-
Καλησπέρα ,
1η φορά στο 'Ελλ. Αγώνες'
Σας παρακολούθώ κατά περιόδους (λόγω εργασίας) άλλες φορές εντατικά και άλλες λιγότερο. Είναι τόσο το forum, όσο και οι 'φορουμίστες' εξαιρετικοί ( καλή η ένταση μερικές φορές ) καθώς και μεγάλη τιμή, η συμμετοχή αρκετών 'ενεργών' του χώρου.Ταπεινά θα ήθελα να θέσω προς ψηφοφορία ένα θέμα που προσωπικά με προβληματίζει και που αφήνει μόνο μια 'μυρωδιά' ....
Προσωπικά (πάλι),
Δεν με καλύπτει η ενημέρωση περί Ελλ. Αγώνων στους 4Τ .Φωτογραφίες ,ενημέρωση, αποσπασματικά κείμενα..
Απαιτιτικός από το Νο1 Περιοδικο Αυτοκινήτου (κ όχι μόνο) ... ίσως.
1-2 μέρες πρίν αλλάξει ο μήνας, ξεκοκκαλίζω πάνω από 15 χρόνια, τους 4Τ και παρόντος του forum, ένιωσα καλοπροαίρετη ανάγκη να δηλώσω ανικανοποίητος.ΥΓ
Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τους Ελληνες αγωνιζόμενους για τις χαρές που μας δίνουν με τις προσπάθειες τους σε μια χώρα που .... τα ξέρουμε.. -
Καλησπέρα ,
Σας παρακολούθώ κατά περιόδους (λόγω εργασίας) άλλες φορές εντατικά και άλλες λιγότερο. Είναι τόσο το forum, όσο και οι 'φορουμίστες' εξαιρετικοί ( καλή η ένταση μερικές φορές ) καθώς και μεγάλη τιμή, η συμμετοχή αρκετών 'ενεργών' του χώρου.Ταπεινά θα ήθελα να θέσω προς ψηφοφορία ένα θέμα που προσωπικά με προβληματίζει και που αφήνει μόνο μια 'μυρωδιά' ....
Προσωπικά (πάλι),
Δεν με καλύπτει η ενημέρωση περί Ελλ. Αγώνων στους 4Τ .Φωτογραφίες ,ενημέρωση, αποσπασματικά κείμενα..
1-2 μέρες πρίν αλλάξει ο μήνας, ξεκοκκαλίζω πάνω από 15 χρόνια, τους 4Τ και παρόντος του forum, ένιωσα καλοπροαίρετη ανάγκη να δηλώσω ανικανοποίητος.ΥΓ
Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τους Ελληνες αγωνιζόμενους για τις χαρές που μας δίνουν με τις προσπάθειες τους σε μια χώρα που .... τα ξέρουμε.. -
Καλησπέρα ,
Προσωπικά (πάλι),
Προβολή Ελληνικών Αγώνων στούς 4Τ
-
Δεν αγοράζω εδώ και 5 χρόνια.
Νομίζω πως δεν έχει καμία σχέση, με το περιοδικό που αγαπήσαμε.
-
Ο χρήστης x-con έγραψε:
Προσωπικά (πάλι),
Δεν με καλύπτει η ενημέρωση περί Ελλ. Αγώνων στους 4Τ .Μήπως είσαι λίγο αυστηρός; Και τα άλλα περιοδικά δεν έχουν μεγαλύτερη κάλυψη, αν συνυπολογίσεις τις διάφορες 'γνωριμίες' με αγωνιστικά αυτοκίνητα, κλπ.
Βεβαίως συμφωνώ μαζί σου, ότι, 22 χρόνια πριν που πρωτοδιάβασα 4Τ, η κάλυψη ήταν μεγαλύτερη σε όγκο.
Ο Σ.Χ. τι λέει;
-
Να πέσει η σκόνη, να καταθέσουν θέσεις και αντιθέσεις και άλλοι, να χαλαρώσουμε και θα τοποθετηθώ...
Αν συμφωνήσω μαζί σας με το καλημέρα θα είναι υποκριτικό, αν διαφωνήσω θα φανεί εγωϊστικό...., αφού έχω την ευθύνη του περιοδικού τα τελευταία 11-12 χρόνια (τουλάχιστον τα πρώτα 7 τα κατάφερνα καλά, πάλι καλά) και την αυθύνη των αγωνιστικών σελίδων 20 χρόνια τώρα. Μπόλικα, ε;;;;
Πάντως αν η συζήτηση τοποθετηθεί αντικειμενικά θα βγουν συμπεράσματα και αφού υπάρχει καλή πρόθεση μπορεί να προκύψουν και αλλαγές.
Μην ξεχνάτε πως αυτό το Φορουμ για αυτό δημιουργήθηκε. Για περισσότερους αγώνες.... Και κυρίως για την καλύτερη προβολή τους.
ΣΧ -
Ναι ή όχι...
Θυμίζει λίγο άσπρο ή μαύρο...
Δεν θα είναι καλό να τοποθετηθούμε και να πούμε, να πείτε μάλλον το γιατί και κυρίως το τι θέλετε ώστε να γίνουν οι αγώνες καλύτεροι;
Περισσότεροι αποκλείεται... Θα το κλείσουμε!
Καλώς ή κακώς οι Τροχοί δεν είναι αγωνιστικό περιοδικό και μόλις ολοκληρώσουμε θα καταγράψω τις κυκλοφορίες των περιοδικών που ασχολούνται μόνο με αγώνες, ώστε να προσγειωθούμε και να προβληματιστούμς...
Κατά τη γνώμη μου, ναι σε καλύτερους, σε πιό ζωντανούς Ελληνικούς αγώνες...
Οπως....
ΤΟΜΕΙΣ
Κειμενα
Φωτογραφίες
Δομή
Προωθητικές ενέργειες...ΣΧ
ΥΓ.... Το τι κάνουν οι άλλοι μην το καταθέτετε! Μας προσβάλλει! Σημασία έχει τι κάνουμε και τι πρέπει να κάνουμε εμείς!
-
ANAΛΟΓΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ
ΑΓΩΝΕΣ, ΨΗΦΙΖΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΖΩ
ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ...ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΙ ΕΧΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΤΗΝ
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ
ΕΧΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ-ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ- ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙ. -
ANAΛΟΓΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ
ΑΓΩΝΕΣ, ΨΗΦΙΖΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΖΩ
ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ...ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΙ ΕΧΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΤΗΝ
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ
ΕΧΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ-ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ- ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙ.
γειά καί χαρά
ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΙ ΕΔΩ. ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Ο ΜODERATOR TO ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ
ΤΟ ΘΕΜΑ. -
Θα πρότεινα περισσότερες αναφορές σε ΄ολους τους αγώνες. Όχι μόνο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Περισσότερες παρουσιάσεις πληρωμάτων-όχι μόνο των ταλέντων και των οικονομικά ισχυρών- και εστίαση στις συνθήκες με τις οποίες αγωνίζονται.Eπίσης στις λίστες των αποτελεσμάτων, ας υπάρχουν και οι υπόλοιποι αγωνιζόμενοι, και όχι μόνο οι 10 -15 πρώτοι.
Yπάρχουν τεύχοι των 4τροχών που μετα βίας καλύπτουν 2 σελίδες αγώνων ή νέων αυτών.
Προσωπικά, έχω βαρεθεί και τη 'γλώσσα' σύνταξης των κειμένων...!!!Πιστεύω ότι χρειάζεται μερική εξέλιξη.
-
Ψήφισαν 30, τοποθετήθηκαν τρείς!
Δεν θα διαγράψουμε κανέναν! Τοποθετηθείτε να κάνουμε διάλογο. ΛΕΕΙ!
ΣΧ -
ΔΕν πρέπει να έχεις διαβάσει ποτέ 4Τροχούς!
Δεν υπάρχει τεύχος στα 33 χρόνια με λιγότερες από 20 σελίδες αγώνες αυτοκινήτου (το καλοκαίρι που το περιοδικό είναι σχετικά μικρό αφού οι διαφημίσεις είναι πολύ λίγες...)... και βέβαια με λιγότερες από 12-16 σε σχέση με την ελληνική πραγματικότητα....
Γίνε πιό συγκεκριμένος και κατέθεσε δημιουργική και ρεαλιστική πρόταση!
ΣΧ -
Είμαστε δυό, είμαστε τρεις, σίγουρα δεν είμαστε χίλιοι δεκατρείς...
Σας ξέρω, με ξέρετε. Γνωρίζουμε τη θέση που κάθεται ο καθένας, την κοπάνα που ακολουθεί, τί λάστιχα φοράει, σε ποιά ταβέρνα τρώει σε κάθε αγώνα. Τους περισσότερους σας χαιρετούσα από το δεξί μπάκετ, χωρίς ίσως να ξερω το όνομά σας. Είσαστε όμως γνωστές φυσιογνωμίες, πέρα και πάνω από όλα γιατί είμαστε λίγοι.Τόσο λίγοι που οι 20 σελίδες (22 με 32 τις θυμάμαι ΣΧ, αν δεν κάνω λάθος) είναι προσφορά των 4 Τροχών σε εμάς που δεν μπορούμε να στηρίξουμε ούτε δίφυλη εφημερίδα κωμόπολης. Ενα περιοδικό δεν είναι, δεν μπορεί να είναι, οργανισμός επικουρικής υποστήριξης των αγώνων. Όσο και αν τα στελέχη του είναι συνδεδεμένα με το χώρο.
Το θέμα είναι πώς και γιατί φτάσαμε εδώ. Το γιατί οι 30.000 της Ριτσώνας και οι πολλαπλές του Ακρόπολις δεν ενδιαφέρονται για παρακάτω. Μήπως είναι οι αγώνες που δεν ενδιαφέρονται για τους θεατές; Πενιχρά μέσα προβολής, ελάχιστη πληροφόρηση, κακή συμπεριφορά απέναντι σε αυτόν για τον οποίο γίνονται οι αγώνες (θέαμα είπαμε!!!).
Ο νεαρός συνεργάτης μου, πορωμένος με τα αυτοκίνητα, τρελαίνεται για dragster, πεθαίνει για αναβάσεις, αλλά ούτε να ακούσει για ράλλυ, δε για χωμάτινα! Ας τον κάνουμε να έρθει κοντά στους αγώνες και μετά μπορούμε όλοι να απαιτήσουμε περισσότερη κάλυψη των ελληνικών αγώνων, αν και είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι capo περιμένουν απλά την ευκαιρία να μας δώσουν ότι ζητάμε.
Full stop γιατί εδώ δεν έχει art να μου κόψει κείμενο και αν... κατηφορήσω θα γεμίσει ο server...
-
NAI και με θαυμαστικό!!!
Τι άλλο να περιμένουμε απο ένα περιοδικό που προσπαθει μόνο του για τους Ελληνικούς Αγώνες;;;; Σαφως σαν κολλημένος με τα ράλι για να δανειστώ το γνωστο ποδοσφαιρικό σλόγκαν θα ήθελα 40 σελίδες αλλα δυστυχώς είμαστε πολύ λίγοι για να στηρίξουμε το περιoδικο μονο με αγώνες!! Mην ξεχνάτε οτι οι Τεχν. Εκδόσεις έχουν δωσει πολλά περισσότερα στους Ελληνικούς Αγώνες απο ότι το όλο συνολο του ειδικού τύπου. Απο που να αρχίσω; Απο το Γινε Πρωταθλητής που λίγοι το έχουν εκτιμήσει όσο θα έπρεπε, ή το rally.gr που είναι το μόνο site στην Ελλάδα με Online αποτελέσματα αγώνων, συνεντευξεις, παρουσιάσεις και πολλά ακόμα;; Το Forum που μας φιλοξενει;; Πόσα θέματα που έχουν συζητηθέι εδω μέσα μας έχουν φερει πιο κοντα είτε ηλεκτρονικα είτε σε εκδηλώσεις και αγώνες;;;
Μακάρι να γιγαντωθούν οι Ελληνικοι αγώνες και να δώσουν στους Τροχούς την ευκαιρία να αφιερώσουν όχι μόνο 40 σελίδες αλλά και ένα ολόκληρο περιοδικο!!!!
ΑΜΗΝ -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Μακάρι να γιγαντωθούν οι Ελληνικοι αγώνες και να δώσουν στους Τροχούς την ευκαιρία να αφιερώσουν όχι μόνο 40 σελίδες αλλά και ένα ολόκληρο περιοδικο!!!!Θα συμφωνήσω με ολη την τοποθέτηση!!!!κανοντας μια επισύμανση.Ειναι καλό(δεν συμβαίνει παντα)τα αρθρα του αγώνα να γίνονται πιο 'ψαγμένα'.
-
Καλημέρα σε όλους!
Αν και ψήφισα (θετικά φυσικά), δεν μπορώ να δεχτώ μια τέτοια ψηφοφορία. Έλεος πια!!! Έχουμε αμφιβολίες για τους μοναδικούς, που ασχολούνται σοβαρά με τους Ελληνικούς Αγώνες εδώ και πολλά χρόνια, με όποιο μέσο και αν έχουν στην διάθεσή τους; Ας το ξανασκευτούμε καλύτερα!
Υ.Γ.: Ένας απλός φίλος των Ελληνικών Αγώνων
-
Σύμφωνα με το ύφος του περιοδικού, ειδικά με το τρόπο που έχει εξελιχθεί τον τελευταίο καιρό (και μ'αρέσει), οι ελλ.αγώνες έχουν κι αυτοί το κομμάτι τους μέσα σε κάθε τευχος και με καλύπτει απόλυτα. Ο λόγος είναι ότι πάντα στους 4Τ διάβαζουμε απόψεις, συμεράσματα και παραλειπόμενα. Για καθημερινή αγωνιστική, σίγουρη και γρήγορη ενημέρωση το rally.gr είναι ότι καλύτερο και μοναδικό.
Δεν ξέρω αν μπορεί να αντέξει ένα περιοδικό να είναι μόνο αγωνιστικό. Ωστόσο έχουμε δει και στα υπόλοιπα έντυπα των ΤΕ στο χώρο (RallyXS, Formula1), ελληνικές αγωνιστικές ειδησεις, αγώνες, συγκριτικά, παρουσιάσεις αυτοκινήτων και οδηγών. Η ψήφος είναι ΝΑΙ (δαγκωτό).
Πρέπει να δούμε όμως και την άποψη αυτών που δεν ψάχνουν το δίκτυο, δεν είναι μέλη του φόρουμ, δεν έχουν αγωνιστικές παρέες και παίρνοντας ένα τεύχος των 4Τ, θέλουν να μάθουν και για τους ελλ.αγώνες. Ποια θα ήταν η γνώμη τους? -
Tα θετικά αυτονόητα...
Πάμε με τα αρνητικά... ειδικά όταν οι όποιες ενστάσεις έρχονται από ανθρώπους που σεβόμαστε τη γνώμη τους και με το παραπάνω...
Κώστα τι εννοείς ποιό ψαγμένα...; Θέλεις λεπτομέρειες ή καμιά φορά γίνεται αναφορά με φράσεις στο αποτέλεσμα χωρίς ανάλυση; Γίνε πιό σαφής... Βοηθάς πολύ!
Με την ευκαιρία, εκτός από την εκδοτική προσπάθεια όπως την ανέφερε ο άλλος Κώστας, ίσως βλέποντας πιό σφαιρικά πρέπει να εντάξουμε στην προσπάθεια το Γίνε και μάλιστα όχι μόνο σε σχέση με το σήμερα αλλά και το τι εξελίσσεται γύρω από τον κάθε νικητή του θεσμού... Προσθέτω την εμπλοκή μας στα Μέγαρα με τα όποια πραγματικά προβλήματα λόγω της παράλληλης λειτουργίας της σχολής που επιχειρηματικά αλλά και όχι μόνον (ορθά κατά τη γνώμη μου) έχει τον πρώτο λόγο, αλλά και άλλες ενέργειες όπως το καμάρι μας το Ράλι τζι-αρ αλλά και το φόρουμ (ο πονοκέφαλος, η γλυκειά ζαλάδα) όπου συνήθως αυτό που δίνεις δεν έχει καμία σχέση με αυτό που πέρνεις πίσω, σε μία μάλλον δύσκολη εποχή!
Επιμένω, το άσπρο-μαύρο δηλαδή το ναι η οχι αδικεί και εμάς που ε΄χουμε την ευθύνη και τους αναγνώστες μας που παραμένουν πιστοί ακόμα και για ένα τεύχος...
Επιμένω-2/ όσοι δεν διαβάζουν δικαιωμά τους... Ας ξαναθυμηθούν όμως το περιοδικό και ας τοποθετηθούν τεκμηριωμένα. θεωρώ πως προσβολές δεν έχουν θέση σε αυτό το φόρουμ!
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους ψηφίζουν και τοποθετούνται. Μας βοηθάνε πολύ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλους!ΣΧ
ΑΓΩΝΕΣ? Απλά τρόπος ζωής!
-
Μαθιέ μου...
Κλείδωσες, αλλά δεν μετέφερες εδώ όλες τις θέσεις και έτσι δεν βγαίνει άκρη...
Μην μου πείς πάλι δεν γίνεται τεχνικά κ.λπ.... Οι τρελλαμένοι της Τεχνόπολις όλα μπορούν να τα κάνουν...
ΣΧΥΓ... Παύλε, έγραψα πριν σε διαβάσω... σόρη
Γιάνν, 32 με ή χωρίς τις διαφ/σεις και το προβλέψτε;! Περασμένα ναι, ξεχασμένα ΟΧΙ και όταν τα καλά είναι πιό πολλά θυμάμαι μόνο τα καλά! (σ.σ.¨¨ δικά μας αυτά παίδες...)
Προβολή Ελληνικών Αγώνων στον ειδικό τύπο