοποιησεις μεσω email για τα θεματα που παρακολουθω!συμβαινει και σε κανεναν αλλον?
Και σε εμένα το έχει κάνει 2 φορές...είναι πολύ σπαστικό.
Επίσης κάποιες στιγμές απλά δεν μπαίνεις με τίποτα τόσο που με κάνει να το παρατήσω και να πάω σε άλλα φόρα.
Εν τω μεταξύ τώρα το ρολόι του φόρουμ πάει 13 λεπτά ΠΙΣΩ...
υγ. πολύ καλό το tip με την 24ωρη μορφή της ώρας. Χρειαζόνταν!
-
Κάτι συμβαίνει πάλι ε;;Η ώρα πάλι 10 λεπτά πίσω..Αν έχουν γραφτεί νέα ποστ δεν κοκκινίζει το καμπανάκι κλπ κλπ...
-
μήπως τελικά πρέπει να κλειδώνονται οι αγγελιές και πληροφορίες μέσω pm για τα φαινόμενα του τύπου....
-
Ran into problems sending Mail. Response: 550 5.1.1 : Recipient address rejected: User unknown in virtual mailbox table
DEBUG MODE
Line : 157
File : smtp.phpμου βγαζει αυτο οταν στελνω π.μ
-
To pm έχει φύγει! Θα διορθωθεί!
-
Πεταξε και αλλον εξω ή μονο εμενα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πεταξε και αλλον εξω ή μονο εμενα;Βασίλη νομίζω πως 12-2 περίπου, το forum τράβηξε ένα ζόρι, αλλά τώρα έχει στρώσει σχετικά...
-
Πρόβλημα με το π μ. Μου στέλνουν και δε τα λαμβάνω. Πορκέ και γιατί;;
-
πάιρνεις ειδοποίηση στο e-mail σου αλλά δε βρίσκεις πμ;
μπορεί αυτός που σου το έστειλε να μετάνιωσε και να το έσβησε πριν φύγει από τα εξερχόμενά του.
Εχει συμβεί σε εμένα παλιότερα... -
Ξαναπέσαμε-ξαναπέσαμε?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ξαναπέσαμε-ξαναπέσαμε?Nαι, όλο το site για 30 λεπτά περίπου. Τώρα είναι μια χαρά
-
Τι μιά χαρά ρε Σπύρο,περισσότερο με ετοιμοθάνατο που έχει τούς τελευταίους σπασμούς μοιάζει αυτές τίς μέρες το φόρουμ
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τι μιά χαρά ρε Σπύρο,περισσότερο με ετοιμοθάνατο που έχει τούς τελευταίους σπασμούς μοιάζει αυτές τίς μέρες το φόρουμΓιατί, τι έπαθε;
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Τι μιά χαρά ρε Σπύρο,περισσότερο με ετοιμοθάνατο που έχει τούς τελευταίους σπασμούς μοιάζει αυτές τίς μέρες το φόρουμ
Γιατί, τι έπαθε;
Ζαβλαμά.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
πάιρνεις ειδοποίηση στο e-mail σου αλλά δε βρίσκεις πμ;
μπορεί αυτός που σου το έστειλε να μετάνιωσε και να το έσβησε πριν φύγει από τα εξερχόμενά του.
Εχει συμβεί σε εμένα παλιότερα...Δεν έχω ενεργοποιημένη την αποστολή mail για τα μηνύματα που λαμβάνω.
Μου είπαν μέσω msn ότι μου έστειλαν και ότι δείχνει πως το έλαβα.Πάντως πρέπει να έφιαξε το πρόβλημα γιατί έλαβα μήνυμα κανονικά.
Ελπίζω να μη ξαναπαρουσιαστεί. -
Ρε παιδιά πάλι τα ίδια ....δεν μου έχει έρθει ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ για νέα δημοσίευση σε θέματα του φόρουμ ενώ έχουν γίνει. Τι γίνεται;
Μόνο σε αυτό το φόρουμ γίνεται...
-
Μιλάμε για τρελό σούρσιμο το φορουμ τις τελευταίες μέρες...Απο δω και στο εξής κάποιος μοντ να απαγορεύσει τη δημοσίευση φωτογραφιών του ακατανόμαστου δρακουμέλ...
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM