-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Απαγορευεται να βαλεις αιχμαλωτους στην τηλεοραση και να τους ανακρινεις εκει με σκοπο να τους γελοιοποιησεις. Το να δηχνεις αιχμαλωτους δεμενους πισθαγκονα δεν ειναι εναντια στην συνθηκη.Παρακαλείται ο κύριος Ράμσφελντ να ενημερώσει τον κόσμο ποιες από τις Διεθνείς Συνθήκες και ποια από τα άρθρα του Διεθνούς Δικαίου είναι υποχρεωτικό να τηρούνται και ποια επιτρέπεται να καταστρατηγούνται.
-
Δημήτρη, χαρά στο κουράγιο και στην υπομονή σου.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Νίκο,ποιό είναι το παράπονό σου απο τους διαχειριστές?Μήπως θα προτιμούσες να αρχίσουμε να φιμώνουμε?Αν κάποιος είπε κάτι που σε πρόσβαλε (χωρίς να βρίσει) βάλτον στην θέση του!!
Η βασική διαφορά αυτού του forum είναι οτι συγκεντρώνει μέλη απο παντού με διαφορετικές (πολλές φορές αιρετικές) απόψεις!!
Αρα και η παρακολούθησή του απαιτεί αντίστοιχη αντιμετώπιση!!
Αν εκανα κάποιος λάθος σόυ ζητώ συγγνώμη!!Παράπονο προσωπικά δεν έχω κανένα φίλε ΚΟUΚ από τους διαχειριστές...γιατί καταλαβαίνω την θέση τους απόλυτα...
Έχω παράπονο όμως όταν γράφω ένα μήνυμα και βγαίνει κάποιος και μου την λέει (ίσως και υβριστικά) ... χωρίς να καταλάβω την αιτία ...
Εκεί τοποθετώ ίσως και το ρόλο των διαχειριστών... όχι φυσικά να κάνουν τους 'μπαμπούλες' αλλά να προειδοποιούν τυχόν ανάρμοστες συμπεριφορές ...
Φαντάσου να αρχίσω εγώ να βάζω στην θέση του το συγκεκριμένο χρήστη, και όμοια να κάνουν όλοι οι άλλοι για αντίστοιχα περιστατικά, στο τέλος ο χώρος δεν θα είναι ΧΩΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ αλλά ΧΩΡΟΣ ΑΝΤΕΓΚΛΗΣΕΩΝ & ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ και ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΟΝΙΚΩΝ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ...
Εδώ δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα .... Λέμε τις απόψεις μας όμορφα και ωραία, ορισμένες από αυτές τις δεχόμαστε και άλλες όχι. Αυτό αποτελεί και την έννοια της ελευθερίας λόγου & διαλόγου και της ανθρώπινης δημοκρατίας.
Φυσικά δεν κρίνω αρνητικά τον φίλο gavriil1 ... οι απόψεις του δεκτές και προσωπικά δεν έχω κάτι με το παληκάρι ... και ούτε εκφράστηκα αρνητικά στις απόψεις του. Μάλλον δεν θα έπρεπε από την αρχή να πάρω μέρος στο θέμα αυτό ... λάθος μου ...
Αν τυχόν έφερα σε δύσκολη θέση τους διαχειριστές και οποιoδήποτε άλλο χρήστη ... θα παρακαλούσα να μην ληφθούν υπόψην τα μηνύματα μου σε αυτό το θέμα διαλόγου (topic)
........
........
........
Νίκος Β. (Vini) -
Οχι βρε Νίκο δεν συμφωνώ!Κατ' αρχήν τα επιχειρήματα σου δεν εχουν φέρει κανέναν σε δύσκολη θέση και ειδικά τους διαχειριστές.
Αν πεις σε κάποιον οτι αυτό που λέει το θεωρείς προσβλητικό και δεν συμμορφωθεί,αρχίζει η δική μου δουλειά.
Ομως ειδικά στο περί Αυτοκίνησης εχουν γίνει συζητήσεις επι συζητήσεων, και ελπίζω θα γίνουν πολλές ακόμα,με οξεία αντιπαράθεση επιχειρημάτων.
Αν κάποιος ξεφύγει,τότε ολοι εμείς τα μέλη φροντίζουμε να τον επαναφέρουμε στην τάξη.
Αυτή είναι -για μένα- και η 'μαγεία' αυτού του Φορουμ!!
Συνέχισε λοιπόν!!Και....εδω είμαστε!!!! -
Κάποιοι χαρακτηρίζουν την Θαμνική (Βου) Αυτοκρατορία ως το τέταρτο Ράιχ. Ας κάνουμε μερικούς παραλληλισμούς με το '40 για να... χαμογελάσουμε.
- Οι Ιταλοί χρησιμοποιούσαν το πρόσχημα της προστασίας των Αλβανών για να παρενοχλούν και τελικά αν επιτεθούν στην Ελλάδα (όπως το Ιρακ είναι απειλή για τους γείτονές του και κάποιοι εκτός γειτονιάς εισβάλουν χρησιμοποιώντας τα προσχήματα του νταβατζή).
- Η Ελλάδα είχε φασιστικό καθεστώς με ευρύτατες εκκαθαρίσεις αντιφρονούντων κομμουνιστών, οι οποίοι όμως πολέμησαν στο πλευρό του δικτάτορα για την πατρίδα (ο Σαντάμ είναι δικτάτορας που μισεί τους Σιίτες, οι οποίοι όμως τάχθηκαν στο πλευρό του).
- Η Ελλάδα με παντελή απουσία τεθωρακισμένων και αστεία αεροπορία, κατάφερε να κρατήσει στο έδαφος τους υπεράριθμους Ιταλούς, χρησιμοποιώντας καλύτερα τις τακτικές ενέδρας και έχοντας βέβαια απείρως μεγαλύτερη θέληση να πολεμήσει (σήμερα οι Ιρακινοί χωρίς αεροπορία, με έλειψη πυρομαχικών και παρωχυμένη τεχνολογία έχουν ακινητοποιήσει τους πάνοπλους αγγλοαμερικάνους στα περίχωρα των πόλεών τους. Παρά τις τεράστιες απώλειές τους ανθίστανται, κάμπτοντας το ηθικό των ευρωατλαντικών μογγολοειδών ορδών).
- Οι Ιταλοί προπαγάνδιζαν την ανωτερότητά τους και το πόσο 'ύπουλα' και 'άνανδρα' πολεμούσαν οι αντίπαλλοί τους, χωρίς όμως να μπορούν να κρύψουν τη σύχγυση και τη γκρίνια ανάμεσα στους πολιτικούς και στρατιωτικούς κύκλους για την ξεφτίλά του Ιταλικού στρατού (όποιος είδε σήμερα τους Ράμσφελντ και Μπους να μασάνε τα λόγια τους και να ιδρωκοπούν για να αρθρώσουν πέντε λέξεις -καλά ο τελευταίος ακόμη και στις καλές του παιδεύεται να συντάξει μία πρόταση- κατανοεί εύκολα τις παράλληλες).
- Τελικά οι Έλληνες λύγισαν κάτω από το ισοπεδωτικό χτύπημα μίας στρατιάς γερμανικών τεθωρακισμένων που έσπευσαν σε βοήθεια (όπως αύριο θα καμφθεί η αντίσταση των Ιρακινών, με την αλλαγή της τακτικής των αμερικανοβαρβάρων που θα τα ρίξουν όλα στη μάχη).
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Kαι οποιος εχει στοιχειωδες γνωσεις, σταματαει να διαβαζει το κειμενο αμεσως μετα απο την παραπανω προταση. Διοτι οποιος εχει γραψει το παραπανω ειναι οχι μονο απληροφορητος αλλα και εντελως ανοητος. Εαν δε, ξερει την αληθεια, τοτα απλα ειναι καθαρμα διοτι προσπαθει να διακυρυξκει αντι-ΗΠΑμερικανικη προπαγανδα. Γιατι?
Eυχαριστώ φίλε μου.
Ωραίο επίπεδο έχεις.
Μόλις με αποκάλεσες απληροφόρητο και εντελώς ηλίθιο...
Τι να πω...Ήμουν διαχειριστής στο αντίστοιχο BOARD 206 Club of GREECE για ένα χρόνο μέχρι πριν από μερικές μέρες και ακόμη παίρνω μέρος στην λειτουργία του χώρου εκεί...σαν ενεργό μέλος και το αρχαιότερο...
http://www.206club.gr/
http://www.206club.gr/forum/Η διαφορά με το χώρο εκεί είναι ότι οι διαχειριστές (όπως και εγώ) προστατεύουν το χώρο ΚΑΙ όλους τους χρήστες από υβριστικές επιθέσεις.
Θλίβομαι που ο χώρος αυτός ενός σοβαρού περιοδικού δεν προστατεύεται αφενός από τους Κανόνες Λειτουργίας και αφετέρου από τους τυχόν διαχειριστές.
Για την ιστορία και μόνο θα αναφέρω ξανά ότι το υπόμνημα που ανέφερα ΔΕΝ με αντιπροσωπεύει. Απλά το μετέφερα αυτούσιο από ηλεκτρονική αλληλογραφία. Όποιος θέλει το διαβάζει και το κρίνει. Ελευθερία τύπου έχουμε ή κάνω λάθος?
Δεν είναι όμορφο και ευγενικό να κρίνεις τον αποστολέα του μηνύματος από την στιγμή που διαχωρίζει την θέση του.
Φιλικά
Νίκος Β. (Vini)Φίλε Στορμ
Η γνώμη μου είναι η εξής. Ο Γαβριήλ προσπαθεί να προκαλέσει/προβοκάρει (και εννοώ με την αρνητική έννοια), αλλά φυλάει και τα νώτα του και προσπαθεί να είναι και politically correct. Δηλαδή δεν αναφέρεται σε εσένα σε πρώτο πρόσωπο γιατί είναι ήδη γνωστό ότι το παραπάνω κείμενο έχει ξανασυζητηθεί στο φορουμ σε άλλο προηγούμενο post και ότι είναι αγνώστου συγγραφέα. Οι χαρακτηρισμοί απευθύνονται σε τρίτο πρόσωπο.Θα μπορούσε βέβαια να χρησιμοποιήσει λιγότερο προκλητικούς χαρακτηρισμούς για τον συγγραφέα, αλλά δεν το έκανε γιατί απλά αυτό επιδιώκει. Να προκαλέσει την αντίδρασή σου, ή κάποιων άλλων μέσα στο φόρουμ. Σαν παλιός moderator θα πρέπει να έχεις συναντήσει τέτοιες συμπεριφορές. Οι moderators εδώ κάνουν ότι μπορούν. Η μόνη λύση είναι να αναγνωρίζουμε και εμείς και να αγνοούμε τέτοιες συμπεριφορές/πρακτικές.
Για την ιστορία, είμουν από τους πρώτους που αμφέβαλα για την ορθότητα του κειμένου.
-
Όποιος δε διάβασε τα 2 τελευταία μηνύματα του Δημήτρη (logikos) παρακαλείται να τα διαβάσει τώρα! Άψογος. Είπε όλα όσα ήθελα να πω.
Αν είναι ποτέ δυνατόν να ισχυρίζεται κάποιος ότι ο Σαντάμ προτίθετο να χρησιμοποιήσει τα πυρηνικά που υποτίθεται ότι έχει (ΔΕΝ ΕΧΕΙ) στις ΗΠΑ!!! Όχι απλώς θα ήταν νεκρός την επόμενη μέρα αλλά όλο το Ιράκ θα είχε ισοπεδωθεί. Πώς το είπες Δημήτρη; Θυμηδία;
Όσο για τον Υπουργό Αμύνης και περί συνθηκών και Διεθνούς Δικαίου καλά θα κάνει ο Κύριος Μπαμπινιώτης να το καταχωρήσει κάτω από τη λέξη 'υποκρισία'Α, σήμερα μίλαγα με την ξαδέλφη μου (ΕλληνοΑμερικανίδα) που μόλις ήρθε από την Νέα Υόρκη και φυσικά συζητήσαμε περί του θέματος.
Μου είπε πρός έκπληξή μου ότι ο Αμερικανικός Λαός ΔΕ συμφωνεί με τον πόλεμο, ασχέτως του τί λένε οι 'δημοσκοπήσεις' των 800 ατόμων (έτσι τις χαρακτηρίσε) ή του τι λεει ο Γαβριήλ (ναι και γι' αυτόν είπαμε).
Φυσικά, ούτε ο Bush πιστεύει αυτά που λεει, αλλά πρέπει να τα πει αφού δεν μπορεί να επικαλεστεί τους πραγματικούς λόγους, που επιτίθεται στο Ιράκ σήμερα, στο Ιράν αύριο, στη Νοτιανατολική Ασία μεθαύριο, στη Νότια Αμερική μεθαύριο.
Το δυστύχημα, όπως μου είπε, είναι ότι τα πιστεύει και μάλιστα με πάθος ο Γαβριήλ!ΥΓ: Πάντως περίμενα περισσότερες αποδοκιμασίες κατά του πολέμου από τους καλλιτέχνες στα OSCARS. Μόνο ο Μουρ τα είπε (λίγο υπερβολικά νομίζω)! Όποιος τολμήσει να πει κάτι τον έφαγε η μαρμάγκα. Όπως η Σάραντον που τις ακυρώθηκαν οι ταινίες ή ο Σιν που έχασε την εκπομπή του στην τηλεόραση!!!
-
Και μετά σου λένε ότι εκεί έχουν 'δημοκρατία'...
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Εδώ και πενήντα χρόνια το δολάριο είναι το νόμισμα με το οποίο γίνονται οι εμπορικές συναλλαγές παγκόσμια. Τα αμερικάνικα χαρτονομίσματα τυπώνονται μόνο από το Federal Reserve, το οποίο βασικά, αντιπροσωπεύεται από ένα κονσόρτσιουμ εβραϊκών τραπεζών που εδρεύουν στην Αμερική.
Και οποιος εχει στοιχειωδες γνωσεις, σταματαει να διαβαζει το κειμενο αμεσως μετα απο την παραπανω προταση. Διοτι οποιος εχει γραψει το παραπανω ειναι οχι μονο απληροφορητος αλλα και εντελως ανοητος. Εαν δε, ξερει την αληθεια, τοτα απλα ειναι καθαρμα διοτι προσπαθει να διακυρυξκει αντι-ΗΠΑμερικανικη προπαγανδα. Γιατι?
Διοτι οποιος νομιζει οτι 'το Federal Reserve...βασικά, αντιπροσωπεύεται από ένα κονσόρτσιουμ εβραϊκών τραπεζών που εδρεύουν στην Αμερική', ζει σε αλλο πλανητη.
Γιατί διαφωνείς δεν συμβαίνει αυτό??????
Εισαι σίγουρος?περιμένω απάντηση!Δεν ειναι θεμα εαν συμφωνω ή οχι. Απλα, δεν ειναι ετσι. Και ναι. Ειμαι σιγουρος.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εγραψα στην δημοσίευσή μου:
...Σου γράφω τα παραπάνω μήπως καταλάβεις,ότι η πολιτική είναι ένα βρώμικο παίχνίδι που δεν μπορεί να εξηγηθεί με όρους της καθημερινής μας ζωής.Μην ψάχνεις για καχυποψίες.Όλα στην πολιτική είναι παιχνίδια ισορροπιών.
Και βέβαια τα παραπάνω είναι τα συμπτώματα.
Η πραγματικότητα ηταν οτι η Αγγλική Αυτοκρατορία κατέρρεε,η Ιαπωνική είχε επεκτατικές τάσεις,οι Ρώσοι έκαναν Επανάσταση και αυτό σήμαινε οτι οι ισορροπίες άλλαζαν.Και οι ΗΠΑ ήθελαν να εχουν αναβαθμισμένο ρόλο στις νέες συνθήκες.Και το κατάφεραν.Γαβριήλ,επιλέγεις να απαντάς σε όποιο σημείο μιας δημοσίευσης σε βολεύει!!
Το νόημα της δημοσίευσής μου σχετικά με τον 2ο ΠΠ ηταν αυτό που σου ξαναγράφω.
Που σημαίνει οτι και τώρα οι ισορροπίες ανατρέπονται και ΟΛΟΙ προσπαθούν να πιάσουν τις 'καλές θέσεις' στην εξέδρα!!!
Συμφωνείς ή νομίζεις οτι γίνεται για απελευθερώσεις και άλλα τέτοια ιδεαλιστικά?!!Οι ισσοροπιες δεν ανατραπηκαν καθολου. Απλα ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ. Πριν ηταν ο κουμουνισμος. Τωρα ειναι η τρομοκρατια και η ευκολη αποκτηση οπλων μαζικης καταστροφης απο τρομοκρατες/δικταροτες, κτλ. ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΞΕ. Ποσο ξαστερα πρεπει δηλαδη πρεπει να στο δηξουν? Θες ακομη 2-3 9/11 για να πεισθεις?
I rest my case gentlemen!!!!
Σορρυ. ΧΡΟΝΟ=ΚΟΣΜΟ.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εγραψα στην δημοσίευσή μου:
...Σου γράφω τα παραπάνω μήπως καταλάβεις,ότι η πολιτική είναι ένα βρώμικο παίχνίδι που δεν μπορεί να εξηγηθεί με όρους της καθημερινής μας ζωής.Μην ψάχνεις για καχυποψίες.Όλα στην πολιτική είναι παιχνίδια ισορροπιών.
Και βέβαια τα παραπάνω είναι τα συμπτώματα.
Η πραγματικότητα ηταν οτι η Αγγλική Αυτοκρατορία κατέρρεε,η Ιαπωνική είχε επεκτατικές τάσεις,οι Ρώσοι έκαναν Επανάσταση και αυτό σήμαινε οτι οι ισορροπίες άλλαζαν.Και οι ΗΠΑ ήθελαν να εχουν αναβαθμισμένο ρόλο στις νέες συνθήκες.Και το κατάφεραν.Γαβριήλ,επιλέγεις να απαντάς σε όποιο σημείο μιας δημοσίευσης σε βολεύει!!
Το νόημα της δημοσίευσής μου σχετικά με τον 2ο ΠΠ ηταν αυτό που σου ξαναγράφω.
Που σημαίνει οτι και τώρα οι ισορροπίες ανατρέπονται και ΟΛΟΙ προσπαθούν να πιάσουν τις 'καλές θέσεις' στην εξέδρα!!!
Συμφωνείς ή νομίζεις οτι γίνεται για απελευθερώσεις και άλλα τέτοια ιδεαλιστικά?!!Οι ισσοροπιες δεν ανατραπηκαν καθολου. Απλα ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ. Πριν ηταν ο κουμουνισμος. Τωρα ειναι η τρομοκρατια και η ευκολη αποκτηση οπλων μαζικης καταστροφης απο τρομοκρατες/δικταροτες, κτλ. ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΞΕ. Ποσο ξαστερα πρεπει δηλαδη πρεπει να στο δηξουν? Θες ακομη 2-3 9/11 για να πεισθεις?
I rest my case gentlemen!!!!
What do you mean, you rest your case? You had no case in the first place.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Kαι οποιος εχει στοιχειωδες γνωσεις, σταματαει να διαβαζει το κειμενο αμεσως μετα απο την παραπανω προταση. Διοτι οποιος εχει γραψει το παραπανω ειναι οχι μονο απληροφορητος αλλα και εντελως ανοητος. Εαν δε, ξερει την αληθεια, τοτα απλα ειναι καθαρμα διοτι προσπαθει να διακυρυξκει αντι-ΗΠΑμερικανικη προπαγανδα. Γιατι?
Eυχαριστώ φίλε μου.
Ωραίο επίπεδο έχεις.
Μόλις με αποκάλεσες απληροφόρητο και εντελώς ηλίθιο...
Τι να πω...Ξερεις τι διαβαζεις? Εγραψα οτι οποιος εγραψε το παραπανω ειναι απληροφορητος και ανοητος. Εσυ δεν το εγραψες το αρθρο. Αρα τι αρπαζεσαι?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο Μαικλ Μουρ τους την είπε στα όσκαρ!!!
Και ειδες τι ΜΠΟΥ! εφαγε.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η βασική διαφορά αυτού του forum είναι οτι συγκεντρώνει μέλη απο παντού με διαφορετικές (πολλές φορές αιρετικές) απόψεις!!
Εκτος εαν η αποψη αυτη ειναι να ανηχτει θρεντ με τιτλο 'Η απελευθερωση του Ιρακ - Γεγονοτα'
Ωχ. Παλι σφαλιαρα θα φαω
-
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Δεν είναι όμορφο και ευγενικό να κρίνεις τον αποστολέα του μηνύματος από την στιγμή που διαχωρίζει την θέση του.
Φιλικά
Νίκος Β. (Vini)Gavriil1, ο Storm στο συγκεκριμένο έχει απόλυτο δίκιο !
Τι εννοει οταν λεει 'διαχωριζει την θεση του'?
-
adis4gr έγραψε:
ο Μαικλ Μουρ τους την είπε στα όσκαρ!!!
Και ειδες τι ΜΠΟΥ! εφαγε.
[list:2fpilcd3]Oπως εφαγε ΜΠΟΥ κι η μανα που 'μουντζοεκλαιγε' στο τι βι που ειδε το γιο της αιχμαλωτο εε? [/list:u:2fpilcd3][list:2fpilcd3]ΜΠΟΥ ΡΕ ΜΠΟΥΦΟΙ [/list:u:2fpilcd3][list:2fpilcd3]Και το κουφο με τη μανα ηταν οταν την ρωτησαν για το τι γνωμη εχει για τον πολεμο οταν ειπε 'τωρα που ειδα το γιο μου αιχμαλωτο ειμαι αντιθετη' [/list:u:2fpilcd3][list:2fpilcd3]Ρε κατι ατομα σαν εσας δεν εισται για λυπηση [/list:u:2fpilcd3]
-
Παίδες, μου φαίνεται ότι δεν έχετε καταλάβει τίποτα μέχρι τώρα και νομίζω ότι είσαστε όλοι μα όλοι τόσο αχάριστοι.
ΔΕν βλέπετε τι αγώνα κάνουν οι άνθρωποι για τον εκδημοκρατισμό του Ιράκ? Δεν το βλέπετε? Είστε μα είστε όλοι τόσο τυφλοί?.
Ξεκίνησαν απο την άλλη μεριά της γής. Αφησαν γονείς, γυναίκες παιδιά, και ρίχτηκαν στη μάχη. Ηλθαν για να σώσουν την παγκόσμια ειρήνη. Τα γύρω κράτη απο τον πιθανό όλεθρο. Δεν το αναγνωρίζετε αυτό? Δεν βλέπετε πως η προσφορά τους σε εσάς είναι τόσο μεγάλη που αψηφούν και τη ζωή τους ακόμη, για σένα, για να μπορείς να συνεχίζεις να ζείς ελέυθερα, να κινείς το αυτοκινητάκι σου χωρίς πρόβλημα, να έχεις ζέστη το χειμώνα και τόσα άλλα. Και δεν συγκινήστε καθόλου ρε αφιλότιμοι με το δράμα τους? Μου το έλεγε και ένας Ιρακινός, ότι για να μείνει αυτός ελευθερος φορτωσιές τραυματιών έρχονται ακόμη και στο 401.
Λοιπόν να μην είστε αγνόμωνες και να συμπάσχετε όπως και άλλα ΕλληνόΠουλα κάνουν απο την άλλη μεριά. -
Πραγματικά, αν δεν είχαμε το Μπαρμπα-Σαμ και τον ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ Μπους τι θα γινόμασταν; Ρε παιδιά, τώρα που το σκέφτομαι, για να έρθουμε στα νερά των νεοναζί που αγωνιούν πριν από μας για μας, θα πρέπει να αποστηθίσουμε αλβανικά κομματικά τραγούδια της εποχής Χότζα και όπου 'Χότζα' να βάλουμε 'Τζωρτζ Μπους'
-
Λοιπόν να μην είστε αγνόμωνες και να συμπάσχετε όπως και άλλα ΕλληνόΠουλα κάνουν απο την άλλη μεριά.
[list:2dx7seq0]. [/list:u:2dx7seq0][list:2dx7seq0]Εγω το ελεγα οτι οι ανθρωποι ειναι απελευθωρωτες, εσεις με δουλευατε [/list:u:2dx7seq0][list:2dx7seq0]Τελικα ειχα δικιο [/list:u:2dx7seq0][list:2dx7seq0]Φιλε Τακη πως μπορουμε να συμετασχουμε και ενεργα στις 'χειρουργικες επεμβασεις?[/list:u:2dx7seq0][list:2dx7seq0]Με το αζημιωτο φυσικα ετσι? [/list:u:2dx7seq0][list:2dx7seq0]Αντε μπας και βγαλουμε το ψωμι μας τιμια σκοτωνοντας κανα ιρακινο!!![/list:u:2dx7seq0][list:2dx7seq0]Χαζα χαζα οι αμερικανοι εφευρισκουν νεα επαγγελματα!!!Αρε τι κανει η ατεμη τεχνολογια [/list:u:2dx7seq0]
-
Κωστάκη δεν ξέρω εσυ τι λές, αλλά εγώ δεν θέλω να χάσω αυτό το ξανθοκίτρινο υγρό που βάζω στο ρεζερβουάρ και την κάνω με ελαφρα σπινιαρισματάκια. Τι μου λες τώρα, επιδή βρέθηκαν εκεί κάτι ξυπόλιτοι κουρελίδες ΄να είναι ιδιοκτήτες των πηγών του πετρελαίου, να χάσω εγώ τις βόλτες μου?. Οχι ρε φίλε!
Το λέει εξ'άλλου και η φωνή της Αμερικής (the voice of America)Τάκης
ΓΕΝΙΚΩΣ ΙΙ !!!!!!