-
Καλησπερα σε ολους
S.O.S. S.O.S. S.O.S.
Καποιος να μου πει πως προσθετουμε το 'η Salome ειπε', γιατι ειμαι 'καινουργιος και δεν ξερω.
Λοιπον, το τι εχω φιλη μου Salome, το λεει το 'nick' moy.
Βαλε και 5 πορτες (ηλικια 1 ετους) και το βρηκες.
Πως την πεφτω στις γυναικες? Συνηθως μου την πεφτουν αυτες, ειναι η δουλεια μου τετοια που τις τραβαει σαν μυγες. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πως την πεφτω στις γυναικες? Συνηθως μου την πεφτουν αυτες, ειναι η δουλεια μου τετοια που τις τραβαει σαν μυγες.πας στο μήνυμα και πατάς το 'quote'
Εχεις δίκιο για το Username!!! Απροσεξία! Ζαλίστηκα από τα πολλά μηνύματα!!!
Τι δουλειά κάνεις εαν επιτρέπεται? (ξέρεις εσύ τώρα, ρωτάω καθαρά για στατιστικούς λόγους)
-
Ειμαι κατι σαν προισταμενος εστιατοριου σε ενα 5αστερο ξενοδοχειο, εσυ?
Καλα ρε παιδια, τι ειναι εδω 4Τ η κανενα chat room???????????????? -
Ο χρήστης salome έγραψε:
όταν την 'φτύνεις' την άλλη,κολλάει περισσότερο!Κι όμως,έχουν κάτι τέτοιες μαζοχιστικές τάσεις οι γυναίκες!
και οι άντρες αγαπητέ μου κολλάνε και οι άντρες!!! Ηλίθιο κολπο μεν, πιάνει όμως και στις 2 πλευρές
Χε χε χε... Εδώ δεν πιάνει το κολπάκι! Δηλαδή δεν πιάνει πια, εδώ και τέσσερα χρόνια! Το πάθημα έγινε μάθημα. Τώρα εφαρμόζω τα εξής:
'Μαριγούλα, Μαριγώ, δε μου δίνεις; ΝΑ κι εγώ!' (Συνοδευόμενο από τη γνωστή χειρονομία που δείχνει γνωστό σημείο της ανδρικής ανατομίας)
Κι αν προτιμήσει κάνα χλέμπουρα ή φλώρακα η τσούπρα (ιδίως μάλιστα άμα τον θέλει η ΜΑΜΑ γιατί είναι 'ματσωμένος'), τότε...
'Στο'πα, δε σου το'πα; Στο διάολο να πας, κι εσύ και η μαμάκα σου κι ο π**στης που αγαπάς' (παλιό ρεμπέτικο)
Για την ιστορία, είμαι 26, αλλά γενικά μικροδείχνω.
-
Όχι, πραγματικά απορώ τι θα τον κάνει τον 20-άρη! Να μου έλεγε 25 θα το καταλάβαινα! Αλλά ο 20-άρης, τι έχει να της προσφέρει; Εκτός πια αν είναι ο SUPER 20-άρης, οπότε το συζητάμε. Έτσι θέλω κι εγώ ένα SUPER 13-άρι στο ΠΡΟΠΟ για να τα πιάσω χοντρά! Τέλος πάντων, δεν ξέρω αν το έχετε δοκιμάσει, αλλά η γνώμη μου είναι ότι θα απογοητευτείτε από τον 20-άρη σας, όλες οι άνω των 25. Και εάν εν πάση περιπτώσει νομίζετε ότι κάνω λάθος και έχετε επιχειρήματα, μπορώ να υποστηρίξω την άποψή μου, παραθέτωντας το σαφέστατο επιχείρημα ότι... πρέπει να κάνω κάτι και για το μέλλον μου! Αν τις τρώνε όλες οι 20-άρηδες, εγώ και οι συνομήλικοι μου τι θα κάνουμε;;; Έχουμε περάσει από τα 20, δυστυχώς ή ευτυχώς και μάλιστα, δεν είχαμε αντίστοιχες εμπειρίες με 30άρες. Οπότε, τα μικρά να περιμένουν τη σειρά τους!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
ΠΑΝΙΚΟΣ!Μέχρι να διαβάσω τις δύο σελίδες είχε αυξηθεί το θέμα κατά 1μιση σελίδα ακόμα!!!!
ουφ! αστα! Ημουν 1 μέρα πίσω!!!! Επιτέλους σας έφτασα κι εγώ!!!!
Εγώ τι να πω; Έχασα την μπάλα. Από την 32 σελίδα στις 45.
Μήπως να μην ξαναφύγω για Σαββατοκύριακο;
-
Καλή ιδέα.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Πωπω, τι λέμε εδώ μέσα πάντως... Ευτυχώς που οι σοβαροί άνθρωποι δεν το κοιτάνε αυτό το thread, γιατί αλλιώς...Tι ακριβώς εννοείς;;;; Ότι δεν είμαστε σοβαροί;;;;
Μα και φυσικά και δεν είμαστε Γι' αυτό και θα ζήσουμε πολλά χρόνια
Ξεγιβεντιστήκαμε εντελώς μου φαίνεται!!! (Αυτό για όποιον το κατάλαβε... )
Εγώ που δεν το κατάλαβα;;;;;
Και στη Θεσσαλονικη έχει μια γαμ*%$ παγωνια... Κρύο, καιρός για δύο... Μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας
-
Ðñïò áãáðçôÞ Salome Ý÷ù ìéá éäéïôñïðßá ,ìáèáßíù áðü ôá ëÜèç ìïõ .
¨Ïóï ãéá ôï ãåãïíüò ôçò ñüäéíçò áñ÷Þò êáé ôïõ Ýñåâïõò óôï ôÝëïò åßíáé êÜôé ðïõ ôï Ý÷ù äåé Üðåéñåò öïñÝò .Ôþñá üôé ìå ôï öôõóéìáôÜêé êïëëÜíå ïé ãõíáßêåò åßíáé ãåãïíüò ,êáèüôé äåí Ý÷ïõí óõíçèßóåé óôçí áðüñéøç..
Ï Üíôñáò ðñÝðåé íá åßíáé ÷ôõðçìÝíïò áëýðçôá êáé ü÷é ìå âÝëïò ôïõ Åñùôá áëëÜ áðü üëç ôç öáñÝôñá. -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Πολύ σπάνιο να βρεις αντρα να τα έχει με μεγαλύτερη.Εγώ είμαι αυτός,εμπίπτω στην παραπάνω σπάνια περίπτωση... και δεν μιλάω για 1-2 χρόνια διαφορά αλλά...
Καθόλου άσχημα αν ξέρεις τι ζητάς από μία σχέση -
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Πολύ σπάνιο να βρεις αντρα να τα έχει με μεγαλύτερη.
Εγώ είμαι αυτός,εμπίπτω στην παραπάνω σπάνια περίπτωση...
Κι εγώ τα είχα δύο φορές με γυναίκες μεγαλύτερες κατά 3-4 χρόνια. Και ξέρω κι άλλους.
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Εγώ είμαι αυτός,εμπίπτω στην παραπάνω σπάνια περίπτωση... και δεν μιλάω για 1-2 χρόνια διαφορά αλλά...
Καθόλου άσχημα αν ξέρεις τι ζητάς από μία σχέσηKι εμένα η κοπελιά μου είναι μεγαλύτερη... 3 μήνες...
Πάντως, δεν είναι και τόοοοσο σπάνιο 40άρα με 20άρη...
Υπάρχουν εξάλλου πολλές 40άρες που κάνουν 20άρες να ντρέπονται... Εντάξει, πιθανότατα δεν είναι 100% φυσική η ομορφιά τους και εξίσου πιθανό είναι να μην είναι και τόσο καλή χωρίς ρούχα και μακιγιάζ, αλλά...Σίγουρα όμως το πιο σημαντικό είναι να ξέρεις τι ζητάς. Μια 40άρα με έναν 20άρη (ή ένας 40άρης με μια 20άρα) προφανώς δεν θα κάνουν μια σχέση σοβαρή... Εάν το κάνουν τότε πρόβλημά τους.
Πάντως έχω να σημειώσω 2 πραγματάκια
- Έχουμε ψιλο(χοντρο)ξεφύγει... Δεν μ'ενοχλεί ιδιαίτερα, απλά το σημειώνω...
- Έχουμε παρασοβαρέψει...Συγκεντρωθείτεεεεεε...
-
Åßíáé ôï èÝìá ôïõ forum ôÝôïéï ðïõ äåí ìðïñåß ,èá îåöýãåéò ,Üëëùóôå êáé ãéá ãõíáßêåò äåí ìéëÜìå ?¼ôé ðéï öõóéêü....
Ôï Ý÷åé ðåß êáé ï Öñüéíô -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πάντως, δεν είναι και τόοοοσο σπάνιο 40άρα με 20άρη...Δεν πιστεύω πως υπάρχουν πραγματικά τέτοια ζευγάρια-σχέσεις. Πιο πολύ είναι για να τα λάμε γελώντας και διασκεδάζοντας σε παρέα...έτσι για το χαβαλέ και άντε και σε καμιά ταινία να τα βλέπαμε
Σίγουρα πιο πιθανό για one night stand ,......για θυμηθείτε τι είχε γίνει στη Λάρισα πριν από κάποια χρόνια όπου 40άρες ξεσουμίζανε φαντάρια σε γκαρσονιέρα
Που είσαι skullone να μας τα πεις από πρώτο χέρι!!Έχουμε ψιλο(χοντρο)ξεφύγει... Δεν μ'ενοχλεί ιδιαίτερα, απλά το σημειώνω...
Συμφωνώ ειδικά σ'αυτό το post ξέφυγα και'γω,Τ'ΟΜΟΛΟΓΩ!
ούτε εμένα μ'ενοχλεί ιδιαίτερα -
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Δεν πιστεύω πως υπάρχουν πραγματικά τέτοια ζευγάρια-σχέσεις. Πιο πολύ είναι για να τα λάμε γελώντας και διασκεδάζοντας σε παρέα...έτσι για το χαβαλέ και άντε και σε καμιά ταινία να τα βλέπαμεΕγώ νομίζω πως υπάρχουν, όχι τύπου one-night-stand, αλλά σίγουρα χωρίς μέλλον. Π.χ. πρέπει να είναι πολύ σύνηθες παντρεμένες 40άρες να έχουν -ακόμα και μακροχρόνιες- εξωσυζυγικές σχέσεις με τζόβενα.
Συμφωνώ ειδικά σ'αυτό το post ξέφυγα και'γω,Τ'ΟΜΟΛΟΓΩ!
ούτε εμένα μ'ενοχλεί ιδιαίτεραΚανείς δεν ενοχλείται, εδώ ενίοτε ξεφεύγει και η Σαλώμη που είναι ο 'owner' του θέματος. Οπότε συνεχίζουμε ακάθεκτοι.
-
Κι εγώ τα είχα δύο φορές με γυναίκες μεγαλύτερες κατά 3-4 χρόνια. Και ξέρω κι άλλους.[/quote]
Πόσο χρονών είσαι είπαμε???
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εγώ είμαι αυτός,εμπίπτω στην παραπάνω σπάνια περίπτωση...
Κι εγώ τα είχα δύο φορές με γυναίκες μεγαλύτερες κατά 3-4 χρόνια. Και ξέρω κι άλλους.
Εγώ είχα σχέση με μία κοπέλα 2 χρόνια μεγαλύτερη, αλλά για να θεωρήσω ότι εμπίπτω στην παραπάνω κατηγορία θέλω μία τουλάχιστον 4-5 χρόνια μεγαλύτερη, με πλαφόν βέβαια τα 35-40 (όχι τόσα χρόνια μεγαλύτερη, μην τρελαινόμαστε... )
Άλλωστε, εκεί είναι η φάση! Να το κάνεις και να το απολαμβάνεις κιόλας. Χωρίς δεσμεύσεις και άλλες χαζομάρες τέτοιου τύπου (με τη 40άρα). Αν πάλι έβρισκα μία σοβαρή κοπέλα στα 28-30, δεν θα απέρριπτα το ενδεχόμενο της σοβαρής σχέσης, αν και γενικά δεν είναι του τύπου μου αυτές οι σχέσεις! Αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
-
Ο χρήστης Mavrogati έγραψε:
Πόσο χρονών είσαι είπαμε???33 και κάτι μέρες.
FYI η πρώτη ήταν πριν από 4 χρόνια (εγώ 29 εκείνη 33) και η 2η πριν 2 χρόνια (εγώ 31 εκείνη 34). Και οι δύο ήταν 'σοβαρές' σχέσεις δηλαδή δεν είχαν 'ημερομηνία λήξης'. Άλλο τώρα που και οι δύο τελικά απέτυχαν.
-
Όσο πάει γίνεται και πιο προσωπικό...
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Όσο πάει γίνεται και πιο προσωπικό...Κάτσε ρε Γιώργο, μην την αποπαίρνεις την κοπέλα.
Η ερώτηση ήταν εύλογη. Άλλη σημασία έχει η διαφορά ηλικίας για ένα 20άρη και άλλη για ένα 30άρη.
Τώρα αν εννοούσες εμένα, κι εγώ γι'αυτό το λόγο έδωσα περισσότερες λεπτομέρειες.
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)