-
Λοιπόν....
Αφήνω τα κοπλιμέντα και προχωρώ στο παρασύνθημα.
Τι λείπει;
Περισσότερο ζουμερές ειδήσεις του τύπου...ο τάδε έφερε σειριακό σαζμάν, ο δείνα κατεβαίνει με ολοκαίνουργιο μοτέρ, αλλαγή συνοδηγού για τον Χ, αλλαγή μηχανικού για τον Υ κλπ.
Ειδήσεις δηλαδή που να βάζουν τον αναγνώστη μέσα στο κλίμα και όχι να μένει μακρινός παρατηρητής.
Ειλικρινά, εξαιτίας του internet και βρετανικών περιοδικών έχουμε φτάσει στο σημείο να γνωρίζουμε πολύ συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο του...Pykalisto ή για τις αλλαγές που είχε η F2002 από την F2001 και δεν έχουμε ιδέα,για το ποιο είναι το Εscort που τρέχει ο Κύρκος, (το 'καλό' τελικά το έχει πουλήσει; ) ή με ποιο από τα Megane τρέχει ο Πάνος.Δεύτερον να κάνουν αισθητή την παρουσία τους πίνακες βαθμολογίας τουλάχιστον όπου υπάρχει ενδιαφέρον.
Τρίτον, για το οποίο δεν είμαι σίγουρος αν συνεχίζει να ισχύει επειδή έχω χάσει κατι τελευταία XS και F1, να συγκεντρωθούν όλοι οι ελλ. αγώνες σε ένα περιοδικό. Το θεωρώ λίγο κουλό, λαμβάνοντας υπόψη το συνολικό μέγεθος, να έχουμε τα βασικά στους 4Τ, και παράλληλα τη δοκιμή ενός αγωνιστικού εδώ, ένα άρθρο εκεί κλπ.
Τέταρτον και όσον αφορά τις δοκιμές αγωνιστικών. Εϊτε ελληνικών είτε παγκοσμίων. Να είναι πολύ περισσότερες οι τεχνικές πληροφορίες. Αυτός που αγοράζει για να διαβάσει τη δοκιμή ενός Kit car διαφέρει (πολύ πιθανόν) από αυτόν που αγοράζει για να διαβάσει το συγκριτικό matiz-atos. Αρκετά με φράσεις του τύπου 'εξωγήινα φρένα', 'πολύ καλό τιμόνι' και σκύψτε να δείτε την ουσία, τις αλλαγές και τα παραλειπόμενα. Αυτά που ο άσχετος ούτε καν θα διακρίνει.
-
Σαφώς και μας καλύπτουν! Είναι άλλωστε εμφανής η συνεχής βελτίωση σε όλους τους τομείς. Ας μην ξεχνάμε ότι οι 4Τ κράτησαν πάντα ψηλά την σημαία των αγώνων πέρα από 'μικροκομματικές' σκοπιμότητες και μαρκετινίστικα τερτίπια. Καλή και η κριτική και πιστεύω ότι όταν όλοι μας την κάνουμε καλοπροαίρετα θα βγαίνει πάντα κάτι καλό.
Βαστάτε γερά!
Γ.Π. -
Ο χρήστης GTA έγραψε:
Με την ευκαιρία, εκτός από την εκδοτική προσπάθεια όπως την ανέφερε ο άλλος Κώστας, ίσως βλέποντας πιό σφαιρικά πρέπει να εντάξουμε στην προσπάθεια το Γίνε και μάλιστα όχι μόνο σε σχέση με το σήμερα αλλά και το τι εξελίσσεται γύρω από τον κάθε νικητή του θεσμού... ΣΧΣτρατη, νομίζω οτι 'φταιτε' και εσεις λίγο γιαυτό!!! (με την καλή έννοια). Στην προσπάθεια σας να μην ευλογείτε τα γένια σας, συχνα παραλείπετε να πείτε πολλά πράγματα που καλό θα ήταν να τα ξέρουν περισσότεροι!! Ποιος ξερει την πραγματική έκταση της συμβολής των 4Τ στην φετινή προσπάθεια του Λάμπρου ή στην συμμετοχή του Λευτέρη στο Yaris Cup;;;;
-
Ο χρήστης GTA έγραψε:
...κλείδωσες, αλλά δεν μετέφερες εδώ όλες τις θέσεις και έτσι δεν βγαίνει άκρη...
Μην μου πείς πάλι δεν γίνεται τεχνικά κ.λπ.... Οι τρελλαμένοι της Τεχνόπολις όλα μπορούν να τα κάνουν...
ΣΧΔια χειρός Ιωάννη Σταμ... τελικά όλα γίνονται !:D
-
ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕ!!!
Τον Πουλιάση τον διαβάζουν 220 αναγνώστες και τον Φωτεινέλη τον παρακολουθούν 650 τηλεθεατές! Μην παραμυθιάζεστε από την F1 και το Ακρόπολις.
'Αλλο Γιουβέντους-Ίντερ και άλλο Παναιτωλικός-Προοδευτική, και ας είναι ποδόσφαιρο και τα δύο.ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
NAI και με θαυμαστικό!!!
Τι άλλο να περιμένουμε απο ένα περιοδικό που προσπαθει μόνο του για τους Ελληνικούς Αγώνες;;;; Σαφως σαν κολλημένος με τα ράλι για να δανειστώ το γνωστο ποδοσφαιρικό σλόγκαν θα ήθελα 40 σελίδες αλλα δυστυχώς είμαστε πολύ λίγοι για να στηρίξουμε το περιoδικο μονο με αγώνες!! Mην ξεχνάτε οτι οι Τεχν. Εκδόσεις έχουν δωσει πολλά περισσότερα στους Ελληνικούς Αγώνες απο ότι το όλο συνολο του ειδικού τύπου. Απο που να αρχίσω; Απο το Γινε Πρωταθλητής που λίγοι το έχουν εκτιμήσει όσο θα έπρεπε, ή το rally.gr που είναι το μόνο site στην Ελλάδα με Online αποτελέσματα αγώνων, συνεντευξεις, παρουσιάσεις και πολλά ακόμα;; Το Forum που μας φιλοξενει;; Πόσα θέματα που έχουν συζητηθέι εδω μέσα μας έχουν φερει πιο κοντα είτε ηλεκτρονικα είτε σε εκδηλώσεις και αγώνες;;;
Μακάρι να γιγαντωθούν οι Ελληνικοι αγώνες και να δώσουν στους Τροχούς την ευκαιρία να αφιερώσουν όχι μόνο 40 σελίδες αλλά και ένα ολόκληρο περιοδικο!!!!
ΑΜΗΝΕμενα με καλυψε 100% ο Παυλος
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
.Περισσότερο ζουμερές ειδήσεις του τύπου...ο τάδε έφερε σειριακό σαζμάν, ο δείνα κατεβαίνει με ολοκαίνουργιο μοτέρ, αλλαγή συνοδηγού για τον Χ, αλλαγή μηχανικού για τον Υ κλπ.
Ειδήσεις δηλαδή που να βάζουν τον αναγνώστη μέσα στο κλίμα και όχι να μένει μακρινός παρατηρητής.Κατι τέτοιο, εννοω πιο πολύ 'ψαγμένο'.Να γράφονται ειδήσεις που οι 'εκ των εσω' τις ξέρουν εστω και απο σπόντα και οι 'εκ των εξω' δεν εχουν ιδέα.Συγχρόνως,η υπευθηνη και καλοπροαίρετη κριτική(στους αγωνιζόμενους,εννοω)κανέναν δεν εβλαψε.Γεια χαρά,παντα γερά.
-
Προσωπικά θα ήθελα περισσότερη ανάλυση του κάθε Αγώνα και πληροφορίες για το τι συνέβη στα παρασκήνια.
Στους Αγώνες διαβάζω το άρθρο του ΣΧ και του Τσάδαρη και μετά απλά κοιτάω τις φωτογραφίες.Τις πιο πολλές φορές είτε διαβάζω αυτά που είδα (στην TV ή ζωντανα) είτε το κείμενο είναι απλώς μια αναφορά των αποτελεσμάτων.
Ακόμα θα προτιμούσα αν όλη η ύλη που αφορούσε τους Αγώνες ήταν μαζεμένη σε ενα περιοδικό τουλάχιστον.
Πολλές φορές βρίσκω άρθρα στο Formula1 που αφορούν τους Ελληνικούς Αγώνες Ράλλυ. -
Από όλες τις μορφές, οι αναβάσεις έχουν τη μικρότερη προβολή και αυτό είναι κρίμα. Και πολύ μεγάλη προσέλευση έχουν και θέαμα προσφέρουν και σχολείο είναι. Τους αξίζει παραπάνω από μια παράγραφο με μια φωτογραφία νομίζω.
Τα σχόλια για το forum, το rally.gr και το Γίνε, δεν έχουν σχέση με το ερώτημα του topic, oύτε με τη βελτίωση της αγωνιστικής ύλης των 4Τ.Εννοείται, ότι αποτελούν μοναδικά εγχειρήματα και ότι τα σεβόμαστε με κάθε τρόπο. Εξάλλου, αν δεν αναγνωρίζαμε την αξία τους δε θα συμμετείχαμε στη συζήτηση αυτή και πάλι καλά που έχουμε την ευκαιρία.
Αλλά όπως είπαν κι άλλοι, θα ήθελα πιο πολύ παρασκήνιο, πχ γιατί ο Κόρακας δεν τρέχει εφέτος, αν το αυτοκίνητο-πρωταθλητής του Μαραβέλη πουλήθηκε κλπ. Θα μπορούσαν να είναι σε κάθετη στήλη, στη δεξιά πλευρά σελίδας όπως υπάρχει σε κάποιους αγώνες και έχει σχόλια για το τι έγινε. Να είναι λίγο πιο αναλυτικό επί της ουσίας και να έχει λίγες κουβέντες από τον 'άνθρωπο του αγώνα' κατά τη γνώμη των συντακτών.
Και για να μην κρύβομαι, είμαι από εκείνους που ψήφισαν 'όχι δεν καλύπτομαι', επειδή θέλω να έχω περισσότερη πληροφόρηση. Σέβομαι τις ανάγκες του περιοδικού, καταλαβαίνω ότι κάνει πολλά, αλλά η ερώτηση είναι αν θέλω παραπάνω.
Κάνω λάθος ? -
Σιγουρα οι $τροχοι ειναι μακραν μπροστα στην καλυψη των αγωνων στο συνολο τους, οσον αφορα τα 'all around' περιοδικα. Ο,τι δεν καλυπτει το περιοδικο μπαινει στο rally.gr και βεβαια ειναι η μοναδικη πηγη αναλυτικων αποτελεσματων στο χωρο. Σαφως και δεν πρεπει να ειμαστε μηδενιστες. Οι 4τροχοι ειναι ο,τι καλυτερο και για τον ανθρωπο που διαβαζει το περιοδικο απο το τελος προς στην αρχη (αυτος ειμαι εγω!). Περιθωρια για παρατηρησεις υπαρχουν για τα σιρκουι, τα οποια δεν καλυπτονται οπως τα ραλι. Μεχρι εκει ομως. Οσο υπαρχει το rally.gr, δε νομιζω να μπορουμε να βρουμε ψεγαδια στους 4Τ.
-
Λοιπον ψηφισα οχι .
Ψηφισα αρνητικα οχι επειδη ειμαι απληστος και θελω 144 σελιδες αγωνων το μηνα η γιατι δεν αναγνωριζω την θετικοτατη(και αρχεγονη βεβαια) παρουσια των 4τροχων στον χωρο των Ελληνικων αγωνων.
Ψηφισα αρνητικα γιατι πιστευω οτι οι Ελληνικοι αγωνες ειναι πολυ καλλιτεροι και πολυ πιο ενδιαφεροντες απο οτι παρουσιαζονται μεσα απο τον ειδικο τυπο(δεν μιλω για τηλεοραση γιατι η ποιοτητα των εκπομπων δεν αγγιζει ουτε στο μ ικρο δαχτυλακι την ποιοτητα τωω αγωνιζομενων και των εργων τους αλλα και ..ορισμενων οργανωσεων).
Και εξηγουμαι γιατι πολλοι θα σταβομουτσουνιασατε ηδη.Οι προσπαθειες των αγωνιστικων ομαδων αλλα και μεμονομενων αγωνιζομενων και ιδιως τα αποτελεσματα τους(παντα για Ελληνικο επιπεδο μιλω) περνουν στο 99% ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ απο τις ελαχιστες αναφορες στον οποιονδηποτε αγωνα -ακομα και για το 'ακροπολις'
Καλοι οι θεοι με τα WRC αλλα αναλογα πρεπει να σχολιαστουν και ημιθεοι της Ελλαδας που με ελαχιστα μεσα κανουν επιδοσεις θεων.Βεβαια για να μπορεσεις να περιγραψεις αγωνα πρεπει να εισαι φυσικα παρων στον αγωνα-να μιλησεις με τους οδηγους να τους δεις να στριβουν και να τους κρινεις και σαν δημοσιογραφος να φροντισεις να δημοσιευτει το αρθρο σου.
Και εδω αρχιζουν τα δυσκολα
Δεν εχουμε χωρο φωναζει το ατελιε
Δεν μαζευει διαφημισεις σκουζει το οικονομικο
Δεν ενδιαφερει τον μεσο αναγνωστη ορυεται ο αρχισυντακτηςΚαι εχουν δικιο ολοι
Τι λυση υπαρχει??
Αν και καθολου ειδημων θα τολμησω να υποβαλλω την σκεψη μου και ας ειναι απραγματοποιητη
-υπαρχει το rally xs με τους οποιους αναγνωστες του
-υπαρχει το formula 1 με τους οποιους αναγνωστες του
-υπαρχουν και οι 10 -40 σελιδες των τροχων με τους αναγνωστες τουςΑν τα βαζαμε ολα αυτα μαζι σε μια εκδοση για τους αγωνες γενικως και ενωνωνταν οι διαφημιζομενοι- η υλη - οι δημοσιογραφοι δεν θα ενωνωνταν και το κυριοτερο πληθαιναν οι αναγνωστες??
Μια προταση κανω βρε παιδι μου...(ειπαμε να κανουμε διαλογο μπας και βγει κατι καλλιτερο)
Θα κλεισω παρακαλωντας τους δημοσιογραφους που περιγραφουν τους αγωνες , να ΦΑΝΑΤΙΖΟΝΤΑΝ ΛΙΓΑΚΙ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΠΑΔΟΥΣ και να εκφραζουν αποψη περισοτερο
με τιμη και χιλιες ευχαριστιες στις Τεχνικες Εκδοσεις απλα επειδη υπαρχουν.
dimos
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
Θα κλεισω παρακαλωντας τους δημοσιογραφους που περιγραφουν τους αγωνες , να ΦΑΝΑΤΙΖΟΝΤΑΝ ΛΙΓΑΚΙ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΠΑΔΟΥΣ και να εκφραζουν αποψη περισοτεροΝαι, ναι ναι! Αυτο ακριβως!
Πρεπει να δημιουργουνται ηρωες, κοντρες και γενικα να υπαρχει αποψη.
Πρεπει να υπαρχει προταση για το πως θα βελτιωθουν τα πραγματα αλλα και κριτικη οταν ανθρωποι που διαμορφωνουν τη κοινη γνωμη λενε ασυναρτισιες (βλεπε γιατι οι πιστες εχουν πατωσει και γιατι η πρωτη αναβαση ειχε τοσο λιγο κοσμο).
Η απλη αναγραφη αποτελεσματων και δυο ομορφες φωτο δε φτανουν
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
Αν και καθολου ειδημων θα τολμησω να υποβαλλω την σκεψη μου και ας ειναι απραγματοποιητη
-υπαρχει το rally xs με τους οποιους αναγνωστες του
-υπαρχει το formula 1 με τους οποιους αναγνωστες του
-υπαρχουν και οι 10 -40 σελιδες των τροχων με τους αναγνωστες τουςΑν τα βαζαμε ολα αυτα μαζι σε μια εκδοση για τους αγωνες γενικως και ενωνωνταν οι διαφημιζομενοι- η υλη - οι δημοσιογραφοι δεν θα ενωνωνταν και το κυριοτερο πληθαιναν οι αναγνωστες??
Μια προταση κανω βρε παιδι μου...(ειπαμε να κανουμε διαλογο μπας και βγει κατι καλλιτερο)
Πολυ καλή πρόταση! Εχω την εντύπωση όμως οτι τόσο το XS όσο και το Formula1 είναι τιτλοι αγορασμένοι απο το εξωτερικό με περιορισμό όσον αφορα στην ύλη τους σελίδες διαφημισης κλπ!! Θα ήταν ευχης έργο να έβγαινε ένα περιοδικό που να συγκέντρωνε όλα αυτα σε ένα γίνεται όμως;;;;;;;;
-
...
-
Δεν γίνεται!
Και τι θα γίνει με εμάς που δεν ενδιαφερόμαστε τόσο πολύ; Τώρα ικανοποιούμαστε με ένα περιοδικό, θα πρέπει να αγοράζουμε δύο; -
Καλημέρα!
Σας παρακολουθούμε με ενδιαφέρον και σεβασμό!
Ομως επιτρέψτε μου με την πείρα που απέκτησα (από το 79, τα χρόνια είναι πολλά...) να έχω ενστάσεις...
Κάποτε γράφαμε με άποψη και πέρναμε θέση αποκαλύπτοντας τους ήρωες της εποχής. Ανθρωποι με έντονη προσωπικότητα και χαρακτήρα που δεν είχαν την ανάγκη ώστε να τους σπρώξεις για να τους ανδείξεις...
Όι ίδιοι δεν αντιδρούσαν στην κριτική και βέβαια δεν ζούσαν για μία φωτό...
Σήμερα είναι αλλοιώς! Πιστέψτε με... Τα ήθη έχουν αλλάξει... και οι αντιδράσεις όποτε τολμας να καταθέσεις άποψη προδίδουν ένα διαφορετικό ήθος και ύφος που δεν ταιριάζει σε κανέναν μας. Λάθη γίνονται. Η κακή όμως πρόθεση μακριά από μας...
Πάντως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα συνεχιστεί η προσπάθεια σε όλα τα μέτωπα και πως δεν έχουμε πάρει σοβαρά υποψη τις παρατηρήσεις σας σε σχέση με την ανάγκη αγοράς 3 περιοδικών του ομίλου μας....
Τα μηνύματα είναι σαφέστατα, καταγράφτηκαν και θα υπάρξει συνέχεια...
Αναμένοντας ακόμα περισσότερες παρατηρήσεις, προτάσεις αλλά και κριτική...
Με εκτίμηση
Στρατης -
Θα προσπαθήσω να τοποθετηθώ με αριθμούς και να εξηγήσω κάποια πράγματα, λόγω της πρότερης σχέσης μου με το χώρο.
Από τα 3000 μέλη του forum (συγχαρητήρια στους 4 Τροχούς) μόνο οι 61 ενδιαφέρθηκαν να ψηφίσουν για το θέμα. Ενας δηλαδή στους 50. Τί σημαίνει αυτό;
Η μέση κυκλοφορία των 4 Τροχών, αν δεν κάνω λάθος, είναι πάνω κάτω 50.000 τεύχη. Αν λοιπόν υποθέσουμε ότι όλα τα μέλη του Forum διαβάζουν το περιοδικό, για ένα περιοδικό αγώνων θα ενδιαφερθεί το 1/50, δηλαδή 1000 αγοραστές. Ακόμη και στις πιό αισιόδοξες προβλέψεις δεν θα περάσει τα 5000 τεύχη (πολύ θα ήθελα να με διαψεύσει κάποιος).
Με 1000 και 2000 τεύχη δεν είναι βιώσιμο ένα περιοδικό, ιδίως αν θέλει να έχει την ποιότητα των εκδόσεων των Τεχνικών Εκδόσεων. Τελεία και παύλα.
Ενα αγωνιστικό περιοδικό πρέπει να είναι πιό επίκαιρο απο τον ίδιο του τον εαυτό. Πρέπει να έχει τα νέα πριν γίνουν αντικείμενο συζήτησης στις γνωστές παρέες. Τότε και μόνο θα έχει αντικείμενο. Και αυτό ΚΟΣΤΙΖΕΙ. Δεν μπορεί να είναι απλά μηνιαίο, να μην έχει αγώνες που έγιναν την παραμονή της εκδοσής του. Να μην έχει νέα τα οποία θα κυκλοφορήσουν την επόμενη. Και αυτό ΚΟΣΤΙΖΕΙ.
Οι παλαιότεροι θα θυμούνται πολλές προσπάθειες που έγιναν στην κατεύθυνση και πάτωσαν. Μόνο το rally.gr επιβίωσε, γιατί είναι άμεσο και εκπληκτικά ενημερωμένο. Αλλά δεν είναι έντυπο, γιατί δεν μπορεί να είναι έντυπο χωρίς να χάσει την αμεσότητά του, εκτός και αν γίνει εφημερίδα, το πολύ εβδομαδιαία, να μην πω ημερήσια.
Στο μυαλό μου δεν μπορώ παρά να έχω το βρετανικό AUTOSPORT, ένα περιοδικό-βίβλο για τους φίλους του σπορ. Πουλάει 750.000 αντίτυπα όμως σε όλη την Ευρώπη και έτσι μπορεί να συντηρηθεί. Αντίστοιχα είναι το RALLY SPINT και το AUTO HEBDO αν δεν κάνω λάθος. Μέχρι εκεί όμως.
Δεν είναι ότι κάποιοι δεν θέλουν. Είναι ότι εμείς, οι τρελαμένοι με τον χώρο, δεν έχουμε την αγοραστική δύναμη να στηρίξουμε την προσπάθεια. Θα πω και πάλι ότι μόνο αν οι απλοί ελληνικοί αγώνες αποκτήσουν τη δημοσιότητα και τους θεατές του Ακρόπολις και της Ριτσώνας, θα αποκτήσουμε το δικό μας περιοδικό.
-
ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1Η ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ , ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ (ΠΑΡΟΛΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ TORIC) ΑΦΟΥ ΔΩ ΤΙ ΨΑΡΙΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΟΥ , ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ , ΤΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΝΟΜΠΑΡΙΑ .
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ , ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΟΥ.
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ -
Γκρινιάρη...
Νέοι είναι ωραίοι είναι, ήθος έχουν, θα μάθουν γέρο μου.
Οι εποχές δεν άλλαξαν μόνο για τους κρινόμενους αλλά και για τους κρίνοντες...
Θερμαίκού κάλυψη δεν θα βρεις. Λόγω Πάσχα πάμε περίπτερο νωρίς. Ενα μικρό νέο μόνο..
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, σε όλους μας...
Τα λέμε Τρίτη Πάσχα!
Στρατης -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1Η ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ , ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ (ΠΑΡΟΛΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ TORIC) ΑΦΟΥ ΔΩ ΤΙ ΨΑΡΙΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΟΥ , ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ , ΤΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΝΟΜΠΑΡΙΑ .
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ , ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΟΥ.
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣΚαι ομως υπαρχει τουλαχιστον τοσο παλαιος οσο και εσυ.
Ομως σχετικα με την καλυψη των αγωνων απο τους 4Τ που ειναι και το θεμα θα ηθελα κατι παραπανω, αυτο που ειπαν και αλλοι μια πιο 'ζωντανη' ενημερρωση απο την απλη περιγαφη.H ενημερωση που υπαρχει απο το rally.gr ,τo rally xs και το formoula 1 και τους 4Τ καλυπτει σχεδον ολους τους αγωνες ομως εχει ενα μειονεκτημα οτι πρεπει να ανατρεξεις σε τρια περιοδικα και μια ηλεκ.διευθ.
Ψηφιζω οχι για να συνεχιστει η προσπαθεια βελτιωσης και να γινουν οι 4Τ ακομη καλλιτεροι.Καλη συνεχεια και κουραγιο σε ολους στις Τ.Ε.
Προβολή Ελληνικών Αγώνων στον ειδικό τύπο