-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Oύτε για αστυνομικούς μιλάμε, ούτε για τον πόλεμο. Για το ρόλο του αυτοκινήτου ως 'παγίδα' μιλάμε! Περι καμακίζουσας αυτοκίνησης! Συνεπώς το τόπικ καλά είναι εδώ που βρίσκεται...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΣΚΗΤΗ!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ SEX(ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ.......ΕΙΝΑΙ!)
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΣΚΗΤΗ! -
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΣΚΗΤΗ!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ SEX(ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ.......ΕΙΝΑΙ!)
Πολύ καλή ιδέα!!! Τον ξέρει κάποιος να τον καλέσουμε να τοποθετηθει στο forum;;;
Πάντως πιστεύω πως το εντυπωσιακό αυτοκίνητο αποτελεί ισχυρο κίνητρο για καποιες γυναίκες. Το θέμα ειναι μας ενδιαφέρουν αυτες που ελκύονται απο αυτά;;;; -
Ο χρήστης nikos_a έγραψε:
Πολύ καλή ιδέα!!! Τον ξέρει κάποιος να τον καλέσουμε να τοποθετηθει στο forum;;;
Πάντως πιστεύω πως το εντυπωσιακό αυτοκίνητο αποτελεί ισχυρο κίνητρο για καποιες γυναίκες. Το θέμα ειναι μας ενδιαφέρουν αυτες που ελκύονται απο αυτά;;;;Σωστοοοος ο Νίκος!!! Λυπάμαι βέβαια φίλε μου γιατί όπως και εσύ διαπιστώνεις το thread αυτό αποτελεί το 'Γεωμετρικό Τόπο' (εκφράζομαι με Γεωμετρικό τρόπο) ή το 'Σημείο Συσσωρεύσεως' (Αλγεβρική έννοια) της ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ...!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ, Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ...!!! Ο ΑΣΚΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ 'ΤΕΤΟΙΟ' ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΤΟ 'ΑΥΤΟ' ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ!!!
-
Προσέξτε φάση που έγινε πριν από λίγα χρόνια (3-4) στη Λάρισα, λίγο έξω από τη Νίκαια, σε μεγάλο κλαμπ της πόλεως - νομίζω το καλοκαιρινό Μονοπώλιο.
Με είχε καλέσει να πάω εκεί ένας φίλος μου που δούλευε πόρτα στο εν λόγω μαγαζί. Εκεί που κουβεντιάζουμε, να σου και σταματάει μπροστά στα σκαλοπάτια της εισόδου του μαγαζιού πρώτη μούρη ένα British Racing Green Mazda MX-5 πρώτης γενεάς (το όμορφο, που έμοιαζε πολύ με την πρώτη Lotus Elan) και καφετί δερμάτινα καθίσματα. Εκ της δεξιάς θύρας εξέρχεται νεαρά ύπαρξις εξαιρέτου καλλονής, ύψους περί το 1.70, έχουσα σηρικής λαμπρότητος μακριάν κόμην χρώματος καστανού, εξόχως τορνευτάς κνήμας και μηρούς, καλλίπυγος, καλλίστηθος, φέρουσα εν ιδιαιτέρως βραχύ φόρεμα και υποδήματα-παντόφλες (mules) με συνολικόν ύψος τακουνιού (λεπτότατου) περί τα 15 εκατοστόμετρα, της πλατφόρμας συμπεριλαμβανομένης. Τα δε χαρακτηριστικά του προσώπου της ήσαν απαραμίλλως εύμορφα.
Ήτο, ούτως ειπείν, μια περίστασις ομοιάζουσα προς την περιγραφομένην εν τω άσματι του Αναστασίου Μπουγά 'Πω πω ένα μανάρ'.
Και καθώς εσχολίαζον τα κάλλη της νεανίδος, ήτις ήτο το πολύ 22 Μαΐων, εξέρχεται εκ της θύρας του οδηγού και ο συνοδός της...
Παρακαλώ να απομακρύνετε τα παιδιά από τις οθόνες των Η/Υ σας, καθώς η σκηνή που θα περιγραφεί είναι τόσο αντιαισθητική, που ενδέχεται να προκαλέσει τάση για έμετο στους ενήλικες και σοβαρότατα ψυχικά τραύματα στα μικρά παιδιά.
Ο συνοδός λοιπόν ήταν ένας κοντοπίθαρος με ύψος 1.40, διάμετρο στομάχου γύρω στο 1 μέτρο, ηλικίας μεταξύ 50 και 60 ετών, με κόμμωση 'decapotable' στα γκρίζα του μαλλιά, δηλαδή μακρύ τσουλούφι από τη μια μεριά του κρανίου τραβηγμένο προς την άλλη ώστε να καλύψει ό,τι μπορεί από το αγροτεμάχιο που βρισκόταν στην κορυφή της κεφαλής, λιγδιάρης, με κακάδια στην ξεθωριασμένη του ριγέ μπλούζα, την οποίαν ενώπιον όλων μας χρησιμοποίησε για να φυσήξει τη χοντρή, τριχωτή και γεμάτη μαύρα στίγματα λόγω υπερβολικής συγκέντρωσης σμήγματος μύτη του (με τις υγείες του), ένα απαράδεκτο τζην παντελόνι να καλύπτει τα στραβά του κανιά και καφέ καουτσουκένια παντόφλα, απ'αυτές που χρησιμοποιούνται συνήθως για αγροτικές εργασίες.
Ακούω γνώμες και σχόλια.
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Είναι στη φύση της γυναίκας να εντυπωσιάζεται από σπίτια αυτοκίνητα, κλπ.E όχι και στην φύση! Δεν γεννιόμαστε και με το γονίδιο 'Εντυπωσιαστείτε από τα πλούτη'
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Είναι στη φύση της γυναίκας να εντυπωσιάζεται από σπίτια αυτοκίνητα, κλπ.
E όχι και στην φύση! Δεν γεννιόμαστε και με το γονίδιο 'Εντυπωσιαστείτε από τα πλούτη'
και ομως
και ομως... -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Οπότε για να συζητήσουμε καλύτερα ας αλλάξουμε το θέμα στο 'πόσο επιρρεπείς είναι οι γυναίκες στα υλικά αγαθά?'Και σαφώς είναι πάρα πολύ!!!!!!
Αν κάποια γουστάρει τα ακριβά/γρήγορα/μουράτα αυτοκίνητα δεν είναι για το αυτοκίνητο αλλά για την επαγωγική σκέψη ότι καλό αυτοκίνητο=χρήμα/φιγούραΛοιπον αυτό που λες είναι πάρα πολύ λογικό και το δέχομαι χωρις καμία αντίρρηση! 'Βλέπω αμάξι και σκέφτομαι βέρα με πισίνα'
Αν γενικέψουμε όμως το θέμα δεν θα ταιριάζει στην αυτοκίνηση. Ασε που όλοι ξέρουμε την απάντηση: Και τα δύο φύλα είναι επιρρεπείς στα υλικά αγαθά.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Και τα δύο φύλα είναι επιρρεπείς στα υλικά αγαθά.ναι αλλα το θεμα ειναι κατα ποσο δεχονται να ξεπουληθουν για να τα αποκτησουν
γενικα (στατιστικα) αυτο ειναι γυναικιο χαρακτηριστικο
-
Μυρίζομαι μισογυνισμό...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και καθώς εσχολίαζον τα κάλλη της νεανίδος, ήτις ήτο το πολύ 22 Μαΐων, εξέρχεται εκ της θύρας του οδηγού και ο συνοδός της...
Ο συνοδός λοιπόν ήταν ένας κοντοπίθαρος με ύψος 1.40, διάμετρο στομάχου γύρω στο 1 μέτρο, ηλικίας μεταξύ 50 και 60 ετών ...
Mπλιάχ!!!
Εκτος όμως από το πρώτο μου σχόλιο θα πρέπει δυστυχώς να παραδεχτώ ότι ούτε η πρώτη είναι ούτε και η τελευταία. Πολλές γυναίκες μεγαλωμένες με το πρότυπο (βρες εναν μ@@@@ με λεφτά παντρέψουτον και ζήσε την ζωή σου) βρίσκουν καποιον μεγάλο σε ηλικία, περιμένουν να πεθάνει (ή πολλές φορές ούτε καν αυτό) και μετά γλεντάνε την ζωή τους.
Το εύκολο χρήμα είναι μεγάλος πειρασμός. Αυτό που δεν ξέρω όμως, είναι πόσες από αυτές το έχουν μετανιώσει. Ξέρω 1 κοπέλα που έχει τον πλούσιο 'επίσημο' και άλλους 10 ανέπίσημουν και είναι μέσα στην καλή χαρά. Ξέρω και μεγάλη κυρία η οποία παντρεύτηκε μεγάλον για τα λεφτά του (ζει ακόμη αυτός), χαράμισε όλη την ζωή της με έναν άνθρωπο που δεν αγαπάει και το έχει σκυλομετανιώσει.
-
Επιτέλους, καιρό είχε να τεθεί κι ένα σοβαρό θέμα στο forum!
Προσωπικά, ουδέποτε είχα/οδηγούσα αυτοκίνητο που θα μπορούσε να θεωρηθεί γυναικοπαγίδα. Συνεπώς, ουδέποτε προσπάθησα να το χρησιμοποιήσω στην αναζήτηση κοπέλας. Ετσι, τις λίγες φορές που με έχει ρωτήσει κοπέλα 'τι αυτοκίνητο έχεις' απαντησα 'ένα μικρό βεραμάν' (είναι όντως μικρο και χρώματος βεραμάν).
Αρα θα τοποθετηθώ μόνο με βάση τα όσα γνωρίζω από βιβλιογραφική έρευνα, με την επιφύλαξη ότι όλα αυτά αποτελούν μια κάποια ένδειξη κενότητας τόσο από την πλευρά του άντρα όσο και από την πλευρά της γυναίκας.Ο χρήστης salome έγραψε:
Από καθαρή περιέργεια, ισχύει αυτό που λες? Εχει ρίξει κανείς κοπέλα με ένα καλό αμάξι ή είναι άλλο ένα κλισεδάκι?Και αν την έχει ρίξει πώς έγινε το όλο ε χμμ 'εγχείρημα'?
- Την γνώρισε και της είπε δηθεν τυχαία 'ε ας ρίξω και μια ματιά στο TT μου μηπως και μου το κλέψουν?' Πώς της έπιασε όμως κουβέντα εξ αρχης?
Αυτό μάλλον γίνεται, και σίγουρα υπάρχουν πιο κομψοί τρόποι για να αναφέρει κανείς το αμάξι του σε μια κουβέντα. Ωστόσο πρέπει κάποιος να πιάσει πρώτα κουβέντα, όπως πολύ σωστά επισημαίνεις. Αυτό γίνεται με πολλούς τρόπους, ανάλογα με τη φαντασία, την πείρα και την ιδιοσυγκρασία του πέφτοντος. Η βιβλιογραφία εδώ είναι ιδιαίτερα πλούσια, αλλά δεν είναι το θέμα μας.
- Αφησε τα κλειδιά του αμαξιού σε καποιο σημείο του τραπεζιού που να φαίνεται? (αυτό απαιτεί εξυπνάδα από την κοπέλα, πιο λογικό μου φαίνεται να του ξεγλυστρήσουν οι 300 GOLD πιστωτικές του ή η φορολογική του δήλωση)
Η βιβλιογραφία αναφέρει ότι αυτό το κόλπο υπάρχει από τότε που υπάρχουν αμάξια με κλειδιά! (ορισμένες πηγές αναφέρουν ότι παλιότερα άφηνε κανείς τη μανιβέλα πάνω στο τραπέζι, αλλά οι πηγές αυτές ελέγχονται ως προς την ακρίβεια). Παλιό και διαχρονικό κόλπο, μια που οι τράπεζες πλέον σε κυνηγούν για να σου δώσουν πιστωτική, άρα δεν αποτελεί ένδειξη πλούτου, ενώ και η φορολογική δήλωση ακόμα και αν είναι αληθής είναι λίγο δύσκολη στο κουβάλημα. Ωστόσο είναι μάλλον τετριμμένο κόλπο.
- Απλα σταμάτησε σε ένα σημείο του δρόμου και είδε διάφορες γυναίκες να ξεφυτρώνουν από το πουθενά και να τρέχουν από πίσω του?
Αυτό συνήθως γίνεται στις διαφημίσεις αποσμητικών.
- Ξαμόλυσε όλους τους φίλους του να λένε σε όλες τις κοπέλες που ξέρουν και δεν ξέρουν οτι: 'Εχω ενα φίλο με το τάδε αμάξι'?
Επίσης δοκιμασμένο κόλπο, που αν γίνει σωστά μπορεί να φέρει πολύ καλά αποτελέσματα. Καθοριστικός παράγων στην επιτυχία της μεθόδου αυτής είναι ο φίλος μας. Στηρίζεται στη λογική ότι 'κατι που λέει κάποιος άλλος για μένα έχει περισσότερο κύρος από κάτι που λέω εγώ για μένα'. Η βιβλιογραφία αναφέρει ότι η μέθοδος αυτή ενδείκνυται κυρίως για μεγέθη που δεν ποσοτικοποιούνται άμεσα, π.χ. 'έχω ένα φίλο πολύ καλό παιδί/πολύ σωματαρά/πολύ πλακατζή/πολύ έξυπνο' κλπ.
Αντε αν αφήσετε τις ντροπές και τα ξεράσετε τα όλα θα σας πω πιο φθηνές λύσεις για να τις ρίξετε
Αντε λέγε!
-
Ο χρήστης predator έγραψε:
ναι αλλα το θεμα ειναι κατα ποσο δεχονται να ξεπουληθουν για να τα αποκτησουνγενικα (στατιστικα) αυτο ειναι γυναικιο χαρακτηριστικο
το θέμα ήταν παραδείγματα που καποιοι έριξαν γυναίκες με το αυτοκίνητό τους, αλλά το ξεχάσατε!!!!
Στατιστικά είναι γυναικείο χαρακτηριστικό, γιατί στατιστικά υπάρχουν περισσότεροι πλούσιοι άντρες (το ισχυρό που λέγαμε πριν) Για βρες μου εσύ καποια πλουσια που οι αντρες πήγαν μαζί της επειδή την ερωτεύτηκαν και τα ξαναλέμε (εδώ κολλάει το 'ποιος έρωτας')
-
ΡΕ ΣΥ CATALYST, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΡΟΠΑΛΟΥΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ;;;; ΑΚΑΡΔΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... ΑΝΕΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ... ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ...ΓΙΑ ΝΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ...
ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ SKULLONE ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ (100%) ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΔΩ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΥΠΟΣ ΣΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ-ΦΕΥΓΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ (ΛΕΓΕ ΜΕ ΒΙΛΔΙΡΙΔΗΣ) ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ) ΜΕ ΝΕΑΡΑ ΥΠΑΡΞΗ ΕΚΠΑΓΛΟΥ ΚΑΛΟΝΗΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ...
ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ. Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ. 'ΚΑΛΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;; ΕΓΩ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΤΙ ΑΚΡΙΒΟ, ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ'. ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ, ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5-6 ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΚΟΣΜΗΜΑ (ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΟΛΙΕ). ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ. ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ Σ'ΑΡΕΣΕΙ; ΑΧ, ΝΑΙ... ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ;
ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΡΑΦΩ-ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ...
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ:'ΚΟΙΤΑΞΤΕ, ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΟ ΘΕΛΩ (ΑΣΤΕΙΟ ΠΟΣΟ...), ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ. ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΑΝ Η ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΗ, ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ, ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ. ΕΙΜΑΙ Ο ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΤΑΔΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ. ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ, ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ; ΕΝΤΑΞΕΙ.
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΟΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣ...
ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΟΥΡΟΞΥΠΝΗΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΕΓΙΝΕ.
'ΤΙ ΛΑΘΟΣ;;;'ΡΩΤΑΕΙ ΑΥΤΟΣ
'ΕΕΕΕ, ΝΑ Η ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΛΥΠΤΗ'
'Ε, ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;'
'ΜΑ, ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑ, ΚΥΡΙΕ...'
'ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΓΩ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ. ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ;;; ΕΓΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΗΘΕΛΑ. ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΤΩΡΑ, ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΑΣ. ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ...'
ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΠΟΤΕ ΒΓΑΛΩ ΜΠΛΟΚ ΕΠΙΤΑΓΩΝ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ;;;;ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΜΠΡΙΟ (ΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ) ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 500ΧΡΟΝΩΝ, ΧΟΝΤΡΗ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΞΑΝΘΙΑ-ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ);;;; ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΔΩΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;;;ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΧ-5. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ (ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΛΟΓΩ ΠΙΑΣΙΜΑΤΟΣ ) ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΥΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ 80ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ 200ΚΙΛΩΝ .....ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...
Α, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ. ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΟ DRIVE ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΚΟ...ΙΣΧΥΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ!!!! (ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΚΟ...)
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
ΡΕ ΣΥ CATALYST, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΡΟΠΑΛΟΥΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ;;;; ΑΚΑΡΔΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... ΑΝΕΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ... ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ...Χι χι χι, οι περισσότερες αναφορές είναι από τη βιβλιογραφία . Δεν έχει γίνει validation να δούμε σε ποιές περιπτώσεις πιάνουν! Επιστημονική τεκμηρίωση δεν υπάρχει! Ολες οι έρευνες είναι εμπειρικές, με τραγικά κακή επαναληψιμότητα!
Αυτό με την ατάκα του Drive το είχα διαβάσει κι εγώ! Φοβερή ατάκα!
-
ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ.
ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Ι.Χ(KADETT-E-)KAI ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ(FORD TRANSIT '87)
ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΩΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ,ΕΝΩ ΣΧΕΔΩΝ ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΤΕΤ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
ΤΕΛΙΚΑ,ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ? -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΩΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ,ΕΝΩ ΣΧΕΔΩΝ ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΤΕΤ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
ΤΕΛΙΚΑ,ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ?Mάλλον το ότι έχει (πολύ) περισσότερο χώρο στο πίσω μέρος, άρα είναι πιο άνετο για 'you know what'.
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Αντε αν αφήσετε τις ντροπές και τα ξεράσετε τα όλα θα σας πω πιο φθηνές λύσεις για να τις ρίξετε
Αντε λέγε!
Λοιπον η λύση που προτείνω είναι φθηνότερη από το να αγοράσετε ένα πανάκριβο αυτοκίνητο. Μεχρι να μαζέψετε τα λεφτά ... καταλαβαίνετε! Και ποιος το συντηρεί μετά... Αυτό δεν σημαίνει όμως πως θα την βγάλετε και στο τζάμπα ε?
Επίσης δεν προϋποθέτει να γνωρίζετε την κοπέλα. Μπορεί να είναι στην παρέα, μπορεί και να μην είναι. Τέλος, δεν μας ενδιαφέρει να κάνετε μακροχρόνια σχέση. (ούτως ή άλλως και με το ακριβό αυτοκίνητο πάλι για μια βραδυά πηγαίνετε)
Είσαστε λοιπον σε ένα μπαρ, οκ? (Ναι, απαιτείται βραδυνή έξοδος). Και κατά τις 03:30 της λέτε να πάτε στα μπουζούκια, ότι έχετε μόνιμα τραπέζι γιατί πάτε συχνά, ότι δεν θα πληρώσει τίποτα κλπ κλπ κλπ (α' πιστα έτσι?). Φυσικά θα έρθει.
Πάτε λοιπον, χώνετε στον υπεύθυνο εκεί ένα καλό ποσό για να σας βάλει σε καλό τραπέζι, ας πούμε 150 Ευρώ και εκεί πληρώνετε 150 Ευρώ για τον μπουκάλι και άλλα 200 Ευρώ για να την λούζετε με γαρύφαλα. Σύνολο: 500 Ευρώ.
Είσαστε έτοιμοι!!!Και δεν θέλω δικαιολογίες του στυλ... *'Δεν έχω λεφτά' * Εχετε μήπως λεφτά για το αυτοκίνητο??
Χωρίς πλακα παντως, το έχω δει πολλές φορές να δουλεύει!!! Αν και εδώ που τα λέμε το κόλπο με το κολιέ είναι το καλύτερο!!!
-
με 500 ευρώ το μήνα (αν το κάνεις μια φορά το μήνα αυτό) τρέχω να δω τα χρηματοδοτικά προγράμματα!!!!
-
Για τσέκαρε και τις πιστωτικές. Νομίζω πλεον ότι στις 2 δίνουν και 1 δώρο!!!
Περνάς και 36 άτοκες και είσαι κύριος!!!
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)