-
- Να πώ με το όνομά του τον συνforumίστα που πιστεύω πώς 'γέννησε' αυτήν την αντίδρασή σου , όπως και την δική μου άλλωστε : alexastag ,
πού όχι μόνο μας (μου) είπε '...δεν υπάρχει τίποτε καινούργιο για συζήτηση...' και ' δεν βαρεθήκατε πιά......(οι τελείες δικές του)' , μας προέτρεψε ' .... σιωπή ....' . ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο Ι Δ Ι Ο Σ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ , σπάζοντας την σιωπή ΤΟΥ με ΤΡΙΑ μέχρι τώρα post !
[list:13j08p6u]Αν και δε το συνηδητοποιησα ουσιαστικα, εχεις απολυτο δικιο.Ειναι ακομα ενα παιδι.Αλοιμονο ομως μη παρεξηγηθουμε, ο λογος προς τα παιδια ειναι παντα καλοπροαιραιτος και τουλαχιστον ο Αλεξανδρος ειναι απ τα 'σκεπτομενα' παιδια.Οχι μονο, αλλα μιας και αναφερθηκε το ονομα του.[/list:u:13j08p6u]>. Μήπως θα πρέπει να κράξουμε άσχημα και τον τρόπο με τον οποίο
Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ Δ Ι Α Φ Υ Λ Α Χ Τ Η Κ Ε ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ
Α Λ Λ Ο Ι Ω Θ Ο Υ Ν ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ Ι Σ Ω Σ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ?
Το αναφέρω και το ΤΟΝΙΖΩ , επειδή όλοι είδαμε μέσω T.V. το ΧΑΟΣ που επικράτησε , με άσχετους και αναρμόδιους να είναι ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ με πυροσβέστες , διασώστες και αστυνομικούς και να ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝ (άθελά τους ίσως) ΤΙΣ ΜΕΛΑΜΙΝΕΣ και ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ - ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΥΜΟΥΛΚΑΣ, δηλαδή τα στοιχεία του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ !. Από τα χθεσινά δελτία ειδήσεων , αναφέρθηκε πως η .....Εθνική .....Οδός δόθηκε στην κυκλοφορία μετά απο δυόμιση - τρείς ώρες. ΕΡΩΤΗΣΗ , σε συνδυασμό με το παραπάνω :
Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ , ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΙΕΣΗΣ ΧΡΟΝΟΥ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ , ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΣΥΝΤΑΧΤΗΚΕ Σ Ω Σ Τ Α ΚΑΠΟΙΑ 'ΑΝΑΦΟΡΑ' ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ?[list:13j08p6u]Αγαπητε Αποστολη, αυτοι κι αν δεν θελουν κραξιμο.Ο λογος?Οι πραγματογνωμοσυνες παντα διαπραγματευονται Και οι πραγματογνωμονες δεν εχουν καμια σχεση με το αντικειμενο[/list:u:13j08p6u]
- Να πώ με το όνομά του τον συνforumίστα που πιστεύω πώς 'γέννησε' αυτήν την αντίδρασή σου , όπως και την δική μου άλλωστε : alexastag ,
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
ν και δε το συνηδητοποιησα ουσιαστικα, εχεις απολυτο δικιο.Ειναι ακομα ενα παιδι.Αλοιμονο ομως μη παρεξηγηθουμε, ο λογος προς τα παιδια ειναι παντα καλοπροαιραιτος και τουλαχιστον ο Αλεξανδρος ειναι απ τα 'σκεπτομενα' παιδια.Οχι μονο, αλλα μιας και αναφερθηκε το ονομα του................t]ευχαριστω καλε κυριε για τα καλα σας λογια με κανετε και κοκκινιζω
παντως αυτο το περι ''παιδιου'' το χαρηκα ιδιαιτερως Μακη ειδικα τωρα στα 42 μου τις χρειαζομαι αυτες τις ''ενεσεις''.
παντως ολοι μας κανουμε λαθη και εγω φυσικα δεν αποτελω εξαιρεση......
ειλικρινα ομως το να τα παραδεχομαι οταν συμβαινουν μου δινει μια εσωτερικη ''γαληνη'' και δεν ντρεπομαι καθολου να το παραδεχθω δημοσια.αλλωστε κανει μεγαλυτερο λαθος οποιος απο εγωισμο ή αλαζονεια επιμενει σε αυτα και στο τελος μενει μονος του!!!!!!!!!
-
Ο ιδιος ανθρωπος που λειτουργει εδω σα μοσχαρι, μολις περασει τα συνορα και μπει στη Γερμανια, πως γινεται αρνακι?Αρα ο 'φοβος φυλαει τα ερμα' και μη περιμενεις στην πλειψηφεια απο κανεναν να συνηδητοποιηθει απο μονος του.Τον αλλον το ρωτας , γιατι πετας εξω τα σκουπιδια, και σε απανταει...........ετσι γουσταρω!!Δεν το ξερει οτι ειναι παρανομο.Στη Γερμανια γιατι δεν κανει οτι του γουσταρει?Γιατί εάν παραβιάσει ένα stop στην Γερμανία πολύ πιθανόν να μην ξαναοδηγήσει, ενώ εδώ θα αρχίσει την κλάψα στον τροχονόμο, θα τον πιάσει το συναισθηματικό τον τροχονόμο...
Τωρα οσο αναφορα το υεπερβαρο, αυτο γινεται για να χαμηλωσει το κοστος της μεταφορας.Οταν τωρα ο νομος πειασει τον εναν και τον γδαρει, αυτος θα το ξανακανει. Ξερεις γιατι? Γιατι ο ανατγωνιστης του κυκλοφορει παντα υπερβαρος και τα κονομαει.Οποτε η θα πρεπει να το κλεισει το μαγαζι η να παρανομησει για να ζησει
Αυτό είναι φίλε G60POWER που δεν μπορώ να χωνέψω. Αυτή η μιζέρια του μεροκαματιάρης άνθρωπος, καλός οικογενειάρχης, δεν είχε δώσει πότε δικαιώματα...
...και όποιον πάρει ο χάρος.
Δεν μας φταίει το κράτος, που είμαστε όλοι εμείς (όπως σωστά υπογράμισε ο kouk) αλλά η αναζήτηση του εύκολου πλουτισμού χωρίς κόπο.
Το κράτος μπορούμε να το βελτιώσουμε. Αλλά τότε θα χάσουμε την μάσα. Βλέπεις τα αληθινά διαπλεκόμενα δεν είναι οι γνωστοί μεγαλοεπιχειρηματίες αλλά πολύ πιο χαμηλά.
20 αθώες ψυχές είναι αυτές. Δεν μου κάθετε καλά, ότι το κράτος φταίει. Δεν φορτωσε το κράτος τις μελαμίνες, χωρίς καμία προδιαγραφή ασφάλειας. Κάποιοι ασυνήδειτοι το έκαναν ή υποχρέωσαν κάποιους να το κάνουν και πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά.
-
ευχαριστω καλε κυριε για τα καλα σας λογια με κανετε και κοκκινιζω
[list:2fladsbz]Αρε τρελοκομειο [/list:u:2fladsbz]>παντως αυτο το περι ''παιδιου'' το χαρηκα ιδιαιτερως Μακη ειδικα τωρα στα 42 μου τις χρειαζομαι αυτες τις ''ενεσεις''.
[list:2fladsbz]Ααμααααν!! Γεραματα? Δηλ εγω που 32αρισα ειμαι μπεμπης [/list:u:2fladsbz][list:2fladsbz]Αλεξανδρε αλλα 80 χρονια θα ζησουμε Αμα εχεις το γκαζι στο αιμα σου δεν κολας αρωστιες [/list:u:2fladsbz]>παντως ολοι μας κανουμε λαθη και εγω φυσικα δεν αποτελω εξαιρεση......
[list:2fladsbz]Αυτο φυσικα ισχυει για ολους πλην εγωιστες και ξερολες και σε καμια περιπτωση δεν χαρακτηριζει αρνητικα εναν ανθρωπο.Εξαλου η επισημανση απ τον αποστολη δε νομιζω οτι εγινε με κακο σκοπο.Απλα το ζητημα ειναι οτι σε τετοια θεματα θελουμε ΦΩΝΕΣ[/list:u:2fladsbz]
-
Ο χρήστης christhehealer έγραψε:
[.................Δεν μας φταίει το κράτος, που είμαστε όλοι εμείς (όπως σωστά υπογράμισε ο kouk) αλλά η αναζήτηση του εύκολου πλουτισμού χωρίς κόπο.Το κράτος μπορούμε να το βελτιώσουμε...................
το κρατος ειμαστε πρωτα εμεις [αν και ο Μητσοτακης ειχε πει καποτε οτι το κρατος ειναι η αστυνομια ]
εαν εμεις δεν βελτιωθουμε [μπορει..... σε μερικες χιλιαδες χρονια ] τιποτα δεν προκειται να γινει.
ειμαι απασιοδοξος;;;;;;; μπααααα...... μαλλον ρεαλιστης!!!!!!!!!!
-
[....................Εξαλου η επισημανση απ τον αποστολη δε νομιζω οτι εγινε με κακο σκοπο.Απλα το ζητημα ειναι οτι σε τετοια θεματα θελουμε ΦΩΝΕΣ[/list]συμφωνω για τις φωνες οχι για τις κραυγες!!!!!
κανενα προβλημα με τον Αποστολη και τον ευχαριστω
no hard feelings!!! ελπιζω
καληνυχτα σας φιλοι μου!!!!!!
-
Γιατί εάν παραβιάσει ένα stop στην Γερμανία πολύ πιθανόν να μην ξαναοδηγήσει, ενώ εδώ θα αρχίσει την κλάψα στον τροχονόμο, θα τον πιάσει το συναισθηματικό τον τροχονόμο...
[list:px99s85b]Αρα το κρατος εκει λειτουργει και εδω ψυχοραγει.Ετσι δεν ειναι?[/list:u:px99s85b]>Δεν μας φταίει το κράτος, που είμαστε όλοι εμείς (όπως σωστά υπογράμισε ο kouk) αλλά η αναζήτηση του εύκολου πλουτισμού χωρίς κόπο.
[list:px99s85b]Θα επισημανω και παλι την ευθυνη στο κρατος.Η αναζητηση ευκολου πλουτισμου δεν γεναται απ την ανοχη του κρατους?Αν υπηρχε η απολυτη κοινωνια ποιος ο λογος υπαρξης των νομων?Οι ανθρωποι εγκληματουν, ναι, δεν αντιλεγω.Ουτε ομως γινεται να αντιστιχει ενας τροχονομος για καθε οδηγο.Το προβλημα εστιαζεται ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ και στον εξονυχιστοκο ελεγχο και οχι στον τυπικο, στο αυτοκινητο που υποπεσει στο αρμοδιο οργανο προς ελεγχο.Ενα παραδειγμα[/list:u:px99s85b][list:px99s85b]Σε καθε περιοχη ξερει σχεδον ο καθενας ποτε γινονται αλκοτεστ.Να σου πω εγω εδω στην Κατερινη καθε ποτε γινονται?Καθε σαββατο βραδυ και οχι παντα στην παραλια κατερινης που ειναι τα νυχταδικα.Ολες τις αλλες ωρες ο συγκεκριμενος ελέγχος ειναι σε φαση, χειμεριας ναρκης!!!Αυτο δεν ειναι ελειπης εφαρμογη του νομου?Ολες τις αλλες μερες επαγγελματιες και αγροτες απ τις 12 το μεσημερο βρωμανε απο τσιπουρα.Ο εγκληματιας τα πινει σε καθημερινη βαση και αποφευγει το μπλοκο.Η τροχαια τι κανει?Δεν πρεπει να κανει παντου και παντα αιφνιδιους ελεγχους?Ακομα και να μην τον πιασει θα εχει το φοβο [/list:u:px99s85b][list:px99s85b]Ενα αλλο προβλημα σε σχεση με το εξωτερικο ειναι η μονιμοποιηση των δημοσιων υπαλληλων.Αλλη μια πληγη και εγκλημα του κρατους.Ακομα κι αν καποιος κλαφτει και τελικα λαδωσει τον υπαλληλο στο εξωτερικο χωρις δευτερη κουβεντα θα εχει απολυθει.Τα προβληματα πλεον ειναι πολυπλοκα και συνθετα και το κρατος φερει τεραστια ευθυνη, απ τη στιγμη που δημιουργει μονιμοτητες για εξασφαλιση ψηφων αυτο με τη σειρα του φερει τη διαπλοκη και το λαδωμα και η μηχανη που λεγετε κρατος τελικα υπολειτουργει.[/list:u:px99s85b]
-
Γεγονος Νο.1: Ολοι οι 'υπευθυνοι' κατι εχουν να πουνε. Ουτε σεβασμος στο νεκρο, που καταντησαμε πια...
Γεγονος Νο.2: Ολοι οι 'ειδικοι' οπως Ιαβερης κτλ κατηντησαν να προσκαλουνται μετα απο μεγαλα ατυχηματα να εκθεσουν την αποψη τους. Μηπως να λεγαν κατι παραπανω;
Γεγονος Νο.3: Τους δρομους στην Ελλαδα ποιος τους φτιαχνει;; Μηπως αυτοι που παιρνουν τις εργολαβιες, εχουν και ΜΕΓΑλα καναλια; Ακρα του ταφου σιωπη απο τα καναλακια
Γεγονος Νο.4: Τον τελευταιο καιρο συνειδοτοποιω οτι εξω στο δρομο γινεται πολεμος. Ειμαι 24 και βγαινω μαζεμενος, κοιτωντας παντου μη τυχον και μου συμβει κατι αναπαντεχο. Εχω στο ιστορικο μου πολλες ηλιθιοτητες αλλα διαπιστωνω τελικα πως υπηρξα πολυ τυχερος. Πως ειναι δυνατον να γινεται ατυχημα στα Τεμπη που πηγαινουν ολοι ο ενας πισω απο τον αλλο, γιατι γιατι;;
Γεγονος Νο.5: Αν μεσα σε συντομο χρονικο διαστημα δεν τελειωσουν το κομματι της Εγνατιας, Κλειδι-Κουλουρα (δρομος για Βεροια, απο Θεσνικη, μηκους περιπου 30χλμ), το επομενο μεγαλο τροχαιο θα ειναι εκει
Γεγονος Νο.6: Ο Χρυσοχοϊδης μπορει φετος να στειλει για ακομα μια φορα τις αποφασεις στους αρχιμπατσους για να μαζεψει η αστυνομια κλησεις για κρανη και παλι. Ηδη εχουν αρχισει τη ληστεια. Εξαλλου ηταν και στην κηδεια το παιδι, την εβγαλε την υποχρεωση στους συντοπιτες του
-
Êñßìá ãéáôß Þôáí êáé ðáéäéÜ ,áëëÜ üëïé óå áõôÞí ôç ÷þñá ðéóôåýïõí ðùò üôé åßíáé íá óõìâåß èá óõìâåß óôïõò Üëëïõò ,äåí âáñéÝóáé ,ù÷ áäåëöÝ êôë êôë
Åßôå ôï èÝëïõìå åßôå ü÷é ðñÝðåé íá áëëÜîïõìå ìõáëÜ êáé ü÷é ç áóôõíïìßá ç ôï êñÜôïò
Íá ðéÜíåéò ôï ì....á ðïõ äßíåé ôá äéðëþìáôá êáé íá ôïí ðåôÜò óôïí ÊáéÜäá,
ôïí ôñï÷ïíüìï íá ìçí ôïí íïéÜæïõí ôá ðÝíôå ìéêñÜ ðïõ ðñÝðåé íá öÜíå, áëëÜ ïé 5-10 ðïõ äåí öôáßíå óå ôßðïôá íá êÜíïõí ôáîéäÜêé ìå ôáî.ðñÜêôïñá ôïí ×Üñï.
Êáé ôï ÷åéñüôåñï :Áõôïß ðïõ óïêÜñïíôáé ôÜ÷áìïõ áðï ôÝôïéá ãåãïíüôá (ïh dear óõíÝâçêå áõôü???!!)åßíáé ïé ßäéïé ðïõ èá ëáäþóïõí ãéá íá ìðïñåß ôï âëáóôÜñé ìå ôïõôïý êáëýôåñï áðï ôá õðüëïéðá ðáéäÜêéá, íá îáìïëçèåß óôïí äñüìï êáé íá ãßíåé Ýñìáéï óôá êüëðá ôïõ åêÜóôïôå âáñõöïñôùìÝíïõ, ÷ùñßò íá îÝñåé ôé ðñÝðåé íá êÜíåé, ðïéüí íá êñÜîåé ,ãéáôß âëÝðåéò äåí êÜíåé íá öùíÜæïõìå ï èåßïò åßíáé óôçí ôÜäå õðçñåóßá êáé èá åíï÷ëçèåß .
ÊáêÜ ôá øÝììáôá Ý÷åôå áêïýóåé óôçí ÅëëÜäá íá áöáéñïýí äßðëùìá ???
Éóùò ôï êåöÜëé (êñÜôïò ) íá êÜíåé ôçí áñ÷Þ....êÜðïôå.
Ôï ôåëåõôáßï äåí ðñüêåéôáé íá åßíáé. Ïé êñáýãåò èá ðÜøïõí íá áêïýãïíôáé êáé Üíôå ðÜëé áðï ôçí áñ÷Þ óôï åðüìåíï ....... -
Αυτό που πέταξε ο Ιαβέρης βρε παιδιά ότι για να φρενάρει ένα αυτοκίνητο από τα 50 χ.α.ω. θέλει 50 μέτρα πώς σας φάνηκε; Έριξε τελευταία μια ματιά στις μετρήσεις πέδησης των σημερινών αυτοκινήτων;
Ή το άλλο το ωραίο, η εμμονή του με την υπερβολική ταχύτητα; Δηλαδή, σύμφωνα με τον Ιαβέρη, για να είμαστε ασφαλείς πρέπει να πάμε στις εθνικές με 80;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Áõôü ðïõ ðÝôáîå ï ÉáâÝñçò âñå ðáéäéÜ üôé ãéá íá öñåíÜñåé Ýíá áõôïêßíçôï áðü ôá 50 ÷.á.ù. èÝëåé 50 ìÝôñá ðþò óáò öÜíçêå; ¸ñéîå ôåëåõôáßá ìéá ìáôéÜ óôéò ìåôñÞóåéò ðÝäçóçò ôùí óçìåñéíþí áõôïêéíÞôùí;¹ ôï Üëëï ôï ùñáßï, ç åììïíÞ ôïõ ìå ôçí õðåñâïëéêÞ ôá÷ýôçôá; ÄçëáäÞ, óýìöùíá ìå ôïí ÉáâÝñç, ãéá íá åßìáóôå áóöáëåßò ðñÝðåé íá ðÜìå óôéò åèíéêÝò ìå 80;
Ç ÜðïøÞ ìïõ:@@@@**#$@@!(È@!È@È)(@#È02
Ïôé êáôÜëáâåò êáôÜëáâåò äåí Ý÷åé åîçãÞóåéò
ÊáëçìÝñá êßïëáò . -
Για δείτε παιδιά τι μου έστειλε ο 'κύριος καθηγητής' σε pm στο φόρουμ του TFRC...
Xronometris
Τί κάνεις γελοίε φοιτητάκο? (Sent: 2003-04-14 21:45)
...ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ.ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΈΜΑΘΕΣ ΑΠΌ ΤΑ ΜΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΙΑΚΜΩΝΑ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ ΝΤΑΛΙΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΣΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,
Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣΟ ΜΟΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ... ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ!!! ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ!!!
-
προβλεπω οτι συντομα ο χρονομετροRenfahrerzettemeiserTAGheuerκλπκλπκλπ usernames θα εμφανιστει με καποιο που δεν εχει ακομα ''εντοπισθει'' και θα αρχισει τα.......''ειμαι νεος στο φορουμ αυτο και μου κανει εντυπωση πως μερικοι δεν εχουν αλλη δουλεια αλλα να ασχολουνται με καποιους χρηστες οι οποιοι με πολυ σοβαροτητα και υπευθυνοτητα λενε την γνωμη τους ...................κλπ κλπ''
στην συνεχεια θα ξεκινησει και ενας ''ξεκαρδιστικος'' διαλογος του Δοκτορ Τζεκυλ και Μιστερ Χαιντ τυπου Αλλιακμωνα και θα πεσει παλι το γελιο της αρκουδας
Ωχ παλι κολυβα οσμιζωμαι!!!!!!!! φτου!!!! φτου!!!!!! φτου!!!!!!!
-
Φοβερή πλάκα, να τον βλέπεις να έχει κάνει τρεις λογαριασμούς και να βάζει τα τρία του αυτά (σ)alter ego να κουβεντιάζουν το ένα με το άλλο.
Ο τύπος πάντως έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ φιδεμπορίας.
Πρόσεξε: Τη μια μας έλεγε για το λάστιχό του ότι έχει δείκτη ταχύτητας ZR, που ποτέ δεν έβγαινε έτσι.
Την άλλη μας έλεγε ότι έκανε 1'14' και κάτι ψιλά στις Σέρρες με το Ibiza το 1400άρι (σα να σου λέω ότι προχθές οδηγώντας ποδήλατο τσάγιασα σε κόντρα Σουμάχερ, Μπαρικέλο και Ράικονεν μαζί, οι οποίοι οδηγούσαν Ferrari).
Μετά έλεγε ότι είναι καθηγητής συνταγματικού δικαίου.
Μια έδινε όνομα 'Νικήτας Γεωργίου', μια 'Νικήτας Αργυρίου', τώρα Χ. Χ.
Τώρα λέει ότι είναι έμπειρος και εξειδικευμένος καθηγητής-εκπαιδευτικός.
Και εν τω μεταξύ, οι βαρβαρισμοί και σολοικισμοί του είναι απίστευτοι.
Και είναι και κουτοπόνηρος... (Βλέπε αλλαγή πινακίδων στο χρέπι του το Ibiza γιατί πήγε να κάνει μανούρα με τους mods του TFRC, στη συνάντηση-φιάσκο, όπου πήγε να ξεμοναχιάσει τον mod και να τον πάει εκεί που είχε φέρει κάτι ομοίους του για να κάνουν συμμορίτικη φάση...)
Αφού τον έχουμε πάρει πια μυρωδιά, τι το κουράζει; Άντε, να πάρει το κουβαδάκι του να παίξει σ'άλλη παραλία. Αλλά βέβαια, θα πει κανείς ότι κάθε φόρουμ έχει και τα φρούτα του. Ε, φαίνεται ότι τούτο εδώ έχει δύο:
Το γενίτσαρό του και τον ψυχάκια του...
Αλλά αυτό το 'Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ'... Αυτό ρε παιδιά δείχνει καθαρά την τρικυμία που επικρατεί στο ακατοίκητό του κρανίο.
-
Χωρίς να ξέρω κατά πόσο είναι εφαρμόσιμο, (κάποιος με νομικές γνώσεις άς μας διαφωτίσει) έχω να προτείνω κάτι. Να δημιουργήσουμε μια οργανωμένη ομάδα πολιτών ΠΕΑΚ (Πολίτες Εναντίον Ανάλγητου Κράτους) και να καταφεύγουμε στα ευρωπαικά δικαστήρια για κάθε παρανομία και παράβαση του κράτους μας. Μιά, δυό, τρείς, δέκα κάποτε πιστεύω πως θα το πάρουν το μύνημα και επιτέλους θα επιστρέψει η Δαμόκλειος σπάθη πάνω απ' τα κεφάλια των κυβερνώντων.
Επαναλαμβάνω δεν γνωρίζω αν μπορεί να γίνει. Αν όμως είναι εφαρμόσιμο τότε πρέπει να το κάνουμε, διαφορετικά οι φωνές μας θα είναι ανούσιες και γραφικές. -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Για δείτε παιδιά τι μου έστειλε ο 'κύριος καθηγητής' σε pm στο φόρουμ του TFRC...Xronometris
Τί κάνεις γελοίε φοιτητάκο? (Sent: 2003-04-14 21:45)
,
Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣΜπουααααααααχαχαχαχαχαχα!
Κωνσταντίνε, έχεις κι άλλα τέτοια PM να 'δημισοεύσεις';Προτείνω να φτιάξουμε ένα θέμα με τίτλο 'Ξεκαρδιστικά PM από τον κο.Καθηγητή' (μάλλον το 'χρονομετροRenfahrerzettemeiserTAGheuerκλπκλπκλπ' δεν χωράει στον τίτλο) μιας και αυτό το θέμα είναι το πλέον ακατάλληλο μπας και γελάσει λίγο το χειλάκι μας, το έχουμε τόση ανάγκη μετά την τραγωδία αυτή.
-
Ο χρήστης cadm8 έγραψε:
Γεγονος Νο.1: Ολοι οι 'υπευθυνοι' κατι εχουν να πουνε. Ουτε σεβασμος στο νεκρο, που καταντησαμε πια...Οι Καββαθας, Σταθάκης όμως χθες στο Μέγκα, κατάφεραν να πουν αρκετές αλήθειες, με διαφορετική προσέγγιση βέβαια, παρόλο την δυναμική αντίδραση του Χατζηνικολάου.
Ο Κ.Κ μάλιστα ανέφερε αυτό που σχολιάζεις στο πόστ σου. Ότι με 40 χρόνια ειξιδικευμένης δημοσιογραφίας, ποτέ δεν κλήθηκε να παρουσιάσει προτάσεις και απόψεις για την γενική υποδομή ασφάλειας της αυτοκίνησης (και ότι αυτό περιλαμβάνει), παρά μονο μετά από τέτοια συμβάντα, όπως το συγκεκριμένο. -
Τέτοιες ώρες, το μόνο που εγώ μπορώ να γράψω, είναι
... Καλή δύναμη και κουράγιο...
-
Ρε παιδιά, παίρνετε στα σοβαρά το Χατζηνικολάου; Αφού έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές ότι είναι άσχετος, ξερόλας και - σε πολλά θέματα - εγκάθετος. Ο τύπος αυτός είναι Γ*** ΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
-
ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΝΤΕΝΝΑ,Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΠΑΡΩΝ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ.ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΝΑΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ Η ΟΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΠΑΡΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΜΠΑΡΕΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ,ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΤΑ 25% ΟΙ ΕΚΤΡΟΠΕΣ.....
ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ!!!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕΤΩΠΙΚΑ ΜΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΜΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ(ΜΠΟΡΕΙ...)!!!
ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ!!!ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ.......
ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ , ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ (13/04/2003